-
Εκανα το σερβις των 120000 στο Subaru (Outback diesel)
Λάδι Castrol Edge 5-30 7 lit x 8,00€ ---> 56€
Βαλβολινη Castrol syntrax συνθετικη 5λιτ Χ 9,5€ (+5€ μεταφορικα)=** 52,5€**
Φιλτρο καμπίνας (ΤΟΚΥΟ νομιζω) ---->** 7,5€**
^ αυτα τα πηρα εγωφιλτρο λαδιου ---> 8,00€
φιλτρο πετρελαίου ---> 15,00€
Φιλτρο αέρος ---> 15,00€
Τακάκια πισω ---> 30,00€
Φούσακα ημιαξονίου εσωτερικη (Subaru) --> 25,00Εργατικα 30,00€
Συνολο: 239,00 €
(πηρα τιμολόγια για τα 209,00€)Η αντιπροσωπία ζητούσε 317€ χωρίς τα πίσω τακάκια και τη φούσκα του ημιαξονιου
Η δουλεια εγινε σε εξειδικευμένο συνεργείο Σουμπαρου
-
30€ εργασια για ολα αυτα?
-
Ο χρήστης yamaha13 έγραψε:
30€ εργασια για ολα αυτα?ναι, και μεσα στα 30 ήταν και ο έλεγχος με το διαγνωστικο και το reset που γινεται στην αλλαγη λαδιων (το οποιο η αντιπροσωπεια δεν το εκανε γιατι μου ελεγαν οτι 'δεν γινεται στο αυτοκινητο μου')
- ενα ψαξιμο που έγινε, επειδη καποιες φορες (αραια και που) μετα απο ταξιδι, μολις κοψω ταχυτητα και βαλω νεκρα (σε καποιο φαναρι πχ) σβηνει.
Μετα απο ψαξιμο και συζητηση με καποιους συναδελφους του, μου καθαρισε ενα σωληνακι επιστροφης καυσιμου στο ρεζεβουαρ.
- ενα ψαξιμο που έγινε, επειδη καποιες φορες (αραια και που) μετα απο ταξιδι, μολις κοψω ταχυτητα και βαλω νεκρα (σε καποιο φαναρι πχ) σβηνει.
-
Τι να πω...Υπερβολικα χαμηλη τιμη θα ελεγα.
Ο αλλος πιο πανω δινει 120€ εργασια για λαδια-φιλτρα(βεβαια σε αλλη χωρα) και εσυ 30€ για πολλα περισσοτερα!Προσωπικα, παω σε συγκεκριμενο συνεργειο και αφου οι τιμες μου φαινονται λογικες (οχι τοσο χαμηλες οσο στην δικη σου περιπτωση τουλαχιστον στην εργασια), δεν το πολυψαχνω αλλα γενικα ειναι να τρελενεσαι με το ευρος που υπαρχει και οτι αυτο συνεπαγεται!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
...Η αντιπροσωπία ζητούσε 317€ χωρίς τα πίσω τακάκια και τη φούσκα του ημιαξονιου
Η δουλειά έγινε σε εξειδικευμένο συνεργείο Σουμπαρου
Δηλαδή σε μη εξουσιοδοτημένο, σωστά;
-
Τελικα εχεις δικιο το ντιζελ λευκωσια 1,15+
-
Εσας ποσο εχει; Φανταζομαι μειωθηκαν σε σχεση με πριν!
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
...
Η αντιπροσωπία ζητούσε 317€ χωρίς τα πίσω τακάκια και τη φούσκα του ημιαξονιου
Η δουλειά έγινε σε εξειδικευμένο συνεργείο Σουμπαρου
Δηλαδή σε μη εξουσιοδοτημένο, σωστά;
Ναι, απλα τα Σουμπαρου τα ξερουν καλυτερα απο το νυν εξουσιπδοτημενο και απο τη στιγμη που προμηθευτηκαν και καποια εξειδικευμενα μηχανηματα (απο αντιπεοσωπια που εκλεισε), δεν βλεπω καποιο λογο να προτιμησω το εξουσιοδοτημενο.
