-
Υπάρχουν και άτομα που κυκλοφορούν με περιοδικά με τεστ του μοντέλου τους μέσα στο αμάξι για να έχουν έτοιμσες αποδείξεις με μετρήσεις δεκάτων και γυρολόγια στην παρέα/συνοδηγό ότι το αμάξι τους είναι γρηγορότερο από τον ανταγωνισμό true story, seen that
Ο κόσμος δεν πάει καλά -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Υπάρχουν και άτομα που κυκλοφορούν με περιοδικά με τεστ του μοντέλου τους μέσα στο αμάξι για να έχουν έτοιμσες αποδείξεις με μετρήσεις δεκάτων και γυρολόγια στην παρέα/συνοδηγό ότι το αμάξι τους είναι γρηγορότερο από τον ανταγωνισμό true story, seen that
Ο κόσμος δεν πάει καλάΕχουμε και μερικους εδω μεσα απο οσο μπορω να καταλαβω..
-
το θέμα ειναι οτι υπάρχουν ανάγκες και ανάγκες...
άλλος θέλει το απόλυτο σε επιδόσεις...
άλλος θέλει να δείξει την επαγγελματική του επιτυχία...
άλλος θέλει κ'ατι όμορφο και στυλάτο...
μην κρίνεται επιδερμικά... -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
και οτι πιο ακριβο επισης....οτι πληρωνεις παιρνεις
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
και οτι πιο ακριβο επισης....
οτι πληρωνεις παιρνεις
Οχι παντα..
toyota.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
και οτι πιο ακριβο επισης....
οτι πληρωνεις παιρνεις
Οχι παντα..
toyota..οντως + γκολφ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ferrari + ducati είναι ότι πιο σύγχρονο και στυλάτο μπορείς να αγοράσεις σε 4 και 2 τροχούς αντίστοιχα...
Δεν ξέρω τι παίζει με Φερράρι, αλλά ψυλιάζομαι οτι δε θα απέχει και τόσο από την περίπτωση της Ντουκατι, όπου πρέπει να είσαι ΤΟΣΟ σχολαστικός με τη συντήρησή της που αν -πχ- πρέπει να αλλάξεις λάδια στα 3000 χλμ και πας στα 3050, παίζει να έχεις και πρόβλημα. Αντίστοιχα ρυθμιση βαλβίδων κάθε τρεις και λίγο και διάφορα άλλα μπινελίκια που σε άλλα εξίσου γρήγορα ή και γρηγορότερα μηχανάκια ξεχνάς κάθε πότε πρέπει να τα κάνεις.
Ναι, έχουν χαρακτήρα... ναι, έχουν design. Ναι, έχουν 'ψυχή' (και είναι και 22 γραμμάρια βαρύτερα εξαιτίας του τελευταίου ). Ναι, είναι ξεχωριστά, ποθητά και ό,τι άλλο θες. Αλλά όχι και ό,τι πιο σύγχρονο ένα μηχάνημα που πρέπει να είσαι από πάνω του όπως ο γιατρός πάνω από τον ετοιμοθάνατο στη μεθ. Στο 2010 είμαστε, κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν επιτέλους. Αν έχω όρεξη να με πάει μία-μία (μια μέρα δρόμο, μια συνεργείο για συντήρηση ) στην περίπτωση που επιθυμώ να κάνω πολλά χιλιόμετρα, δεν παίρνω ένα wrc καλύτερα? -
Μάλλον Έχεις μείνει στην εποχή των πανταχ...
Σήμερα η ντουκατι διαθέτει ότι πιο σύγχρονο Υπάρχει σε διαφορετικές κατηγορίες ...
Απο την εξωγηινη ντεσμοσεντιτσι με αεροδυναμικη αεροσυρ 1:1, μέχρι την συμβατική μονστερ ...
Όλες οι σουπερμπαικς της εταιρίας διαθέτουν τρακτιον κοντρόλ , θύρα USB τηλεμετριας κλπ κλπ
Αυτό για τα συνεργεία που το ακουσες;; Έχουν αλλάξει οι καιροί ανεπιστρεπτί
Ναι είναι πανάκριβες , ναι είναι αβολες για καθημερινή μετακίνηση (ss) αλλα ο τρόπος που πλαγιαζουν και η αισθητική τους... -
Έχεις δει τι προγραμματισμένες εργασίες θέλει η 'ταπεινή' monster? Ξέρεις κάθε πότε ρυθμίζουν βαλβίδες σαφώς δυνατότερα και πιο πολύστροφα μηχανάκια?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχεις δει τι προγραμματισμένες εργασίες θέλει η 'ταπεινή' monster? Ξέρεις κάθε πότε ρυθμίζουν βαλβίδες σαφώς δυνατότερα και πιο πολύστροφα μηχανάκια?οτι είναι πιο πολύστροφα λέει κάτι?? τελείως διαφορετικά δουλεύει ένα Ι4 από ένα L2 και μάλιστα δεσμοδρομικό...
οι βαλβίδες
έχουν ένα θέμα γιατί είναι αρκετά πολύπλοκες... δεν είναι δυσκολο να τις ρυθμίσεις και μόνος σου αρκεί να σου δείξει κάποιος μερικά τρικ... οκ δεν βάζεις απλά ένα φίλερ αλλά δεν θα προβληματίσει κάποιον που θα το ψάξει...
