-
εξαιρετικο αυτοκινητο. και κουκλα.
στα περι αξιοπιστιας, στη δικια μου της ηπια το αιμα, ειχα την 1.8di με τα 200, ποτε δεν παραπονεθηκε.
και το μοναδικο προβλημα προεκυψε απο τα λαστιχα που της αλλαξα, ενα ειχε διαφορετικη διαμετρο απο την αναγραφομενη και μου εβγαλε τη πιστη μεχρι να το καταλαβω,
αμαξαρα και κουκλαρα. -
Μόνο αν έχει την ηλεκτρονική ανάρτηση ίσως έχεις πρόβλημα ,αν χρειαστούν αλλαγή τα αμορτισέρ. Κατά τα τα άλλα όπως τα γράφεις. Γενικά πολύ αξιόπιστο ,ειδικά αμα το συγκρίνεις με τα διάφορα γερμανικά του καιρού της. Την έχει ένας συνάδελφος και είναι πολύ ευχαριστημένος.
-
μονο οι 1.8 εχουν το rss (reactive suspension system)
αν ειχαν οι 1.4, θα ειχα παρει.
ξερω οτι το εγραφε στον καταλογο σαν εξτρα, για την ακριβεια ειχα παραγγειλει μια 150αρα με rss και οταν ηρθε δεν το ειχε. οι πωλητες δεν ηξεραν καν τι ειναι και ελεγαν οτι εχει.... οποτε παρελαβα την 1.4 για 50 μετρα περιπου και την επεστρεψα αφου τους σηκωσα στον αερα. θεωρητικα στην 1.4 ειναι με κουμπακι, δεν υπαρχει ειπαμε ομως, και στην 1.8 με το mode οδηγησης.
επειδη τους σηκωσα λοιπον στον αερα, μου εδωσαν τοτε με παρεμβαση της φιατ ελλας την 1.8 στην ιδια τιμουλα.... χαχαχαχ.... δεν ειπα οχι....
τα πισω αμορτισερ που πιθανον να βγαλουν το θεμα στις 1.8 κοστιζουν 900 το ενα με τοποθετηση αλλα βρισκεις και απο γερμανια μτχ με τα μισα.
οι 1.4 δεν εχουν κατι να φοβασαι. -
Όντως είναι κούκλα, αφού όταν την παρκάρω κάθομαι μετά για λίγο και τη χαζεύω.
Δεν έχει ηλεκτρονική ανάρτηση, όπως τα λέει ο gatoz, είχαν μόνο οι 1.8.
-
καπου στη Μανη, το 2009, λιγες μερες απο οταν την παρελαβα
Α-Μ-Α-Ξ-Α-Ρ-Α -
Μροστά όμορφη, πίσω δεν βλέπεται, σαν σύνολο μέτρια και μακριά χωρί λόγο...χάνει την xhatchback αισθητική και μοιάζει με στέησον χωρίς σωστές αναλογίες. Απορώ πως το έβγαλε αυτό η Λάντσια...ποτέ δεν χώνεψα το σχέδιο.
-
Όμορφη και με σχεδιαστική άποψη. Αλλά πολύ βαριά (με όλα τα κακά που φέρνει το βάρος σε επιδόσεις, κατανάλωση και οδική συμπεριφορά) και με αναντιστοιχία χώρων και μεγέθους.
Θα την αγόραζα μόνο σε πολύ καλή τιμή (χώμα).
-
Εγώ το βλέπω στο parking μου και δεν μπαίνω μέσα πια...
-
Την είχα οδηγήσει πριν μερικά χρόνια νοικιάρα σε νησί, την 1.6 d 120 και δε μου έδωσε σε καμιά περίπτωση τη δυσάρεστη αίσθηση του βαρύ αυτοκινήτου. Ο ντίζελ την πέταγε στον αέρα, με 3η έγραφε.
Την οδήγησα back to back με επίσης νοικιάρικο Α3 1.6 tdi.
Αυτό ήταν όντως βαρύ και δυσκίνητο, σε κάτι απότομες ανηφόρες με 2η με κρέμασε κιόλας.
Βέβαια ένιωθες ότι οδηγούσες άρμα, ότι αν έπεφτε πάνω σου κάποιος θα τον διέλυες. -
@fanis75 said in Lancia Delta 2008:
Μροστά όμορφη, πίσω δεν βλέπεται, σαν σύνολο μέτρια και μακριά χωρί λόγο...χάνει την xhatchback αισθητική και μοιάζει με στέησον χωρίς σωστές αναλογίες. Απορώ πως το έβγαλε αυτό η Λάντσια...ποτέ δεν χώνεψα το σχέδιο.
ενω η παλιά η integrale είναι η μεγαλη καψούρα μου
αυτή εμφανισιακά δεν μου άρεσε και πολύ. οχι χάλια αλλά τιποτα το φοβερό
Παρολα αυτά επειδή την οδήγησα ήταν πολύ ευχάριστη οδηγικά. (ηταν φίλου δεν την οδηγησα και πάρα πολύ αλλά μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.)
-
Είναι απλό. Η επιλογή ήταν να έχει μεγάλο μεταξόνιο για να αυξήσει τον χώρο στα πίσω καθίσματα. Αντιθέτως έκοψαν το πίσω μέρος, θυσιάζοντας χώρο αποσκευών για να μην μακρύνει περισσότερο.
Από κάποιες γωνίες φαίνεται πολύ ωραίο, από άλλες όντως μοιάζει κάτι να πάει στραβά. Εμένα συνολικά με έλκει όμως, γιατί μέσα την βρίσκω πολύ όμορφη. Κι όπως μου αρέσει να λέω, το μέσα βλέπω εγώ, το έξω το βλέπουν οι άλλοι!
-
κατοχοι τουοτα καριολα ΔΕΝ δικαιουνται σχολιασμου, ας μπουν στο σκρουτζ να ψαξουν για σκουπες
Lancia Delta 2008