-
Δεν πιστεύω να είναι σαν το Κινέζικο αυτοκίνητο της γελοιογραφίας στην τελευταία σελίδα του προηγούμενου τεύχους των 4Τ.
-
Ελπίζω πως όχι !!
-
Κοίταξα στο στάνταρ και προαιρετικό εξοπλισμό και δεν αναφέρει πουθενά χερούλια ή κάτι ανάλογο οπότε νομίζω είναι όλα εντάξει.
Αλήθεια χειράμαξες βγάζουμε στην Ελλάδα ή ακόμα και ατές τις εισάγουμε;
-
Αν και εγώ τείνω προς Γαλλία μεριά (καλά βρε μη βαράτε, γκαπ-γκουπ! άουτς, μη βαράτε ρεεεε ), γνώμη μου είναι ότι οι πιο κολλημένοι στην Ελλάδα είναι οι γιαπωνεζόφιλοι και μου κανει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε από κανέναν.
Κατ' αρχάς ξεχνάμε την συμπαθή τάξη της τρίτης ηλικίας που βρήκε τα ιδανικα του σε μια corolla ή ένα civic δεκαετίας και βάλε (Αυτά πιδάκι μου είναι αθάνατα αυτουκίνητα... Ουόχι σαν ικίνς τς διαόλς τα ιταλικά που ουόλο χαλάνι ). Δεν είναι και λίγοι στην Ελλάδα.
Κατά δεύτερον, αν πάμε σε νεότερες ηλικίες, θα βρούμε τους πιο άρρωστους όλων: τους VTECοπαθείς. Οτιδήποτε στροφάρει κάτω από τις 8000 στροφές είναι μπρίκι!
Συνεπώς, ψηφίζω Ιαπωνία (Καλά ρε μη βαράτε σας λεω, γκαπ!γκουπ! σταματήστε ρεεεε!!!)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν και εγώ τείνω προς Γαλλία μεριά (καλά βρε μη βαράτε, γκαπ-γκουπ! άουτς, μη βαράτε ρεεεε ), γνώμη μου είναι ότι οι πιο κολλημένοι στην Ελλάδα είναι οι γιαπωνεζόφιλοι και μου κανει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε από κανέναν.Κατ' αρχάς ξεχνάμε την συμπαθή τάξη της τρίτης ηλικίας που βρήκε τα ιδανικα του σε μια corolla ή ένα civic δεκαετίας και βάλε (Αυτά πιδάκι μου είναι αθάνατα αυτουκίνητα... Ουόχι σαν ικίνς τς διαόλς τα ιταλικά που ουόλο χαλάνι ). Δεν είναι και λίγοι στην Ελλάδα.
Κατά δεύτερον, αν πάμε σε νεότερες ηλικίες, θα βρούμε τους πιο άρρωστους όλων: τους VTECοπαθείς. Οτιδήποτε στροφάρει κάτω από τις 8000 στροφές είναι μπρίκι!
Συνεπώς, ψηφίζω Ιαπωνία (Καλά ρε μη βαράτε σας λεω, γκαπ!γκουπ! σταματήστε ρεεεε!!!)
Μην ανησηχεις θα σκασουνε οπου να'ναι μυτη!!! Εχουν κανει κατι καλες επιδρομες κατα καιρους (topic ----> Honda NSX-R...).
Που ειναι ο OYZO αραγε??? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
(Καλά ρε μη βαράτε σας λεω, γκαπ!γκουπ! σταματήστε ρεεεε!!!)Βαράτε τόν παιδιά!!!
Γκάπ-ΦΑΑΑΠ-γκντούπ!!!
Θέλεις κι'άλλες; -
Όχι ευχαριστώ, χόρτασα!
