-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν ξέρω πως γίνεται αλλά όσες φορές έχω βάλει της αντιπροσωπείας,ήταν εξαιρετικοί και με διάρκεια!+1.000
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
Από Δευτέρα 15/1 τα LIDL θα έχουν Υαλοκαθαριστήρες ULTIMATE SPEED 5.99*€ Κάθε σετ 2 τεμάχια.
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=7265
Σε ξένα forum οι χρήστες είναι αρκετά ικανοποιημένοι. Για όποιον ενδιαφέρεται.
τους εχω παρει και εχω μεινει ικανοποιημενος για τη σχεση ποιοτητας-χρηματων
Πέρασα σημερα να δω, αλλά είχε μόνο μέχρι 53εκ. μήκος. Η κυρία (w201) θέλει μεγαλύτερο.
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Από Δευτέρα 15/1 τα LIDL θα έχουν Υαλοκαθαριστήρες ULTIMATE SPEED 5.99*€ Κάθε σετ 2 τεμάχια.
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=7265
Σε ξένα forum οι χρήστες είναι αρκετά ικανοποιημένοι. Για όποιον ενδιαφέρεται.
τους εχω παρει και εχω μεινει ικανοποιημενος για τη σχεση ποιοτητας-χρηματων
Πέρασα σημερα να δω, αλλά είχε μόνο μέχρι 53εκ. μήκος. Η κυρία (w201) θέλει μεγαλύτερο.
περασα κι εγω και οντως υπηρχαν τα νουμερα μεχρι 53εκ.
πηγα σε δυο καταστηματα, Σ'ενα πρωι πρωι (αρα δεν υπαρχει περιπτωση να τελειωσαν) και σε ενα πριν λιγο (που ομως το καλαθι με τους υαλοκαθαριστηρες ηταν γεματο).
Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση, τους εξήγησα το θεμα και μου κρατησαν το τηλεφωνο αν υπαρχει σε καποιο καταστημα να με ενημερωσουν. -
Καλησπέρα.
Ας ανασύρω το θέμα, καθώς το φθινόπωρο δεν είναι και τόσο μακριά πλέον!
Ποιά η γνώμη σας για:
SWF VisioFlex
Valeo Silencio
Valeo HydroConnect
Bosch AeroTwin
με γνώμονα τον αποτελεσματικό καθαρισμό, την αθόρυβη λειτουργία και την αντοχή στον χρόνο; -
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Καλησπέρα.
Ποιά η γνώμη σας για:
SWF VisioFlex
Valeo Silencio
Valeo HydroConnect
Bosch AeroTwin
με γνώμονα τον αποτελεσματικό καθαρισμό, την αθόρυβη λειτουργία και την αντοχή στον χρόνο;Κατά μαγικό τρόπο συνήθως μόνο οι αρχικοί εργοστασιακοί τα πετυχαίνουν και τα τρία!
Οπότε ή τα σκας στην αντιπροσωπεία για τους 'γνήσιους' ή πάρε τους φτηνότερους που θα βρείς.
Κάθε έξι μήνες τους πετάς και έτσι έχεις πάντα ολόφρεσκα μάκτρα. -
2+χρόνια έχω τους bosch aerotwin και καθαρίζουν όπως στις αρχές και από θόρυβο τίποτα παρα του ότι δεν έχω κλειστη θέση πάρκινγκ έχουν έχουν φάει μπολικο ήλιο, τις ζεστές , κρύα, βροχές, χιόνια. 25€ τους είχα πάρει, τα αξίζουν και έβγαλαν τα χρήματα τους με το παραπανω.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Καλησπέρα.
Ποιά η γνώμη σας για:
SWF VisioFlex
Valeo Silencio
Valeo HydroConnect
Bosch AeroTwin
με γνώμονα τον αποτελεσματικό καθαρισμό, την αθόρυβη λειτουργία και την αντοχή στον χρόνο;Κατά μαγικό τρόπο συνήθως μόνο οι αρχικοί εργοστασιακοί τα πετυχαίνουν και τα τρία!
Οπότε ή τα σκας στην αντιπροσωπεία για τους 'γνήσιους' ή πάρε τους φτηνότερους που θα βρείς.
Κάθε έξι μήνες τους πετάς και έτσι έχεις πάντα ολόφρεσκα μάκτρα.Το θέμα είναι ότι συνήθως τα σκάμε να αγοράσουμε ένα πανομοιότυπο προϊόν, το οποίο απλώς είναι συσκευασμένο σε ένα κουτί που εξωτερικά αναγράφει την μάρκα του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
2+χρόνια έχω τους bosch aerotwin και καθαρίζουν όπως στις αρχές και από θόρυβο τίποτα παρα του ότι δεν έχω κλειστη θέση πάρκινγκ έχουν έχουν φάει μπολικο ήλιο, τις ζεστές , κρύα, βροχές, χιόνια. 25€ τους είχα πάρει, τα αξίζουν και έβγαλαν τα χρήματα τους με το παραπανω.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να συμπληρώσω ότι από θέμα αντοχής ήμουν ευχαριστημένους από τους SWF. Τους είχα παλιότερα, όταν έμενα σε πόλεις με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα και δίχως την πολυτέλεια του κλειστού γκαράζ και για σχεδόν τρία χρόνια ήταν αποτελεσματικοί.
