-
Η αδερφή μου θέλει μικρό για πόλη και της αρέσουν το Aygo και το Hyundai i10. To θέλει και αυτόματο για ευκολία, αλλά εχω διαβάσει διάφορα αρνητικά για τα αυτοματοποιημένα κιβωτια στα μικρά αυτοκίνητα, οπως οτι αργούν να κάνουν τις αλλαγές και ρίχνουν πολύ τις επιδόσεις. Εχετε κάποια αποψη επι αυτού;
Οπωσδήποτε να τα οδηγήσει! Προσωπικά τα βρίσκω τραγικά και δεν θα έπαιρνα ποτέ αυτοκίνητο με τέτοιο κιβώτιο. Δεν μου αρέσει ο τρόπος λειτουργίας τους και βγάζουν και θεματάκια. Αλλά εαν της αρέσει και δεν την ενοχλεί, ας πάρει όποιο από τα 2 της αρέσει. Πιστεύω ότι το i10 είναι συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο από το Aygo.
-
Η αδερφή μου θέλει μικρό για πόλη και της αρέσουν το Aygo και το Hyundai i10. To θέλει και αυτόματο για ευκολία, αλλά εχω διαβάσει διάφορα αρνητικά για τα αυτοματοποιημένα κιβωτια στα μικρά αυτοκίνητα, οπως οτι αργούν να κάνουν τις αλλαγές και ρίχνουν πολύ τις επιδόσεις. Εχετε κάποια αποψη επι αυτού;
Αν θέλει καινούργιο, θα βγεί το καινούργιο Aygo σε λίγο, https://www.newsauto.gr/news/etsi-tha-ine-to-neo-toyota-aygo/ . Το τωρινό έχει ήδη πολλά χρόνια στην αγορά, οπότε θεωρώ ότι το καινούργιο θα είναι πολύ καλύτερο.
Το Hyundai εξαιρετική επιλογή βεβαίως.
-
Το μυστικό της τους είναι να σηκώνεις ελαφρά το πόδι από το γκαζι όπως τα χειροκίνητα. Αν το κάνεις λειτουργούν ομαλά, αν όχι αλλάζουν με 'λοξιγκα' κατά τις αλλαγές
-
Υπάρχουν κι άλλοι κινητήρες της Toyota εκτός από τον 1.33 που καίνε λάδι;
Παρακολούθησα ένα βίντεο του τατουρη που αποκαλούσε τα Toyota φριτεζες λόγω κατανάλωσης λαδιού και είπε επί λέξη 'απορώ πως τα παίρνουν'.
Με τα υβριδικά της Toyota τι ισχυει;
-
Azmo wrote:
Αν θέλει καινούργιο, θα βγεί το καινούργιο Aygo σε λίγο, https://www.newsauto.gr/news/etsi-tha-ine-to-neo-toyota-aygo/ . Το τωρινό έχει ήδη πολλά χρόνια στην αγορά, οπότε θεωρώ ότι το καινούργιο θα είναι πολύ καλύτερο.
Το Hyundai εξαιρετική επιλογή βεβαίως.
Τι τρέλα είναι αυτη με τα SUVοειδή; Σε λίγο δεν θα μπορεις να βρεις ούτε ένα κανονικό hatchback. Ακόμα και τα mini πόλης θα ειναι ψηλωμένα και φουσκωμένα... Πολύ άσχημη και άκυρη μόδα
-
Παρακολούθησα ένα βίντεο του τατουρη που αποκαλούσε τα Toyota φριτεζες λόγω κατανάλωσης λαδιού και είπε επί λέξη 'απορώ πως τα παίρνουν'.
Και οι 1800 VVTi (Avensis, MR2, Celica κλπ) είχαν αυτό το πρόβλημα.
-
Τα υβριδικα δεν πρεπει να εχουν τετοια θεματα, χρηστης πριους του 2008 δεν εχει αναφερει κατι περα απο οτι αλλαξε μπαταριες. Ο Τατουρης ειναι πολυ υπερβολικος. Συγκεκριμενοι κινητηρες φαινεται να εχουν προβλημα αλλα πολλοι περισσοτεροι του γκρουπ VAG εχουν παρομοιο προβλημα αλλα εκει λεει οτι τα αμαξια αυτα αξιζει να τα φτιαξεις ενω τα Τογιοτα οχι. Εχει μια λογικη βεβαια επηδη εχουν καλυτερα αμαξωματα και εξοπλισμο αλλα ειναι υπερβολικος.
