-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
**
2. Την ευθεία της Τρίπολης
**Το πρόβλημα βέβαια είναι κατι τύποι με ραντάρ και κάτι φωτογραφικές μηχανές σε στύλους.
Για τελικες ειναι επικινδυνη αυτη τη στιγμη.Το οδοστρωμα στην δεξια λωριδα ειναι γεματο τρυπες και στα δυο ρευματα και πολλοι κανουν οχταρια για να τις αποφυγουν.Ισως μονο αργα το βραδυ που κοβει η κινηση.
Εκει εγω παντως εχω πετυχει 215 με το πουντο -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**
**Για τελικες ειναι επικινδυνη αυτη τη στιγμη.Το οδοστρωμα στην δεξια λωριδα ειναι γεματο τρυπες και στα δυο ρευματα και πολλοι κανουν οχταρια για να τις αποφυγουν.Ισως μονο αργα το βραδυ που κοβει η κινηση.
...Δεν εχω ακούσει/δεί κάμερες πάντως στις δύο αυτές ευθείες...
-
Τι προτείνετε για ενα πεντάλεπτο με το 'πόδι στο πάτωμα'?1. Την ευθεία της Θήβας
3. To νέο μου GT4 παιχνίδι, γιατί δεν με κόβετε για τέτοια.Το πρόβλημα βέβαια είναι κατι τύποι με ραντάρ και κάτι φωτογραφικές μηχανές σε στύλους.
Τον περιφερειακό της Λάρισας. Απόλυτα επίπεδο, ουσιαστικά μια τεράστια ελαφρά καμπή, ελάχιστη κίνηση το βράδυ (11 το βράδυ, 245 Km/h)
-
260km/h με πισωκινητο MG ZT στην Γερμανια.
220km/h συχνα με το Lancia Thema μου.
Τελευταια φορα, με 200, με επιασαν οι στρουμφ οπως καποιοι τους λετε, με αποτελεσμα να χασω την αδεια μου για 28 μερες , μετα απο δικαστηριο βεβαια. Α και 50 Ευρω προστιμο.
Και μιας και μιλαμε για ταχυτητα, ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ, KAI NYXTA.
Δεν φωναζω, απλως το τονιζω.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τον περιφερειακό της Λάρισας. Απόλυτα επίπεδο, ουσιαστικά μια τεράστια ελαφρά καμπή, ελάχιστη κίνηση το βράδυ (11 το βράδυ, 245 Km/h)Please, λέτε και με τί αυτοκίνητο!
-
Πριν από χρόνια με μια Chevrolet Caprice 5.6Lt...
Ότι δυνατότερο έχω οδηγήσει so far...
Στον αεροδιάδρομο (έέέέ συγνώμη Ε.Ο. ήθελα να πώ) από το Ντουμπάϊ στο Άμπου Ντάμπι...Κάποια στιγμή έπιασε 220χλμ αλλά προφανώς δεν του είχαν κάνει σέρβις γιατί άρχισε να ρετάρει άγρια η μηναχή οπότε χαμήλωσα σε ποιό νορμάλ ταχύτητες...
-
Νοιώθω την ανάγκη να προκαλέσω την τύχη μου.Τι προτείνετε για ενα πεντάλεπτο με το 'πόδι στο πάτωμα'?
1. Την ευθεία της Θήβας
3. To νέο μου GT4 παιχνίδι, γιατί δεν με κόβετε για τέτοια.Το πρόβλημα βέβαια είναι κατι τύποι με ραντάρ και κάτι φωτογραφικές μηχανές σε στύλους.
Νομίζω ότι το 1 είναι το πλέον βολικό. Μάλλον και το πιο κοντινό για τους κατοίκους Αθηνών.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τον περιφερειακό της Λάρισας. Απόλυτα επίπεδο, ουσιαστικά μια τεράστια ελαφρά καμπή, ελάχιστη κίνηση το βράδυ (11 το βράδυ, 245 Km/h)Μια ψηφος στη Λαρισα κι απο μενα (η Τριπολη και η Θηβα μου πεφτουν λιγο μακρια...)
Audi TT 1.8 Τ quattro 225HP
~210 χλμ κοντερισια (πολλη κινηση και ο ιδιοκτητης λιγο αβολα διπλα) στην Εθνικη Θεσ/νικης-Αθηνας λιγο εξω απο τη Θεσσαλονικη -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Τον περιφερειακό της Λάρισας. Απόλυτα επίπεδο, ουσιαστικά μια τεράστια ελαφρά καμπή, ελάχιστη κίνηση το βράδυ (11 το βράδυ, 245 Km/h)
Please, λέτε και με τί αυτοκίνητο!
