-
Φίλε andya3 το πήγα σε ένα ηλεκτρολογείο (https://www.pjnikas.gr/) καλύτερα να μην γράψω τον απερίγραπτο διάλογο μαζί τους.
-
@storm said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Δεν γνωρίζω φίλε μου. Θεωρητικά κάνουν κάποιο έλεγχο αλλά καταλήγουν στις εύκολες "λύσεις" των ποιο συχνών προβλημάτων που βγάζουν τα αυτοκίνητα του VW group αυτής της ηλικίας.
Κανένα από τα δύο συνεργεία δεν μπήκε σε διαδικασία να ψάξει την πηγή του προβλήματος.Αλλά και τι να ψάξουν με τόση πελατεία που έχουν; Βγάζουν τόσα φράγκα με τα απλά λιπαντικά service που δεν θέλουν να μπλέκουν με τα δύσκολα. Χαμένες εργατοώρες.
Με το συμπάθειο αλλα πήγατε σε 2 συνεργεία πληρώσατε ανταλλακτικά δεν υπήρξε η παραμικρή βελτιωση και δεν υπήρξε διαμαρτυρία η και άρνηση πληρωμής;
-
Διαμαρτυρία έγινε και στα δύο συνεργεία αλλά "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".
Που σημαίνει ότι κανείς δεν δίνει χρήματα πίσω. Το μόνο που πρότειναν ήταν να ξαναμπεί συνεργείο το αυτοκίνητο και ξανά μανά τα ίδια. -
Αγαπητέ storm γενικά αυτό που έγραψες ισχύει, ότι δηλ. τα καλά εξειδικευμένα vag έχουν πολύ δουλειά. Αν δουν αυτοκίνητο παλιό με περίεργη βλάβη που θέλει πολύ ψάξιμο αποφεύγουν να χάσουν πολλές εργατοώρες. Μόνο αν είσαι τακτικός πελάτης και σε ξέρουν καιρό το παλεύουν παραπάνω.
Συνεργείο δεν προτείνω ποτέ, κι εγώ υπάρχουν φορές που φεύγω με παράπονα από κει που πηγαίνω. Δεν έχεις λόγο όμως να αφήνεις το αυτοκίνητο έτσι. Πήγαινέ το σε κάποιο εξειδικευμένο που έχει και ηλεκτρολογείο, π.χ. το vag familly που είναι στα βόρεια και έχει και καλό όνομα. Εξήγησέ του το ιστορικό και άστο να το δει με την ησυχία του, αφού δεν το χρησιμοποιείς έτσι κι αλλιώς. Πες του και για τις γειώσεις και σιγά-σιγά θα βγει η άκρη.
Αν μείνεις ευχαριστημένος μπορείς να πηγαίνεις και το seat σου εκεί, να του το αναφέρεις.
-
Κάποια πρόταση για Seat προς τα βόρεια της Αθήνας; Έχουμε πρόβλημα στο Cordoba και σε δύο εξειδικευμένα μόνο χρήματα μας πήραν (και μάλιστα αρκετά), χωρίς να λυθεί το πρόβλημα.
Bορειοανατολικά είναι, αλλά ειναι κορυφαίος....ίσως το καλύτερο για VAG.
https://www.vagdynamics.gr/ -
@andya3 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Αγαπητέ storm γενικά αυτό που έγραψες ισχύει, ότι δηλ. τα καλά εξειδικευμένα vag έχουν πολύ δουλειά. Αν δουν αυτοκίνητο παλιό με περίεργη βλάβη που θέλει πολύ ψάξιμο αποφεύγουν να χάσουν πολλές εργατοώρες. Μόνο αν είσαι τακτικός πελάτης και σε ξέρουν καιρό το παλεύουν παραπάνω.
Συνεργείο δεν προτείνω ποτέ, κι εγώ υπάρχουν φορές που φεύγω με παράπονα από κει που πηγαίνω. Δεν έχεις λόγο όμως να αφήνεις το αυτοκίνητο έτσι. Πήγαινέ το σε κάποιο εξειδικευμένο που έχει και ηλεκτρολογείο, π.χ. το vag familly που είναι στα βόρεια και έχει και καλό όνομα. Εξήγησέ του το ιστορικό και άστο να το δει με την ησυχία του, αφού δεν το χρησιμοποιείς έτσι κι αλλιώς. Πες του και για τις γειώσεις και σιγά-σιγά θα βγει η άκρη.
