-
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας! θα ενημερώσω την Δευτέρα που καταλήξαμε τελικα!
Πάντως θα μείνω εδώ : https://www.google.com/maps/place/Enteka+Acropolis+Suites/@37.9679581,23.7304248,15z/data=!4m8!3m7!1s0x0:0x57b5fc9f780eec5f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d37.9679606!4d23.7304258Κρίμα που θα είναι μόνο για ύπνο!
-
@limited_one said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας! θα ενημερώσω την Δευτέρα που καταλήξαμε τελικα!
Πάντως θα μείνω εδώ : https://www.google.com/maps/place/Enteka+Acropolis+Suites/@37.9679581,23.7304248,15z/data=!4m8!3m7!1s0x0:0x57b5fc9f780eec5f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d37.9679606!4d23.7304258Κρίμα που θα είναι μόνο για ύπνο!
οκ, εισαι για πρωινο στο φουρνο του τακη λοιπον που σου εγραψα, καμμια 150ρια μετρα και κοντα στο μανη-μανη που ειναι σχετικα καλο και σιγουρα αψογο να φτιαξεις γυναικα για κοκο μετα.... με κατω απο 100ρικο για 2 ατομα γκουρμεδο στάιλ
-
@gatoz said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
οκ, εισαι για πρωινο στο φουρνο του τακη λοιπον που σου εγραψα, καμμια 150ρια μετρα και κοντα στο μανη-μανη που ειναι σχετικα καλο και σιγουρα αψογο να φτιαξεις γυναικα για κοκο μετα.... με κατω απο 100ρικο για 2 ατομα γκουρμεδο στάιλ
Ευχαριστώ για την πληροφορία γάτε!
-
Απο τις φωτογραφίες φαίνεται εξαιρετικό σε σχέση με το κόστος διαμονής.
-
@ggab said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Απο τις φωτογραφίες φαίνεται εξαιρετικό σε σχέση με το κόστος διαμονής.
Όντως! Μένει να το δούμε και στην πράξη!
-
@gatoz said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Γάτε ο Τάκης είναι κλειστά αύριο
Τώρα που το γκουγκλάρα όμως κατάλαβα ότι είναι πολύ γνωστός φούρνος… -
Καλημέρα σε όλους σας!
Τελικά Κυριακή μεσημέρι φάγαμε στο Αρτζεντίνα, ήθελα πολύ να πάω εδώ και χρόνια αλλά ποτέ δεν το είχα καταφέρει! Πήρα τηλέφωνο κατά της 1:30 την Κυριακή και με έβαλε σε λίστα αναμονής για 15:30. Για να φάμε λίγο χρόνο σταματήσαμε στο Ίδρυμα πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Όσον αφορά το φαγητό έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος αν και ξέφυγε λιγάκι το ψήσιμο, παρόλα αυτά ήταν ζουμερό και νόστιμο!Το Σάββατο βράδυ βγήκαμε για φαγητό με ένα φιλικό ζευγάρι και συνεργάτη μου, η επιλογή ήταν δική του (πελάτης και φίλος του) και φάγαμε με θέα την ακρόπολη! Συν Αθήνα πήγαμε.
Το ξενοδοχείο ήταν άριστο και οι φωτογραφίες ίσως το αδικούν!
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας και ευελπιστώ να τις τιμήσω στην επόμενη απόδραση μου στην Αθήνα! -
Τόμας κεμπάπ στο νέο κόσμο στη σαρκουδίνου 49 . Αλλά όχι για το διαφημισμένο του πίττα ντονέρ, το λαχματζούν είναι που τα σπάει κυριολεκτικά.
Και μην παρασυρθείτε στο καπάκι και πάρετε τρίγωνα Πανοράματος από τον Ανδρέα στα 50μ. Στη Λαγουμιτζή και σαρκουδίνου γωνία,είναι μέτρια. -
Εχθές επιστρέφοντας απο την Ιερισσό,στάση στον Πρόδρομο (Μιλτιάδη) για σουβλάκι όπως μας είχαν συμβουλέψει. Τίποτα ιδιαίτερο σαν γεύση και ομολογώ ότι είχα χρόνια να δω τόσο μικρό και τυποποιημένο σουβλάκι,καλαμάκι για εμάς των Αθηνών.
Την Παρασκευή όταν ήμουν στο πήγαινε,χτυπήσαμε στη Θέρμη (Λόρδος) ένα πιτόγυρο. Επίσης είχα χρόνια να φάω τόσο άθλιο σουβλάκι. Η πίτα έσταζε λάδι και οι πατάτες ήταν μάλλον τηγανισμενες ξανά. 3.9€ παρακαλώ το κόστος!!!
Εγώ είχα 0 στα 2 ή γενικώς δεεεεν στα βόρεια;;;; -
Γενικός στα Βόρεια έχουν καλό φαγητό .
