-
Είδατε βίντεο στο YouTube ή θα τον καλέσετε αδιάβαστοι; Να του φάτε τον χρόνο;
-
Καλησπέρα σε όλους,
Μόλις είδα τιμές για το Yaris Cross για ελληνική αγορά.
Πολύ, μα πολύ ανταγωνιστικές...
Με 20-21.000 για hybrid το αυτοκίνητο έχει τα πάντα.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Μόλις είδα τιμές για το Yaris Cross για ελληνική αγορά.
Πολύ, μα πολύ ανταγωνιστικές...
Με 20-21.000 για hybrid το αυτοκίνητο έχει τα πάντα.
Όντως...εδώ για περισσότερα: https://forum.4troxoi.gr/forum/kataskeyastes-kai-montela/toyota-yaris-cross
-
Ευχαριστώ Φάνη,
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει σχετικό τόπικ...
-
Monman2, εσύ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35979024-toyota-tercel
Πριν 6-7 χρόνια το Tercel είχε ανεβάσει τιμές γιατί ήταν το αυτοκίνητο του Jesse στο Breaking Bad , παρεμπιπτόντως η σειρά είχε πολύ ψαγμένα αυτοκίνητα από την άποψη της ταύτισης με τους αντίστοιχους χαρακτήρες - οδηγούς.
Πάντως 10 χιλιάρικα δεν νομίζω να έπιανε ούτε το αυθεντικό της τηλεοπτικής σειράς!
Το συγκεκριμένο της αγγελίας 900€ και αν .... ούτε το κατάλληλο χρώμα έχει - το ξεβαμμένο από τον ήλιο κόκκινο με μαύρες ζάντες- και για να είναι σωστό θα έπρεπε να είχε μηχανικό σασμάν ...ο υπεύθυνος για τα αυτοκίνητα είχε πει μάλιστα ότι ήταν θαυμάσιο που είχε ηθοποιό που μπορούσε να οδηγήσει αυτοκίνητο με συμπλέκτη ...'Its almost a lost art' ...
https://jalopnik.com/i-drove-jesse-pinmkmans-crappy-toyota-tercel-from-brea-1388295896
-
Δευτερη φορά που πετυχαίνω στη Μαλακάσα 3 νταλίκες γεμάτες Toyota που είχαν και κ΄'αθε μία πο ενα ολοκαίνουριο Highlander....Ti Παιζει αραγε?
Πωλούνται τα highlander σε καμία γειτονική χώρα ?Βουλγαρία ή Αλβανία πχ και τα φέρνουν απο Πειραιά?
Ωραίο πάντως .Πολύ καλύτερο απο το RAV.
-
Εγώ ακόμη χαζεύω το RAV4, 3θυρο του 2003.
Δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα από τα SUV/Offroad εκείνης της εποχής.
GV, Pinin, RAV4, Terios...
-
Εγώ ακόμη χαζεύω το RAV4, 3θυρο του 2003.
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, το είχε ο κολλητός μου ένα φεγγάρι. Πολύ μου άρεσε σαν αυτοκίνητο, ακόμα μου αρέσει.
-
Πόσοι κολλητοί είστε;
-
Εγώ αντί να κοιτάζω τα σημερινά SUV κάθομαι και χαζεύω αγγελίες στο car.gr τα suv/offroad εκείνης της εποχής.
Αναρωτιέμαι αν θα ξαναδούμε ποτέ τέτοια αυτοκίνητα.
Ακόμη και το HR-V εκείνης της εποχής μου αρέσει περισσότερο από τα σημερινά.
-
Είναι όμως και λίγο το συναίσθημα.
Και εμενα μ αρεσουν εκείνης της εποχής τα αυτοκινητα αλλά το έχω πιστώσει στον συναισθηματικό μου κόσμο. Δεν χρειαζόταν να δουλέψω για να ζήσω, τα είχα όλα οτι ζητήσω, κορίτσια στην παραλία το βράδυ αγκαλιές και παιχνίδια, αγοραζα περιοδικά αυτοκινητων με το τσουβαλι, αγόραζαν τέτοια αυτοκινητα ο συγγενείς μου και τα κάναμε βόλτα, (από τότε με ρωτούσαν πριν αγοράσουν κατι) και η ζωή ήταν υπέροχη. Ετια συνέδεσα αυτά τα αυτοκινητα με μια τέτοια ζωή.
Τωρα για να πάρω ένα τέτοιο πρέπει να δουλέψω πολλές ώρες και τρέχω συνεχώς με άγχος και για πελάτες κτλ κτλ κτλ.
Δεν ξερω σε τι φάση ήσουν και ίσως τα ωραιοποιεις στο μυαλό σου. Μπορεί όμως οντως να είχαν κάτι αυτά τα αυτοκινητα.... Δεν ξερω να πω το γιατί...
