-
Με GOLF 1.3 CL του 1990 (55 ΗΡ λέει η VW αλλά μάλλον έχει κάτι παραπάνω) καταλυτικό έχω δει στο κοντερ 180+ στη διαδρομη Κόρινθο-Τρίπολη λίγο πριν τη Νεμέα που είναι κατηφορίτσα. Στην Ορεινή Γορτυνία (Δημητσάνα-Στεμνίτσα κλπ) σε ωραία στροφιλίκια και Sάκια μέχρι 120 αλλά τα φιλοέκλασα λίγο παρότι το πήγαινα με 'γραμμές'. ΑΑΑχ!!! Πάλιωσε και αυτό αλλά που θα πάει.Θα πάρω το FOCUS 1.6 115 HP και θα ταράξω τις στροφές. Αλλος με GOLF?
-
Προσωπικά, είναι τα 257 km/h με ένα Civic Type-R σε έντονη κατωφέρεια. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης από το διπλανό κάθισμα απαθανάτισε τη στιγμή. Ιδού:
http://img300.imageshack.us/img300/4063/dsc06452id.jpg
ΥΓ. 037, περιμένω από σένα άπειρες παρεμβάσεις -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Προσωπικά, είναι τα 257 km/h με ένα Civic Type-R σε έντονη κατωφέρεια. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης από το διπλανό κάθισμα απαθανάτισε τη στιγμή. Ιδού:
ΥΓ. 037, περιμένω από σένα άπειρες παρεμβάσειςΚαι αριστερό φλας για προσπέρασμα, αν βλέπω καλά
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
ΥΓ. 037, περιμένω από σένα άπειρες παρεμβάσειςΚαι αριστερό φλας για προσπέρασμα, αν βλέπω καλά
Aριστερό φλας στην αριστερή χωρίς λόγο σημαίνει 'ερχομαι με όσα, μην μπείτε στην αριστερή'
Πόσοι το καταλαβαίνουν αυτό βέβαια... -
Όπως γράφει και ο Κώστας 1970, ήταν μια φάση No Prisoners. Προβολείς στο φουλ και αριστερό φλας, το χέρι πάνω στην κόρνα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα στην κάνει αυτός που είναι στη μεσαία. Εννοείται ότι δεν ταξιδεύαμε όλη την ώρα έτσι, αλλά κάναμε 1-2 προσπάθειες για τελική και αυτό ήταν όλο. Πού να πας τόσο γρήγορα στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρακαλούνται οι 5 (πέντε) κύριοι που ψήφισαν ότι έχουν οδηγήσει αυτοκίνητο άνω των 500ων ίππων να φανερωθούν αμέσως και να δώσουν εξηγήσεις!!!Είμαι ένας από αυτούς!
Το πρώτο που οδήγησα και ήταν πάνω από 500Ps, ήταν μια Celica GT-4 και το δεύτερο ένα EVO VI...Ευτυχώς που δεν υπάρχει ραντάρ στο forum με τέτοιες τελικές θα μας πάνε όλους χειροπόδαρα μέσα!!!!
-
Προσωπικά, είναι τα 257 km/h με ένα Civic Type-R σε έντονη κατωφέρεια. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης από το διπλανό κάθισμα απαθανάτισε τη στιγμή...
λίγο πρίν λιποθυμίσει... ***:D
-
265+ στο κοντερ αλλα με πολυ κλεψιμο...
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
265+ στο κοντερ αλλα με πολυ κλεψιμο...Μπήκε περιοριστής;
-
ΥΓ. 037, περιμένω από σένα άπειρες παρεμβάσειςΝομιζω το θεμα το ειχαμε συζητησει. Το Τype R, para ta 40 ligotera aloga apo to S2000, εχει την ιδια τελικη (σε απολυτη ευθεια κλπ).
Εγω πρωτος σου ειχα πει οτι για να δεις 257 κοντερισια, πρεπει να ησουν σε μεγαλη κατηφορα, κατι το οποιο παραδεχτηκες κατοπιν.
257 λοιπον, ισοδυναμουν με περιπου 245-250 πραγμτατικα, κατι που μπορει να ειναι εφικτο υπο αυτες τις συνθηκες.
-
Νοιώθω την ανάγκη να προκαλέσω την τύχη μου.
Τι προτείνετε για ενα πεντάλεπτο με το 'πόδι στο πάτωμα'?
1. Την ευθεία της Θήβας
2. Την ευθεία της Τρίπολης
3. To νέο μου GT4 παιχνίδι, γιατί δεν με κόβετε για τέτοια.Το πρόβλημα βέβαια είναι κατι τύποι με ραντάρ και κάτι φωτογραφικές μηχανές σε στύλους.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μπήκε περιοριστής;
ναι στις 5900 περιπου...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Προσωπικά, είναι τα 257 km/h με ένα Civic Type-R σε έντονη κατωφέρεια. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης από το διπλανό κάθισμα απαθανάτισε τη στιγμή...
λίγο πρίν λιποθυμίσει... ***:D
Μπα, δεν καταλάβαινε τίποτα ο συγκεκριμένος. Σκέψου ότι γυρίζαμε από τη Β. Εύβοια. Ξέρετε τώρα, Άγιος Ιωάννης Ρώσσος, Ψαχνά και άλλα χαρούμενα. Σε όλη τη διαδρομή, το έσκιζα εγώ γιατί αυτός είχε κατέβει εκείνο το πρωί από Θεσσαλονίκη και ήταν κουρασμένος . Κάνεις καλούς φίλους στο στρατό.
ΥΓ. 037, αστειευόμενος το είπα. Το θυμάμαι ότι το είχα ξανασυζητήσει και δεν είχαμε διαφωνήσει ούτε τότε -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Νοιώθω την ανάγκη να προκαλέσω την τύχη μου.Τι προτείνετε για ενα πεντάλεπτο με το 'πόδι στο πάτωμα'?
1. Την ευθεία της Θήβας
2. Την ευθεία της Τρίπολης
3. To νέο μου GT4 παιχνίδι, γιατί δεν με κόβετε για τέτοια.Το πρόβλημα βέβαια είναι κατι τύποι με ραντάρ και κάτι φωτογραφικές μηχανές σε στύλους.
Αττική Οδός 2:30-4:00 τα ξημερώματα με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Μπήκε περιοριστής;
ναι στις 5900 περιπου...
Δε λέτε και ποιο αμάξι είναι?
-
Εχει καμερες ταχυτητας η Αττικη οδος? Φωτογραφικες εννοω?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Μπήκε περιοριστής;
ναι στις 5900 περιπου...
Μ3Ε36
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Μπήκε περιοριστής;
ναι στις 5900 περιπου...
M3 E36
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Εχει καμερες ταχυτητας η Αττικη οδος? Φωτογραφικες εννοω?Όχι!
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Εχει καμερες ταχυτητας η Αττικη οδος? Φωτογραφικες εννοω?Ένας θεός ξέρει τί έχει, απλά αυτήν την ώρα ΟΛΟΙ κοιμούνται. Τόσο τα στρουμφ όσο και οι άμοιροι που χρησιμοποιούν το δρόμο. Το έχω κάνει 3-4 φορές προς να αναζήτηση τελικής. Πάντα συναντάς 2-3 οχήματα και 1 βοηθητικό της ΑΟ το οποίο πρέπει να είναι οδική βοήθεια ή κάτι αντίστοιχο.
Προς αεροδρόμιο έχει μια ωραία κατηφόρα με συνήθως ούριο άνεμο.
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)