-
Έχω περάσει τα ίδια περίπου παλιότερα, και είναι αρκετή πίκρα... Πρέπει να πας στο Δήμο (τότε η υπηρεσία ήταν στο δημαρχείο αλλά θα ρωτήσεις), θα πρέπει να έχεις στοιχεία ότι είναι μόνιμος κάτοικος (νομίζω θέλει λογαριασμό στο όνομά σου αλλά θα σου πουν), και τα στοιχεία του ΙΧ (άδεια κυκλοφορίας), για να πάρεις κάρτα μόνιμου κατοίκου. Όταν είχα πάει εγώ έδιναν μόνο μέχρι κάποια ημερομηνία, οπότε μετά δεν μπορούσα να βγάλω και για 9 μήνες έψαχνα πιο μακριά...
Δωρεάν θέσεις είναι αυτές χωρίς διαγράμμιση και πινακίδες. Αν δεν έχει, έχασες... πρέπει να πας μακρύτερα, από λίγο έως πολύ... Εγώ ήμουν τυχερός γιατί σε λογική απόσταση είχε δωρεάν θέσεις (10 λεπτά με τα πόδια)
Μετά πεζοδρόμησαν και καταλήξαμε όλοι μαζί στις δωρεάν... -
This post is deleted! -
Λογικό το να θες 10 λεπτά περπάτημα για να πας σπίτι σου;
-
Για να πάρεις θέση κατοίκου πρέπει η άδεια κυκλοφορίας να είναι στο ίδιο όνομα με αυτό του κατοίκου, είτε ιδιώτης είτε ενοικιαστής. Αυτό είναι και το λογικό. Επίσης αν δε κάνω λάθος ζητάνε και φορολογική δήλωση.
-
Δυστυχώς επειδή έχω χρόνια να κάνω τη διαδικασία σε Θεσσαλονίκη, δεν θυμάμαι ούτε μπορώ να μάθω τι ακριβώς δικαιολογητικά θέλουν, γενικά είναι όπως είναι έγραψε ο panos2171.
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι και ζητούν να είναι η κατοικία στο όνομά σου ως ιδιοκτήτης, όπως υπονοεί αυτό, αλλά μου φαίνεται παράλογο γιατί πολλοί είναι μόνιμα στο ενοίκιο, ενώ στην Αθήνα τουλάχιστον και οι ενοικιαστές έχουν δικαίωμα μόνιμου κατοίκου.
Το 10λεπτό είναι λογικό όταν μιλάμε για κέντρο πόλης, και ειδικά Θεσσαλονίκης που έχει πολλές παλιές πολυκατοικίες χωρίς θέσεις στάθμευσης, σε άλλο νήμα θεωρούμε λογικό να περπατάς 10 λεπτά από εκεί που άφησες το ΙΧ ως το σταθμό του μετρό.
Επίσης λογικό όταν θεωρούμε λογικό το να κάνουμε τις υπόγειες και ισόγειες θέσεις στάθμευση σπίτια. -
Ισχύει και για ενοικιαστές, τις προάλλες το κοίταζα, απλά όπως είπα πρέπει η άδεια και το ενοικιαστήριο να είναι στο ίδιο όνομα.
Πάντως το αυτοκίνητο είναι απάλευτο στο κέντρο. Αν δε χρειάζεται σε καθημερινή βάση είτε παίρνεις ένα μηχανάκι για τις κοντινές μετακινήσεις είτε το βάζεις σε παρκινγκ.
Εγώ τυχαίνει να το αφήνω λιμάνι και να πηγαίνω μέχρι Βενιζέλου με τα πόδια. Από το να φάω 30 λέπτα για παρκάρισμα κάνω και το ημερήσιο περπάτημά μου. -
Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιον-ους εμπόρους μεταχειρισμένων από την πόλη μας ή τριγύρω Νόμους?Αν δεν θέλει να 'εκτεθεί' ας στείλει pm....
-
Στην Κρήνη σήμερα με σημείωμα από τη τροχαία στο παρμπρίζ. Προφανώς ο κάτοχος δεν το έχει δει ακόμα .
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως δε σε πέτυχα;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πως δε σε πέτυχα;;10 ή ώρα ήμουνα στo Lab, Κι είχα το νου μου για κανα Ranger
-
Και τι έγραφε το σημείωμα Βασίλη;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πως δε σε πέτυχα;;
10 ή ώρα ήμουνα στo Lab, Κι είχα το νου μου για κανα Ranger
opel corsa λευκό, πινακίδες Χαλκιδικής... Ήμουν λίγο παραδίπλα..
Πορτοκαλί Ranger, μόνιμα παρκαρισμένο επί της Σοφούλη λίγο πριν το les zazous....
-
Καλησπέρα στους Θεσσαλονικείς. Ανεβαίνω οικογενειακός στην Θεσσαλονίκη για ένα τριήμερο αρχές Απρίλη. Μήπως έχει κανεις καμία πρόταση για διαμονή σε διαμέρισμα;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Σε αυτό το σημείο θα μπορώ να παρκάρω η είναι δύσκολο το parking;
-
Ανάλογα με την ώρα, από σχεδόν αδύνατο ως σχετικά (όχι πολύ) εύκολο. Η περιοχή δεν είναι απαγορευτική όπως το κέντρο, αλλά σίγουρα είναι αρκετά φορτωμένη.
-
Ευχαριστώ! Ψάχνω διαμέρισμα που να έχει πάρκινγκ αλλα και αυτό είναι δύσκολο..
-
Τρίτη και Παρασκευή απόγευμα ως την επόμενη το μεσημέρι, είσαι ΠΟΛΥ δύσκολα έως αδύνατο. Έχει λαϊκή την Τετάρτη στην Καρακάση και το Σάββατο στην Γρηγορίου Ε' και τα κάθετα στενά της(ίσως η μεγαλύτερη λαϊκή ανατολικά). Βράδια γενικά είσαι δύσκολα. Μέχρι το απόγευμα ψιλοβρίσκεις.
-
Θα είμαι στη Θεσσαλονίκη από Πέμπτη απόγευμα ως Κυριακή μεσημέρι αρχές του άλλου μήνα, όποτε το πρόβλημα θα είναι την Παρασκευή μόνο..
-
Το παλιό μου σπίτι είναι εκεί... Να ψάξεις στους δρόμους που παρκάρουν κάθετα. Βρίσκεις πιο εύκολα. Επίσης κάτω από τη Δελφών (πλην καρακαση) μην ψάχνεις.
Καλή διαμονή -
Ευχαριστώ Κυριάκο! Αν βρεθείτε στην φράουλα την εβδομάδα που θα είμαι εκεί θα προσπαθήσω να έρθω για καφέ
Edit το auto correct έκανε το Κυριάκο Κυριακή..
Posts προς Θεσσαλονικείς