-
Ο χρήστης Random έγραψε:
OSOI EXETE CHEROKEE PIGAINTE STO KOLONAKI.....PROSOPIKA PISTEVO OTI TO LADA NIVA EINAI POLY KALYTERO....OPOS KAI TO JIMNY
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΟΥΛΑΡΕ!!!
ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΜΠΛΕΞ !!
ΕΔΩ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.!!!! -
ELA OPOU THES RE CHEROKAKIA KAI THA SE PERASO APO EPANO ME TO SANTA FE.......
NAI EXO PSYXOLOGIKA PROBLHMATA ME TOYS CHEROKEEDES GIATI TO 99% AYTON POU TA ODIGOUN EINAI KAKOMATHIMENA KOLOPAIDA APO TA BOREIA PROASTIA POY FORANE KAPELLAKI TIMBERLAND KAI AFHNOUN MOUSAKI............
PISTEVO OLOI OI CHEROKEEDES AGORASAN TO JEEP TOYS KAI NOMIZOUN OTI EINAI OI HGETES............
DYSTYXOS H JEEP PROSPATHEI NA POULHSEI MOSTRARONTAS TON FIDEL KASTRO TO 1821 KAI BAZONTAS TON EKFONITI THS ERT (POY ELEGE PALIA DOKIMANTER)NA MAS PEI GIA TON HGETI...
DEN MAMIOMASTE LEO GO..................SORRY GIA TA NEVRA MOU ALLA.. SIGA MHN TO CHEROKEE EINAI KAI TO APOLYTO OFFROAD..
MILISTE GIA LANDROVER,TOUAREG,LANDCRUISER KLP KAI NA SIKOSO TA XERIA PSILA...............................................................................................................OXI OMOS KAI GIA TA CHEROKEE
-
ρε σεις μην τα παιρνετε στο κρανιο. οσο για το cherokee να περιμενεις λυπητερες μετα τα 30000km. στην αντιπροσωπεια. το εχει ενας κολλητος. παντως διαβεβαιωνω οτι δεν κολλαει πουθενα το ατιμο.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
DYSTYXOS H JEEP PROSPATHEI NA POULHSEI **MOSTRARONTAS TON FIDEL KASTRO TO 1821 **KAI BAZONTAS TON EKFONITI THS ERT (POY ELEGE PALIA DOKIMANTER)NA MAS PEI GIA TON HGETI...
OXI OMOS KAI GIA TA CHEROKEEΕίναι ηλικιωμένος ο comandate...αλλά δεν είναι και ο Καραϊσκάκης!!:lol:
Η σκηνή που ανεφέρεις είναι από την είσοδο του comandate στην Αβάνα στις 8 Ιανουαρίου του 1959 που σήμανε και το τέλος της δικτατορίας του Μπατίστα(ζητώ συγγνωμη για την άσχετη παραπομπή)
-
SE LIGO THA AKOUSO OTI TO JEEP EINAI KALYTERO OFFROAD KAI APO TO TRAKTER TOY PAPPOU MOU.........
-
Χωρίς να συμπαθώ ιδιαίτερα τα Τσερόκι (σε αντίθεση με τους συνώνυμους Ινδιάνους, οφείλω να σταθώ αλληλέγγυος στους ιδιοκτήτες τους (Κολωνακιώτες και μή) σε αήθεις επιθέσεις και χαρακτηρισμούς που ξεφεύγουν από τα όρια της πλάκας και της καλόπιστης κριτικής.
-
Ο χρήστης tasos953 έγραψε:
Χωρίς να συμπαθώ ιδιαίτερα τα Τσερόκι (σε αντίθεση με τους συνώνυμους Ινδιάνους, οφείλω να σταθώ αλληλέγγυος στους ιδιοκτήτες τους (Κολωνακιώτες και μή) σε αήθεις επιθέσεις και χαρακτηρισμούς που ξεφεύγουν από τα όρια της πλάκας και της καλόπιστης κριτικής.....και περνάνε στη σφαίρα της ψυχαγωγίας, χώσε Random!!!!!
κατέβα και στο Paris-Dakar με το SantaFe αμα λάχει να'όυμε!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ELA OPOU THES RE CHEROKAKIA KAI THA SE PERASO APO EPANO ME TO SANTA FE.......NAI EXO PSYXOLOGIKA PROBLHMATA ME TOYS CHEROKEEDES GIATI TO 99% AYTON POU TA ODIGOUN EINAI KAKOMATHIMENA KOLOPAIDA APO TA BOREIA PROASTIA POY FORANE KAPELLAKI TIMBERLAND KAI AFHNOUN MOUSAKI............
PISTEVO OLOI OI CHEROKEEDES AGORASAN TO JEEP TOYS KAI NOMIZOUN OTI EINAI OI HGETES............
DYSTYXOS H JEEP PROSPATHEI NA POULHSEI MOSTRARONTAS TON FIDEL KASTRO TO 1821 KAI BAZONTAS TON EKFONITI THS ERT (POY ELEGE PALIA DOKIMANTER)NA MAS PEI GIA TON HGETI...