Honda Civic TypeR. Η τιμή 'κοντερίσια', πραγματικά πρέπει να ήταν γύρω στα 235. Το αυτοκίνητα είχε λίγο ακόμα (ήταν στις 7000 σαλ) αλλά στο βάθος εμφανίστηκε άλλο αυτοκίνητο και 'better safe than sorry'
(Ο περιφερειακός της Λάρισας πρέπει να είναι, μαζί με την Αττική Οδό, ο καλύτερος αυτοκινητόδρομος της Ελλάδας (δεν ξέρω για Εγνατία): άριστο οδόστρωμα, πλήρως φωτισμένος τη νύχτα, καμία έκπληξη στη χάραξη)
Η Θήβα ΙΜΗΟ δεν είναι ασφαλής για μεγάλες ταχύτητες: σε μερικά σημεία έχει απλή μπαριέρα αντί για New Jersey στη μέση, το οδόστρωμα είναι κακό με διαμήκεις ανωμαλίες και η κίνηση πάντοτε μεγάλη. Τη νύχτα δε είναι 'μαύρη μαυρίλα πλάκωσε'. Προσοχή σε ραντάρ χειρός στη γέφυρα του Υπατου.
Η Τρίπολη είναι πολύ καλύτερη (και ελαφρά κατηφορική προς Τρίπολη ) αλλά θέλει προσοχή με τα ραντάρ και προς τις 2 κατευθύνσεις. Στην ευθεία αυτή φίλος με Honda Blackbird έχει πιάσει 310
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η Τρίπολη είναι πολύ καλύτερη (και ελαφρά κατηφορική προς Τρίπολη ) αλλά θέλει προσοχή με τα ραντάρ και προς τις 2 κατευθύνσεις. Στην ευθεία αυτή φίλος με Honda Blackbird έχει πιάσει 310
Θα πεταχτώ Μάνη για μια δουλειά το ΠΣΚ. Που σημαίνει ότι θα περάσω απο εκεί περίπου στις 9 ή 10. Άραγε οι φίλοι μας θα έχουν ξυπνήσει?
-
Θα πεταχτώ Μάνη για μια δουλειά το ΠΣΚ. Που σημαίνει ότι θα περάσω απο εκεί περίπου στις 9 ή 10. Άραγε οι φίλοι μας θα έχουν ξυπνήσει?
To στάνταρ που έχω παρατηρήσει (γενικά όχι ειδικά στην Τρίπολη) είναι πως (ιδίως το καλοκαίρι) τη στήνουν πολύ συχνά πρωί-πρωί κατά τις 8 μέχρι να 'βγάλουν το μεροκάματο' και μόλις πιάσει η ζέστη κατά τις 10 - 11 'την κάνουν'
-
Kαι γω θα πεταχτω και αυτο το ΣΚ Μανη αλλα θα< περασω πολυ νωριτερα απο Τριπολη...αλλα μου εχει τυχει 6 το πρωι και να χει μπλοκο!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Kαι γω θα πεταχτω και αυτο το ΣΚ Μανη αλλα θα< περασω πολυ νωριτερα απο Τριπολη...αλλα μου εχει τυχει 6 το πρωι και να χει μπλοκο! -
-Το πιο δυνατο,ο φορτωτης του πατερα μου.....
-Το πιο γρηγορο S4-Β6-Audi το εχει συναδελφισα σε χρωμα βυσινη και ειναι τρελλα και η συναδελφος και το Αουντι................................................... -
Τι προτείνετε για ενα πεντάλεπτο με το 'πόδι στο πάτωμα'?- Την ευθεία της Θήβας
- Την ευθεία της Τρίπολης
- To νέο μου GT4 παιχνίδι, γιατί δεν με κόβετε για τέτοια.
- Στη Θήβα με τις δύο μόνο λωρίδες είναι αγένεια. Αν ο δεξής πάει να προσπεράσει τον μπροστινό τι θα γίνει;
- Στην Τρίπολη το οδόστρωμα δεν είναι και τόσο καλό. Την στήνουν και με ραντάρ.
- Στην Λάρισα το οδόστρωμα είναι τέλειο, αλλά έχει πολλά πάρκινγκ και κάθε ένα από αυτά είναι υποψήφιο μπλόκο.
Εγνατία και πάλι Εγνατία!
-
maxmara τι τελικες εχει το εργαλειο?
-
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
-Το πιο δυνατο,ο φορτωτης του πατερα μου.....
-Το πιο γρηγορο S4-Β6-Audi το εχει συναδελφισα σε χρωμα βυσινη και ειναι τρελλα και η συναδελφος και το Αουντι...................................................Έχεις οδηγήσει μόνο το Audi ή και την ??????
-
to dinatotero pou exo odigisei einai impreza wrx 225hp
kai max km/h 230 os sinodigos se bmw 320ci(attiki odo!) -
Alfa Romeo 156 GTA!
Καλό γκάζι, ακόμη καλύτερος ήχος, ισορροπία ...χμμ....
Τελικές δεν δοκίμασα, δεν είχα χώρο, δοκίμασα όμως τελικά 'g'!
-
F1 Larrouse Ford του 1994 700ps, κόφτιασα 5η (είχε και 6η...) στις 14.000 που έμαθα ότι αναλογεί σε 265 (τόσα πρόλαβα στην ευθεία του magny-cours). Από πολιτικό μια ferrari testarossa με 300 στο κοντερ στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Κατερίνης.
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)