-
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός κορόλα 1.6 2008.Το πρόβλημα μου είναι ότι κάνει ένα έντονο ρεταρισμα με κραδασμούς ρελαντί, πάντα ζεστό κ αφού έχει δουλέψει αρκετή ώρα μέσα στην πόλη κ είναι σταματημένο στο φανάρι.Στη συνέχεια, πατώντας γκάζι επανέρχεται κ δουλεύει κανονικά. Έχει ελεγχθεί δυναμό,μπαταρία, πολλαπλασιαστές, αισθητήρας μάζας αέρα, μπουζί κ συμπίεση. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει!Ευχαριστώ
-
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει ελεγχθεί κ η πεταλούδα γκαζιού. Στο διαγνωστικό βγάζει γενική βλάβη κ πλούσιο μείγμα. Ευχαριστώ
-
Corolla Verso 1.8, το δικό μου, πίνει σταθερά 400 μλ/1.000 χιλιόμετρα.
Avensis 1.6 του 2000, πεθερικό, έχει κάνει γενική επισκευή κινητήρα εξαιτίας της κατανάλωσης λαδιού στις 240.000 χιλιόμετρα.
Auris του κουνιάδου, του έχει ανάψει 6 φορές το λαμπάκι για τα λάδια από πέρσι τον Αύγουστο, πρέπει να είναι στο λίτρο στα 1.000 χιλιόμετρα.
Σε όλα τα υπόλοιπα πάντως, είναι εκνευριστικά αξιόπιστα. Δηλαδή βάζεις βενζίνη και λάδι και τα ξεχνάς.
-
Γεια σας.
Εχω το Yaris το υβριδικο το προηγουμενο μοντελο. Η οθονη πολυμεσων του ειναι η τελευταια που βγηκε η οποια εχει μονο τεσσερα κουμπια αριστερα. Ενω το android auto το εχω συνδεσει κανονικα, την εφαρμογη του κινητου MyT με την οθονη δεν μπορω να την συνδεσω διοτι στη λιστα με τις οθονες που μου εμφανιζει δεν υπαρχει η δικη μου. Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος;
-
Καλησπέρα σας, μία γρήγορη ερώτηση για μαλακά ελάστικά για rav4 2001, 215/70/16. Επειδή ήρθε η ώρα να αλλάξω τα toyo open country h/t θα ήθελα κάτι πιο μαλακό με όλα τα μειονεκτήματα του. Κάτι που να μήν είναι εντελώς ασφάλτινο οπότε να μπορεί να πατήσει με ασφάλεια σε ελαφρύ χιόνι ή χώμα - χωρίς να έχω και ίδιαίτερες απαιτήσεις απλά να περάσει (off road δε κάνει αυτό το αμάξι έτσι και αλλιώς) περισσότερο ταξίδια και πόλη. Γενικά υπάρχουν πολλές απόψεις και με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει ιδία πείρα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Γεια σας.
Εχω το Yaris το υβριδικο το προηγουμενο μοντελο. Η οθονη πολυμεσων του ειναι η τελευταια που βγηκε η οποια εχει μονο τεσσερα κουμπια αριστερα. Ενω το android auto το εχω συνδεσει κανονικα, την εφαρμογη του κινητου MyT με την οθονη δεν μπορω να την συνδεσω διοτι στη λιστα με τις οθονες που μου εμφανιζει δεν υπαρχει η δικη μου. Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος;
Η λίστα με τις οθόνες αφορά αυτους που έχουν navigation και θέλουν να περνούν στο σύστημα σημεία ενδιαφέροντος κ.λπ. To MyT ενεργοποιείται (εφόσον είναι συμβατό με το αυτοκίνητο σου) ανεξάρτητα.
-
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους απανταχού Τουγιοτάκιδες!!!Τι λεει το καινουριο ραβ ρε παιδιά;;; Μερακλιδικο κ αυτό;; Λαδωμα παιζει;;
-
Τι να λέει το Rav4?
