-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
2015 Nissan GT-R gets 7-speed gearbox, aims for 2.7s 0-60 and 7:15 'Ring timehttp://www.2009gtr.com/2013/03/2015-nis ... an+GT-R%29
Busse to παραδειγμα-συγκριση με το Α1 τουλαχιστον ακυρο.
Αυτα που γραφεις επισης περι φιλικοτητας του gTR μου φαινονται αντιθετα απο αυτα που ακουω&διαβαζω για το GTR κατα καιρους.Δε το εχω οδηγησει βεβαια ουτε την FF
Επισης μη ξεχναμε την εμπειρια που εχει η Nissan στη τετρακινηση.Το Atessa θεωρειται πολυ ψαγμενο και παιζει ενεργο ρολο στη συμπεριφορα του αυτοκινητου.Το Torque vectoring που ανακαλυψαν και οι υπολοιποι προσφατα οι Ιαπωνες(και οι Μitsu-Subaru) το εχουν εφαρμοσει εδω και κατι χρονακια...Δε παιζει η Lambo να ειναι πιο φιλικη απο το GTR σε πιστα. Ειναι αυτοκινητα με περιεργη αισθηση και απαιτουν αρκετη εξοικειωση απ τον οδηγο, καμια σχεση με 430 και 458
-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Εγω διαβασα τα περι ροπης και απαντησα.
Δεν απάντησες τίποτα -ή μάλλον έγραψες περί 50-50 ροπής και άλλα που, αν διάβασες αυτά που σου πρότεινα, δεν ισχύουν. Πότε θα παραδεχτείς ότι έκανες λάθος ?
Εσυ ποτε θα φιλοτιμηθεις να δεχθεις οτι κανεις λαθος και να συμφωνησεις πως η FF εχει υποδεεστερη τετρακινηση επειδη ΔΕΝ σχεδιαστηκε να διανεμει τη ροπη ως και 50-50 σε μπρος και πισω αξονα.....
Πότε έγραψα το οτιδήποτε για την 4κίνηση της FF για να χρειαστεί να παραδεχτώ τώρα ότι κάνω και λάθος ?
Εξάλλου δεν είμαι εγώ αυτός που συγκρίνει 4κινήσεις, εσύ είσαι.
Σε ό,τι με αφορά, χέστηκα για την 4κίνηση της FF, για το δικό μου αυτοκίνητο, που ξέρω, μια χαρά ευχαριστημένος είμαι από την 4κίνησή του, τα υπόλοιπα είναι για 13χρονα fanboyz.Δεν εκανες ερωτηση επι του θεματος, οποτε δεν θα λαβεις και απαντηση. Σε αυτο που ανεφερα 1000000 φορες, εχεις να πεις κατι ή οχι;
Α, δεν καταλαβαίνεις γρυ... ΟΚ πάμε πάλι. Λέω ότι όλα αυτά που λες για κατανομή ροπής 50-50 είναι λάθος, ότι αυτό που μπορεί να είναι 50-50 είναι οι στροφές των αξόνων αλλά όχι η ροπή, η οποία υπό συνθήκες μπορεί να είναι 0-100 ή 100-0. Και σου έφερα και σχετικό link από το ίδιο κιόλας θέμα καμιά 100στη σελίδες πίσω. Η ερώτησή μου είναι λοιπόν, επιμένεις για κατανομή ροπής 50-50 ?
-
Το λέει στο robotpig!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγω διαβασα τα περι ροπης και απαντησα.
Δεν απάντησες τίποτα -ή μάλλον έγραψες περί 50-50 ροπής και άλλα που, αν διάβασες αυτά που σου πρότεινα, δεν ισχύουν. Πότε θα παραδεχτείς ότι έκανες λάθος ?
Εσυ ποτε θα φιλοτιμηθεις να δεχθεις οτι κανεις λαθος και να συμφωνησεις πως η FF εχει υποδεεστερη τετρακινηση επειδη ΔΕΝ σχεδιαστηκε να διανεμει τη ροπη ως και 50-50 σε μπρος και πισω αξονα.....
