-
Είναι που εγκαινιάστηκε το μετρό...
-
Όπως φαίνεται , μια και ξεκίνησε το μετρό άφησαν τα λεωφορεία στην τύχη τους...
https://seleo.gr/thessalonikh/289672-le ... bates-fwto -
;Eκλεψαν φύλλα χαλκού 3,5 τόνων από τον καταρράκτη στον Κήπο του Νερού.
https://www.lifo.gr/now/greece/222863/v ... -3-5-tononΛογικά γυφταριό
-
Συνήθως, αλλά δεν έχουν αποκλειστικότητα. Το θέμα είναι να μπεί επιτέλους μια τάξη στα χυτήρια, που δέχονται ο,τι να'ναι.
Πως δεν τους είδε κανένας, σε τέτοιο σημείο ;
Βέβαια, προ ετών, είχαν κλέψει αρκετά στέγαστρα του ΟΑΣΘ... θα τους είδαν αλλά θα νόμιζαν ότι είναι του Δήμου ή κάτι τέτοιο. -
Και μένα μου κάνει εντύπωση...
Η Μεγ. Αλεξάνδρου έχει σε πολλά σημεία της κάμερες και όσες φορές βρέθηκα νύχτα στη νέα παραλία πάντα πετυχαίνω κάποιους Δίας να κυκλοφορούν στο πλακοστρωτο. -
Γνωρίζουμε κάποιον που να ξέρει να πλένει το σασί του αυτοκινήτου;
-
Εδω στον Χαρκα που παω να πλυνω το φορτηγακι εχει ραμπα και μπαινει απο κατω και πλενει με πιεστικο. Στον παραδρομο της εξωτ.περιφεριακης.
-
Πριν φτάσεις στην Κλεάνθους πάνω στην Λαμπράκη στο Νο 100 στο BP που είναι δίπλα στον Μασούτη δεξία , μπορείς να το πλύνεις πριν τον καφέ
-
Από αυτόν παίρνω τα σαμπουάν, δεν είχα προσέξει ότι έχει και ράμπα. Κάνει σωστή και προσεκτική δουλειά;
-
Δεν έχει την γνωστή ράμπα - χαράδρα το σηκώνει ψηλά εκει που τα πλένει με αναβατόριο.
Μέσα εξω 10 €, πρόπερσι απο κάτω δεν θυμάμαι πόσο πήρε , κάνει καλή δουλειά αλλα εχει αναμονή τουλάχιστον εκει γύρω χαμός απο καφετέριες να την αράξεις... -
Μάλλον θα πάω σ αυτόν που είναι και πιο κεντρικά.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μάλλον θα πάω σ αυτόν που είναι και πιο κεντρικά.
Καλός είναι, κι εγώ εκεί το ξαλμυρίζω
-
Hola.....
-
Την Πέμπτη στο λιμάνι.... Τεράστιο φαίνεται από κοντά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Την Πέμπτη στο λιμάνι.... Τεράστιο φαίνεται από κοντά.Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι είναι τούτο;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Την Πέμπτη στο λιμάνι.... Τεράστιο φαίνεται από κοντά.Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι είναι τούτο;
-
Έλικας ανεμογεννήτριας.
Ρώτησα κάποιον υπάλληλο, αν ξέρει που πάει, αλλά απάντηση δεν πήρα.Ενδιαφέρον έχει και η νταλίκα που το μεταφέρει. Έχει μεταβλητού μεγέθους μεταξόνιο(αν μπορούμε να το πούμε έτσι).
-
Φαίνεται τεράστιο!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Είχα πετύχει τέτοια μεταφορά στα διόδια. Εντυπωσιακά μεγάλο, είχαν ειδική συνοδεία για να μετακινηθούν
-
This post is deleted!
Posts προς Θεσσαλονικείς