-
το POLO απλά δεν το σχολιάζω.... κάτι παθαίνουν με τη VW....
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
H Δέλτα δε νομίζω ότι απευθύνεται σε γυναίκες , αφενός λόγω της μάσκας της αφετέρου λόγω του μήκους της.Σκεφτείτε και το παρκάρισμα.Ίσως το μήκος βοήθησε στο να εκτιμηθεί δεόντως από το τρίτο φύλο
Βέβαια αν το referendum γινόταν στην απένατι ακτή του Ατλαντικού.....θα νικούσε με κατεβασμένα χέρια κάποιο μοντέλο της Lesbaru.
http://ledorga.free.fr/commun/election_ ... hp?lang=fr -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
H Δέλτα δε νομίζω ότι απευθύνεται σε γυναίκες , αφενός λόγω της μάσκας της αφετέρου λόγω του μήκους της.Σκεφτείτε και το παρκάρισμα.
Ίσως το μήκος βοήθησε στο να εκτιμηθεί δεόντως από το τρίτο φύλο
Βέβαια αν το referendum γινόταν στην απένατι ακτή του Ατλαντικού.....θα νικούσε με κατεβασμένα χέρια κάποιο μοντέλο της Lesbaru.
http://ledorga.free.fr/commun/election_ ... hp?lang=fr1η είναι η MITO , 2o το Scirocco , 3η η Δέλτα , 4η η BMW cacrio και στη 5η & 6η το Megane (coupe + 5θ) και 7η η California.
Απλά είναι όλα τα καινούρια μοντέλα του 2008 που έχουν ωραία σχεδίαση.
.......ναι Αlba η Δέλτα είναι πρώτη επιλογή των gay για να έχουν χώρους στο πίσω κάθισμα για τα παιδάκια που θα κάνουν -
Νέο μέλος και επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω είπα να έρθω από εδώ
Σχετικά με την εμπορευσιμότητα όντως δεν κυκλοφορεί τόσο πολύ... Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πάει στην παλιά μου δουλειά στο Ικόνιο είδα να βγαίνουν από το καράβι καμιά 10ριά στη σειρά. Ωραίο θέαμα ομολογουμένως... -
Ο χρήστης cubik έγραψε:
Νέο μέλος και επειδή σκέφτομαι να την αγοράσω είπα να έρθω από εδώ
Σχετικά με την εμπορευσιμότητα όντως δεν κυκλοφορεί τόσο πολύ... Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πάει στην παλιά μου δουλειά στο Ικόνιο είδα να βγαίνουν από το καράβι καμιά 10ριά στη σειρά. Ωραίο θέαμα ομολογουμένως...καλως ηλθες στην παρεα μας!
αν εχεις αποριες εδω ειμαστε!
-
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ, ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Η DELTA ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !!! ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΥΤYΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ 1.4 120hp ORO. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ, ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ, ΡΟΠΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, 9,3lt/100km ΣΤΗ ΠΟΛΗ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) ΚΑΙ 7,8lt/100km Σ ΈΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ (900km).
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ...
Α, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟ
-
Μεγια σου φιλε duke 4 και καλοταξιδη! Τελικα σε ασημι ειναι πιο ομορφη απ' οτι σε γκρι και μαυρο που την εχω δει. Οι καθρεφτες σου δεν ειναι βαμμενοι; Μου εκανε εντυπωση που βλεπω μαυρους καθρεπτες, νομιζα οτι πηγαιναν μαζι με τη διχρωμια.
-
Ο χρήστης mfnf έγραψε:
Μεγια σου φιλε duke 4 και καλοταξιδη! Τελικα σε ασημι ειναι πιο ομορφη απ' οτι σε γκρι και μαυρο που την εχω δει. Οι καθρεφτες σου δεν ειναι βαμμενοι; Μου εκανε εντυπωση που βλεπω μαυρους καθρεπτες, νομιζα οτι πηγαιναν μαζι με τη διχρωμια.η δελτα δεν βγαινει σε ασημι αυτο ειναι perle nadir.οι καθρεπτες ειναι βαμενοι σε μαυρο μεταλικο!
-
Καλοτάξιδη! Περιττό να πω ότι είναι πανέμορφη.
Όπως είπε και ο φίλος Ροδίτης πιο πάνω οι καθρέπτες είναι πάντα σε μαύρο.
Τώρα με το νεογέννητο μωρό που αποκτήσαμε , οι βόλτες με τη Delta έχουν περιοριστεί τα ΣΚ.
(Στη δουλειά πηγαίνω με τα πόδια).