Υποψη οτι η κατασταση με τις τοπικες αντιπροαωπειες Σουμπαρου ειναι λιγο περιεργη απο τοτε που εκλεισε η Subaru Hellas.
Η νεα εισαγωγικη δεν εχει καταστηματα παντου και δεν ξερω τι παιζει με τους τοπικους αντιπροαωπους στην επαρχια.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα περισσοτερα ανταλλακτικα ειναι πλεον 'του εμποριου'i Tapatalk
-
Καλησπερίζω την παρέα,
το θέμα μου αφορά το αιώνιο ερώτημα: πληρώνω πολλά για συντήρηση ή είναι κανονικά τα λεφτά που δίνω; Γνωρίζω βεβαια ότι ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης είναι υποκειμενικό αλλά θα ήθελα παρόλα αυτά τις γνώμες σας.
Το αυτοκίνητο είναι ένα Citroen C4 πρώτης γενιάς σε σχετικά καλή κατάσταση παρόλα τα χιλιόμετρα (πάνω από 110.000) και την ηλικία (περίπου 8 ετών). Πρόσφατα πήγα στο μαγαζί που πηγαίνω συνήθως το οποίο δεν είναι της επίσημης αντιπροσωπείας αλλά εξειδικεύεται σε Γαλλικά αυτοκίνητα και έκανα τις παρακάτω εργασίες συντήρησης για τις οποίες πλήρωσα 350 ευρώ:
Αλλαγή σε: μπουζί, λάδια, ιμάντας χρονισμού, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρα, φίλτρο καμπίνας (A/C), ιμάντας δυναμό και ιμάντας A/C, τρόμπα νερού, υαλοκαθαριστήρες εμπρός, 2 λάμπες στοπ πίσω (οι πλαϊνές), φλας εμπρός δεξιά, λάμπα εμπρός αριστερά (ναι όλες αυτές οι λάμπες κάηκαν σχεδόν μαζί αν και για τις πίσω δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πόσο καιρό ήταν καμμένες). Προσθήκη παραφλού και υγρού στους υαλοκαθαριστήρες.
Τί λέτε; Είναι καλά τα λεφτά που πλήρωσα;
Συγχωνεύτηκε με το θέμα 'Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?' [mod]
-
Αφού έχουν ιμάντα χρονισμού και αντλία νερού λογικά φαίνονται
-
Μια χαρά τιμή είναι. Σε 10 ετίας αμάξι opel astra πέρυσι είχα πλήρώσει 300+ κάτι ψιλά για τα ίδια πράγματα. Στην αντιπροσωπεία πρίν 4 χρόνια σε ίδιο σέρβις με ιμάντες είχα δώσει 600 ευρώ.
-
1ο service σε εξουσιοδοτημένο Renault Clio IV dci : 115€
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
15 ευρώ χωρίς απόδειξη για δουλειά 10 λεπτών? Λίγα δεν τα λες...αν ήταν τουλάχιστον με απόδειξη, ΟΚ.
Mόνο για την απόδειξη,αλλιώς ας τα άλλαζε μόνη της.
Να φανταστώ ότι κάνει τα ίδια παζάρια 'η κοπελιά' στο κομμωτήριο;Στην μανικιουρίστρια;Στον Γερμανό για το νέο κινητό;
(δεν λέω για την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά για την νοοτροπία που υπάρχει σε πολλούς γύρω μας)
Πες τα φίλε μου, ελεος με τους τσιπηδες γύρω μας.... Ήταν που ήταν μαλακες οι Έλληνες ήρθε και η δικαιολογία της κρίσης και τερμάτισε... Αρρώστια
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
1ο service σε εξουσιοδοτημένο Renault Clio IV dci : 115€Εμεις τωρα πρεπει να φανταστουμε τα υπολοιπα;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
1ο service σε εξουσιοδοτημένο Renault Clio IV dci : 115€
Εμεις τωρα πρεπει να φανταστουμε τα υπολοιπα;;;;
Οταν ακουμε πρωτο σερβις σε ενα αμαξι ειναι Λαδια, φιλτρο λαδιου και σαπουνακι στο δοχειο υαλοκαθαριστηρων(κοροιδευουν την κοινωνια) και ειναι πανακριβα τα 115ευρω για αυτα.