-
A! Kαι αν θέλετε να δείτε το βαθμό κολλήματος τον αυτοκινητόφιλων, δεν έχετε παρά να κάνετε μια έρευνα για το πόσοι και ποιοι όταν αλλάζουν αυτοκίνητο παίρνουν ένα ίδιας προέλευσης. Αυτό νομίζω θα είναι πιο αντιπροσωπευτικό. Όπως επίσης είναι και οι πωλήσεις της κάθε μάρκας αντιπροσωπευτικές και η σταθερότητα της εταιρείας στην αγορά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν και εγώ τείνω προς Γαλλία μεριά (καλά βρε μη βαράτε, γκαπ-γκουπ! άουτς, μη βαράτε ρεεεε ), γνώμη μου είναι ότι οι πιο κολλημένοι στην Ελλάδα είναι οι γιαπωνεζόφιλοι και μου κανει εντύπωση που δεν αναφέρθηκε από κανέναν.Κατ' αρχάς ξεχνάμε την συμπαθή τάξη της τρίτης ηλικίας που βρήκε τα ιδανικα του σε μια corolla ή ένα civic δεκαετίας και βάλε (Αυτά πιδάκι μου είναι αθάνατα αυτουκίνητα... Ουόχι σαν ικίνς τς διαόλς τα ιταλικά που ουόλο χαλάνι ). Δεν είναι και λίγοι στην Ελλάδα.
ETSI EEEE? XAXAXAXAXAXAXAXA!
POLY AMEROLYPTOS EISAI BLEPW!
TI LETE REEEEEE! KOLLHMENOI OI IAPWNES! XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAA!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAA!
Ο νοών νοείτω!
-
Τί νά απέγινε αυτή η ψυχή άραγε;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
A! Kαι αν θέλετε να δείτε το βαθμό κολλήματος τον αυτοκινητόφιλων, δεν έχετε παρά να κάνετε μια έρευνα για το πόσοι και ποιοι όταν αλλάζουν αυτοκίνητο παίρνουν ένα ίδιας προέλευσης. Αυτό νομίζω θα είναι πιο αντιπροσωπευτικό. Όπως επίσης είναι και οι πωλήσεις της κάθε μάρκας αντιπροσωπευτικές και η σταθερότητα της εταιρείας στην αγορά.Δέν νομίζω οτι είναι κόλλημα, είναι καθαρά θέμα διαχείρισης κινδύνου. Αν κάποιος μείνει ευχαριστημένος απο το παλιό του αυτοκίνητο, θα ξαναπάρει ίδια μάρκα. Αν όμως το παλιό αυτοκίνητο του έβγαλε το λάδι, θα στραφεί σε άλλη μάρκα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
A! Kαι αν θέλετε να δείτε το βαθμό κολλήματος τον αυτοκινητόφιλων, δεν έχετε παρά να κάνετε μια έρευνα για το πόσοι και ποιοι όταν αλλάζουν αυτοκίνητο παίρνουν ένα ίδιας προέλευσης. Αυτό νομίζω θα είναι πιο αντιπροσωπευτικό. Όπως επίσης είναι και οι πωλήσεις της κάθε μάρκας αντιπροσωπευτικές και η σταθερότητα της εταιρείας στην αγορά.
Δέν νομίζω οτι είναι κόλλημα, είναι καθαρά θέμα διαχείρισης κινδύνου. Αν κάποιος μείνει ευχαριστημένος απο το παλιό του αυτοκίνητο, θα ξαναπάρει ίδια μάρκα. Αν όμως το παλιό αυτοκίνητο του έβγαλε το λάδι, θα στραφεί σε άλλη μάρκα.
r u sure????