Οπότε βρίσκω ευκαιρίες για μικρές βόλτες και μερικά ανοίγματα όταν πηγαίνω για ψώνια, ψωμί κτλ. Έφτασα και τα 5700χλμ και να δω πότε θα προλάβω να πάω για αλλαγή λαδιών. -
εγω παντος την ευχαριστιεμαι πιο πολυ το βραδυ...ολα τα gadget ειναι βραδυνα!!!
-
Είδα την πρώτη δ στην Αθήνα, στην Λεωφ. Κηφισίας το Σάββατο το βράδυ.
Αν και έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει και την θεωρώ καλή επιλογή (και την έχω οδηγήσει σε test drive), βλέποντάς την απέξω, στον δρόμο, μου φάνηκε πολύ μεγάλη. Έχει ένα μέγεθος μεγαλύτερο από την κλάση golf, astra, megane, bravo κλπ και είναι λίγο μικρότερη από την κλάση passat.Εάν συγκριθεί με την κλάση golf κλπ, μοιάζει τεράστια και ογκώδης. Είναι ένα πολύ φουσκωμένο hatchback.
Εάν την επιλέξει κάποιος θα πρέπει να γνωρίζει ότι προσεγγίζει, ως μέγεθος, την επόμενη κλάση (χωρίς να την φτάνει- είναι κάτι το ενδιάμεσο). Περί ορέξεως...... κολοκυθόπιτα, αλλά μάλλον δεν μ'ενθουσίασε στον δρόμο. Αλλά ας αφήσουμε να κυκλοφορήσουν και άλλες γιατί μπορεί να είναι και λίγο θέμα συνήθειας του ματιού σε ένα μεγάλο hatch.
-
Το αντίπαλο δέος της Delta είναι η Mercedes B-Klasse, το Volvo V50 και το Audi A3 Sportback
-
Καλοτάξιδη duke και απροβλημάτιστη
-
Duke, καλοταξιδη η Delta σου, πολυ ομορφη και ευχαριστω που εβαλες και φωτο του navigator για να δω πως ειναι, καθως σκεφτομαι να το παραγγειλω.
Μπορεις ομως σε παρακαλω να μου διευκρινισεις την ακριβη ονομασια του χρωματος? Ειναι το Περλε Ναδιρ που ανεφερε ο limted one (το οποιο απ' οτι καταλαβαινω ειναι τονος του χρυσαφι) ή καθαρο ασημι?
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Μεγια σου φιλε duke 4 και καλοταξιδη! Τελικα σε ασημι ειναι πιο ομορφη απ' οτι σε γκρι και μαυρο που την εχω δει. Οι καθρεφτες σου δεν ειναι βαμμενοι; Μου εκανε εντυπωση που βλεπω μαυρους καθρεπτες, νομιζα οτι πηγαιναν μαζι με τη διχρωμια.
η δελτα δεν βγαινει σε ασημι αυτο ειναι perle nadir.οι καθρεπτες ειναι βαμενοι σε μαυρο μεταλικο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙ, Η LANCIA ΤΟ ΛΕΕΙ GREY VENTO (ή ΑΣΗΜΙ WIND) ΚΩΔ.ΧΡΩΜ.620, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΣΠΙΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ.
ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΚΟΜΑ... -
Καλοτάξιδη duke και να τη χαίρεσαι!!!
Όταν την οδήγησα έπαθα κάτι, πως το λένε να δεις!
Πολύ ωραίο και το navigator, αν την παραγγείλω θα το έχει μέσα σίγουρα!
Από ποια αντιπροσωπία την πήρες και πες μου, παίξανε καθόλου στην τιμή?
Συνέχισε να μας λες τις εντυπώσεις σου! -
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΩΡΑ Ή ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 1.100€ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΓΩ
ΟΣΟN ΑΦΟΡΑ ΤΟ NAVIGATOR ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ (NAVTEQ 2008/2009) ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ, H ΟΘΟΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΦΗΣ), ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΗΧΟ, ΕΝΩ ΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΥΛΩΤΗ ΜΕΣΑ!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ UPDATE ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 100€ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ Η SD CARD ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ (ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)... -
-
οι αποστατες δεν ξερω κατα ποσο ειναι σκοπιμοι, αλλα με το χαμηλωματακι... εδειξε... πολυ πολυ ωραιο σε σχεση με την υπολοιπη μαζα που κυκλοφορει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οι αποστατες δεν ξερω κατα ποσο ειναι σκοπιμοι, αλλα με το χαμηλωματακι... εδειξε... πολυ πολυ ωραιο σε σχεση με την υπολοιπη μαζα που κυκλοφορει.Tόσο το ένα όσο και το άλλο απαιτούν και επαναπρογραμματισμό του ESP. Κάτι που στην Ελλάδα φαντάζει ακόμα και είναι Επιστημονική Φαντασία.
Lancia Delta 2008