-
Το καθυστέρησα αρκετά και μάλλον στάθηκα τυχερός και δεν πήρα το σαζμάν στο χέρι.
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη και πρέπει να τα συγκεντρώσεις.
Octavia 5 fsi 215.000 χλμ.
Αλλαγή ρουλεμάν σαζμάν, καινούργιες βαλβολίνες, αλλαγή παγιουρού αντιψυκτικού(Είχε ψιλοραγίσει και κάθε φορά
που έβαζα κόλλα στο σημείο άνοιγε τρύπα αλλού).
Μαζί με εργατικά 400 ευρώ.
Μου φάνηκαν πολύ καλή τιμή για τα παραπάνω.
Οι ταχύτητες μπαίνουν τόσο 'γλυκά'..... Δεν θέλω σεξουαλικά υπονοούμενα .
Αφού μέχρι και η γυναίκα μου είπε το ξαναερωτεύτηκες το αμάξι. Μου χαχαχα. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Το καθυστέρησα αρκετά και μάλλον στάθηκα τυχερός και δεν πήρα το σαζμάν στο χέρι.
Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη και πρέπει να τα συγκεντρώσεις.
Octavia 5 fsi 215.000 χλμ.
Αλλαγή ρουλεμάν σαζμάν, καινούργιες βαλβολίνες, αλλαγή παγιουρού αντιψυκτικού(Είχε ψιλοραγίσει και κάθε φορά
που έβαζα κόλλα στο σημείο άνοιγε τρύπα αλλού).
Μαζί με εργατικά 400 ευρώ.
Μου φάνηκαν πολύ καλή τιμή για τα παραπάνω.
Οι ταχύτητες μπαίνουν τόσο 'γλυκά'..... Δεν θέλω σεξουαλικά υπονοούμενα .
Αφού μέχρι και η γυναίκα μου είπε το ξαναερωτεύτηκες το αμάξι. Μου χαχαχα.πόσο πήγαν τα εργατικά;;;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
15 ευρώ χωρίς απόδειξη για δουλειά 10 λεπτών? Λίγα δεν τα λες...αν ήταν τουλάχιστον με απόδειξη, ΟΚ.
Mόνο για την απόδειξη,αλλιώς ας τα άλλαζε μόνη της.
Να φανταστώ ότι κάνει τα ίδια παζάρια 'η κοπελιά' στο κομμωτήριο;Στην μανικιουρίστρια;Στον Γερμανό για το νέο κινητό;
(δεν λέω για την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά για την νοοτροπία που υπάρχει σε πολλούς γύρω μας)
Πες τα φίλε μου, ελεος με τους τσιπηδες γύρω μας.... Ήταν που ήταν μαλακες οι Έλληνες ήρθε και η δικαιολογία της κρίσης και τερμάτισε... Αρρώστια
Εσυ παλι εισαι ο σωστος .....στο κατω κατω από την αρχη της κρισης όταν μειωθηκαν κατά μεσο ορο οι μισθοι 30-40-50% η πλειονοτητα των ελευθερων επαγγελματιων δεν μειωσε καθολου τις αμοιβες τους.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ χωρα στον πλανητη γη δεν εχει συμβει το τραγελαφικο το κρατος να κανει περικοπες μισθων και οι τιμες των προιοντων και υπηρεσιων να ΜΗΝ πεφτουν αναλογα.ΚΙ ΟΜΩΣ συνεβει που αλλου..... στην Ελλαδα.Οχι μονο δεν επεσαν αλλα ανεβηκαν.Τωρα ποιος είναι ο μαλακας.....τι να σου πω
-
Καμία σχέση... Οι τιμές έχουν πέσει αναγκαστικά, άλλο που όλοι οι εξυπνάκηδες κάνουν συνεχώς παζάρια!
Ο κλέψας του κλέψαντος ήταν μια ζωή αυτή η χώρα, κανείς δεν σέβεται τον άλλο, οπότε, ναι, μαλάκες τελείως είμαστε και κολολαός! -
Έχουν πεσει; αναγκαστικά; που ρε παιδιά; για πείτε μας κι εμας! γιατί μάλλον σε αλλη χώρα ζείτε!
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?