-
EΧχω την εκδοση με τα 120 αλογα, 4 χρονια με περιπου 90000 χιλιομετρα. Δεν με εχει προβληματισιε για το παραμικρό εως τωρα, μονο τα ετησια σερβις.φοβερο ταξιδι, καταπινει τα χιιομετρα, ησυχο, δεν εχιε χωρους και πορτ μπαγκαζ, αλλα εχει τιμονι και στριψιμο ωραιο, πολλαπλους πισω. μετρια ποιοτητα εσωτερικου μεσα, δε σε απογοητευει δε σε ενθουσιαζει
-
EΧχω την εκδοση με τα 120 αλογα, 4 χρονια με περιπου 90000 χιλιομετρα. Δεν με εχει προβληματισιε για το παραμικρό εως τωρα, μονο τα ετησια σερβις.φοβερο ταξιδι, καταπινει τα χιιομετρα, ησυχο, δεν εχιε χωρους και πορτ μπαγκαζ, αλλα εχει τιμονι και στριψιμο ωραιο, πολλαπλους πισω. μετρια ποιοτητα εσωτερικου μεσα, δε σε απογοητευει δε σε ενθουσιαζει
Αυτό πια με 2649 χιλ. μεταξόνιο και να έχεις μέτριους χώρους ποτέ δεν το χώνεψα. Προφανώς η κλίση του παρμπριζ και το ογκώδες ταμπλό τρώνε πολύ χώρο. Κάποοια στιγμή θα πρέπει να μην υπολογίζουμε το μεταξόνιο=χώροι, από την άλλη το Mk4 έχει 2700 μεταξόνιο και πίσω κάθεσαι σταυροπόδι...
-
Ακριβως. Το a pillar παιζει πολυ σημαντικο ρολο. Μπραβο....πολυ σωστη λεπτομερεια.
-
οταν ανφέρω δεν εέχιε χώρους δε σημαινει οτι υποφέρεις, αλλα δεν είσαι απλας.με την θέση οδήγησης ρυθμισμένη για το ύψος μου 1,83 , πίσω από εμενα καθομαι ανετα, οχι σταυροπόδι αλλα άνετα χωρις να βρίσκουν τα γόνατα μου στην πλάτη του μπροστά καθίσματος. Για πιο υψηλόσωμους σφίγγουν τα πραγματα προφανως. Χώρος αποσκευών είναι πραγματικά μικρός , ειναι 316 ονομαστικά λιτρα με ρεζέρβα ανάγκης. υστερεί πολύ σε εσωτερικό διαθεσιμο υψος , ειναι πολύ ρηχός.
-
Γνώμη για αντιπροσωπία φόρντ στην Αθήνα σε σχέση με τιμές και after sales υποστήριξη. Υποψήφιο για αγορά φορντ φοκους 1,5 182hp auto
-
Γνώμη για αντιπροσωπία φόρντ στην Αθήνα σε σχέση με τιμές και after sales υποστήριξη. Υποψήφιο για αγορά φορντ φοκους 1,5 182hp auto
Βελμάρ Μαρούσι στον Κώστα και Car Center στο Π. Φάληρο στον Αχιλλέα.
-
Kαλός στις πωλήσεις είναι κι ο Γιάννης στο Σφακιανάκη,στη Βουλιαγμένης (όμως τον γνωρίζω από παλιά και μ' έχει βοηθήσει με το Fiesta). Για after sales (ανταλλακτικά,service κ.τ.λ.) δε γνωρίζω,δεν το πάω εκεί, γιατί είναι μακριά μου.
-
Ανακοίνωσαν πως φέρνουν πλέον και το Explorer plugin hybrid στην Ελλάδα!!! Από 80 χιλιάρικα.
Το ότι δίνουν επιλογή να φέρουν αυτό και όχι άλλα πολύ πιο πιθανά να πουληθούν με ξεπερνάει...
Πάντως αμαξάρα... Σε έναν ιδανικό κόσμο χωρίς πανηλίθια φορολογία, αν έψαχνα αμάξι σε αυτά τα χρήματα θα το κοιτούσα!
-
Βλέπεις ποια είναι πιο κοντά σου και σε βολεύει. Περνάς απο τους άλλους δύο πρώτα.. Ο πρώτος να σου δώσει γραπτη προσφορά με τιμή.. πας στον δευτέρο και το παζαρεύεις να σου δώσει και αυτός γραπτή προσφορά και λογικά θα σου δώσει καλύτερη τιμή απο τον πρώτο εφοσον του τονίσεις οτι αυτό είναι που σε ενδιαφέρει.
Πας στον 3ο τον πιο κοντινο που σε βολεύει ή προτιμάς και επαναλαμβάνεις την διαδικασία...