Αν μείνεις ευχαριστημένος μπορείς να πηγαίνεις και το seat σου εκεί, να του το αναφέρεις.
Ώπα, γιατί μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Εγώ δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στα συνεργεία VAG. Αναφέρομαι γενικά στα εξειδικευμένα συνεργεία όλων των κατασκευαστών.
Η συζήτηση πήγε στα Seat επειδή τυγχάνει να έχει και ο πατέρας μου Seat που έτυχε να παρουσιάσει πρόβλημα.Ότι αυτοκίνητο και να είχα δεν γνωρίζω κάποιο συνεργείο της προκοπής.
VAG Family. Κρατώ το συνεργείο που προτείνεις ποιο πολύ για το δικό μου αυτοκίνητο! Ευχαριστώ.
-
@fanis75 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Κάποια πρόταση για Seat προς τα βόρεια της Αθήνας; Έχουμε πρόβλημα στο Cordoba και σε δύο εξειδικευμένα μόνο χρήματα μας πήραν (και μάλιστα αρκετά), χωρίς να λυθεί το πρόβλημα.
https://www.vagdynamics.gr/Ενδιαφέρον και αυτό. Το σημειώνω για μένα. Το Cordoba αποκλείεται να πάει στο Κορωπί! χα!χα! Με το ζόρι το πήγα μέχρι την Κλεισθένους... χα!χα!
-
Τόσων ετών αυτοκίνητο με τόσο λίγα χλμ και εφόσον πάρουμε ως σταθερά ότι έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι και έχουν αντικατασταθεί πιθανά προβληματικά ανταλλακτικά,τότε μήπως φταίει η πολυκαιρισμένη βενζίνη στο ντεπόζιτο;;;;
Κάποιο καθαριστικό του κυκλώματος καυσίμου και γέμισμα με νέο καύσιμο ίσως βοηθήσει. -
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Το αυτοκίνητο εδώ και αρκετά χρόνια οδηγείται σχεδόν αποκλειστικά και από άλλο άτομο (όχι τον πατέρα μου) αν θέλει ας το ψάξει το θέμα.
Αν το οδηγούσε αποκλειστικά ο πατέρας μου, ίσως και να αφιέρωνα χρόνο. Εγώ θα τους πω για το συνεργείο στο Ν. Ηράκλειο και αν θέλουν ας το πάνε εκεί.
Άσε δεν είναι και για πολλά-πολλά γιατί στο τέλος θα τα ακούσω πάλι εγώ.
-
https://www.vagdynamics.gr/Eχω ακουσει πολύ καλά λόγια για τον παρακάτω αλλά δεν εχω προσωπική εμπειρία μιας και δεν εχω VAG. Το αναφέρω εαν τυχόν κάποιος ξέρει παραπάνω..
-
ΒΤW μήπως ξέρει κανείς κανένα Opel εξειδικευμένο της προκοπής σε (ας πούμε) Βορεια Προάστεια ή προς Νεα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηρακλειο ;
-
@babakos said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
https://www.vagdynamics.gr/Eχω ακουσει πολύ καλά λόγια για τον παρακάτω αλλά δεν εχω προσωπική εμπειρία μιας και δεν εχω VAG. Το αναφέρω εαν τυχόν κάποιος ξέρει παραπάνω..
Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για την Adamservice. Έχω πάει μία φορά πριν μερικούς μήνες. Σκοτωμός γινόταν από πελάτες. Γενικά δεν έχω βρει συνεργείο που να μη γίνεται χαμός από δουλειά.
-
@babakos said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
ΒΤW μήπως ξέρει κανείς κανένα Opel εξειδικευμένο της προκοπής σε (ας πούμε) Βορεια Προάστεια ή προς Νεα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηρακλειο ;
Ο Ραπτης στην Καλογρεζα ειναι τιμιο συνεργειο με λογικες τιμες κι εμπειρους μαστορες. Παροτι γενικα δεν μ'αρεσει να προτεινω συνεργεια, αλλα επειδη παει ο πατερας μου χρονια το αμαξι του, εχει μεινει ευχαριστημενος και ειναι ολα ενταξει ενω κι απο αλλους δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο.
-
Για vag οποίος θέλει έχω να προτείνω καλό μάστορα στο Ίλιον , αλλά οι τιμές του είναι σχετικά τσιμπημένες...τα περισσότερα συνεργεία εντωμεταξυ που δηλώνουν εξειδικευμένα δεν ξέρουν την τύφλα τους τόσο για vag όσο και για Renault που έχω εμπειρία
-
Corsa C 1,2 2004 .