Πότε έγραψα το οτιδήποτε για την 4κίνηση της FF για να χρειαστεί να παραδεχτώ τώρα ότι κάνω και λάθος ?
Εξάλλου δεν είμαι εγώ αυτός που συγκρίνει 4κινήσεις, εσύ είσαι.
Σε ό,τι με αφορά, χέστηκα για την 4κίνηση της FF, για το δικό μου αυτοκίνητο, που ξέρω, μια χαρά ευχαριστημένος είμαι από την 4κίνησή του, τα υπόλοιπα είναι για 13χρονα fanboyz.Δεν εκανες ερωτηση επι του θεματος, οποτε δεν θα λαβεις και απαντηση. Σε αυτο που ανεφερα 1000000 φορες, εχεις να πεις κατι ή οχι;
Α, δεν καταλαβαίνεις γρυ... ΟΚ πάμε πάλι. Λέω ότι όλα αυτά που λες για κατανομή ροπής 50-50 είναι λάθος, ότι αυτό που μπορεί να είναι 50-50 είναι οι στροφές των αξόνων αλλά όχι η ροπή, η οποία υπό συνθήκες μπορεί να είναι 0-100 ή 100-0. Και σου έφερα και σχετικό link από το ίδιο κιόλας θέμα καμιά 100στη σελίδες πίσω. Η ερώτησή μου είναι λοιπόν, επιμένεις για κατανομή ροπής 50-50 ?
Πλακα κανεις! Που το διαβασες αυτο παλι; 0-100 ή 100-0???????? Σε ποιο αμαξι ακριβως ισχυριζεσαι οτι συμβαινει κατι τετοιο;
Η ροπη που μεταφερεται στους τροχους μεσω του ηλεκτρονικου συστηματος διαχειρισης (ηλεκτρονικα ελεγχομενα διαφορικα) ειναι απο 100-0 μεχρι 50-50 στο GT-R, και απο 100-0 μεχρι 70-30 στην FF. 0-100 δεν υπαρχει πουθενα, τοσο για τις στροφες των αξονων οσο και για την ροπη. -
Αρα δεν διάβασες το link που σου είχα βάλει. Καλά. Γεια χαρά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αρα δεν διάβασες τα links. Καλά. Γεια χαρά.Δεν πιστευω να υπαρχει λινκ που να λεει οτι το 100-0 γινεται 0-100 σε αυτοκινητα οπως η FF και το GT-R....
Και για να μην εκτροχιαστει το θεμα....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αρα δεν διάβασες το link που σου είχα βάλει. Καλά. Γεια χαρά.Ναι το διαβαζω και λεει αυτα που λεω κι εγω....
-
Κάτσε να το πούμε για να το καταλαβαίνουν όλα τα παιδάκια: το λινκ που σου έβαλα ακολουθείται από μια συζήτηση 10 σελίδων, της οποίας το συμπέρασμα είναι ότι αυτό που λες είναι ΛΑΘΟΣ (και γω τα ίδια έλεγα και μετά τη συζήτηση άλλαξα γνώμη). Το 50-50 ισχύει για τις στροφές των αξόνων (πχ. στο GT-R δεν μπορεί ο μπροστινός άξονας να περιστρέφεται ταχύτερα από τον πίσω), όχι για τη ροπή (πχ. στο GT-R μπορεί ο μπροστινός άξονας να παίρνει (σχεδόν) όλη τη ροπή αν ο πίσω έχει 0 πρόσφυση πχ. είναι στον αέρα). Διάβασε τις 10 σελίδες και ξαναέλα για απορίες.
