-
Εξαιρετική κατανάλωση οντως
-
http://www.alvolante.it/news/giulietta_ ... ing-440846
Nurburgring lap times:
Pos. Marca e modello Tempo
1 MERCEDES SLS AMG (571 CV) 7’40”90
2 BMW M3 COUPÉ (420 CV) 8’14”60
3 MITSUBISHI LANCER 2.0 GSR EVOLUTION (295 CV) 8’26”30
4 RENAULT MÉGANE COUPÉ 2.0T 16 V RS (250 CV) 8’28”10
5 ALFA GIULIETTA QV (235 CV) 8’30”39
6 VOLKSWAGEN GOLF 2.0 GTI (211 CV) 8’34”77
7 LEXUS IS F (423 CV) 8’35”20
8 MAZDA 3 2.3 MPS (260 CV) 8’39”40
9 PORSCHE CAYENNE GTS (405 CV) 8’40”70
10 MERCEDES E SW63 AMG (514 CV) 8’44”10
11 ALFA GIULIETTA MULTIAIR (170 CV) 9’01”75
12 FORD FOCUS 2.5 ST (226 CV) 9’03”10
13 ABARTH PUNTO EVO 1.4 T-Jet MultiAir (163 CV) 9’03”27
14 OPEL GT 2.0 TURBO (264 CV) 9’05”40
15 CITROËN DS3 1.6 THP Turbo (156 CV) 9’05”80
16 ALFA ROMEO MITO 1.4 T MultiAir (135 CV) 9’10”00 -
Πολυ ενδιαφερον...
Αυτο που προσωπικα κραταω, περα απο τα τονισμενα, ειναι ο καλυτερος χρονος της 170αρας Giulietta, σε σχεση με
το Focus ST225...
Αποδειξη οτι το πολυ καλο, μελετημενο στησιμο, με ισορροπημενη δυναμη για το πλαισιο, μπορει να ειναι πιο αποτελεσματικο
απο ισχυροτερη κατασκευη. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πολυ ενδιαφερον...
Αυτο που προσωπικα κραταω, περα απο τα τονισμενα, ειναι ο καλυτερος χρονος της 170αρας Giulietta, σε σχεση με
το Focus ST225...
Αποδειξη οτι το πολυ καλο, μελετημενο στησιμο, με ισορροπημενη δυναμη για το πλαισιο, μπορει να ειναι πιο αποτελεσματικο
απο ισχυροτερη κατασκευη.Προφανώς εννοείς ιπποδύναμη λέγοντας ισχυρότερη κατασκευή.
Ότι και να έκανε η φόρντ με αυτό το μοτέρ=τούβλο (πολύ βαρύ) τόσο εμπρός, αποκλείεται να το έκανε 'κορυφαίο' (όπως η Άλφα ή το Μεγκάν). -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πολυ ενδιαφερον...
το Focus ST225...
απο ισχυροτερη κατασκευη.Προφανώς εννοείς ιπποδύναμη λέγοντας ισχυρότερη κατασκευή.
Ότι και να έκανε η φόρντ με αυτό το μοτέρ=τούβλο (πολύ βαρύ) τόσο εμπρός, αποκλείεται να το έκανε 'κορυφαίο' (όπως η Άλφα ή το Μεγκάν).Ναι, λεπτομερειες για την κατανομη βαρους του ST, δεν γνωριζω, αν και σε παλαιοτερη αναφορα, ο χρηστης paimei
τονιζε για ενα παναλαφρο συνολο, ως 5κυλινδρο, επιμενοντας ομως παραλληλα σε ενδεχομενη ανωτεροτητα της γενικοτερης κατασκευης, οταν του ειχα αναφερει χαρακτηριστικα οτι ενα ατμοσφαιρικο Clio RS πχ, μπορει να το τσαγιασει σε επιλεγμενη διαδρομη. Τελικα μαλλον φαινεται να επιβεβαιωνομαι, απο την στιγμη που το τσαγιαζει και μια Giulietta 170, με χειροτερη αναλογια Κιλων/ιππο απο το γρηγορο Clio, και σε διαδρομη...εικοσι και πλεον χλμ, οπως αυτη του Nordsleife. -
εχουν καταντησει μεγαλη κουραση αυτοι οι χρονοι του Nurburgring
-
Πάντως τη QV την έπαιρνα άνετα!