Για τους valeo κάποια γνώμη; -
Valeo εχω εγω περίπου 1,5 χρονο.Ισως κρατούν και παραπανω απλα εγω στο 1 χρονο με 1,5 τους αλλαζω.Παντως ειναι αρκετα καλοι....
-
Valeo Silencio.Τους έχω εδω και 2 χρονια και η απόδοσή τους είναι όπως στην αρχή.Δεν αφηνουν κενά και είναι σχετικά αθόρυβοι και οτι πρέπει για μεγάλα βροχερά ταξίδια.Εξίσου καλοί με τους bosch twin που χρησιμοποιουσαμε για 10 και βαλε χρόνια αλλά και πιο φτηνοι.
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
2+χρόνια έχω τους bosch aerotwin και καθαρίζουν όπως στις αρχές και από θόρυβο τίποτα παρα του ότι δεν έχω κλειστη θέση πάρκινγκ έχουν έχουν φάει μπολικο ήλιο, τις ζεστές , κρύα, βροχές, χιόνια. 25€ τους είχα πάρει, τα αξίζουν και έβγαλαν τα χρήματα τους με το παραπανω.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ψάξω για το astra γιατί οι εργοστασιακοί έχουν πρόβλημα. Εγώ χρειάζομαι τρεις. Δεν ξέρω αν είχες και για την πίσω πόρτα υαλοκαθαριστήρα.
-
Νισσαν αλμερα έχω και έχω βρει μόνο για τους 2 μπροστινούς. Για πίσω τζάμι δεν ξέρω αν βγαίνει. Απλά αλλαζω κάθε 1-1,5 χρονο μονο το λάστιχο με κάποιο φτηνιαρικο από βενζιναδικο.
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Νισσαν αλμερα έχω και έχω βρει μόνο για τους 2 μπροστινούς. Για πίσω τζάμι δεν ξέρω αν βγαίνει. Απλά αλλαζω κάθε 1-1,5 χρονο μονο το λάστιχο με κάποιο φτηνιαρικο από βενζιναδικο.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα περάσω αν είναι από κάποιο κατάστημα της Bosch να δω. Και το βενζινάδικο είναι λύση. Ευχαριστώ tedd!
-
Για τους πίσω, τουλάχιστον για το δικό μου, βγαζουν όλες οι εταιρίες αλλά μονο κλασικούς δεν έχει τύχει να βρω κάποιον flat blade. Οπότε σίγουρα θα βρεις οποίας εταιρείας θέλεις αλλά το πιθανότερο δεν θα είναι flat blade όπως οι μπροστινοί.
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Για τους πίσω, τουλάχιστον για το δικό μου, βγαζουν όλες οι εταιρίες αλλά μονο κλασικούς δεν έχει τύχει να βρω κάποιον flat blade. Οπότε σίγουρα θα βρεις οποίας εταιρείας θέλεις αλλά το πιθανότερο δεν θα είναι flat blade όπως οι μπροστινοί.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατάλαβα....Δεν πειράζει, τη δουλειά του να κάνει καλά.
-
Με τη πολύ βροχή όλοι καλοί είναι , με το λίγο νερό τρίζουν μετά από 1 χρόνο.
Εγώ εχω βρει την ησυχία μου με τους wurth που έχω πάρει από πρατήριο avin.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Με τη πολύ βροχή όλοι καλοί είναι , με το λίγο νερό τρίζουν μετά από 1 χρόνο.Εγώ εχω βρει την ησυχία μου με τους wurth που έχω πάρει από πρατήριο avin.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά, είναι και αυτό...Δεν τους είχα σκεφθεί τους Wurth. Σε ευχαριστώ cson!
-
Για τους Denso κάποια γνώμη;
-
Καλησπέρα,
Πως μπορώ να βρω τι τύπου υαλοκαθαριστήρες (διαστάσεις κτλ) παίρνει ένα αυτοκίνητο? Κυρίως ψάχνω για ένα daihatsu sirion αλλά και για το μέλλον θα ήθελα και το δικό μου να ξέρω τι παίρνει (dacia stepway).
-
ΠΧ https://www.halfords.com/motoring/bulbs ... per-blades
Περι Υαλοκαθαριστηρων