-
Καλά, τι περιμένετε να ακούσετε απο τους Γιαπωνεζόφιλους? Οτι ειναι ευτυχισμένοι με την οικιακή συσκευή που αγόρασαν? Το να αγοράζεις Γιαπωνέζικο αυτοκίνητο είναι κάτι όπως αγοράσεις μια τηλεόραση SONY, σωστή και ευκρηνής εικόνα. Το ίδιο και τα αυτοκίνητά τους. όμορφα κουτάκια με πολλά-πολλά συρταράκια, ντουλαπάκια και ένα κάρο προβλήματα φορτωμένα. Εχω ακούσει περιπτώσεις που έκανες δεξιά το διακόπτη του φλάς και αντί αυτού ενεργοποιούντο οι καθαρηστήρες. Ασε σε για οδική συμπεριφορά. Για να στρίψεις δεξιά πρέπει να γυρίσεις το τιμόνι αριστερά και πάει λέγοντας Αλλά ποιό τραντχτό στο ότι κάπου έκαναν λάθος και βάλανε το συμπλέκτη στο θέση του φρένου. Πάντως αν ψάξετε τις Κορόλες στα εργαλεία τους υπάρχει και μανιβέλα. Ε! αντί για τα γνωστά καλώδια είναι καλύτερη λύση. Τι άλλο να σας πώ για τα Γιαπωνέζικα? μακρυά και αλάργα αυτό μόνο!
-
Ωχ! Δε δε βλέπω καλά.... Ελπίζω να αστειευόσουν!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ωχ! Δε δε βλέπω καλά.... Ελπίζω να αστειευόσουν!Ετσι όπως τα γράφω φίλε μου! Για να οδηγήσεις Γιαπωνέζικο πρέπει πρώτα να περάσεις απο ειδικό σεμινάριο σε εξομοιωτή και μετά να βγείς στο δρόμο. Πα! Πα! Πα! Πα! Πα! παλιαυτοκίνητα σου λέω!
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Ωχ! Δε δε βλέπω καλά.... Ελπίζω να αστειευόσουν!
Ετσι όπως τα γράφω φίλε μου! Για να οδηγήσεις Γιαπωνέζικο πρέπει πρώτα να περάσεις απο ειδικό σεμινάριο σε εξομοιωτή και μετά να βγείς στο δρόμο. Πα! Πα! Πα! Πα! Πα! παλιαυτοκίνητα σου λέω!
Φυσικά και θέλεις εξομειωτή! Αν έχεις συνηθίσει στην Ευρωπαική βάρκα και μπείς μετά σε κανα 350Ζ ή RX-8, θα μετράς τις σβούρες τη μία μετά την άλλη
-
Φίλε takiskoym, μήπως δυσκολεύτηκες να πάρεις το δίπλωμα οδήγησης και έχεις άχτι το φουκαριάρικο το Στάρλετ που είχε (και πιθανότατα ακόμη έχει) ο δάσκαλός σου;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Φίλε takiskoym, μήπως δυσκολεύτηκες να πάρεις το δίπλωμα οδήγησης και έχεις άχτι το φουκαριάρικο το Στάρλετ που είχε (και πιθανότατα ακόμη έχει) ο δάσκαλός σου;Καλέ μου φίλε ClioDriver. Το δίπλωμα οδήγησης έχει αύξοντα αριθμό 988.540 και δεν το πήρα με Starlet αλλά με Datsun 1400. Οπως λοιπόν βλέπεις.............
Οσο για το Starlet είναι ένα αυτοκίνητο που του έχω απεριόριστη εκτίμηση. Α! ξέχασα να σου πώ ότι έχω ένα.Τάκης!
-
βασικα ειμαι της αποψης να μην λεω (πχ) γερμανικο δεν το παιρνω γιαπωνεζικο (παλι πχ) το αγοραζω μ κλειστα ματια.... Κάθε μοντελο πρεπει να το κοιταμε ξεχωριστα.
Για παραδειγμα εχω ακουσει για τογιοτα MR2 με καμμενα μοτερ, θα βγω να πω οτι τα γιαππώνια βγάζουν σκαρτα αυτοκινητα??
-
Που να καταλάβετε βρε κολλημένοι με τα ιταλικά γερμανικα ιαπωνικά γιατί ειμαι κολλημένος με τα γαλλικά
Περί "κολλημάτων"....