πχ.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1787386#p1787386
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1793039#p1793039 -
Nass έχεις τσεκάρει IPs πρωτού μπεις στη διαδικασία?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κάτσε να το πούμε για να το καταλαβαίνουν όλα τα παιδάκια: το λινκ που σου έβαλα ακολουθείται από μια συζήτηση 10 σελίδων, της οποίας το συμπέρασμα είναι ότι αυτό που λες είναι ΛΑΘΟΣ (και γω τα ίδια έλεγα και μετά τη συζήτηση άλλαξα γνώμη). Το 50-50 ισχύει για τις στροφές των αξόνων (πχ. στο GT-R δεν μπορεί ο μπροστινός άξονας να περιστρέφεται ταχύτερα από τον πίσω), όχι για τη ροπή (πχ. στο GT-R μπορεί ο μπροστινός άξονας να παίρνει (σχεδόν) όλη τη ροπή αν ο πίσω έχει 0 πρόσφυση πχ. είναι στον αέρα). Διάβασε τις 10 σελίδες και ξαναέλα για απορίες.πχ.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1787386#p1787386
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1793039#p1793039Κανεις λαθος. Σε καμια περιπτωση, ποτε και πουθενα, ακομα και σε χιονι, δεν ειδα ποτε GTR να στελνει ροπη μπροστα και οι πισω τροχοι να ειναι ακινητοι. Ακομα και σε βιντεο ΑΡΓΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ παντα οι πισω τροχοι ακομα και οταν σπιναραν, σπιναραν περισσοτερο απο τους μπροστινους ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ακομη και να μην εχει καθολου προσφυση ο πισω αξονας, παλι το 50% της ροπης παει πισω. Αποδειξη τα αμετρητα βιντεο που δειχνουν τα διαφορικα πως λειτουργουν στην πραξη.
Επισης βρες μου ενα επισημο κειμενο της Nissan που να ισχυριζεται αυτο που λες.
-
Μπερδεύεις το πόσες στροφές παίρνουν οι τροχοί ('οι πίσω τροχοί σπίναραν περισσότερο από τους μπροστά' φυσικά, το έχω γράψει ήδη, ότι δεν γίνεται οι μπροστά να γυρίζουν ταχύτερα από τους πίσω) με το πόση ροπή πηγαίνει σε αυτούς. Και αυτό, ό,τι και να λες, δε φαίνεται σε βιντεάκια. Πρέπει να βάλεις το αυτοκίνητο σε δυναμόμετρο για να μπορείς να το μετρήσεις αυτό.
Ποιός είναι ο σκοπός ενός διαφορικού γνωρίζεις ? Για διάλεξε:
(α) Να επιτρέπει στους άξονες εξόδου του να περιστρέφονται με διαφορετική ταχύτητα
(β) Να επιτρέπει στους άξονες εξόδου του να περιστρέφονται με διαφορετική ροπή -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ ύποπτο το λινκ που χρησιμοποιήθηκε...Καλώς ή κακώς δεν είναι δική μου τρολιά ο συγκεκριμένος. Δε λέω, θα ήταν δελεαστικό να κάνω δεύτερο λογαριασμό για τρολάρισμα αλλά είναι μεγάλη φασαρία και δε το έχω κάνει ποτέ, άλλωστε και από τον δικό μου λογαριασμό μια χαρά δουλειά γίνεται .
Μάλλον θα έκανε κάποια ανάλογη αναζήτηση, πχ :
https://www.google.com/search?q=Ferrari ... issan+GT-R
Οπότε σύμπτωση είναι (+δεν το διάβασε καν για να λέει τις βλακείες για 50-50)
ΥΓ. Το άρθρο μου στο robotpig έχει κάποιες λεπτομέρειες (πχ θέση εμπρός κιβωτίου) που δεν ανταποκρίνονται στην FF, γράφτηκε πριν την παρουσίασή της με βάση τα έγγραφα της πατέντας που αναφέρεται μέσα στο κείμενο. Εκτός όμως από την χωροταξική αυτή λεπτομέρεια, όλα τα υπόλοιπα ισχύουν.
-
Δηλαδή θες να πεις ότι πρόκειται για original βλακεία στον εγκέφαλο?
