-
αγαπητέ μουσάτε κύριε, που οδηγούσατε το ασημί/μπέζ Yaris με πινακίδες ZKN**** το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου στο Μαρούσι
καλό θα ήταν να μην παραβιάζετε απαγορευτικό και να μην κινείστε ανάποδα (και παράνομα) σε μονόδρομο και μάλιστα μπροστά σε δημοτικό σχολείο..ειδικά όταν φέρετε μεγάλο διακριτικό 4ΤΡΟΧΟΙ στις πόρτες του οχήματός σας
ευχαριστώ θερμά
-
αγαπητέ μουσάτε κύριε, που οδηγούσατε το ασημί/μπέζ Yaris με πινακίδες ZKN**** το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου στο Μαρούσι
καλό θα ήταν να μην παραβιάζετε απαγορευτικό και να μην κινείστε ανάποδα (και παράνομα) σε μονόδρομο και μάλιστα μπροστά σε δημοτικό σχολείο..ειδικά όταν φέρετε μεγάλο διακριτικό 4ΤΡΟΧΟΙ στις πόρτες του οχήματός σας
ευχαριστώ θερμά
-
ευχαριστώ θερμά
-
Αν είναι όπως τα λες μερικοί είναι για μπάτσες εκεί μέσα!
-
Τελικά μόνο εμείς οι πολίτες, μπορούμε να κάνουμε κάτι. Βρισκόμαστε παντού, βλέπουμε τα πάντα. Μπράβο στο φίλο για την παρατηρητικότητα του.
-
Χμμμ.. κάποιος θα μείνει άνεργος...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χμμμ.. κάποιος θα μείνει άνεργος...Στην Ελλάδα ζούμε, με ένα 'ελα-τωρα-μωρε' λύνονται ΟΛΑ!
-
Μια κατσάδα νομίζω ότι αρκεί προς παραδειγματισμό του ίδιου και άλλων. Απόλυση πάει πολύ και θεωρώ ότι μάλλον δεν πρόκειται (και δεν πρέπει) να φτάσει ως εκεί το πράγμα.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Αν είναι όπως τα λες μερικοί είναι για μπάτσες εκεί μέσα!Χάνουμε τον έλεγχο μου φαίνεται... για προσοχή!
Τι σημαίνει αγαπητέ 'κύριε' η λέξη 'μπάτσες', πρέπει να φοβούνται κάποιοι;
Forum είμαστε, λαικό δικαστήριο, ή αναμορφωτήριο...;
Κώστας Κασιμάτης
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χμμμ.. κάποιος θα μείνει άνεργος...Χμμμ.. κάποιος πρέπει να πάει στις Τεχνικές Εκδόσεις να βγάλει τους νέους μισθούς...
Βρε δεν πάμε ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Κώστας Κασιμάτης
-
Θα παρακαλούσα πολύ να πέσουν οι τόνοι.
-
Guys, μου θυμίζουμε την σκηνή από το Baby called Bryan των pythons όπου βγαίνει ο ραβίνος και λέει στο πλήθος που έχει μαζευτεί για λιθοβολισμό 'θα λιθοβοληθεί όποιος ξαναπεί Γιαχβέ' και μόλις τελειώνει την ατάκα του πετάνε ένα μενίρ.
Συμφωνώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο για το image ενός 4τροχίτη με διακριτικά να κάνει κάτι τέτοιο αλλά μήπως υπερβάλουμε λίγο?
Στο φινάλε αν όποιος έλληνας που εκ πεποιθήσεως έχει παραβεί τον κοκ απολυθεί θα 'επανιδρύσουμε' όχι μόνο τον δημόσιο αλλά και ολόκληρο τον ιδιωτικό τομέα. Μήπως να το προτείνω στον Παυλόπουλο? Ιδέες που τις έχω μεσημεριάτικο ο π......
Άντε amigos και καλό μας απόγευμα -
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Συμφωνώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο για το image ενός 4τροχίτη με διακριτικά να κάνει κάτι τέτοιο αλλά μήπως υπερβάλουμε λίγο?
Πολύ σωστά!!! Δεν έχει μπει ποτέ κανένας σας σε μονόδρομο???
Έστω και καταλάθος? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια κατσάδα νομίζω ότι αρκεί προς παραδειγματισμό του ίδιου και άλλων. Απόλυση πάει πολύ και θεωρώ ότι μάλλον δεν πρόκειται (και δεν πρέπει) να φτάσει ως εκεί το πράγμα.Αμα ακούσεις κατσάδα από τον ΣΧ , παραδειγματίζεσαι αμέσως, όχι αστεία.
-
Εάν είχε και τα φώτα ομίχλης ανοιχτά...σημαίνει ότι έκανε τέστ .
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πολύ σωστά!!! Δεν έχει μπει ποτέ κανένας σας σε μονόδρομο???
Έστω και καταλάθος?Και εγώ συμφωνώ! Δεν τρέχει και τίποτα που ένας απο τους 4Τ έκανε κάτι τέτοιο. Νομίζω οτι πολύ ξεχνάνε οτι βρίσκονται στην Ελλάδα που δεν υπάρχει αυτοκινητιστική νοοτροποία-παιδεία και όχι πχ. στην Σκανδιναβία...
Άρα μια τέτοια συμπεριφόρα δεν θα έπρεπε να σας κάνει εντύπωση. -
Σίγουρα δεν είναι τίποτα σπουδαίο να μπεις ανάποδα σε μονόδρομο - ιδίως σε κάποιους δήμους της Αθήνας κυριολεκτικά αναγκάζεσαι.
Όμως, αν έχεις το αυτοκόλλητο των 4Τ στην πόρτα, ε, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, για να μην πω απολύτως τυπικός. Δίνεις παράδειγμα.
-
Λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε!!!
ΕΕ οχι και να του παρουμε το κεφαλι του ανθρωπου.
-
Aναποδα σε μονόδρομο με σχολείο;Δεν νομιζω οτι υπαρχει δικαιολογία.
-
Μην καταδικάζετε κάποιον μόνο απο την ιδιότητα την οποία φερει! Δηλαδή επειδή οι αστυνομικοί δεν φοράνε ζώνη θα πάρουμε παράδειγμα απο αυτούς και θα κάνουμε το ίδιο??? Καλό θα είναι να μην παραβαίνουμε τον Κοκ σε οτι αφορά αναστροφές,μονόδρομους κλπ. αλλά ποιός τους τηρεί απόλυτα??? Τουλάχιστον εγω όποτε πηγαίνω στο βενζινάδικο κάνω και μια αναστροφή στο αντίθετο ρευμα.
Προς τον κύριο των 4Τ(?) με το Yaris