Ορθόδοξο SUV είναι με πολλά ατμοσφαιρικά κυβικά , βασική έκδοση 2000 με 175 άλογα, το υβριδικό ακόμη περισσότερα κυβικά και άλογα.
.Η Toyota δεν παίζει με αυτά τα σύμβολα το φτιάχνει όπως ακριβώς το θέλουν οι πελάτες γι'αυτό παγκοσμίως πρέπει να είναι στην τριάδα του πιο καλοπουλημενο μοντέλο όλων των κατηγοριών και κατασκευαστών ,στα suv φυσικά είναι πρώτο, Ελλάδα ΟΧΙ έχουμε τεκμήρια....
-
Χάζευα στον διαμορφωτή σε δύο περίπου αντίστοιχες εκδόσεις των 2λιτρων υβριδικών Corolla και CHR.
Eκτός του ότι η διαφορά τιμής στις ανάλογες εξοπλιστικές εκδόσεις είναι 2.000+ ακριβότερο το CHR (δηλ.σχεδόν όσο ο ΦΠ της 5ετίας για 2λιτρο), είδα και εκπτώσεις μεγάλες και συγκεκριμένα για CHR. Π.χ. 2.0 C-LUB από αρχική 29.360 (έτσι λέει η αντιπροσωπεία) 27.860 (-1.500ευρώ) κι αν -απ'όσο κατάλαβα- κάνεις online παραγγελία μείον 550,τελική τιμή 27.310 με μεταλλ. χρώμα. Οι αντίστοιχες μειώσεις για corolla είναι 700 ευρώ και 170 σε online, με τελική για 2.0 Αctive plus 25.270.
Δεν είδα τι ισχύει για τα 1800άρια, αλλά ειδικά για το CHR μου φαίνονται πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Πως κι έτσι;
-
Για το CH-R μειώθηκε ελαφρώς η έκπτωση, πρίν λίγο καιρό ήταν στις €2.000! Και στην Κορόλα ήταν €900 αντί για €700 τώρα.
Υποθέτω ότι ισχύει ένα από τα εξής: α) έχουν μεγάλο περιθώριο, β) έχουν στοκ (ξέρω ότι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα), γ) έχουν εμπορική πωλητική που θέλουν να το προωθήσουν για δικούς τους λόγους, δ) είναι προς το τέλος της καριέρας του, ε) φοβούνται τον εσωτερικό ανταγωνισμό από τα Cross.
-
Για το CH-R μειώθηκε ελαφρώς η έκπτωση, πρίν λίγο καιρό ήταν στις €2.000! Και στην Κορόλα ήταν €900 αντί για €700 τώρα.
Υποθέτω ότι ισχύει ένα από τα εξής: α) έχουν μεγάλο περιθώριο, β) έχουν στοκ (ξέρω ότι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα), γ) έχουν εμπορική πωλητική που θέλουν να το προωθήσουν για δικούς τους λόγους, δ) είναι προς το τέλος της καριέρας του, ε) φοβούνται τον εσωτερικό ανταγωνισμό από τα Cross.
Καλά,αν το δεις συνολικά οι εκπτώσεις παρέμειναν ως είχαν,απλώς υπάρχει η προϋπόθεση της online παραγγελίας για την extra έκπτωση (CHR 1500+550=2.050 και Corolla 700+170=870). Πάντως στα 25.000, 2λιτρο με 184hp,full hybrid αυτόματο με μεταλλ. χρώμα,δεν έχω ξαναδεί... Το μόνο μείον ο Φ.Π.
-
Σωστά τα λές Πανόρμους, απλά με την online παραγγελία, χάνεις την όποια έκπτωση του εμπόρου. Ενω πρίν ήταν €900 + την έκπτωση του εμπόρου. Πάντως, πρακτικά μικρή είναι η διαφορά όντως. Τι €900 τί €1.100 π.χ, δεν είναι σημαντική διαφορά έκτπωσης για να επηρεάσει την επιλογή κάποιου.
-
Καλημέρα έχω ένα toyota iQ και έχω πρόβλημα στην εκκίνηση του αυτοκινήτου όπου δεν τραβάει καθόλου μήπως κάποιος γνωρίζει τι ακριβώς φταίει;
TOYOTA FORUM