Υπάρχει πουθενά test drive?
-
Ειχα δει Σαβββατοβραδο στη Πειραιως μια QV (ειχε το 4φυλλο, δεν πιστυω να ταν μουφα) πινακιδομενη εξω απο την αντιπροσωπεια. Ισως να την εχουν για τετοιο σκοπο...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εχουν καταντησει μεγαλη κουραση αυτοι οι χρονοι του NurburgringΑκριβώς. Δεν δείχνουν τίποτα...
-
Και ποτε δεν εδειξαν.Το ring ειναι καλο για να τεσταρουν τα αυτοκινητα απο το να τα κυκλοφορουν σε δημοσιους δρομους μιας και η πιστα τους προσομοιώνει πληρως,για χρονους υπαρχουν αλλες πιστες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ακριβώς. Δεν δείχνουν τίποτα...
Όλα κάτι δείχνουν. Και το σημαντικότερο είναι ότι το Ring είναι μια μεικτή διαδρομή με μεγάλη ποικιλία. Κρύβει αδυναμίες και λάθη λόγω του τεράστιου μήκους της διαδρομής.
Σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεαζόμουν, σαν δυνητικός αγοραστής, από έναν ξερό χρόνο εκεί βεβαίως.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως τη QV την έπαιρνα άνετα!Καλύτερη αγορά είναι η 170άρα. Και σφιχτή όσο πρέπει, και σβέλτη όσο πρέπει, και σπορ όσο πρέπει και φθηνή όσο πρέπει
Δείχνουν. Αλλά όχι για μικρομεσαία 230 ίππων, μη σαλτάρουμε κιόλας
edit: ο εξωφρενικός χρόνος του Megane Trophy όντως λέει κάτι, αλλά στην τελική ελάχιστους απασχολεί ένα τόσο ειδικό αυτοκίνητο (από την άποψη της περιορισμένης παραγωγής).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως τη QV την έπαιρνα άνετα!
Καλύτερη αγορά είναι η 170άρα. Και σφιχτή όσο πρέπει, και σβέλτη όσο πρέπει, και σπορ όσο πρέπει και φθηνή όσο πρέπει
Εχεις δικιο, αλλα προσωπικα αν ποτε εδινα το si, για τη qv θα το εκανα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλύτερη αγορά είναι η 170άρα. Και σφιχτή όσο πρέπει, και σβέλτη όσο πρέπει, και σπορ όσο πρέπει και φθηνή όσο πρέπει
Xωρις να εχω οδηγησει την QV, αλλα εχοντας πληροφορηση για τα specs της και απο διαφορα αρθρα, στο πως στεκεται
στο δρομο, θα συμφωνησω απολυτως με την 170αρα με την οποια ειχα καλη οδηγικη επαφη.
Ειναι ακριβως οτι πρεπει σε οδικη συμπεριφορα, και αναλογια δυνατοτητων πλαισιου/ιπποδυναμης για την χωρα μας.
Ολα αυτα σε ενα ανταγωνιστικο πακετο που κινειται αρκετα κοντα στον μεσο ορο της κατηγοριας (λιγο προς τα πανω)
απο πλευρας κοστους.
Σαφως η QV ειναι ακομα καλυτερη δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια, απλα την γενικοτερη οδικη της συμπεριφορα-φιλοσοφια, την βρισκεις και στην 'μικροτερη', η οποια μονο 'απλα σβελτη' δεν ειναι, τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα...εχουν καταντησει μεγαλη κουραση αυτοι οι χρονοι του Nurburgring
Εδω διαφωνω. Θα συμφωνησω στο οτι ο γενικοτερος ντορος των χρονων στο ring ειναι υπερεκτιμημενος.
Οχι ομως και αχρηστος, ακομα και για τα sport, δικηνητα hatch, των +200 αλογων.
