-
@cirus said in FORD FORUM:
@antonmone said in FORD FORUM:
Από τα λιγα νησιά που δεν εχω πάει ,πρέπει να είναι τέλεια!
Δεν εχω πάει, θα σε πω οταν γυρίσω!!! Εχω ακούσει καλά λόγια.
Απλά μόνο με αεροπλάνο προτείνω, είναι ταλαιπωρία με πλοίο. Νοικιασα αμαξι εκεί να την γυρίσω (ευτυχώς για μένα δωρεαν λόγω των μιλίων που έχω στην AEGEAN)
Αυτά είναι........50μερες άδεια......
-
@teo-mak said in FORD FORUM:
@antonmone said in FORD FORUM:
Από τα λιγα νησιά που δεν εχω πάει ,πρέπει να είναι τέλεια!
Δεν εχω πάει, θα σε πω οταν γυρίσω!!! Εχω ακούσει καλά λόγια.
Απλά μόνο με αεροπλάνο προτείνω, είναι ταλαιπωρία με πλοίο. Νοικιασα αμαξι εκεί να την γυρίσω (ευτυχώς για μένα δωρεαν λόγω των μιλίων που έχω στην AEGEAN)
Αυτά είναι........5
0μερες άδεια......5 μέρες αδεια έχω ΜΟΝΟ φέτος. Καινούργιος στην δουλειά τι να κάνεις
πήρα τις ημερομηνίες που δεν πήραν οι πιο παλιοί. Τελευταία βδομαδα Ιουλίου και 5 μέρες αδεια γιατί δεν δικαιούμαι παραπάνω φετος.
οπότε θα τις εκμεταλευτώ με αεροπλάνο να κερδίσω χρόνο. αλλιώς νησί που επιθυμούσε η σύντροφος δεν γινόταν. (Σαλαμύκονο δεν την έπιανε για νησί περιέργως)
-
(Σαλαμύκονο δεν την έπιανε για νησί περιέργως)Απλά κάνω πως δεν το διάβασα ... άκου εκεί να μιλάει έτσι για ΤΟ νησί
-
@yem said in FORD FORUM:
(Σαλαμύκονο δεν την έπιανε για νησί περιέργως)Απλά κάνω πως δεν το διάβασα ... άκου εκεί να μιλάει έτσι για ΤΟ νησί
Πες τα ρε Γεμ!!! Η Ηλιακτή δεν μας κάνει πια ούτε για μπάνιο το ΣΚ!! ρε τι τραβάμε με τις κυρίες
-
@yem said in FORD FORUM:
Πες τα ρε Γεμ!!! Η Ηλιακτή δεν μας κάνει πια ούτε για μπάνιο το ΣΚ!! ρε τι τραβάμε με τις κυρίες
Με τα ποδήλατα απο το Ρέστη και άντε πίσω μες στην ζέστη ( σλόγκαν της παρέας)
-
-
Ένα σχόλιο για την εταιρία, ως κάτοχος ενός Fiesta από το 2017 μέχρι και το παρόν, σε κάτι μου προξένησε εντύπωση.
Φυσικά δεν διεκδικώ κάποιο αλάθητο, απλά θεωρώ ότι κάτι στην πρακτική της Ford στις πωλήσεις "πάει στραβά".
Βλέποντας την την τελευταία λίστα με τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, νομίζω την πρώτη δεκάδα, δεν υπήρχε (νομίζω όπως την θυμάμαι από χθές που την είδα) ούτε ένα μοντέλο της εταιρίας.
Γενικά θεωρώ λάθος κάποιες πολιτικές της εταιρίας εκτός και αν αποτελούν πρακτικές της εδώ αντιπροσωπείας.
Το Fiesta από περιπτώσεις όπως τα: C3, Yaris, Corsa κλπ δεν έχει να ζηλέψει κάτι, αντιθέτως.
Όμως με το Fiesta, όπως και το μεγαλύτερο Focus, σε διάθεση μόνο στις εκδόσεις ST-LINE/X δεν το καταλαβαίνω.
Αλλά και κάτι παραπάνω. Γενικά την απόφαση της εταιρίας να δώσει τέλος στα δυό ΗΒ από το 25 και μετά τουλάχιστον εν μέρει την "βλέπω" ακραία.
Τουλάχιστον το Fiesta θα έπρεπε να έχει άλλη μοίρα.
-
Προφανώς δεν τους 'βγαίναν τα κουκιά (λεφτά) φίλε μου.
Όπως είπε και ο τσέος της vw σε μια πρόσφατη συνέντευξη "το να φτιάχνεις και να πουλάς αυτοκίνητα δεν είναι φιλανθρωπία".
-
Εμ αγοράζανε το πούμα λες και ήταν η λύση της αυτοκίνησης... τους έφαγε δύο μοντέλα.
-
@antonakis said in FORD FORUM:
Εμ αγοράζανε το πούμα λες και ήταν η λύση της αυτοκίνησης... τους έφαγε δύο μοντέλα.
ας βγαλουν ενα μικρο Puma και ένα ακομα πιο μικρο Puma (fiesta & Ka)
-
Υπήρχε κι αυτό...
-
Καταπληκτικό!!!! Πρέπει να είμαι από τους λίγους που το οδήγησα. Και μάλιστα το ξέσκισα σε στροφιλικια
Ένα πάρα πολύ παρεξηγημένο αυτοκίνητο από πολλούς επειδή δεν είναι τρέντυ. Ήταν όμως τρελή ευκαιρία. Χαζομάρα που δεν το πήρα. 12Κ είχε νομίζω η πλούσια έκδοση, αλλά δεν είχε κανένα adas.
Το πατήματα του ήταν εξαιρετικό για τα λεφτά του, η ηχομόνωση άψογη, καλύτερη από suzuki. Αισθητά καλύτερη. Καλύτερη από πάρα πολλά σημερινά και ακριβότερα αυτοκίνητα!!! Και είχε μονάχα ένα μείον, στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης οδηγώντας σαν ζώο, το πίσω μέρος είχε κάποιες έξτρα ταλαντώσεις. Δηλαδή εμφάνιζε το κλασικό φαινόμενο του ημιακαμπτου άξονα.
Εκεί το fiesta ήταν καλύτερο. Πιο σοφιστικέ
Κατά τα άλλα αν δεν οδηγεις στο όριο να βγεις εκτός, το αυτοκίνητο ήταν άψογο για τα χρήματα του.
-
Φέρτε ένα ka plus με adas για τον λαό!!!!!
Έχουμε γεμίσει πανάκριβα αυτοκίνητα
-
Τι άλλο θετε πια;;;;
Χιπστεραδες!!!!
-
Αμάξι για κλίνγκον...
Προ τις εποχής του. Πάρτε αυγάκρος τώρα. -
Τι είναι αυτό; το κλιγκον....
-
-
Να γράφεις στο βιογραφικό στις ξένες γλώσσες κλιγκον....χαχαχα
Θα ψάχνουν αυτοί χώρα κλιγκον