-
@nickthetrib said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Αλλαγή βάσεων των 2 εμπρός αμορτισέρ μάρκας febi σε auris 1.4 vvti του 2007.
220€ με την τοποθέτηση και την ευθυγράμμιση!!Τα top mount εννοείς; Τόσο ακριβά είναι;
-
@famas said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
220€ με την τοποθέτηση και την ευθυγράμμιση!!Τα top mount εννοείς; Τόσο ακριβά είναι;
Top mount θεωρητικά είχαμε αλλάξει το 2018 με τα αμορτισέρ στα 158000χλμ. Τότε είχε πάει
Αμορτισέρ 4αδα, top mount, μπαράκια ζαμφορ τοποθέτηση - ευθυγράμμιση 330€ στον ίδιο μάστορα!
Τότε μου τα είχε πει κανονικά top mount, προχθές που του το πήγα γιατί σε μεγάλα αριστερά τιμόνια άκουγα ενα γκαπ και στην επαναφορά δεν ερχόταν τελείως ίσια, μου τα είπε κατευθείαν βάση αμορτισέρ!
Δεν το έψαξα για διάφορες! -
Και έκανα μου φάνηκαν ακριβά, εγώ άλλαξα στο 208 και έδωσα 80 ευρώ για όλα…και εγώ febi έβαλα….
-
Μου είπε από την αρχή ότι είναι ακριβά σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα, δεν προλαβαίνω να κοιτάξω τιμές σε ανταλλακτικάδικα!
Όπως και να έχει έχουν μπει, το πρόβλημα έχει διορθωθεί πλήρως και γενικά έχω πολύ καλύτερη αίσθηση από τιμόνι και στήσιμο γενικά (δοκιμάστηκε σε συγκεκριμένη διαδρομή ελέγχου). -
Σιγά τα ακριβά.
Το 2013 για το χρέπι μου, είχα δώσει 195€+40€ (εργατικά)!
Γαμάτο; -
@bassstarlet said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Σιγά τα ακριβά.
Το 2013 για το χρέπι μου, είχα δώσει 195€+40€ (εργατικά)!
Γαμάτο;Mε τοσα εγω στο 207 αλλαξα και αναρτηση μαζι με τα top mounts μπροστα, οχι μονο τα top mounts.
Tραγικες οι τιμες που λετε για αλλαγη top mounts.
Χοντρικα εχουν 30-40 ευρω το ενα (πληρες σετ) κι αντε να παει το πολυ 100 ευρω εργατικα μαζι με ευθυγραμμιση.
Συνολικα 180 ευρω μαξ δηλαδη, οχι 220-240 που λετε. -
Ναι, στο car.gr νομίζω, οι τιμές για τα ανταλλακτικά αυτά, έχουν πέσει δραματικά.
Περιμένω τώρα με μεγάλο ενδιαφέρον, πόσο θα μας τα πάνε τα τέλια κυκλοφορίας, για να μας υποχρεώσουν να πάρουμε καινούργιο.
χαχα -
Opel Corsa C 2004 .
Λάδια 10/40 QUARTZ 7000 4lt + Φίλτρα + Φίλτρα Συστήματος Υγραεριου /Έλεγχο στο δρόμο- Μπουζι 140€ όλα μαζι .
-
L200 του 6 με τα 136 άλογα, δεύτερη αλλαγή ιμάντες.
Τελική τιμή 300 ευρώ συν 35 αν θέλουν αλλαγή οι εξωτερική ιμάντες. Η τιμή μου δόθηκε από το τηλέφωνο.
Να ψάξω κι αλλού ή είναι καλή η τιμή? -
@megane98hp said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Τελική τιμή 300 ευρώ συν 35 αν θέλουν αλλαγή οι εξωτερική ιμάντες. Η τιμή μου δόθηκε από το τηλέφωνο.
Να ψάξω κι αλλού ή είναι καλή η τιμή?Και αντλία μαζί;
-
Ποιά αντλία?
-
Ποιά αντλία?
Της γεώτρησης
Η αντλία νερού φυσικά.
-
Ποιά αντλία?
Της γεώτρησης
Η αντλία νερού φυσικά.
Ωραίος είσαι ρε. Μ αρέσεις. Μου μιλάς λες και θα έπρεπε να ξέρω για ποιά αντλία πρόκειται. Εγώ με το ζόρε ξέρω απο που βάζω πετρέλαιο.
Αλλά εντάξει σε συγχωρώ...
Πρέπει να το ρωτήσω αυτό πάντως. Αν δεν συμπεριλαμβάνεται όμως να κοιτάξω και αλλού ε? -
Πρωτα να κοιταξεις σωστο μαστορα και υστερα την τιμη, σε καποια αστοχια εσυ θα την φας στον κ@λ@.
-
@ilias-a said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Πρωτα να κοιταξεις σωστο μαστορα και υστερα την τιμη, σε καποια αστοχια εσυ θα την φας στον κ@λ@.
Ο μάστορας είναι καλός, μου είχε κάνει και το service πέρυσι. Τον είχα ρωτήσει αν αναλαμβάνει ιμάντες δίσκο πλατό κλπ και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικά. Το θέμα είναι αν μπορώ να βρω το ίδιο αξιόπιστο με καλύτερη τιμή
-
@ilias-a said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Ο μάστορας είναι καλός, μου είχε κάνει και το service πέρυσι. Τον είχα ρωτήσει αν αναλαμβάνει ιμάντες δίσκο πλατό κλπ και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικά. Το θέμα είναι αν μπορώ να βρω το ίδιο αξιόπιστο με καλύτερη τιμή
Τελικά η τιμή είναι χωρίς την αντλία νερού. Επιπλέον 80 ευρώ. Να σημειώσω εδώ ότι την πρώτη φορά που αλλάχτηκαν οι ιμάντες το 2012 δεν είχε αλλαχτεί. Άνοιξε το καπώ μου είπε ότι δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα αλλά εάν δεν την αλλάξω και χαλάσει θα πρέπει να βγουν οι ιμάντες και δεν ξέρω γω τι άλλο για να αλλαχθεί. Οπότε η λογική λέει να αλλαχτεί...
-
Golf tdi 1.6 2015 με 140Κ χλμ, φίλτρα, υγρά φρένων κ φ. καυσίμου στην αντιπροσωπεία.
-
Σου χρέωσαν για εργασία 200 ευρώ, για απλό σέρβις. Πιθανόν η ωριαία χρέωση χειρουργού ορθοπεδικού κατά την διάρκεια της επέμβασης να είναι φθηνότερη. Βέβαια και στην καρέντα φορούν ποδιές όταν κάνουν το σερβις, οπότε ταυτίζονται..
-
Μάρτης ΓΔΑΡΤΗΣ και κακός παλουκοκάφτης
-
77 ευρώ για λάδια ήταν όντως πολλά, αλλά υπήρχε ενημέρωση για τη συνολική τιμή. Το φ. πετρελαίου, τα υγρά φρένων και ο καθαρισμός air condition ήταν εκτός προγράμματος.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?