Η 'μαγιά' κατα την ταπεινη μου αποψη, χαλασε απο την στιγμη, που ο χρονος, και το κυνηγι καποιου καλυτερου, που ουσιαστικα απορεει απο καλυτερες ρυθμισεις σε αναρτηση πλαισιο, αλλα και συνδυασμο ισορροπημενης για το πλαισιο δυναμης-μεταδοσης, απο τις κατασκευαστριες εταιριες, επαψε να ειναι αποκλειστικα ενα εσωτερικης καταναλωσης τεχνικο μετρησιμο 'εργαλειο' στα χερια των μηχανικων-δοκιμαστων, και μετατραπηκε σε ενα μαρκετινιστικο
tip υπερατου, στα αυτια υποψηφιων αγοραστων, ψαγμενων και μη.edit: ο εξωφρενικός χρόνος του Megane Trophy όντως λέει κάτι, αλλά στην τελική ελάχιστους απασχολεί ένα τόσο ειδικό αυτοκίνητο (από την άποψη της περιορισμένης παραγωγής).
Ειναι μια ενδειξη δυνατοτητων, δεν μπορεις να την προσπερασεις, ετσι απλα, εξαλλου μικρο 'οπλο' ειναι, (και μαλιστα συνειδητα απευθυνεται σε πιο ψαγμενο κοινο), και αυτος ειναι ο στοχος του μοντελου, απο κατασκευης...
-
Το μόνο που δείχνουν είναι το πόσο καλά ξέρει ο οδηγός την διαδρομή και τα πόσα λάθη έκανε.
-
Κίκιζα γιατί γράφεις σαν τον Στρατισίνο?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Κίκιζα γιατί γράφεις σαν τον Στρατισίνο?Που φαινεται αυτο? Μηπως ειναι τα μοναδικα σοβαρα αρθρα που διαβαζεις, αυτα του Στρατισσινο ( δεν ειναι και ολα, αλλα στα περισσοτερα τουλαχιστον διατηρειται σοβαρο υφος και αποψη αναλυτικη και τεκμηριωμενη) και οταν διαβαζεις και κατι αλλο, με στοιχειοθετημενη αποψη, το θεωρεις ιδιο στυλ?
Ετσι νιωθω, ετσι γραφω. Δεν αντιγραφω κανεναν. Δεν το προσπαθω, ετσι βγαινει.
Αν δεν σου αρεσει μην διαβαζεις οτι / οπως γραφω.
Δεν μπορω να γραψω διαφορετικα. Οταν γραφω, δεν γραφω οπως μιλαω, δεν γινεται. Για εμενα τουλαχιστον.
Για αυτο και ο γραπτος λογος, συνηθως μπορει, και ειναι πιο 'ολοκληρωμενος' σε σχεση με τον απλο, μιας συνομιλιας απο κοντα.
Στον απλο λογο, οπως μιλαμε, απο την ταχυτητα του αυθορμητισμου, ειναι πολυ πιθανο, καποια πραγματα οπως εκφραζομαστε, να μην τα πουμε με την μεγαλυτερη ή μικροτερη σημασια που ενιοτε θελουμε να δωσουμε.
Αυτα τα κανει συνηθως η γλωσσα του σωματος, οι εκφρασεις του προσωπου απο κοντα.
Στον γραπτο λογο, δεν υπαρχουν αυτα τα ερεθισματα, αλλα απο την αλλη, υπαρχει λιγο μεγαλυτερος χρονος να σκεφτουμε, και να αποτυπωσουμε ακριβως αυτο που θελουμε, καλυπτωντας πληρως ενα ερωτημα/απορια/θεμα συνομιλιας... -
Starlet, Yaris, Rav4 με συνοδεψαν στις πρωτες 3 δεκαετιες της ζωης μου.
Τωρα θελω με το 25% του μισθου μου, μεχρι να τελειωσει η συμβαση μου, να ξεχρεωσω ενα αυτοκινητο, σε 5 χρονια, που να καλυπτει τις αναγκες ,μου κ αυτο το κατι παραπανω. Μεχρι τα 25.000Επειδη μεγαλωσα με καφρο-γκολφακιδες κ για δεκαετιες ολοκληρες το θεωρουσα υπερτιμημενο, θα ηταν ενα εξτρα μπονους, εαν η επενδυση των 25κ, το κερδιζε στα σημεια, σε μια εποχη που τα αυτοκινητα του λαου ειναι καλυτερα απο ποτε!
Ειμαι πλασμα της λογικης, θα θεσω τους παραμετρους μου κ θα δειτε οτι η τζουλιετα μπορει να πουλησει κ περα απο το συναισθημα.
Κατοικω κ κινουμαι στο κεντρο της Αθηνας στης ωρες αιχμης, παρκαρω σε πολυ πυκνοκατοικημενες περιοχες, χωρις παρκινγκ.
