-
@fanis75 said in FORD FORUM:
@antonmone said in FORD FORUM:
Θα ξέρω το Σάββατο αλλά ότι και ναναι Vitara δεν είναι σίγουρα!
To πατάει από πάνω, το φτύνει και μετά το κατουράει!! Το είχα για 1 ώρα και έπαθα την πλάκα μου με το πόσο καλό είναι....δεν το περιμένεις με τίποτα. Και δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο Ranger που ήταν πολύ "αγροτικό". Αυτό ειναι ένα Range Rover με καρότσα.
Δεν υπάρχει αυτό το αμάξι. Απλά δεν είναι για μας. Μονο να το χαζεύουμε.
Τετοια οχήματα και πιο μεγάλα από τούτο είναι φτιαγμένα για το Αμέρικα
-
To πατάει από πάνω, το φτύνει και μετά το κατουράει!! Το είχα για 1 ώρα και έπαθα την πλάκα μου με το πόσο καλό είναι....δεν το περιμένεις με τίποτα. Και δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο Ranger που ήταν πολύ "αγροτικό". Αυτό ειναι ένα Range Rover με καρότσα.
Καλά το πηγές ,η δίκη μου δοκιμή θα έχει και 6κιλη συναγρίδα πριν!
-
@cirus said in FORD FORUM:
Είναι μόνο για κάγκουρες!!!
-
Είναι μόνο για κάγκουρες!!!
Ειδικότης μου χαχαχαχαχαχα
Ολα τα Καγκούρικα τα αγαπώ
Εδώ μου είπε ο spiduster ότι το δικό μου το puma st είναι καγκούρικο.
Δηλαδή ένα Mustang ή τούτο δεν είναι????
Ειναι, δεν είναι, τα λατρεύω. Και αν είναι να είμαι κάγκουρας επειδή τα καραγουστάρω αυτά τα αυτοκίνητα αποδέχομαι να με λέει όποιος θέλει κάγκουρα
Σιγά που θα σκάσω επειδή μαρέσει κάτι
Το πρόβλημα το έχουν όσοι δεν αποδέχονται την διαφορετικότητα του καθενός σε ΟΛΑ τα επίπεδα στην ζωή. Από το τι τρώμε, τι σεξουαλικές προτιμήσεις έχουμε, τι πολιτικές προτιμήσεις έχουμε, τι αυτοκίνητα μας αρέσουν. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
-
Συμφωνω απολύτως,αν ήμουν μόνος η αν δηλώσω εξαφάνιση και μείνω μόνος ,άνετα χτύπαγα ένα fiesta st η το i20n και ας έλεγε ο κόσμος ότι ήθελε!
Ακόμα και στα ποδήλατα μου ,διάλεγα τροχούς με βάση το θόρυβο που έκανε το ελευθερο! -
Συμφωνω απολύτως,αν ήμουν μόνος η αν δηλώσω εξαφάνιση και μείνω μόνος ,άνετα χτύπαγα ένα fiesta st η το i20n και ας έλεγε ο κόσμος ότι ήθελε!
Ακόμα και στα ποδήλατα μου ,διάλεγα τροχούς με βάση το θόρυβο που έκανε το ελευθερο!ΚΑΓΚΟΥΡΑ
-
Ειναι, δεν είναι, τα λατρεύω. Και αν είναι να είμαι κάγκουρας επειδή τα καραγουστάρω αυτά τα αυτοκίνητα αποδέχομαι να με λέει όποιος θέλει κάγκουρα
Σιγά που θα σκάσω επειδή μαρέσει κάτιχαχαχαχ μαζί σου!
(εγώ έχω Civic X...) -
@sargus said in FORD FORUM:
Σιγά που θα σκάσω επειδή μαρέσει κάτιχαχαχαχ μαζί σου!
(εγώ έχω Civic X...)Ξερω πολύ καλά τι έχεις φιλέ sargus γιατι μαρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το αμάξι σου
-
-
@antonakis said in FORD FORUM:
Κάποιος έλεγε για την πατέντα του εμβαπτισμένου ιμάντα...
