-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Τα υπόλοιπα προσωπική εμού εργασία.
οπως λεμε, εμου του ιδιου?
Ακριβώς.
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
εκοψε αποδειξη παροχης υπηρεσιων στον εαυτο του ελα φιλος που πληρωσες τοσα λιγα εργατικα πες τωρα, σε φιλο σου το πηγες και εκεινος εβαλε το ανωβατορι και τα ανταλλακτικα και εσυ την εργασια. μεταξυ μας ειμαστε
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
εκοψε αποδειξη παροχης υπηρεσιων στον εαυτο του ελα φιλος που πληρωσες τοσα λιγα εργατικα πες τωρα, σε φιλο σου το πηγες και εκεινος εβαλε το ανωβατορι και τα ανταλλακτικα και εσυ την εργασια. μεταξυ μας ειμαστε
Πφφφ... είστε και άπιστοι θωμάδες πανάθεμά σας.
Απλά πράγματα.....
Διαθέτω υδραυλικό γρύλο και τρίποδες. Με αυτά μπορείς να σηκώσεις το αμάξι σε χρόνο dt και να το ακουμπήσεις
πάνω στους τρίποδες για τα περαιτέρω.
Πέρα απο το φίλτρο βενζίνης που βρίσκεται σε απρόσιτο σημείο και πρέπει να μπείς αρκετά κάτω απο το αμάξι, όλα τα υπόλοιπα απλά απαιτούν λίγες γνώσεις για να τα αντικαταστήσεις. Δεν είναι και επιστήμη πια. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου και ξέρεις τι κάνεις(προσωπικά έχω αγοράσει manual της haynes για περισσότερες λεπτομέρειες) μπορείς να τα αλλάξεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Ετσι λοιπόν σηκώνεις το αμάξι πάνω στους τρίποδες, μπαίνεις απο κάτω, αφαιρείς την ποδιά, ξελασκάρεις την βίδα του κάρτερ και βουαλά το λαδάκι πέφτει στην λεκανίτσα που έχεις απο κάτω.
Τα υπόλοιπα πράγματα δεν απαιτούν σήκωμα του αυτοκινήτου, οπότε τι να το κάνω το ανεβατώριο που ανέφερες παραπάνω.
Τόσο παράξενο σας φαίνεται που κάποιος θέλει να φτιάξει κάτι με τα χεράκι του; -
Οχι φιλε μου δεν πιστευουμε τιποτα. Αν το αμαξι δεν παει αντιπροσωπεια να σκασει ο αλλος 120 ευρω για λιπαντικο σερβις , απλα δε ειναι σερβις! Επισης δεν γινεται πιστευτο οτι υπαρχουν τιμιοι που δεν σου πιανουν το κωλο.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Πφφφ... είστε και άπιστοι θωμάδες πανάθεμά σας.
Απλά πράγματα.....
Διαθέτω υδραυλικό γρύλο και τρίποδες. Με αυτά μπορείς να σηκώσεις το αμάξι σε χρόνο dt και να το ακουμπήσεις
πάνω στους τρίποδες για τα περαιτέρω.
Πέρα απο το φίλτρο βενζίνης που βρίσκεται σε απρόσιτο σημείο και πρέπει να μπείς αρκετά κάτω απο το αμάξι, όλα τα υπόλοιπα απλά απαιτούν λίγες γνώσεις για να τα αντικαταστήσεις. Δεν είναι και επιστήμη πια. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου και ξέρεις τι κάνεις(προσωπικά έχω αγοράσει manual της haynes για περισσότερες λεπτομέρειες) μπορείς να τα αλλάξεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Ετσι λοιπόν σηκώνεις το αμάξι πάνω στους τρίποδες, μπαίνεις απο κάτω, αφαιρείς την ποδιά, ξελασκάρεις την βίδα του κάρτερ και βουαλά το λαδάκι πέφτει στην λεκανίτσα που έχεις απο κάτω.
Τα υπόλοιπα πράγματα δεν απαιτούν σήκωμα του αυτοκινήτου, οπότε τι να το κάνω το ανεβατώριο που ανέφερες παραπάνω.