-Το μεγιστο μηκος του αυτοκινητου δεν πρεπει να ξεπερνα αυτο της μπεμπας σειρα 1
-Κ εαν γινεται ας ειναι κ αυτοματο.1 Φορα το μηνα πηγαινω στα Ιωαννινα για κυνηγι η επισκεψη σε συγγενεις.
Δεν ξερω εαν εχετε δει το εθνικο δικτυο στην επαρχια, αλλα σε καποιες περιοχες ειναι τραγικο για θεματα λοιπον ενεργητικης ασφαλειας,
-θελω μια καλη 0-100 κατω των 10'' κ καλα ρεπριζ για προσπερασματα φορτηγων κ κονβοι Αλβανων, οταν μου δινεται η ευκαιρια, σε συνθηκες περιορισμενης ορατοτητας.
-καλα φρενα κ κρατημα σε φιδησιους δρομους.Βγαινω κ παραλιακη για καφε
-Εμφανισιμο κ prestigious αμαξωμα. Ενταξει με 8000 μπορω να παρω μια second hand slk, αλλα ας ειναι τουλαχιστον κατι καλυτερο απο τα συνηθη...
Κ καμοια φορα μπορει να χρειαστει να μεταφερω ενα φιλο κ 2 κοπελες με τακουνια κ μινι, που δεν μπορουν να σπασουν για να χωρεσουν στο πισω καθισμα ενος 3πορτου, χωρις να εκτεθουν στο σκυψιμο.
Καποια στιγμη θα σταματησω να ειμαι εργενης κ επειδη σκεφτομαι να κρατησω αυτην την επενδυση των 25κ, περαν τοων 5 ετων
=>5πορτο, αλλα να δειχνει sport hatchback, να ειναι κομψο κ νεανικο κ φινετσατο κ να μην ξεφευγει.Στην εποχη κρισης δεν θα ηθελα να ξεφυγω απο τα 1400 κυβικα κ επειδη τα 120-130 αλογα δεν μου φτανουν για να εχω τις επιδοσεις που θελω στο εθνικο δικτυο, επιδοσεις που θα μου επιτρεψουν να κινηθω πιο γρηγορα απο τα περισοτ. αυτοκ που θα συναντησω.
-> 1.4 κυβικα και τουρμπο ειναι το παλιοτερο 1800-αριΠολλες εταιριες εχουν προτασεις σε αυτο το segment. Oι υποψηφιοι:
- VW Scirocco 1.4lit, 160 HP
- BMW series 1
- Audi A1 185hp
- Honda Civic Hybrid
Tα Γαλλο-Ισπανικο-Τσεχικα, απλα δεν εχουν αρκετη κλαση κ δεν θα τα πληρωσω 25κ
Το Civic ειναι αργο κ πειραματικο στα ιδια λεφτα, οχι ιδιαιτερα ομορφο, οπως παλια.
Το Α1 ειναι αρκετα τσιμπημενο για τοσο μικρο, δεν ειμαι φαν των ρετρο γραμμων του κ μου φαινεται μεγαλος συμβιβασμος το να επιστρεψω σε διαστασεις Yaris παλι.
Η μπεμπα θυσιαζει το πορτμπαγκαζ για να κανει μπαντιλικια, ε και?? Ξεχασε μια δεκαετια να αναβαθμιση τους κινητηρες της κ εχει την πιο ακριβη κ ψοφια προταση της αγορας.
Οι νεοι τουρμπο κινητηρες ειναι δυνατοι, αλλα ξεφευγουν σε κυβικα χωρις πραγματικο πλεονεκτημα, μετα απο 10 χρονια περιμενα περισοτερα, αλλα το μονο που καταφεραν ειναι να μεγαλωσουν τις διαστασεις κ να ασχημηνουν το αμαξωμα, σε βαθμο που το θεωρω downgrade!
To Scirocco, ειναι το golf killer της VW, αυτο που θεωρητικα δεν θα δωσει στους καφρο-γκολφακιδες ψωμι για παντος τυπου ασαφεστατες κ αναποδεικτες κατηγοριες κ βλακωδη γενικευμενα θεωρηματα, που βασιζονται κυριως στις Γερμανικες ριζες κ διαστασεις του εν λογο οχηματος. Ομως ειναι αυστηρως 3πορτο κ εχει 10 αλογα λιγοτερα στα ιδια κυβικα.
