-
Σου έπιασαν το ποπό;
Κάτσε να μην γράψω πόσα πλήρωσα εγώ για το Ιθπανικό μόνο για μία αλλαγή λαδιών...στου διαόλου τα κέρατα. -
Για πες....
-
Άσε ρε φίλε. Ποιος τα gαμάει και τα αυτοκίνητα;
Σήμερα Ιθπανικό, αύριο Γαλλικό. Αυτά είναι εύκολα πράματα.Άλλα είναι τα δύσκολα.
-
Δεν διαφωνώ καθόλου...ποιος χέζει τις λαμαρίνες και τα παλιότουβλα...άλλα έχουν σημασία.
Απλά μου κέντρισες την περιέργεια και ρώτησα. -
130euro φίλε @kkostask.
Αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού. Τίποτα άλλο. -
@storm said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
130euro φίλε @kkostask.
Αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού. Τίποτα άλλο.Εεε ναι....τόσο πάνε σε εξουσιοδοτημένο, γιατί λάδια κάτω από €15/λίτρο δεν θα τα πληρώσεις. Δεν ξέρω πόσο τα έχει η Σέατ αλλά εικάζω €80-100 τα λάδια, κανα 10αρι το φίλτρο και η εργασία είναι τουλάχιστον €30-40. Και καλά πλήρωσες...σε BMW μπορεί να σου έλεγαν και €200...αχαχα!!
-
Δεν με χάλασε το ποσό. Καθόλου. Πραγματικά. Και πέρυσι τόσα έδωσα.
Εγώ έχω εξοργισθεί με το δίκτυο της SEAT. Τα έχω ξαναγράψει.
Τεράστια ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για μία αλλαγή λαδιών.Εγώ αυτά δεν μπορώ. Την σπατάλη χρόνου σε μπούρδες.
Και έχω πετάξει αυτοκίνητα για αυτό ακριβώς το λόγο. -
Δεν με χάλασε το ποσό. Καθόλου. Πραγματικά. Και πέρυσι τόσα έδωσα.
Εγώ έχω εξοργισθεί με το δίκτυο της SEAT. Τα έχω ξαναγράψει.
Τεράστια ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για μία αλλαγή λαδιών.Απίστευτο!! Δεν το περίμενα από την Σέατ. Και μάλιστα όταν έχει και τον Μακρή στο δίκτυο (ξέρω ότι δεν έχεις καλή εμπειρία) που οι περισσότεροι λένε τα καλύτερα. Κρίμα, γιατί δεν έχει και τόσες πολλές πωλήσεις ώστε να δικαιολογεί προβλήματα στο συνεργείο.
-
Για πες.
Πόση ώρα θεωρείς χρειάζεται ένα συνεργείο για μία αλλαγή λαδιών και ένα οπτικό τυπικό έλεγχο σε αυτοκίνητο με 2100χλμ; -
Για πες.
Πόση ώρα θεωρείς χρειάζεται ένα συνεργείο για μία αλλαγή λαδιών και ένα οπτικό τυπικό έλεγχο σε αυτοκίνητο με 2100χλμ;30' εαν το κάνει σωστά, από την ώρα φυσικά που θα ανέβει στην ράμπα. Μπορεί η αναμονή για να το "πιάσουν", εαν δεν υπάρχει σωστή οργάνωση να είναι και 2-3 ώρες. Μου έχει τύχη παλιά με την BMW να έχω ραντεβού στις 8 (για να πάω γραφείο μετά) και να πιάνουν το αυτοκίνητο στις 11....εεε τα άκουσαν, μου έδωσαν αμάξι να φύγω και από τότε ήταν τυπικότατοι μαζί μου!
-
2,5 ώρες πάνω στη ράμπα καθόταν το αυτοκίνητο και περίμενε. Επίτηδες το έκαναν αφού παρακολουθούσα όλη τη διαδικασία.
Στο συνεργείο πήγα στις 8, το ανέβασαν στη ράμπα στις 8.30 και έφυγα στις 11.00. Κατάφερα να μπω σπίτι στις 12. Μία μέρα χαμένη για μία αλλαγή λαδιών.
Και το χειρότερο; Δεν δίνουν δυνατότητα επιλογής ώρας ραντεβού. Με το ζόρι στις 8 το πρωί.
-
Και το χειρότερο; Δεν δίνουν δυνατότητα επιλογής ώρας ραντεβού. Με το ζόρι στις 8 το πρωί.
Εεε είναι μ@λάκες αναοργάνωτοι λένε σε όλους να πάνε το πρωί και όποιο πιάσουν πρώτο. Αυτά ειναι λάθη των συνεργείων.
