-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκεφτόμουν να το πλύνω σήμερα αλλά βλέπω απειλητικό ουρανό...H ΕΜΥ λέει για καταιγίδες. Άντε να δούμε.
http://www.emy.gr/hnms/greek/index_html -
ΕΓΩ ΣΑΠΟΥΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΠΡΕΙ ΑΡΜΟΡΟΛ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΙΠΙΝΙ ΜΠΑΤΗΡΟΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΓΚΡΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΕΚ!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΕΓΩ ΣΑΠΟΥΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΠΡΕΙ ΑΡΜΟΡΟΛ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΙΠΙΝΙ ΜΠΑΤΗΡΟΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΓΚΡΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΕΚ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
/offtopic mode on
Απορία προς Moderators/Administrator:Επειδή έχω υπάρξει mod/admin σε άλλο forum, γνωρίζω ότι το λογισμικό που χρησιμοποιούν οι 4Τ (phpBB2) επιτρέπει ΚΑΙ να σβήνονται θέματα ΚΑΙ να γίνεται ban σε χρήστες. Γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος (μετά από συζήτηση μεταξύ σας) για να καθαρίσει το forum από κάποια στοιχεία που το υποβιβάζουν;
/offtopic mode off
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΕΓΩ ΣΑΠΟΥΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΠΡΕΙ ΑΡΜΟΡΟΛ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΚΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΙΠΙΝΙ ΜΠΑΤΗΡΟΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΓΚΡΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΕΚ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Με τα santa fe????
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -
Εγώ το πήγα για πλύσιμο τελευταία φορά κάπου μετά τα Χριστούγεννα... Καθαρίζω τα τζάμια και τα φανάρια όμως.
-
Αναγκαστηκα να το πλυνω σημερα μετα απο 4 βδομαδες αφου κατι μυριζε απο το πισω μερος...
Βρεθηκε ενα καλαμακι μεσα σε σακουλακι απο βρωμικο σε φαση μεταλλαξης καθως και μερμυγκια!!!
Πως μπηκαν τα μερμυγκια μες στο οχημα απορω...
Παντως οποτε το πλενω (ποτε σε βετζινα - εκτος μηχανης-) τρωω κανα 4ωρο..
Γενικα 1 φορα το μηνα.Ρεκορ> 4 μηνες απλυτο.
edit> Κοντεψα να αρπαξω φωτια πριν 6 μηνες περιπου απο γοπα που εφυγε απο το τασακι κ επεσε πισω στην συλλογη με τα χαρτακια διοδιων στο πατακι (εχω μια ταση να μην πεταω τπτ εξω ποτε αλλα παντα μεσα στο οχημα)
Αφηστε το Ραντομ μεσα εχει πλακα ωρες ωρες... !
-
Διαβασα με αρκετο ενδιαφερον την συζητηση.Μαλλον τελικα θεωρουμε κατινα με το VETEX να εχει γινει συνεχεια του χεριου μου.Κ Α Θ Ε μερα περασμα με το πιεστικο απο εξω λογο της αρκετης σκονης στην περιοχη που δουλευω.Απο μεσα καθε 2-3 μερες το πολυ.Σε βουρτσα σχεδον σπανια.Οσο για το τασακι παντα καθαρο.Αδειασμα καθε μερα.Τα ιδια κανω και στο φορτηγο.(Οδικης Βοηθειας).Μαλλον πρεπει να με δει γιατρος ε?
-
Εγώ πάλι το πλυνα σήμερα.. μετά από 2 μήνες...
Έτριβα 2 ώρες (ένα οΛόΚλΗρΟ seicento )
Και όχι τίποτε άλλο... ετοιμαζόταν και να βρέξει (ως συνήθως μετά από κάθε δύμηνο πλύσιμό μου )
-
Eμένα το corsa είναι μαύρο και θέλει πλύσιμο κάθε 3-4 μέρες! Χαλάλι όμως γιατί όταν είναι καθαρό είναι το πιο ωραίο χρώμα!
Πέρα από την πλάκα δεν το πλένω τόσο συχνά το καλοκαίρι το πλένω μόνος μου μία φορά την εβδομάδα. Το χειμώνα όποτε υπάρχουν λεφτά για πλυντήριο. Ποτέ όμως δεν το αφήνω να γίνει τρομερά βρόμικο. -
Δεν ειναι κρίμα να δίνεις $00000 και μετά να μην το καθαρίζεις?
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Μπράβο καμάρι μας!!!
-
Χθες επλυνα το corsa μετα απο 2 εβδομαδες, αρκετος χρονος γιατι το πλενω καθε σαβ/κο. Χρονος ρεκορ ειναι 3 εβδομαδες οταν ελειπα για πασχα. Αντιθετα το zafira του πατερα μου καθε φορα που το βλεπω αναρωτιεμαι αν το εβαψε σε αυτην την γνωστη ασημοκιτρινη αποχρωση(της σκονης)!
-
Μόλις επλυνα το corsa μου και εγω.. το ειχα ξαναπλυνει την προηγουμενη εβδομαδα, αλλα με τις βροχες του σ/κ εγινε χαλια...
ασε που μεσα ειχε γεμισει αμμο από τα πρωτα καλοκαιρινα μας μπανια!
-
Το πλένω κάθε 3 εβδομάδες περίπου. Οπότε είναι πολύ βρώμικο 2,5 στις 3 εβδομάδες. Δε φταίω εγώ. Η σκόνη και το ψιλόβροχο φταίει.
-
Εγώ δεν το πλένω συχνά και το χω τον περισσότερο καιρό μες στη σκόνη για να μου χαλάει η αεροδυναμική και να αυξάνεται το βάρος, μην τυχόν γίνει κανά κακό και πάω πιο γρήγορα από τον ράντομ στην εθνική. Επίσης να ασχημαίνει το αμάξι, για να μην του φάω καμμιά γκόμενα κατά λάθος, που δεν το θέλουμε αυτό.
-
εγω παλι εφτασα στο σημειο να αλλαξω χωρα διαμονης, προκειμενου να βρω καμια γκομενα, γιατι μου τις ειχε φαει ολες ο ραντομ...
σε καλο μου βγηκε παντρευτηκα!
-
Επιτέλους βρέχει και τ'αυτοκίνητα είναι καθαρά
-
Περί... κουκουλώματος
τι είδους κουκούλα είναι η καλύτερη (σε λογικά πλαίσια δεν μιλάω για μεταξωτές!)... μόλις έβαψα το αμαξάκι και από δω και πέρα θα είμαι πάρα πολύ προσεκτικός (τέρμα τα αυτόματα πλυντήρια κλπ). Είναι όλες αδιάβροχες? Από μέσα τι είδους επένδυση πρέπει να έχει? Είμαι σαν να πήρα καινούργιο αμάξι και έχω αγχωθεί
Πόσο... βρώμικο αυτοκίνητο οδηγείτε???