Επισης συντομα θα παλιωσει.Ετσι λοιπον ερχεται η Τζιουλιετα κ συμπληρωνει το παζλ, προσφεροντας ενα αψεγαδιαστο συνολλο.
Πραγματικα απανταει κατουσιαν στα θελω μου κ πιστευω οτι εκφραζω ενα τεραστιο μερος της Ελληνικης αγορας, σε αυτα που θελω, χρειαζομαι, μπορω κ πρεπει να εχω!Η TCT των 170 ιππων νομιζω υπερκαλυπτει τις αναγκες μου, μετα την αποφαση της VW να αποσυρει τους 1.4 με 170 κ να προσφερει μονο 160, νομιζω οτι δινει ενα σαφες πλεονεκτημα στην Αλφα να συμπληρωσει ενα κενο, η μαλλον να οδηγησει μια κατηγορια, εστω κ για λιγο.
Περιμενοντας τoν σεπτ για την TCT, ηδη ξεκινανε καποιες καμπανες εν ονοματι:
- Audi A1 sportback
- Mercedes A class 2012
- Toyota coupe
Εαν επαιρνα τωρα την αποφαση η Τζουλιετα δεν εχει αντιπαλο, αλλα συντομα το παιχνιδι στην κατηγορια της θα χοντρυνει επικινδυνα...
Εαν τα παραπανω 3, ξεφυγουν απο τα 25.000 στις προτασεις τους στα 170+ αλογα, τοτε συντομα θα παρω μια 170 HP TCT alfa silver. -
@Dr Chronis
Σε ολα πανω-κατω που γραφεις συμφωνω. Επειδη και εγω ακριβως μεχρι πριν 1,5-2χρονια , βρισκομουν σε παρομοια
κατασταση (25κ οροφη, για επιλογη αυτοκινητου, αλλα δυστυχως τα οικονομικα μου αυτη την στιγμη ανεβαλλαν...δεν ξερω μεχρι ποτε, μια τετοια επιλογη... ), εχω δοκιμασει καποια απο τα υποψηφια σε αυτη την κατηγορια τιμης, και εχω μια
σαφη εικονα, τουλαχιστον για τις δικες μου αναγκες/γουστα.
Πριν αναφερθω σε αυτα, απλα σου διευκρινιζω οτι τα 170αλογα του Twincharger που εγιναν 160, στην ουσια δεν αλλαζουν
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ουτε φυσικα δινουν, για αυτο τον λογο, καποιο πλεονεκτημα στην Giulietta.
Ηταν ενας συνδυασμος καθαρα εκπομπης ρυπων, αλλα και φορολογικου καθεστωτος, καθως στην χωρα παραγωγης/ιδιοκτησιας της μαρκας των συγκεκριμενων αυτοκινητων, φορολογειται η ιπποδυναμη.
Εχω ανεβασει στο παρελθον διαγραμμα δυναμομετρησης με τους δυο κινητηρες, να αποδιδουν, στους τροχους 157ιππους
και οι δυο, με ελαχιστες μικροδιαφορες στο ευρος στροφων που αποδιδεται η μεγιστη ροπη.
Ως εκ τουτου λοιπον δεν τιθεται θεμα πραγματικης διαφορας, και επιπλεον παιδικες -υπαρκτες- ασθενειες του παρελθοντος στους twincharger, δεν εμφανιζονται πλεον.
Επισης, σε οτι αφορα την σχεδιαση του Scirocco MKIII, ηδη απο αρκετους ξενους δοκιμαστες, και γενικοτερα επαγγελματιες
στον χωρο του αυτοκινητου, θεωρειται αναμφισβητητα ενα ξεχωριστο, πρωτοποριακο αμαξωμα, παροτι σε καποιους αρεσει αρκετα, και σε καποιους αλλους καθολου. Αναφερω παραλληλα οτι η νεα γενια του, απο τις μεχρι στιγμης πληροφοριες απο ξενα fora, δεν αναμενεται πριν το 2014-2015, επιβεβαιωνοντας την ξεχωριστη φιλοσοφια σε οτι αφορα την συνηθη διαδικασια φρεσκαρισματος (facelift) που εχει να κανει με τα πιο γνωστα, 'της σειρας' μοντελα οπως Golf, Polo πχ, η οποια γινεται κατα βαση, στα 2-3 ετη.