-
Δεν γινόταν να αλλαχθούν σε βενζινάδικο;
Τέτοιες βλακείες με τα ραντεβού, έκανε και ο μέγας Γαζετάς στην Μεσογείων.
Πήγαινες στην ώρα που κανόνιζες, και περίμενες (όρθιος) σαν μαλάκας πότε θα το πιάσουν. -
55000 km (4 χρόνια) στη stelvio. Service στο επίσημο δίκτυο, λάδια, φίλτρο λαδιού, αέρα, Α/C, πετρελαίου και αλλαγή υγρού φρένων με καθαρισμό του κυκλώματος 430€. Υπερδιπλάσιο από το μεγαλύτερο που είχα ως τώρα πληρώσει στα προηγούμενα 3 έτη.
Στην πραγματικότητα, χωρίς να είμαι χαρούμενος με το κόστος νομίζω μόνο το φίλτρο A/C και πετρελαίου τσούζει λίγο. (περίπου 60 και 70 € αντίστοιχα). Η αλήθεια είναι ότι το φίλτρο πετρελαίου θέλει μεγάλη μανούβρα για να αλλάξει!
Η αλλαγή υγρών φρένων, χρεώθηκε γύρω στα 65. -
@manast said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
55000 km (4 χρόνια) στη stelvio. Service στο επίσημο δίκτυο, λάδια, φίλτρο λαδιού, αέρα, Α/C, πετρελαίου και αλλαγή υγρού φρένων με καθαρισμό του κυκλώματος 430€. Υπερδιπλάσιο από το μεγαλύτερο που είχα ως τώρα πληρώσει στα προηγούμενα 3 έτη.
Στην πραγματικότητα, χωρίς να είμαι χαρούμενος με το κόστος νομίζω μόνο το φίλτρο A/C και πετρελαίου τσούζει λίγο. (περίπου 60 και 70 € αντίστοιχα). Η αλήθεια είναι ότι το φίλτρο πετρελαίου θέλει μεγάλη μανούβρα για να αλλάξει!
Η αλλαγή υγρών φρένων, χρεώθηκε γύρω στα 65.Η αλφα σε τιμες σερβις φαινεται να ξεπερνα μεχρι και bmw και merc ή εστω να ειναι στα ιδια επιπεδα με βαση τα οσα εγραψες.
-
@driver-m said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Η αλλαγή υγρών φρένων, χρεώθηκε γύρω στα 65.Η αλφα σε τιμες σερβις φαινεται να ξεπερνα μεχρι και bmw και merc ή εστω να ειναι στα ιδια επιπεδα με βαση τα οσα εγραψες.
μιλαμε για αμαξι των 70k καινουργιο και για το service το 'μεγαλο' της 4ετιας.
μια χαρα τιμη μου φαινεται, μη σου πω και χαμηλη. -
Φθηνο δεν ειναι , αλλά αν ηταν σε Merc , Bmw , Audi θα ηταν πιο ακριβο
-
Δεν ξέρω πόσο κάνουν τα άλλα, μέχρι τώρα (στο ίδιο συνεργείο) δεν είχα δώσει πάνω από 200.
Οσο καιρό είχα την Χ1, πάλι σε επίσημο δίκτυο, ούτε εκεί τραβούσα τα μαλλιά μου στα τυπικά. Οταν ομως χρειάστηκα πίσω τακάκια-δισκόπλακες (110000km) και μπαταρία... ωιμέ... -
Αυτα τα πράγματα για να γίνουv σε Q5 πχ τα υπολογίζω γύρω στα 600 με 800 euro.
430 για service τετραετίας τα λες και φθηνά για τετοιο αμάξι. -
@gatoz said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
μιλαμε για αμαξι των 70k καινουργιο και για το service το 'μεγαλο' της 4ετιας.
μια χαρα τιμη μου φαινεται, μη σου πω και χαμηλη.Δεν εχει να κανει με το τι σερβις βαφτιζει ο καθενας ως "μεγαλο" ή "μικρο" αλλα με το τι ακριβως αλλαχτηκε.
Κι επισης για σερβις 55.000 χιλιομετρων το σερβις αυτο ειναι ελλιπες αν δεν εχουν αλλαχτει ποτε μπουζι και αντιψυκτικο. Γιατι αν ειχαν αλλαχτει δεν θα ελεγε ο φιλος οτι το τωρινο σερβις ηταν πολυ ακριβοτερο απ'τα προηγουμενα.430 ευρω παντως για φιλτρα, λαδια και υγρα φρενων προφανως και ειναι παρα πολλα. Και δε νομιζω οτι σε αντιστοιχης αξιας γερμανικο θα ηταν περισσοτερα. Στην καλυτερη τα ιδια θα ηταν και παλι θα ηταν πολλα.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?