-
Όλα καλά αλλά αυτός κόμβος στη Μακρυγιάννη τέτοιες ώρες ερχομενος από δυτικά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελπίζω να τελειώσει σύντομα και αυτή η υπόγεια διάβαση, να τελειώσει και το τελευταίο βάσανο που είναι αυτός ο κόμβος στην εσωτερική περιφερειακή.
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Αυτό για φαγητό και αυτό για γλυκό
Ευχαριστώ!
Την Δορκάδα άμα περάσει από έξω παίζει και να μην τολμήσει να μπει μέσα.
Οχι ενταξει,κάτι τέτοιο είχα κατα νου
5 super μέρες πέρασαν στην Πόλη...τίμησα με το παραπάνω τα μέρη που προτείνατε....ειδικά για τη δορκαδα τι να πω...απλα τελεια ολα....το ενα απο τα τρια ψυγειακια γεμισε απο εκει
-
Απέναντι από το ΑΧΕΠΑ προς τον Κυανό σταυρό κάθε φορά γινόταν το χάος γιατί παρκαραν κ από τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα να κλείνει το ένα ρεύμα. Οι περισσότεροι ήταν υπάλληλοι, κάτοικοι, ιατρικοί επισκέπτες κ ασθενείς καθότι η περιοχή δεν έχει χώρους σταθμευσης. Τώρα έβαλαν κολωνάκια. Σήμερα πρώτη εργάσιμη μέρα.
-
Τα παρκαρισμενα εμποδιζαν λεωφορείο?
Αλλιώς δεν βρίσκω νόημα στην τοποθέτηση τους....
Είναι μια περιοχή με νοσοκομεία και αθλητικά κέντρα και σε όχι επίπεδη επιφάνεια που θα έπρεπε να υπάρχει πρώτα μέριμνα για χώρους στάθμευσης.Έχουμε πολλούς δρόμους να προτείνουμε που θέλουν κολωνάκια. Αυτός θα ήταν ο τελευταίος...
-
Όχι απο εκεί που έβαλαν τα πασαλάκια δεν περνάει λεωφορείο. Απλά φανταστείτε στη φωτογραφία που περιμένει το φορτηγό στο φανάρι για να βγει στην Αγ. Δημητρίου να είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Εκεί όντως χρειαζόταν για αυτό έχει και τα τσιμεντένια κολωνάκια, γιατί παλιά παρκάραν και στο πεζοδρόμιο. Αλλά ως συνήθως το παράκαναν κι έβαλαν κολωνάκια μέχρι τον Κυανό. Εν τωμεταξύ έχει και το Εθνικό κολυμβητήριο δίπλα που και Σάββατο να έρθεις στη περιοχή πάλι δεν βρίσκεις να παρκάρεις από τους γονείς που φέρνουν τα παιδιά για κολύμβηση.
-
Απίστευτο: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε σε περίφραξη σπιτιού
https://www.news247.gr/koinonia/apistey ... nWiE2Cv8y8
-
Σήμερα πέτυχα τύπο να έχει σταματήσει στην είσοδο του ΑΠΘ από τη πλευρά της εγνατίας, εκεί που υπάρχει μπάρα με φύλακα και να μαλώνει με τον φύλακα, έχοντας βγει από το αυτοκίνητο του και φωνάζοντας και χειρονομώντας ώστε να περάσει από μέσα με το αυτοκίνητο του και να παρκάρει εκεί.
Στα επιχειρήματα, σε ευγενικό τόνο, του φύλακα ότι είναι πανεπιστημιακός χώρος κι απαγορεύεται η είσοδος με αυτοκίνητο σε άτομα που δεν έχουν σχέση, ο τύπος απαντούσε με **ανάλογης ισχύς **επιχειρήματα, όπως ' Είναι τόσος χώρος άδειος εκεί μέσα, τι πειράζει να παρκάρω κι εγώ', 'Και το πανεπιστήμιο ανήκει στο δημόσιο άρα στον λαό=>μπορώ να περάσω κι εγώ', 'αντί να σταματάς εμένα, να πας και να πιάσεις όλους τους ναρκομανείς που είναι στο πανεπιστήμιο'
Δεν ξέρω τι έγινε γιατί έφυγα, στην επιστροφή όμως μετά από 3 ώρες ρώτησα τον φύλακα τι έγινε, ο οποίος μου απάντησε ότι ο τύπος δεν ήθελε να καταλάβει το αυτονόητο. -
Στον δρόμο που φαίνεται παραπάνω και έχει πλέον τα κολωνάκια, πραγματικά ίσως δεν ήταν τόση ανάγκη να γίνει αυτό, αλλά πραγματικά υπήρχαν στιγμές που αγανακτούσες αν είχαν παρκάρει και από τις 2 πλευρές.
Πάντως, σήμερα κατά τη 1 και μισή με 2 το μεσημέρι, η ουρά από τον κόμβο του cosmos και προς τα πίσω στην Μουδανίων με κατεύθυνση στη Χαλκιδική ήταν τόσο μεγάλη που νόμιζα ότι ξαφνικά ήρθε ο Ιούλης... Ευτυχώς εγώ ήμουν στην άλλη πλευρά του δρόμου... Πραγματικά κάθε φορά που έρχομαι Θεσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο συνειδητοποιώ πως έχει μετατραπεί σε μία πολύ κακή πόλη για να ζεις. Ελάχιστα ΜΜΜ, κακοί δρόμοι και περιορισμένοι κτλ.