Τόσο παράξενο σας φαίνεται που κάποιος θέλει να φτιάξει κάτι με τα χεράκι του;παραξενο δε μου φαινεται. αν δεις στο παρκινγκ τι κλαμπατσιμπαλα εχω για να περιποιουμαι το αμαξι θα νομιζεις πως μπηκες σε μαγαζι. υπαρχουν περιπτωσεις φιλων που πανε σε γκαραζ φιλου και του πληρωνουν τα ανταλλακτικα και κανει ο ιδιοκτητης την εργασια. δε συμβαινει και αυτο; για λαδια στο πουντο χαρβαλο που αλλαζω μια φορα στο τοσο παω σε φιλο και μου παιρνει μονον το κοστος απο λαδια και φιλτρο. και με δικα μου αν παω δε θα μου παρει τπτ. καθε μερα μπυρες πινουμε. αλλα ειναι γυφτια. παντα αφηνω κατι στο μαγαζι. καμια μερα θα του αφησω το πουντο για επισκευη και πεταμα. αλλα αντεχει το ατιμο.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Οχι φιλε μου δεν πιστευουμε τιποτα. Αν το αμαξι δεν παει αντιπροσωπεια να σκασει ο αλλος 120 ευρω για λιπαντικο σερβις , απλα δε ειναι σερβις! Επισης δεν γινεται πιστευτο οτι υπαρχουν τιμιοι που δεν σου πιανουν το κωλο.Ναι όντως
-
Προς τους μηχανικους ή κατοχους που γνωριζουνε. Το φιλτρο βενζινης σε hyundai matrix 1.6 ΜΥ 2004 που βρισκεται? Εμφαπτιζομενο ή εξωτερικο ειναι?
-
στο hyundai accent ειναι κατω απο το καθισμα των πισω επιβατων.μπορεις να ριξεις μια ματια.καπου εκει θα ειναι και του ματριχ.
-
Επιβεβαιωνω
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Προς τους μηχανικους ή κατοχους που γνωριζουνε. Το φιλτρο βενζινης σε hyundai matrix 1.6 ΜΥ 2004 που βρισκεται? Εμφαπτιζομενο ή εξωτερικο ειναι?http://ritzzuan.blogspot.gr/2011/12/hyundai-matrix-petrol-filter.html
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ΕπιβεβαιωνωΜ' αρεσε που ημουν σιγουρος κιολας
-
Μην αδικείς τον εαυτό σου, τουλάχιστον το πέτυχες , είναι κάτω από το κάθισμα
-
Σερβις hyundai ix35 1.6 gdi (3 χρονια/45000)
Μπουζι ιριδιου 65 ευρω
Φιλτρο λαδιου 10 ευρω
Φιλτρο αερα 22 ευρω
Φιλτρο καμπινας ενεργου ανθρακα 26 ευρω
Παραφλου 25 ευρω
Υγρα φρενων 6 ευρω
Υγρο παρμπριζ 2 ευρω
Προσθετο βενζινης 13 ευρω
Λαδι castrol edge professional oe 5w30 3.5 λιτρα 39 ευρω
Εργασια 120 ευρω
Συνολο 330 ευρω στην επισημη αντιπροσωπια της κυπρου. -
νορμάλ οι τιμές των ανταλακτικών,πολλά τα εργατικά.......
γιατί πρόσθετο βενζίνης;;;;
τη μ@λ@κία με το καθαριστικό παρμπρίζ απλά τη συνηθίσαμε... -
Προσθετο εννοοντας καθαριστικο του συστηματος τροφοδοσιας. Νομιζω οτι το αυτοκινητο σαν gdi που ειναι το χρειαζεται. Του βαζω και μονος ενδιαμεσα στα σερβις.
-
Τότε φαντάζομαι βάζεις μόνο V-power...
-
Εδω δεν εχουμε την v power αλλα συνηθως βαζω 98 οκτανιων eko racing!
-
Λιγο off-topic. Ποσο εχουν στη Κυπρο οι βενζινες/diesel?
-
1.18 η βενζινη η 95 οκτανιων
1.23 περιπου η 98αρα
Το diesel νομιζω γυρω στο 1.16 -
Ο χρήστης costtsiolakkis έγραψε:
1.18 η βενζινη η 95 οκτανιων
1.23 περιπου η 98αρα
Το diesel νομιζω γυρω στο 1.16Νομιζω το ντιζελ 85 λεπτα ή κανω λαθος!Παντως τα πιτογυρα εχουν 3+ ευρω και δεν βαζουν τζατζικι-πατατες αλλα σαλατα λες και παμε για βοσκη
Τα εργατικα για τα δεδομενα της κυπρου δεν με παραξενευουν καθολου.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?