Λάδια κινητήρα και φίλτρο λαδιού , ρουλεμάν τροχού και σετ σιαγονες πίσω άξονας μαζί με εργασία 140€ .
Ρουλεμάν τροχού μπήκε της SKF . -
Καλή τιμή!
-
Σήμερα έκανα το σέρβις των 120Κ χλμ στο 6.
5λ λάδι elf 5/30
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο καμπίνας
Φίλτρο αέρα
Υγρά φρένων
123€ εκ των οποίων τα 38€ η εργασία.
Στον Αντρέα.Σ γνωστό στους μαζντάκηδες,με απόδειξη κομπλέ. -
Καλησπέρα σε όλους.
Μπαίνω κατεύθειαν στο θέμα:Service Golf 2017 1.0 TSI Βενζίνη:
Αλλαγή λαδιών με φίλτρο λαδίου
Αλλαγή βαλβολίνες
Αλλαγή υγρού φρένων
Αλλαγή ψυκτικού υγρού
Αλλαγή φίλτρου καμπίναςΤα λάδια, τις βαλβολίνες και τα υγρά φρένω δικά μου.
Επομένως το φίλτρο λαδίου, το φίλτρο καμπίνας και τα εργατικά βγήκαν 110 €
Τα λάδια, οι βαλβολίνες και τα υγρά φρένων τα πήρα σύνολο 90 €
Σύνολο 110+90=200 €Πως σας φαίνεται?
ιδίως τα εργατικά με το φίλτρο λάδιου και το φίλτρο καμπίνας στα 110 € μου φαίνονται πολλάΕυχαριστώ πολύ
-
@dragantarlac said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Καλησπέρα σε όλους.
Μπαίνω κατεύθειαν στο θέμα:Service Golf 2017 1.0 TSI Βενζίνη:
Αλλαγή λαδιών με φίλτρο λαδίου
Αλλαγή βαλβολίνες
Αλλαγή υγρού φρένων
Αλλαγή ψυκτικού υγρού
Αλλαγή φίλτρου καμπίναςΤα λάδια, τις βαλβολίνες και τα υγρά φρένω δικά μου.
Επομένως το φίλτρο λαδίου, το φίλτρο καμπίνας και τα εργατικά βγήκαν 110 €
Τα λάδια, οι βαλβολίνες και τα υγρά φρένων τα πήρα σύνολο 90 €
Σύνολο 110+90=200 €Πως σας φαίνεται?
ιδίως τα εργατικά με το φίλτρο λάδιου και το φίλτρο καμπίνας στα 110 € μου φαίνονται πολλάΕυχαριστώ πολύ
Αν έκανε σωστή εξαέρωση και στα 4 φρένα , όπως και εξαέρωση στο ψυγείο κατά την αλλαγή των υγρών, τότε τα 80 ευρώ ( αν υποθέσουμε ότι τα 30 μέχρι τα 110 είναι φίλτρο καμπίνα και φ. λαδιού) είναι οριακά.
ps πολύ καλό 5ρι ο Τάρλατς. -
Renault Captur 2 -1.0lpg
2o Service στα 19.000
Συνεργείο Σφακιανάκη ΑργυρούποληTo service book δεν λέει για αλλαγές σε λάδια/φίλτρα πριν τις 30κ ( εδώ γελάμε) .
Οπότε κάναμε
αλλαγή λαδιών Castrol 5-30 rn 17
αλλαγή φίλτρο λαδιού
αλλαγή φίλτρο καμπίνας
υγρό παρ-μπριζ
ροδέλα κάρτερ
Κάρτα καυσαερίων .ούτε φίλτρο αέρα
ούτε φίλτρο lpg188,00 ευρόπουλα
Κοινός μας έπιασαν τον ποπό και σέρβις δεν κάναμε.
ακριβώς τα ίδια με πέρυσι και έδωσα 160ε , φέτος είχαν 20ε πιο ακριβά τα Castrol απο τα Elf και τα εργατικά 8ε.Παρότι είναι πολύ προσεχτικοί με το αυτοκίνητο δεν έχω παράπονο αλλά νομίζω για λάδια και μισά φίλτρα είναι υπέρογκο το ποσό .
Θα πάω τώρα να αλλάξω τα άλλα 2 φίλτρα σε φίλο μου και του χρόνου βλέπουμε ...
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?