Φέτος φοβάμαι τι σκ@τ@ θα φάμε στα νησιά μας ! έχει να πέσει φόλα ... -
Εχθές επιστρέφοντας απο την Ιερισσό,στάση στον Πρόδρομο (Μιλτιάδη) για σουβλάκι όπως μας είχαν συμβουλέψει. Τίποτα ιδιαίτερο σαν γεύση και ομολογώ ότι είχα χρόνια να δω τόσο μικρό και τυποποιημένο σουβλάκι,καλαμάκι για εμάς των Αθηνών.
Την Παρασκευή όταν ήμουν στο πήγαινε,χτυπήσαμε στη Θέρμη (Λόρδος) ένα πιτόγυρο. Επίσης είχα χρόνια να φάω τόσο άθλιο σουβλάκι. Η πίτα έσταζε λάδι και οι πατάτες ήταν μάλλον τηγανισμενες ξανά. 3.9€ παρακαλώ το κόστος!!!
Εγώ είχα 0 στα 2 ή γενικώς δεεεεν στα βόρεια;;;;Έχοντας εντρυφήσει στα φαγάδικα της ευρύτερης περιοχής, μπορώ να σου πω ότι έπεσες στις «περιπτώσεις»…..
-
Εντάξει παιδιά ίσως να μην μας έτυχε κάτι καλό και πέσαμε στις φόλες. Πάντως οι τιμές πολύ πάνω σε σχέση με την Αθήνα.
-
Εντάξει παιδιά ίσως να μην μας έτυχε κάτι καλό και πέσαμε στις φόλες. Πάντως οι τιμές πολύ πάνω σε σχέση με την Αθήνα.
Με το συμπάθιο κιόλας, όσους φίλους Αθηναίους έχω φιλέψει σε εστιατόρια και ταβέρνες ακόμα να συνέλθουν από την έκπληξη όταν είδαν τους λογαριασμούς….γενικά μιλώντας,η Θεσσαλονίκη είναι τουλάχιστον 30% κάτω σε τιμές από την Αθήνα. Μιλάω μόνο για εστιατόρια/ταβέρνες. Για τα γυράδικα έχω άλλη άποψη…
-
@kkostask said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Με το συμπάθιο κιόλας, όσους φίλους Αθηναίους έχω φιλέψει σε εστιατόρια και ταβέρνες ακόμα να συνέλθουν από την έκπληξη όταν είδαν τους λογαριασμούς….γενικά μιλώντας,η Θεσσαλονίκη είναι τουλάχιστον 30% κάτω σε τιμές από την Αθήνα. Μιλάω μόνο για εστιατόρια/ταβέρνες. Για τα γυράδικα έχω άλλη άποψη…
Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Αλλά η πρόσφατη εμπειρία,μου έδειξε ότι ούτε ποιότητα ούτε τιμές διαθέτει.
Εύχομαι την επόμενη φορά να τα πάω καλλίτερα. -
@kkostask said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Αλλά η πρόσφατη εμπειρία,μου έδειξε ότι ούτε ποιότητα ούτε τιμές διαθέτει.
Εύχομαι την επόμενη φορά να τα πάω καλλίτερα.Πίστευε και μη Ερεύνα
-
Στο Λόρδον πηγαίνουμε συχνά για φορουμοσυνάντηση. Η σπεσιαλιτέ του είναι τα μπέργκερ όμως. Μάλλον έπεσες στην περίπτωση (ή έχεις άλλα γούστα σε σχέση με εμάς). Ο Πρόδρομος είναι όντως υπερτιμημένος.
-
Τρώω τώρα ανθότυρο ξερό του Στειακάκη. Έπος.
Καβάτζωσα και ένα κεφαλάκι γραβιέρα παλιωμένη του ιδίου, θα γίνει της αρκούδας από βδομάδα, πάει η δίαιτα.
Για ξινομυτζήθρα όμως όχι Στειακάκης :
Μόνο Γύπας.+_ -
Ωραίο όντως , όπως ωραίο είναι και του Μανιάτη .
Εγώ πήρα μεζέ special που ψάχνει ο πατέρας και δεν τον βρίσκει , θα του κάνω τραπέζι μάλλον @gatoz -
Σουβλάκια τέλος από μένα.
Έπαθα δηλητηρίαση παραμονές Χριστουγέννων -
@bassstarlet said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Σουβλάκια τέλος από μένα.
Έπαθα δηλητηρίαση παραμονές ΧριστουγέννωνΛάθος εποχή για σουβλάκια. Τα καλά 'θεωρητικα' κρέατα πάνε για χύμα πώληση και τα τελευταία πάνε για επεξεργασία τύπου γύρος κεμπάπ κλπ
Ελπίζω να μην σε ταλαιπώρησε πολύ
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)