Στο προκειμενο, και με βαση αυτων που αναφερεις, η πιο σωστη, λογικη, αλλα ταυτοχρονα και ευχαριστη επιλογη, ειναι
αυτη μιας Giulietta TCT 170. . Το Α1 sportback, παραμενει σαφως μικροτερο σε διαστασεις, ακομα και με την προσθηκη
2 θυρων, τα Toyota Coupe/Subaru Coupe, πιθανοτατα θα ειναι αξιολογα οδηγικα αυτοκινητα, αλλα παραδοσιακα θα υστερουν
σε χωρους, ως Ιαπωνικα Coupe, και επιπλεον θα ειναι υπερβολικα 'φρεσκα' για να ρισκαρεις μια τετοια επιλογη.
Το υβριδικο της Honda, επισης θα ειναι ακρως ποιοτικο, και αξιοπιστο/οικονομικο, ΟΜΩΣ στο θεμα της οδηγικης απολαυσης,
δεν εχει καμμια απολυτως επαφη, ουτε με Giulietta αλλα ουτε και με το Scirocco.
To τελευταιο, παροτι ειναι και προσωπικο 'κολλημα', εχει το τεχνικο μειονεκτημα των τριων αντι πεντε θυρων, κατι που αποτελει αυτοματως μεγαλο μειονεκτημα, αλλα και αμεσο λογο απορριψης, εφοσον το επομενο σου αυτοκινητο, αποτελεσει το βασικο μεταφορικο μεσο μιας μελλοντικης οικογενειας.
Η νεα Μερκ επισης, φαινεται να καθυστερει ακομα περισσοτερο, απο την νεα σειρα 1 της Bmw, η οποια κατα την εκτιμηση μου ειναι αυτη που θα χοντρυνει το παιχνιδι. Απο τις πρωτες εντυπωσεις δοκιμαστων, φαινεται να υστερει οριακα σε πισω χωρους
απο την Giulietta, σε εργονομια-φινιρισμα, και γενικοτερη αισθηση του εσωτερικου ομως δειχνει να υπερτερει.
Στο οδηγικο κομματι/επιδοσεων επισης, αυτη την φορα και με τους νεους κινητηρες φαινεται σε πρωτη φαση, οτι μαλλον θα στεκεται ισαξια στην Giulietta. Tα ουσιαστικα μειον της, σε σχεση με τον ανταγωνισμο, περα απο τους χωρους πισω, ειναι η αυξημενη τιμη (σε σχεση με Giulietta) αλλα και η περιεργη, ιδιορυθμη εμφανιση που εχει, παροτι αρκετα βελτιωμενη, και εμφανως φρεσκια αισθητικα, στα σημεια.
Νομιζω οτι η Giulietta TCT 170 λοιπον, θα ειναι μια αριστη επιλογη, συμφωνα με τις αναγκες/προτιμησεις που καταθετεις...P.S Αν σου φαινεται οκ αισθητικα το νεο Focus, κανε τον κοπο να δεις απο κοντα και να οδηγησεις, ακομα και την 'μικρη' τουρμπατη εκδοση των 150ιππων.
Ποιοτικα λενε οτι προκειται για ενα πολυ καλο αυτοκινητο, με ευρυχωρο εσωτερικο, και ενδιαφερουσα -αν και οχι 'τσαχπινικη', παιχνιδιαρικη οδικη συμπεριφορα, σαν της Giulietta- οδικη συμπεριφορα, σε ενα πακετο που απαιτει λιγο χαμηλοτερο budget απο τα 25κ.
Αλλιως Giulietta δαγκωτο... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και ποτε δεν εδειξαν.Το ring ειναι καλο για να τεσταρουν τα αυτοκινητα απο το να τα κυκλοφορουν σε δημοσιους δρομους μιας και η πιστα τους προσομοιώνει πληρως,για χρονους υπαρχουν αλλες πιστες.Περα απο αυτο που λες και συμφωνω απολυτα ειναι ομως μια πολυ δυσκολη και απαιτιτικη πιστα και οι χρονοι για να καταγραφουν ειναι δυσκολοι μιας και μιλαμε για πολλα χιλιομετρα με μεγαλες ταχυτητες σε σχεση παντα με πιστες που γυρνας στο 3λεπτο..
Alfa Romeo Giulietta