-
129 ΣΕΙΡΑ 77Δ ΕΣΣΟ
10 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ
ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΩ !!!!!!!!!
-
Κοκκινοσκούφης δεκανέας στην Αεροπορία Στρατού, στον 22 ΛΑΣ.
Θήβα Πυροβολικό, Βέροια φράγμα Αλιάκμωνα 188 ΠΠΑΡ και μετά Αλεξάνδρεια 22ος ΛΑΣ
15 ημέρες φυλακή, 3 πεντάρες, η μία γιατί έδωσα αυθαίρετα άδεια σε στρατιώτη που είχε τιμωρηθεί με περιορισμό και τον έπιασε η ΕΣΑ, η άλλη γιατί ένα πονηρός λοχαγός από τον διπλανό ΛΑΣ, τον 2ο, είμαστε σε κοινό στρατόπεδο με κοινό κτήριο και δύο υπόστεγα για τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα, ήταν υπηρεσία και μου σφύραγε να γυρίσω καθώς περνούσα από μπροστά του και του είπα τι σφυράς ρε, έχω και όνομα και βαθμό, την άλλη δεν την θυμάμαι, πάλι κάποια μαλακία θα είχα κάνει.
θυμάμαι πολύ έντονα τα καψόνια που έφαγα για 10 ημέρες στη Βέροια από τους παλιούς.
-
91 Ε' ΕΣΟ (214)
2 μηνες κορινθο, χωρις ημερα αδεια, ουτε καν στην ορκομοσια.
μετα ειδικος επιστημονας και 320 ΛΕ θεσσαλονικη μεχρι το τελος του 12μηνου - προστατης κε λαπη, γατος απο μικρος στη πικρα. αφου ανακαλυψα ενα λαθος στο κεντρο ελεγχου υλικου και σε φυσικο περιεχομενο ενα φορτηγο νυχτερινες διοπτρες σκοπευσης για τηλεκατευθυνομενους αντιαρματικους mira, 50000 dollars το κομματι τοτες-1991, βρηκα καπου 100 απο τη namsa, εφερα επαρκεια στο αναλωσιμο αυτο για μια 10ετια και πανω απο 150 ημερες αδεια σε εμενα απο λοχαγους μεχρι μπαμπα μπαρμπι. μετα μηχανοργανωσα την αποθηκη ανταλλακτικων σε ντι μπέις τριο οσο προλαβα. οταν με διωξανε μου μεινανε οι 18 αδεια αδειαθετες, μου δωκανε και τσατσοσημο και κατι βραβεια, τα εχει κορνιζα η μανα μου. ξαναγυρναγα στο τοτες ανετα, ειχα παρει 10 κιλα και επαιζα ενα διαστημα και πορτα στο μαροκο - φατσα στο στρατοπεδο - που ηταν τοτες το πιο χοτ κλαμπ.
-
98Ε ΕΣΣΟ....256 σειρά. Υγειονομικό, ειδικότητα Τ.Α.Γ 2 μήνες Άρτα, 9 μήνες Ρόδο και 7 μήνες Αθήνα (401 ΓΣΝ). Συνολικά 15 ημέρες φυλακή που δεν γράφτηκαν ποτέ πουθενά.
-
Ε99 ΕΣΣΟ, Τρίπολη 2μηνο, 251 ΓΝΑ 1μήνα, Λήμνος (8ηΜΣΕΠ, 7μηνο) και τέλος Ελευσίνα 112ΠΜ, 10μήνες.Ειδικότητα υγειονομικό,απολύθηκα ως σμηνίας (όπως όλοι οι γιατροί).
-
2004 Β ΕΣΣΟ - Κ.Ε.ΥΓ. ΑΡΤΑΣ (40 ημέρες) - 219 Σ.Ν. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΕΙΔ. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ) (5,5 μήνες) - 441 Α.Β.Υ.Υ. (Αναλυτής QA/QC στο εργαστήριο παραγωγής φαρμάκων του Ε.Σ.) (6 μήνες).
Αφού απολύθηκα ως απλός οπλίτης μετά απο 12 χρόνια μόλις το 2017 (και όντας 39 ετών αισίως) μου ήρθε επιστολή προαγωγής σε ανθυπολοχαγό φαρμακοποιό του στρατού ξηράς!!!!
-
Αεροπορία ΣΤ 94 για ένα χρόνο (ως προστάτης - δεν είναι τύχη αυτό παιδιά) ξεκινώντας από Νοέμβρη του 1994. Τρίπολη - Λάρισα (εκπαίδευση καυσιμίτης) - Αγχίαλος 111 ΠΜ - Τατόι (υποχρεωτικά με το τέλος του εξαμήνου). Καλά πέρασα αλλά δεν ξέρω αν το ξανάκανα...
-
Πολεμικό Ναυτικό , αρχές της δεκαετίας του 80 . Προστάτης επίσης . 13 μήνες . Δώρο και εφιάλτης που έλεγε ο Λαυρέντης .
-
2013 Ε ΕΣΣΟ. Παρουσιάστικα Θήβα, μετά πήγα Πέραμο Αττικής στη Σχολή Πυροβολικού ως ΥΕΑ, 4 μήνες εκπαίδευση και μετά άλλους 8 μήνες ως ΔΕΑ πλέον στην Κομοτηνή. Με εξαίρεση τους 2 δύσκολους μήνες ως Αλφάς στη ΣΠΒ όλη την υπόλοιπη θητεία πέρασα ζάχαρη.
-
Πυροβολικό, ειδικότητα οδηγός.