DEN MAMIOMASTE LEO GO..................SORRY GIA TA NEVRA MOU ALLA.. SIGA MHN TO CHEROKEE EINAI KAI TO APOLYTO OFFROAD..
MILISTE GIA LANDROVER,TOUAREG,LANDCRUISER KLP KAI NA SIKOSO TA XERIA PSILA...............................................................................................................OXI OMOS KAI GIA TA CHEROKEE
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ
ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!!
ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ HYUNDAI ΣΟΥ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ??
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΤΕΡΑ ΦΡΑΓΓΑΤΟ .ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ
ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟ ΧΩΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΜΕ ΤΟ SANTA FE SOY…………… -
TELOS PANTON GIA NA KLEISO EDO TO TOPIC KAI EGO DEN EXO FRAGGATO PATERA KAI KANO 2 DOULEIES GIA NA ZISO ALLA SE KAMMIA PERIPTOSI DEN MPORO NA DEXTO AYTA POU LETE GIA TA CHEROKEE.........
EPANALAMBANO AN THES CHEROKAKIA NA PAME STOUS BOURKOUS KAI STIS LASPES KAI STA XIONIA KAI STA KATSABRAXA KAI META NA SE RYMOULKISO GIATI THA EXEI BARESEI MPIELA TO CHEROKEE SOU..............
OSON AFORA TO SANTA FE SE KAIEI POLY.................
ELA OPOTE GOUSTAREIS NA METRITHOUME ME MARTYRES APO TO FORUM
-
nickpar μπορεί να στο πήρανε οι γονείς στου το cherokee δεν χρειάζεται να απολογείσαι στον κάθε κομπλεξικό, η κόντρα πάντως θα είχε μεγάλη πλάκα.
Το δικό μου jimny πάντως μου το αγόρασαν οι γονείς μου, είμαι φλωράκος και πηγαίνω με αυτό στο κολονάκι
-
Ρε ξεκολατε.Κουβεντα κανουμε.
Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει αρκει να μιλαει και να φερεται κοσμια. -
Την μάμισες την κουβέντα φίλε Random και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα!
Και εγώ μπορεί να μην συμπαθώ καθόλου τα αμερικάνικα αυτοκίνητα, να τα θεωρώ ηλίθια κατασκευάσματα, αλλά ο καθένας μας μπορεί να επιλέξει το όχημα που θέλει, να το χρησιμοποιεί όπως θέλει και να του το αγοράζει όποιος θέλει! -
πηγαίνετε όλοι στο βούρκο, και όταν κολλήσετε ΟΛΟΙ, θα έρθει
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Την μάμισες την κουβέντα φίλε Random και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα!
Και εγώ μπορεί να μην συμπαθώ καθόλου τα αμερικάνικα αυτοκίνητα, να τα θεωρώ ηλίθια κατασκευάσματα, αλλά ο καθένας μας μπορεί να επιλέξει το όχημα που θέλει, να το χρησιμοποιεί όπως θέλει και να του το αγοράζει όποιος θέλει!E ναι...
Γιατί τέτοια επίθεση αγαπήτε random? Μπορεί οι περισσότεροι αγοραστές του Cherokee να μην του κάνουν τη χρήση που το πρέπει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι άχρηστο και ΟΛΟΙ όσοι το έχουν είναι 'γελοίοι'. Για παράδειγμα ο φίλος nickpar αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του...
Μη γενικεύεις, οδηγεί παντα σε λαναθσμένα συμπεράσματα... -
Επειδή μάλλον έχουμε όλοι ξεφύγει απο το θέμα, θα πρότεινα να κλείσει κάπου εδώ.....
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
TELOS PANTON GIA NA KLEISO EDO TO TOPIC KAI EGO DEN EXO FRAGGATO PATERA KAI KANO 2 DOULEIES GIA NA ZISO ALLA SE KAMMIA PERIPTOSI DEN MPORO NA DEXTO AYTA POU LETE GIA TA CHEROKEE.........EPANALAMBANO AN THES CHEROKAKIA NA PAME STOUS BOURKOUS KAI STIS LASPES KAI STA XIONIA KAI STA KATSABRAXA KAI META NA SE RYMOULKISO GIATI THA EXEI BARESEI MPIELA TO CHEROKEE SOU..............
OSON AFORA TO SANTA FE SE KAIEI POLY.................
ELA OPOTE GOUSTAREIS NA METRITHOUME ME MARTYRES APO TO FORUM
RANDOM
ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ OFF ROAD ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ SANTA FE ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΤΟΥ FORUM.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΟΧΙ!!!!
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ Η ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
ΠΛΑΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΓΑ?Η ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ
ΔΡΟΜΟ ΜΕ 30cm ΧΙΟΝΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΡΓΑ ? ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ .ΚΑΙ…. ΚΑΙ… ΚΑΙ…..ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ?? ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ?? ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑ!!!HYUNDAI SANTA FE 2.7 .......... CHEROKEE 3.7 SPORT
CC. 2656 ............................... CC 3701
V6 ................................... V6
**HP 173/6000 ....................... HP 211/5200
ΡΟΠΗ 24.5/4000 ......................... ΡΟΠΗ 31.8/3800 **
ΤΕΛΙΚΗ 182 km (ΆΧΡΗΣΤΗ ΝΟΜΙΖΩ!.. ΤΕΛΙΚΗ (185km ΕΠΙΣΗΣ ΆΧΡΗΣΤΗ!!