-
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις
-
ΟΤΑΝ Η FORD ΛΕΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΗΥΣΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?
ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ? ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΡΗ , ΠΟΣΑ ?
-
ΟΤΑΝ Η FORD ΛΕΕΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΗΥΣΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ?
ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ? ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΡΗ , ΠΟΣΑ ?
Δείτε το παρακάτω link
https://www.ford.gr/shop/extras/warranties/ford-protect/new-vehicles
-
Απλά καταπληκτικό. Ακόμα και το μικρό.
Κρίμα να μη το φέρουν καθόλου... Φέρνουν όμως το 3λιτρο Explorer που αμφιβάλω αν θα αγοράσει κανείς...
-
-
Δεν ξερω αν εχει γραφτει κάπου πάντως όπως έμαθα από το νεο έτος η φορντ κατεβαζει κι αλλο το επιτόκιο και το παει 1,60% τελικό φυσικά με την μεγάλη προκαταβολή 40% δλδ ένα ακριβο φορντ των 28.000 με 11.200 προκαταβολη σε 60 δοσεις βγαζει 290 ευρω δοση και τόκους μονο 650 ευρω....
-
Καλό αυτό! Όχι σαν κάτι άλλους που ζητάνε 12,5%!!
-
Καλησπέρα στο φορουμ. Είμαι για οικογενειακό αυτοκίνητο και σκέφτομαι να πάρω το i30 tourer καινούργιο. Σαν δεύτερη επιλογή, εφόσον πάω και σε μεταχειρισμένο, έχω το Ford Focus wagon. Συγκεκριμένα κοιτάζω ένα Ford Focus 1.5 TDCI με 120 ίππους, μοντέλο 2017, Navi και με 130.000. Είναι στα 11.800 ευρώ περίπου.
Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το αυτοκίνητο και αυτόν το κινητήρα; Με ενδιαφέρει πρωτίστως η αξιοπιστία γενικά του αυτοκινήτου και ειδικότερα του κινητήρα - δεδομένου πως έχω ακούσει διάφορα για τους πετρελαιο-κινητήτρες. Επίσης, ποια είναι η πραγματική κατανάλωσή του;
-
Εχω 90000 χιλιομετρα με το focus 2016 mk3,5 με αυτον τον κινητηρα. Ακομη δεν με εχει απασχολησει για τιποτε, μονο τακτικη συντητηση ανα 20.000 χιλιομετρα η χρονο. Αν το πηγαινεις σε ταξιδι οικονομικα μεχρι 120 εως 130 η καταναλωση στο trip ειναι απο 4,7 εως 5,3. Το ανωτερω που εχω δει σε ταξιδι ειναι 6,7 πηγαινοντας απο 160 μεχρι τελικης σε εγνατια οδο απο Θεσσαλονικη-Ξανθη. Στην πολη καιει παραπανω.Επισης στην πολη ειναι ραθυμος χαμηλα και πρεπει συνεχεια να παιζεις με το κιβωτιο για να εισαι στη ροπη
-
Γενικά θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα πλην της τελευταίας παρατήρησης περί ραθυμίας χαμηλά. Έχοντας οδηγήσει τους περισσότερους μικρούς diesel (ως 1600 κυβικά) θα έλεγα ότι έχει την καλύτερη ελαστικότητα από όλους όσους έχω οδηγήσει (είπαμε δεν τους έχω οδηγήσει όλους). Οπότε για να κινηθείς χαλαρά εντός πόλης ακολουθώντας το ρυθμό της κίνησης, δεν χρειάζεσαι συνεχή ενασχόληση με τι λεβιέ των ταχυτήτων (ο οποίος συν τοις άλλοις έχει εξαιρετική αίσθηση).
-
Γενικά θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα πλην της τελευταίας παρατήρησης περί ραθυμίας χαμηλά. Έχοντας οδηγήσει τους περισσότερους μικρούς diesel (ως 1600 κυβικά) θα έλεγα ότι έχει την καλύτερη ελαστικότητα από όλους όσους έχω οδηγήσει (είπαμε δεν τους έχω οδηγήσει όλους). Οπότε για να κινηθείς χαλαρά εντός πόλης ακολουθώντας το ρυθμό της κίνησης, δεν χρειάζεσαι συνεχή ενασχόληση με τι λεβιέ των ταχυτήτων (ο οποίος συν τοις άλλοις έχει εξαιρετική αίσθηση).
κατω από τις 1800-1.900 στροφες εμενα μου φαινεται πολυ ραθυμος.μετα ανοιγει ωραια μεχρι και τις 3.500 μαχ. το κιβωτιο ειναι εξαιρετικό οπως κ το τιμονακι.
FORD FORUM