Ας κάνουμε ότι το πιστεύουμε για την ώρα...
-
Παίδες το παραδέχομαι, εγώ έφτιαξα το λογαριασμό του SkylineGT-R, τώρα που το παραδέχομαι μπορείτε να τον κλείσετε και να ρίξετε μόνιμο ban
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπερδεύεις το πόσες στροφές παίρνουν οι τροχοί ('οι πίσω τροχοί σπίναραν περισσότερο από τους μπροστά' φυσικά, το έχω γράψει ήδη, ότι δεν γίνεται οι μπροστά να γυρίζουν ταχύτερα από τους πίσω) με το πόση ροπή πηγαίνει σε αυτούς. Και αυτό, ό,τι και να λες, δε φαίνεται σε βιντεάκια. Πρέπει να βάλεις το αυτοκίνητο σε δυναμόμετρο για να μπορείς να το μετρήσεις αυτό.Ποιός είναι ο σκοπός ενός διαφορικού γνωρίζεις ? Για διάλεξε:
(α) Να επιτρέπει στους άξονες εξόδου του να περιστρέφονται με διαφορετική ταχύτητα
(β) Να επιτρέπει στους άξονες εξόδου του να περιστρέφονται με διαφορετική ροπήΔε χρειαζεται κανενα δυναμομετρο για να δεις ποιοι τροχοι ειναι κινητηριοι. Το 100-0 ή 0-100 σημαινει απαραιτητα οτι οι πισω ή οι μπροστινοι τροχοι θα ειναι ακινητοι. Αυτο ειπες και δεν ισχυει, οταν η προσφυση δεν ειναι επαρκης. Αναγκαστικα η κινηση παει και στους 4 τροχους. Να παει ολη η κινηση στους μπροστινους τροχους δεν υπαρχει πουθενα σε κανενα εγχειριδιο του GT-R, ποσο μαλλον της FF.
-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Μπερδεύεις το πόσες στροφές παίρνουν οι τροχοί ('οι πίσω τροχοί σπίναραν περισσότερο από τους μπροστά' φυσικά, το έχω γράψει ήδη, ότι δεν γίνεται οι μπροστά να γυρίζουν ταχύτερα από τους πίσω) με το πόση ροπή πηγαίνει σε αυτούς. Και αυτό, ό,τι και να λες, δε φαίνεται σε βιντεάκια. Πρέπει να βάλεις το αυτοκίνητο σε δυναμόμετρο για να μπορείς να το μετρήσεις αυτό.
Ποιός είναι ο σκοπός ενός διαφορικού γνωρίζεις ? Για διάλεξε:
(β) Να επιτρέπει στους άξονες εξόδου του να περιστρέφονται με διαφορετική ροπήΔε χρειαζεται κανενα δυναμομετρο για να δεις ποιοι τροχοι ειναι κινητηριοι. Το 100-0 ή 0-100 σημαινει απαραιτητα οτι οι πισω ή οι μπροστινοι τροχοι θα ειναι ακινητοι. Αυτο ειπες και δεν ισχυει,** οταν η προσφυση δεν ειναι επαρκης**. Αναγκαστικα η κινηση παει και στους 4 τροχους. Να παει ολη η κινηση στους μπροστινους τροχους δεν υπαρχει πουθενα σε κανενα εγχειριδιο του GT-R, ποσο μαλλον της FF.
σε ποιο αμαξι ειδες εσυ να δινει στους 4 τροχους ροπη οταν δεν υπαρχει προσφυση? ακομη και στο βιταρα σου η ροπη παει στον αξονα και μετα τροχο που εχει την περισσοτερη προσφυση ποτε στους τεσσερις..
-
Φυσικά και υπάρχει, απλώς είσαι εντελώς άσχετος και δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει κάθε όρος που χρησιμοποιείς.
-
-
K.....ΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΣΣΣ
-
http://aussieexotics.com/photo/?pic=366 ... shSimmonds
Youtube Video
Nissan GT-R