0-100 11.6 sec ......................... 0-100 10.3sec
ΒΑΡΟΣ 1797 kg ........................... ΒΑΡΟΣ 1867kg
ΔΙΑΣΤ. 4500/1845/1730 ................. ΔΙΑΣΤ 4496/1819/1817
ΜΕΤΑΞ. 2620cm ............................. ΜΕΤΑΞ 2649cm
ΤΙΜΗ 29990 EURO ........................ ΤΙΜΗ 39900ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ
ΕΧΕΙ ΤΟ CHEROKEE 3.7 (ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ) ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ!!
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΠΛΟΚΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ. ΚΑΙ….ΚΑΙ…ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ FORUM ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥ ΤΥΠΟ.!!! -
Ο χρήστης nickpar έγραψε:
RANDOM
........OFF ROAD ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ SANTA FE ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΤΟΥ FORUM.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΟΧΙ!!!!
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ Η ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
ΠΛΑΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΓΑ?Η ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ
ΔΡΟΜΟ ΜΕ 30cm ΧΙΟΝΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΡΓΑ ? ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ .ΚΑΙ…. ΚΑΙ… ΚΑΙ…..ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ FORUM ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥ ΤΥΠΟ.!!!Είδες όμως που ασχολήθηκες??
Όλοι ξέρουμε ότι το cherokee είναι καλύτερο από το SantaFe. Δεν χρειαζόταν να γράψεις τίποτα...
Καλό είναι να σταματήσει εδώ αυτή η ανόητη (=χωρίς νόημα) αντιπαράθεση.Υ.Γ. Να γράφετε με 'ΜΙΚΡΟΥΣ' και ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες!!!!!!
-
Από τότε που είμαι μωρό, στην οικογένεια μου μπορώ να θυμηθώ ότι είχαμε Cherokee. Παλιότερα το 4λιτρο το τετράγωνο (που είναι ακίνητο εδώ και έναν χρόνο ) και τώρα το Grand Cherokee 4.7L Anniversary edition. Επειδή κρίνεις πολύ εύκολα τους ανθρώπους, θα σου πω ότι ο πατέρας μου που τα αγόρασε αυτά τα δύο αυτοκίνητα, τα αγόρασε με δικά του λεφτά, από δική του δουλειά χωρίς να του τα χαρίσει κανένας. Και σε πληροφορώ ότι το τετράγωνο Cherokee (που σαφέστατα το έχω ζήσει περισσότερα χρόνια) δεν το θυμάμαι να κολλάει πουθενά, ούτε σε άμμους, ούτε σε χιόνια, ούτε σε τίποτα.. Τα ίδια μπορώ να πω και για το 4.7L αλλά όχι με τόση σιγουριά γιατί υπάρχει πολύ λίγο καιρό στην οικογένεια..
Και σχετικά με τα κακομαθημένα κωλόπαιδα που οδηγούν Cherokee σε πληροφορώ ότι και γω βγάζοντας το δίπλωμα θα μαι ένα από αυτά.. (το οικογενειακό, όχι δικό μου) Αν είμαι κακομαθημένο κωλόπαιδο επειδή ο πατέρας μου έχει δώσει για το αυτοκίνητο του κάποια λεφτά παραπάνω από σενα, οκ πάω πάσο.. Και μην συγκρίνεις το μικρο cherokee με τα θηρία, σύγκρινε το Grand.. (αν σε παίρνει βέβαια..)Καθόλου φιλικά,
Ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο.. (δυστυχώς δεν μένω στα βόρεια προάστεια για να ταιριάζω πλήρως στο προφίλ του ιδανικού κωλόπαιδου)Υ.Γ.1 : Δεν είναι τυχαίο που λένε 'αγόρασα jeep'..
Υ.Γ.2 : Θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που αναγκάστηκαν να διαβάσουν αυτή την διαμάχη αλλά ένοιωσα προσβεβλημένος. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
nickpar μπορεί να στο πήρανε οι γονείς στου το cherokee δεν χρειάζεται να απολογείσαι στον κάθε κομπλεξικό, η κόντρα πάντως θα είχε μεγάλη πλάκα.Το δικό μου jimny πάντως μου το αγόρασαν οι γονείς μου, είμαι φλωράκος και πηγαίνω με αυτό στο κολονάκι
Αχαααα, το ήξερα εγώ Τώρα θε δεις
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
... Παλιότερα το 4λιτρο το τετράγωνο (που είναι ακίνητο εδώ και έναν χρόνο ) ...Αυτό φίλε μου είναι έγκλημα. Ίσως το καλύτερο Jeep που βγήκε ποτέ.
Υ.Γ.1 : Δεν είναι τυχαίο που λένε 'αγόρασα jeep'...
Καλά, αυτό δεν λεει και τίποτα.
Ε.........ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