-
Τα σύγχρονα SUV δεν με πείθουν. Τα θεωρώ ψευτοκατασκευές.
Το RAV4 τότε για μένα ήταν μακρινό όνειρο (2λιτρο και πανάκριβο) και βολεύτηκα με το παρακάτω. Φωτογραφία στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν φύγω για εξόρμηση στην Νότια Εύβοια (Απρίλιος 2007).
Πες μου ένα σημερινό SUV που να είναι σαν το παρακάτω. Αυτοκίνητο αγρίμι, μπετόν αρμέ και όχι τζούφιες χρωμέ ψευτοπλαστικούρες.
-
Πολύ ωραίο! Και σήμερα αν το έχεις σε αυτή την κατάσταση θα είναι πολύ καλή επιλογή μετακίνησης. Μου έχει τύχει αρκετές φορές που κάποιοι άσχετοι με την αυτοκίνηση , λόγω μόδας των SUV , αν τύχει να δουν τα μοντέλα αυτής της περιόδου που αναφέρθηκαν παραπάνω σε καλή κατάσταση να νομίζουν πως είναι καινούργια και να ρωτάνε πόσο έχουν κλπ.
-
Πόσοι κολλητοί είστε;
Tι σχέση έχει αυτό? Είναι ο καλύτερος μου φίλος και κουμπάρος μου.
-
Καλά, σιγά το αγρίμι που ήταν το Rav εκείνης της εποχής. Ήταν το πιο ασφάλτινο από όλα, και θεωρείτο το GTi της κατηγορίας. Σϊγουρα θα προτιμούσα ένα Duster ή ένα VItara (τρέχοντα μοντέλα) για εκτός δρόμου κίνηση.
-
Lap wrote:
Πόσοι κολλητοί είστε;
Tι σχέση έχει αυτό? Είναι ο καλύτερος μου φίλος και κουμπάρος μου.
Σε πειραζω ρε,
Λέω πόσοι, όχι πόσο, διοτι σε πολλα αυτοκινητα και άλλα θεματα αναφέρεις τον κολλητό σου και λέω μα καλα πόσοι είναι όλοι αυτοί και ποσα αυτοκινητα εχουν, εκτός αν είναι ένας και αλλαζει πολλά αυτοκίνητα.
Εγω εχω έναν. Τον οποίο εχω να δω μήνες λόγω κοβιντ. Αστα
Τρελαμένος και αυτός με αυτοκίνητα και μηχανές. Τα σκάει και άγρια στις ρόδες. Ρέει το χρημα...
-
Σε πειραζω ρε,
Λέω πόσοι, όχι πόσο, διοτι σε πολλα αυτοκινητα και άλλα θεματα αναφέρεις τον κολλητό σου και λέω μα καλα πόσοι είναι όλοι αυτοί και ποσα αυτοκινητα εχουν, εκτός αν είναι ένας και αλλαζει πολλά αυτοκίνητα.
Δικό μου λάθος, δεν διάβασα σωστά!!
2 κολλητούς έχου, αμφότεροι τρελλαμένοι με τα αυτοκίνητα. Αλλά αυτός που άλλαζε συχνά (και είναι και κουμπάρος) είναι ένας. Όμως για μια 10ετία+ άλλαζε αυτοκίνητο κάθε χρόνο, ίσως και συχνότερα!
-
Εμ έτσι εξηγείται. Για αυτο μου έκανε εντύπωση. Ωραίος και εγω θέλω να το κανω αυτό κάποια στιγμή.
-
Καλά, σιγά το αγρίμι που ήταν το Rav εκείνης της εποχής. Ήταν το πιο ασφάλτινο από όλα, και θεωρείτο το GTi της κατηγορίας. Σϊγουρα θα προτιμούσα ένα Duster ή ένα VItara (τρέχοντα μοντέλα) για εκτός δρόμου κίνηση.
Αγρίμι εννοούσα το Pajero. Και ήταν. Το RAV4 ήταν ποιο πολιτισμένο, ποιο ασφάλτινο και ταίριαζε καλύτερα στις ανάγκες μου. Αλλά πολύ ακριβό και δίλιτρο.
Από τα τρέχοντα μοντέλα κανένα δεν θα αγόραζα. Δεν με πείθουν ότι είναι για πολλά-πολλά. Πλαστικούρες, ψευτοσυναρμολογήσεις και μέταλλα τσίγκοι.
-
Η αδερφή μου θέλει μικρό για πόλη και της αρέσουν το Aygo και το Hyundai i10. To θέλει και αυτόματο για ευκολία, αλλά εχω διαβάσει διάφορα αρνητικά για τα αυτοματοποιημένα κιβωτια στα μικρά αυτοκίνητα, οπως οτι αργούν να κάνουν τις αλλαγές και ρίχνουν πολύ τις επιδόσεις. Εχετε κάποια αποψη επι αυτού;
TOYOTA FORUM