υπήρχε στην οικογένεια ένα 900 καρμπυρατερίσιο ... ακόμα και αυτό ήταν σχέτη απόλαυση... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σήμερα η ντουκατι διαθέτει ότι πιο σύγχρονο Υπάρχει σε διαφορετικές κατηγορίες ...
μεγάλος γνώστης των δίκυκλων δεν είμαι, αλλά μήπως υπερβάλλεις ολιγον τι?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μεγάλος γνώστης των δίκυκλων δεν είμαι, αλλά μήπως υπερβάλλεις ολιγον τι?
δες τις κατηγορίες
superbikes
motogp replica
on-off
naked-streetfighter -
-
Η αλήθεια είναι ότι η Porsche στράβωσε απίστευτα με τα τρελά που έκαναν οι Ιάπωνες με το GT-R και κακά τα ψέματα δεν έχει ακόμα και κάποια απάντηση στο συγκεκριμένο όχημα.
Εν τέλει αυτή τη στιγμή με τις εξελίξεις πάνω στο βασικό σχέδιο και τις λεπτομέρειες που παρουσιάζονται στο net θεωρώ ότι το θέμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Περί των τεστ των Γερμανικών περιοδικών. Εντάξει..... αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας.....
-
Το κυνήγι ενός καλού χρόνου στο διαβόητο ρίνγκ από την GT2 RS, είναι ουσιαστικά μια απάντηση της Πόρσε στην όποια αμφισβήτησή της εφ' όλης της ύλης.
Bad the lies, η Porsche τελικώς ζημιωμένη βγήκε στην περίπτωση του GTR με τους χειρισμούς της. Στη δε Νισσάν, βούτυρο στο ψωμί τους. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι η Porsche στράβωσε απίστευτα με τα τρελά που έκαναν οι Ιάπωνες με το GT-R και κακά τα ψέματα δεν έχει ακόμα και κάποια απάντηση στο συγκεκριμένο όχημα.Κακά τα ψέμματα αλλά οι 911 turbo τι είναι? Τα προγενέστερα Skyline/GT-R δεν υπήρχαν? Πιστεύει κανείς πως η Porsche 'αιφνιδιάστηκε' ?
Nissan και Porsche άμμεσα ή έμμεσα ανταγωνίζονται στο -μικρό- κομμάτι αυτό της αγοράς εδώ και δεκαετίες.
-
Για το αν αιφνιδιάστηκέ δε ξέρω, το σίγουρο πάντως είναι ότι λόγω του GT-R ξύπνησε και αναγκάστηκε να τρέξει αρκετά πράγμα που είναι καλό
Σαν τεχνολογία μια τελευταία 997 Turbo S παίζει να είναι πολύ πιο μπροστά από μια 997T '08 παρά μια 997T '08 σε σχέση με την 996Τ του '98
Οι προηγούμενες γενιές GT-R δεν νομίζω να απασχολούσαν τόσο πολύ την Porsche καθώς αφενός ήταν περιοριμένες σε δεξιοτίμονες χώρες και αφετέρου είχαν τον περιορισμό στην ιπποδύναμη
Τώρα για GT2 RS με GT-R δε μου φαίνεται και πολύ σωστό σαν σύγκριση. Εντελώς καμια σχέση το ένα με το άλλο
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το κυνήγι ενός καλού χρόνου στο διαβόητο ρίνγκ από την GT2 RS, είναι ουσιαστικά μια απάντηση της Πόρσε στην όποια αμφισβήτησή της εφ' όλης της ύλης.
Bad the lies, η Porsche τελικώς ζημιωμένη βγήκε στην περίπτωση του GTR με τους χειρισμούς της. Στη δε Νισσάν, βούτυρο στο ψωμί τους.+1 , σε ολα...
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Για το αν αιφνιδιάστηκέ δε ξέρω, το σίγουρο πάντως είναι ότι λόγω του GT-R ξύπνησε και αναγκάστηκε να τρέξει αρκετά πράγμα που είναι καλόΣαν τεχνολογία μια τελευταία 997 Turbo S παίζει να είναι πολύ πιο μπροστά από μια 997T '08 παρά μια 997T '08 σε σχέση με την 996Τ του '98
Οι προηγούμενες γενιές GT-R δεν νομίζω να απασχολούσαν τόσο πολύ την Porsche καθώς αφενός ήταν περιοριμένες σε δεξιοτίμονες χώρες και αφετέρου είχαν τον περιορισμό στην ιπποδύναμη
Τώρα για GT2 RS με GT-R δε μου φαίνεται και πολύ σωστό σαν σύγκριση. Εντελώς καμια σχέση το ένα με το άλλο
+1 επισης σε ολα...
-
Κοστολογικά GT2 RS και GTR δεν έχουν καμμία σύγκριση, αλλά η πρεμούρα της Πόρσε να την πάει στο ρίγκ και να γράψει γερό χρόνο κάτι υποδεικνύει.
Σημειολογικά δε, καταλήγουμε σε αυτό και με κάτι άλλο :According to Porsche Motorsports manager Andreas Preuninger, the RS was conceived around 2007 as a skunk-works effort. The 727 code number selected for the project corresponds to one of the Nissan GT-R's lap times around the Nurburgring's Nordscheleif. When the dust settled, Porsche test driver Timo Kluck had eclipsed that target by an impressive nine seconds.
Aν και ολίγο τραβηγμένο σαν άποψη, δεν παύει να έχει το στίγμα του.
Nissan GT-R