2ος/2009 Θήβα κέντρο πυροβολικού, εκπαίδευση οδηγός
4ος/2009 Κώς 80ΤΕ (πολύ χιλιόμετρο, ευτυχώς γιατί έπαιζαν εμπλοκές και εγώ έβγαινα στον πολιτισμό και άνοιγε το μάτι μου) μες την τουριστική περίοδο
9ος/2009 με 31/12/2009 Βέροια 172 ΠΕΑ/ΑΠ Φράγμα Αλιάκμονα, άπειρο ξισοπαπάριασμα στο 3ο γραφείο σε μονάδα τίγκα στους Πομάκους.
Ήμουν απο αυτούς που πέσαν στη μετάβαση από 12μηνο σε 9μηνο και έκανα 11 μηνες. Καθόταν απόλυση αμέσως μετά το γκρουπ των Φώτων και λέω ' θα βγω, θα γυρίσω το βράδυ (χαράματα στις 3 έφτανε το λεωφορείο) παίρνω το χαρτί το πρωί και φεύγω.
εξήγηση για το 31/12/2009 Παραμονή Πρωτοχρονιάς πρωί πρωί που του πήγα τον καφέ (ειχε δοκιμάσει από ΟΛΟΥΣ οσους πάταγαν πόδι στο γραφείο φαντάρια, ΕΠΟΠ, μονιμάδες, απο έμενα του άρεσε) λέει ο δοίκας 'Ρε μαλάκα Νίκο πως και έκαστες να κάνεις αλλαγή εδώ?' του εξηγώ το σκεπτικό και μου λέει ' Πάρε πόδι και τράβα σπίτι σου'
Καλά ήταν, διακοπές ο στρατός για αυτούς που έχουν μάθει να ζουν δουλεύοντας!!!
Δεν ξαναπάω όμως
Τι γαμάτη η g-class ακόμα και η ατμοσφαιρική!!!
Αν έβρισκα steyer που το κάθισμα πήγαινε μπροστά (είμαι 1,65) και αυτά καλά ήταν.
-
;Έκανες βόλτες στις Βαρβάρες ?
-
;Έκανες βόλτες στις Βαρβάρες ?
santa barbara οχι, εκεί ήταν απλά ξισοπαπαριασμα στο γραφείο, μ.ο. 2 έξω 1 μέσα.
χάλασα 4500€ στο στρατό, τα 3000€ ήταν φαγητό από τα οποία τα 1750€ φαγητό στη Βέροια.
ζήτω ο στρατός!!! με βοήθησε να σπάσω το φράγμα των 55 κιλών !!! Μέχρι τότε έπαιζα 50-55. Όταν απολύθηκα ήμουν 67 κιλά.
-
Στα φάγανε τα € οι καφέδες στην Ελιά εξ΄ου και τα κιλά που πήρες, και εγώ πήρα κιλά στο στρατό, πήγα 58 και έφυγα 65 με 1.83 ύψος.
-
Αρχισα να γραφω , αλλα μετα σκεφτομαι τι γραφεις ρε βλακα , εδω οσοι εχουν γραψει βυσματα ηταν ολοι
και το εσβησα.
-
Όχι εγώ και όσοι από Αθήνα βρέθηκαν στη βόρεια Ελλάδα, μη μας τα χώνεις έτσι χοντρά Χαράλαμπε, έκανα 24 μήνες και 15 μέρες φυλακή όλα στην περιοχή της Βέροιας / Αλεξάνδρειας εκτός τις πρώτες 38 ημέρες στη Θήβα μέχρι την ορκωμοσία.
Το καψόνι ( σωματική βελτίωση το έλεγαν ) που έφαγα όταν πήγα επάνω κράτησε 2 εβδομάδες, ήταν ατομικό μόνο σε μένα γιατί οι άλλοι 9 που πήγαμε μαζί βάλανε από την 2η ημέρα τα κλάματα και τους παράτησαν.
Άσε σου λέω, αν γράψω τι τράβηξα δεν θα το πιστεύεις.
-
Αρχισα να γραφω , αλλα μετα σκεφτομαι τι γραφεις ρε βλακα , εδω οσοι εχουν γραψει βυσματα ηταν ολοι
και το εσβησα.
οχι και βύσμα ρε συ otso. Απο Αθήνα στην Θήβα Κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού(αν ήταν πεζικό θα πηγαινα Κορινθο, αν τεθωρακισμένα Αυλώνα, με ιατρικά για Άρτα δεν έχω σχέση, αν μάγειροκατασταση για Σπάρτη θα πείναγε πολύς κόσμος), μετά Κω στη δεύτερη πιο σκατομονάδα του νησιού και μετά εξορία στη Βέροια. επειδή έχω μάθει να δουλεύω μου έμοιασε διακοπές, τα συμφανταρα με είχαν για μαλάκα.
Quadra, οχι καφέδες, ΦΑΪ έγραψα Πιτογυρα, βρομικα κλπ κλπ
-
Ωραία ήταν στο στρατό, πέρασα καλά, είχε καλές είχε και λίγες κακές στιγμές. Παρόλα αυτά, έχω δει στον ύπνο μου 2 φορές να έρχονται να με πάρουν από το σπίτι με το ζόρε να παρουσιαστώ λέει στο στρατό κι εγώ χτυπιέμαι ότι έχω πάει, τους δείχνω το απολυτήριο κι αυτοί μου βάζουν χειροπέδες για να μην το σκάσω και με ξαναπάνε μέσα να κάνω τη θητεία μου.
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?