-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
........ Οσο εβρεχε ομως χοροπηδαγα απο τη χαρα μου γελωντας και ελεγα ριξε κι αλλο!enginekiller o Ινδιανος Μαγος ουγκ!!
-
..βρωμικο
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..βρωμικο
Πεντακαθαρος ο πετραν
ΖΗΛΕΥΩΩ... -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..βρωμικο
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... C00002.jpgΜην κουνιεσαι να φτιαξω την φρατζα,πεταει μια τριχα!!
WAX ON -- WAX OFF .
-Is ok Mr Miyage?
-Yes Daniel san!! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ωραία μέρα σήμερα για να... πλυθεί το αυτοκίνητο μόνο του!
Χε χε συμφωνώ...ευτύχως δεν το έπλυνα χτες (δεν πρόλαβα)...σε καλό μου βγήκε!
..και εγώ συμφωνώ!
Δεν το έχω πλύνει το τελευταίο δίμηνο ,και τελικά δικαιώθηκα!
ομοίως!
Το κακό είναι ότι όταν βρέχει δεν πλένεται το αμάξι από μέσα...
....και το δικό μου... ΖΕΧΝΕΙ! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωραία μέρα σήμερα για να... πλυθεί το αυτοκίνητο μόνο του!
Χε χε συμφωνώ...ευτύχως δεν το έπλυνα χτες (δεν πρόλαβα)...σε καλό μου βγήκε!
..και εγώ συμφωνώ!
Δεν το έχω πλύνει το τελευταίο δίμηνο ,και τελικά δικαιώθηκα!
ομοίως!
Το κακό είναι ότι όταν βρέχει δεν πλένεται το αμάξι από μέσα...
....και το δικό μου... ΖΕΧΝΕΙ!Στα επόμενα μαύρα σύννεφα άνοιξε παράθυρα - πόρτες και θα 'σαι οk!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στα επόμενα μαύρα σύννεφα άνοιξε παράθυρα - πόρτες και θα 'σαι οk!και θα βρει χρυσόψαρα μετά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στα επόμενα μαύρα σύννεφα άνοιξε παράθυρα - πόρτες και θα 'σαι οk!
και θα βρει χρυσόψαρα μετά
ε, δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς τίγκα στην πανίδα είμαι και τώρα!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..βρωμικο
Γιατι εγω βλεπω μονο εναν αδειο δρομο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
........ Οσο εβρεχε ομως χοροπηδαγα απο τη χαρα μου γελωντας και ελεγα ριξε κι αλλο!
enginekiller o Ινδιανος Μαγος ουγκ!!
Απαιχτο!!!!!!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
..βρωμικο
Γιατι εγω βλεπω μονο εναν αδειο δρομο;
...το χερούλι πάνω δεξιά . Και εγώ στην αρχή μπερδεύτηκα
-
Τωρα το καταλαβα! Μπα το δικο μου γυαλιζει και καθρεπτιζει πιο πολυ! Παμε κοντρα;
-
Μοντάζ είναι μοντάζ με Photoshop
χεχεχε..
-
Ντρέπομαι για την κατάσταση του μικρού μου Corsa, που από χθες έχει και λάσπες...
Πρέπει να το πάω σε ένα πλυντήριο άμεσα! -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ντρέπομαι για την κατάσταση του μικρού μου Corsa, που από χθες έχει και λάσπες...
Πρέπει να το πάω σε ένα πλυντήριο άμεσα!Πρεπει να πληρωθω αμεσα (ο ΤΡΑΓΚΑΣ μας εχει απληρωτους δυο μηνες και...)
για να το παω σε πλυντηριο αμεσα -
Ντρέπομαι για την κατάσταση που βρίσκεται το μικρό μου Corsa, που από χθες έχει και λάσπες...
Μάλλον, πρέπει να το πάω σε ένα πλυντήριο. -
Μπορώ να υποθέσω ότι κανείς σας δεν πλένει το αμάξι του μόνος; Εγώ δεν το πάω ποτέ σε πλυντήριο. Έχω δει πως τους φέρονται και δεν θα άφηνα ποτέ το δικό μου εκεί.
Το οποίο όμως τώρα έχει τα χάλια του, είναι γεγονός. Παλιά το έπλενα κάθε βδομάδα, τώρα κάθε 2 αν είναι τυχερό ή συνήθως κάθε μήνα...
-
Ο μόνος λόγος για πλυντήριο είναι ο καθαρισμός εσωτερικού. Μέχρι σήμερα πάντως το Astra δεν το έχει ακουμπήσει βούρτσα, το φροντίζω μόνος μου (εκτός του ότι είναι οικονομικό και καλό για το χρώμα είναι και καλή γυμναστική ). Μια φορά το μήνα είναι ΟΚ νομίζω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο μόνος λόγος για πλυντήριο είναι ο καθαρισμός εσωτερικού. Μέχρι σήμερα πάντως το Astra δεν το έχει ακουμπήσει βούρτσα, το φροντίζω μόνος μου (εκτός του ότι είναι οικονομικό και καλό για το χρώμα είναι και καλή γυμναστική ). Μια φορά το μήνα είναι ΟΚ νομίζω.Αν εχεις ηλεκτρικη σκουπα και κονφλερ ανετα το κανεις και μεσα μονος σου και κυριως το προσεχεις για να μην κανεις ζημια.
Εγω εχω να το πλυνω ενα μηνα ,απο παραμονες 15αυγουστου .Απο μαυρο εχει γινει ενα ασχημο γκρι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν εχεις ηλεκτρικη σκουπα και κονφλερ ανετα το κανεις και μεσα μονος σου και κυριως το προσεχεις για να μην κανεις ζημια.
Εγω εχω να το πλυνω ενα μηνα ,απο παραμονες 15αυγουστου .Απο μαυρο εχει γινει ενα ασχημο γκριΕχμ... τι είναι κονφλερ???
Το δικό μου έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, δεν είναι τυχαίο ότι είμαι ο δημιουργός αυτού του τόπικ
ευτυχώς πρέπει να πάω σε γάμο το σάββατο και να συνοδέυσω καλοντυμένη κυρία, οπότε αναγκαστικά θα το πλύνω...
Πόσο... βρώμικο αυτοκίνητο οδηγείτε???