Παρασκευούλα απόγευμα και φεύγω για 3ημερο Ευβοια.
Αν περιμένεις να δω 30 λεπτα βίντεο από κάποιον τυχαρπαστο που λέει Junk ford ecosport engine για να σου πω την γνώμη μου λυπάμαι αλλά δεν θα το κάνω
Παρασκευούλα ζαχαρη, παρρασκευούλα μέλι πάω για βουτιές sorry
-
Συγνωμη μα το πουμα του cirus ειναι καγκουρικο. Ματια εχουμε και βλεπουμε.
-
-
Πείτε ρε παιδιά μια καλη κουβέντα στον άνθρωπο,θα πάει στην Αυστραλία τελικά!
Καλό τριήμερο ,καλές βουτιές ,καλά τρεξίματα,χαιρετίσματα στα κοάλα! -
Το αμαξι του φιλου Σαργου ειναι ενα απο τα τελευταια μουσκλ καρ που βλεπουμε να κυκλοφορουν στους δρομους. Τα οποια φυσικα και λατρευω.
-
Πείτε ρε παιδιά μια καλη κουβέντα στον άνθρωπο,θα πάει στην Αυστραλία τελικά!
Καλό τριήμερο ,καλές βουτιές ,καλά τρεξίματα,χαιρετίσματα στα κοάλα!Καλο τριημερο και πολλες βουτιες κι απο μενα. Επειδη βλεπω καγκουρικο το αμαξι δε σημαινει πως εβγαλα συμπερασμα για τον φιλο σαιρους. Να τα λεμε κι αυτα.
-
@spi_duster said in FORD FORUM:
Ρε φίλε αν το πιστεύεις καλά κανεις και το πιστεύεις.
Για μένα δεν είναι, είναι όμορφο. Καγκούρικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι κάτι που έχει τεράστιες αεροτομές και υπερβολικα πράγματα, μεγαλύτερους θόλους, υπερβολικά μεγάλες ζάντες κτλ. Εγώ θεωρώ ότι 2-3 αυτοκόλλητα που εχω βάλει και μαρέσουν δεν το κάνουν καγκούρικο. Τωρα βεβαια αυτό είναι προσωπική και μόνο άποψη δεν περιμένω να την συμμερίζονται άλλοι.
Οπως και να έχει μπορείς να το λες όπως αγαπάς γιατι δεν με πειράζει. Αφού αρέσει σε μένα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
-
Για μένα δεν είναι, είναι όμορφο. Καγκούρικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι κάτι που έχει τεράστιες αεροτομές και υπερβολικα πράγματα, μεγαλύτερους θόλους, υπερβολικά μεγάλες ζάντες κτλ. Εγώ θεωρώ ότι 2-3 αυτοκόλλητα που εχω βάλει και μαρέσουν δεν το κάνουν καγκούρικο. Τωρα βεβαια αυτό είναι προσωπική και μόνο άποψη δεν περιμένω να την συμμερίζονται άλλοι.
Οπως και να έχει μπορείς να το λες όπως αγαπάς γιατι δεν με πειράζει. Αφού αρέσει σε μένα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
Γύρισες από Αυστραλία;
-
Γύρισες από Αυστραλία;
Ναι μόνο για Σκ πήγα Ευβοια. Το Σάββατο φεύγω για Καρπαθο για μια βδομαδούλα, οπότε μεχρι τότε θα ψηθώ εδώ Αθήνα με τους περισσότερους
-
Από τα λιγα νησιά που δεν εχω πάει ,πρέπει να είναι τέλεια!
-
Από τα λιγα νησιά που δεν εχω πάει ,πρέπει να είναι τέλεια!
Δεν εχω πάει, θα σε πω οταν γυρίσω!!! Εχω ακούσει καλά λόγια.
Απλά μόνο με αεροπλάνο προτείνω, είναι ταλαιπωρία με πλοίο. Νοικιασα αμαξι εκεί να την γυρίσω (ευτυχώς για μένα δωρεαν λόγω των μιλίων που έχω στην AEGEAN)
FORD FORUM