-
Πόσο καιρό περιμένατε για να έλθει το καινούριο σας αστραφτερό απόκτημα?
-
-
-
Ψήφισα το πρώτο, γιατί, όταν αγοράζω ένα αυτοκίνητο, θέλω να είναι ετοιμοπαράδοτο... δεν αντέχω να περιμένω. Δηλαδή ρωτάω τον πωλητή 'Τι έχετε διαθέσιμο άμεσα?''!
-
Ψήφισα το 3-4 μήνες, νέο Άστρα, δε με πείραζε η καθυστέρηση, εξάλλου είχα ήδη αυτοκίνητο και το Άστρα είχε κάποια έξτρα.
-
Το Saab 93 AERO το πήρα αμέσως
Το Citroen Xsara μετά απο 1 μήνα
Το Seat Ibiza μετα απο 4 ημέρες
και το Saab 93ss μετά απο 10 μέρες. -
Ψήφισα 1-2 μήνες γιατί έχω και μοτο και εκτός αυτού δεν αγοράζω αυτοκίνητο κάθε μέρα, οπότε πιστεύω ότι αξίζει η αναμονή
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Το Saab 93 AERO το πήρα αμέσως
Το Citroen Xsara μετά απο 1 μήνα
Το Seat Ibiza μετα απο 4 ημέρες
και το Saab 93ss μετά απο 10 μέρες.Τελικά ποιό αμάξι έχεις?
Εγώ για το Jazz έπεσα πάνω στην ανανέωση και περίμενα 2,5 μήνες περίπου...
Άξιζε η αναμονή όμως!
-
Το Ίμπιζα που αγόρασα καινούριο το έκλεισα Τρίτη και το παρέλαβα Παρασκευή. Μάλιστα εκτός δικτύου ΣΕΑΤ, γιατί στην ΣΕΑΤ έλεγαν πως δεν υπήρχε!!
Όταν το πήγα για πρώτο σέρβις το έψαξαν και είπαν πως νόμιζαν πως ενδιαφερόμουν για 3θυρο, και όχι 5θυρο που τελικά πήρα!Στην Άλφα που πήρα μεταχειρισμένη χρειαζόταν 1-2 βδομάδες για ΚΤΕΟ, καθαρισμό (ήταν σαν καινούριο!! ) σέρβις, προθεσμιακές πινακίδες, τελωνεία κλπ. Τελικά επειδη μεσολαβούσε το Πάσχα έκανα 3 βδομάδες (δική μου επιλογή).
Ψήφισα το 'Αμέσως', μιας και αναφερόμασταν σε καινούριο αμάξι (Ίμπιζα).
-
To Toledo το πήρα σε ένα μήνα.
-
6 μήνες η alfa GT!!!
κατασκευάζονται μόνο όσες παραγγέλνονται! -
2,5 εβδομαδες το 'ετοιμοπαραδοτο' Ignis Μηπως ειμαι κομματι αχαριστος;
-
Το δικό μου το saxo το πήρα σε 15 ημέρες (Ιούνιος 98 )
-
Το κλιο μου το πηρα μεσα σε 10 ημερες....
Αντιθετως το polo 100hp που ηθελα να παρω ειχε χρονο αναμονης 7 μηνες+
Ουτε για Ferrari δεν θα περιμενα τοσο.. -
Το Peugeot 306 20 ημέρες
To VW Polo ενάμιση μήνα -
Το Saxo μου το πήρα σε 10 μερούλες...δεν μπορώ να περιμένω μήνες για να παραλάβω ένα αυτοκίνητο...και γιατί να το κάνω, τζάμπα μου το δίνουν ή παραγγέλνω κάποια χειροποίητη Ferrari...?
-
5 μέρες (μαζί με Σαββατοκύριακο μέσα)!
-
Έκανα τρις μήνες περίπου για να πάρω το νέο τότε Astra αλλά χαλάλι. Τι κακό ήταν ότι το πήρα με την μεγαλύτερη τιμή μια και ήταν η περίοδος πριν την μείωση των τιμών (Νοέμβριος 98) και μετά τη λήξη της προσφοράς με ευνοϊκό επιτόκιο (το πήρα με 18,4 αντί 13,4).
-
9 μερούλες ακριβώς!
Είχαν πει 10...
-
22 μέρες (το παρήγγειλα 17/7, το παρέλαβα 9/8, χωρίς πινακίδες μάλιστα. Τις πινακίδες τις πήρα 4 μέρες αργότερα. Είχαν πει 10 μέρες, μαζί με Σαβ/κο. Τώρα, τι έκαναν 22 μέρες και χωρίς να το ταξινομήσουν μάλιστα, δεν ξέρω. Ξέρω πάντως ότι το παρέλαβα με 140 χλμ. Ναι, ξέρω... Είμαι κρετίνος! Αλλά αυτό το συζητάμε σε άλλη ενότητα!
-
Εμενα για το Α3 μου ειχαν πει 2 με 2μιση μηνες το πολυ και τελικα εκανε 4 μηνες και κατι ημερες να ερθει...
το προβλημα ηταν οτι ειμασταν απο τρακαρισμα και ειχαμε μεινει χωρις αμαξι!
Χρόνοι Παραλαβής