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
Πραγματικά κάθε φορά που έρχομαι Θεσαλονίκη τον τελευταίο χρόνο συνειδητοποιώ πως έχει μετατραπεί σε μία πολύ κακή πόλη για να ζεις. Ελάχιστα ΜΜΜ, κακοί δρόμοι και περιορισμένοι κτλ.Πάντα ήταν πολύ κακή πόλη για να ζεις, ρώτα κι εμάς που είμαστε εδώ μια ζωή. To 'ερωτική πόλη' το λένε οι Αθηναίοι που έρχονται 2-3 μέρες ως τουρίστες, πηγαίνουν Αριστοτέλους (το μόνο όμορφο σημείο) και μια βόλτα ως την Χαλκιδική και δεν τρώνε στην μάπα την καθημερινότητα!!!
Έχω 'αναπνεύσει' κάπως τα τελευταία 13 χρόνια που ζω σε προάστιο, αλλά με τρώνε οι διαδρομές και ότι πρέπει να πάρεις αυτοκίνητο ακόμα και για ένα λεμόνι!!! You gain some, you lose some... -
Που να δεις κ μεσα στο cosmos τι γινοταν αργοτερα που πηγα,παρκαρισμενα αμαξια επανω σε πεζοδρομια κλασικα,σε γωνιες οπου χωραγε αφου δεν τα εβαλαν κ μεσα στα μαγαζια παλι καλα.
Αλλα οι πιο ωραιοι ηταν οσοι τα ειχαν βαλει στην μια πλευρα απο τις 2 σε μια εισοδο που ειχε,οποτε αν εμπαινες απο εκει εκανες μανουβρες για να μπορεσεις ν συνεχισεις.
Μπραβο παιδια κ του χρονου σε αυτη την πολη διδαξτε πολιτισμο. -
Φύγανε μια ώρα νωρίτερα σήμερα, αλλά ακούω ότι φύγανε κι από Σίνδο πιο νωρίς οι εργαζόμενοι
-
Βασίλη από παντού και μάλλον όλοι φύγανε νωρίτερα!
Κατά τις 2 που έφυγα έκανα 75 λεπτά από Φιξ για Καλαμαριά.
Δικαστήρια, λιμάνι και Νίκης ήθελαν πολύ υπομονή που ευτυχώς (πρωτοφανες!!!) υπήρχε σχεδόν από όλους. [emoji16]
-
Κακώς πήρες το αυτοκίνητο σου και ταλαιπωρήθηκες. Γιατί δεν πήρες το μέτρο;
.
.
.
Τι; Δεν υπάρχει; Αφού το εγκαινίασε ο πρωθυπουργός μας πριν δύο βδομάδες! -
-
Μια απελπισία σήμερα το πρωί, ευτυχώς ακόμα δεν το πάγωσε. Ξεχιονισα το αμάξι, την είσοδο της πολυκατοικίας και της διπλανής οικοδομής και πήρα αλάτι 2 σακουλες από τη πολιτική προστασία. έριξα στις εισόδους, στο δρόμο και γύρω γύρω από το αυτοκίνητο. Αν η θερμοκρασία μείνει σταθερή, δεν θα υπάρχουν αλλά προβλήματα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
ι πήρα αλάτι 2 σακουλες από τη πολιτική προστασία. .Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν προμηθεύτηκες σακουλάκια από τον Πανίκα της καρδιάς μας;
-
Από τον Δήμο Καλαμαριάς, διασταύρωση Πόντου με Αιγαίου.
Πόσο ζήλεψα χθες και σήμερα ψηλά 4κουνητα με χειμερινά και σταυροφιδο μπροστα.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σχετικά με τον ΟΑΣΘ που θα βγάλει τα λεωφορεία, όσα, στις 2 η ώρα, να πούμε ότι το 2017 που είχαμε τα χειρότερα χαλιά, είχαν βγει λεωφορεία,α ενώ και στον χιόνια του 88, πάλι είχαν βγει με αλυσίδες τα λεωφορεία. Φέτος δεν βγαίνουν γιατί όπως λέει ο διευθύνων σύμβουλος θα διαλυθούν οι αλυσίδες στην ασφαλτο
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σχετικά με τον ΟΑΣΘ που θα βγάλει τα λεωφορεία, όσα, στις 2 η ώρα, να πούμε ότι το 2017 που είχαμε τα χειρότερα χαλιά, είχαν βγει λεωφορεία,α ενώ και στον χιόνια του 88, πάλι είχαν βγει με αλυσίδες τα λεωφορεία. Φέτος δεν βγαίνουν γιατί όπως λέει ο διευθύνων σύμβουλος θα διαλυθούν οι αλυσίδες στην ασφαλτοΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι συγκοινωνίες τις Θες/νικης δηλαδή ο ΟΑΣΘ δεν είχαν κλείσει ποτέ και με χειρότερες συνθήκες. Αλλά φέτος αποφασίζει ο κρατικός προϊστάμενος- κομισσάριος. Σε κάποιες γραμμές έχει λεωφορεία εδώ και καμιά ώρα. Σε κάποιες όχι ακόμα. Ξεφτύλα
Posts προς Θεσσαλονικείς