-
Εκεί που κοιμόμουν μια χαρά, ξαφνικά στο όνειρό μου εμφανίστηκαν τα δυο τους: Το ένα roadster, στροφάρει ανελέητα, με την τεράστια εμπειρία της εταιρείας του στα γρήγορα αυτοκίνητα και το άλλο coupe με 3500 κυβικά και οδική συμπεριφορά που προσπαθεί να σε κάνει Τζόκερ (του Μπάτμαν, όχι του ΟΠΑΠ! ) από μια εταιρεία που δείχνει ότι όταν θέλει, μπορεί να φτιάξει αυτοκίνητα που να τα καταφέρνουν πολύ καλά.
Στο όνειρό μου, μια που ήμουν μεγάλος χεράς, διάλεξα το S2000, αφού για μένα οι πόρτες διαρκείας ακόμα και με 7500 στροφές και σε άσφαλτο-γυαλί ήταν παιχνιδάκι...Στην πραγματικότητα πάντως, θα διάλεγα το Ζ για τους εξής λόγους: Από όσα έχω διαβάσει, μου φαίνεται πιο εύκολο ('σχολείο' είχα διαβάσει σε ένα άρθρο), μου αρέσει που προβάλλουν πολύ την αναβίωση του 240Ζ, μια που πιο μικρός είχα ερωτευτεί το 260Ζ του γείτονά μου, αλλά με φτιάχνει και αυτή η αίσθηση στιβαρότητας που δείχνει η εξωτερική του εμφάνιση (και η οποία επιβεβαιώνεται και στην πράξη, από όσο ξέρω).
Ονειρεύεστε σαν εμένα ή σας πεφτει το Τζόκερ...Ποιο θα διαλέγατε από τα δύο; Θέλετε κυβικά ή στροφές; Απόλυτη αίσθηση ή να βοηθάει το αυτοκίνητο να μαθαίνετε ακόμα καλύτερα; Ανθρακί ή πορτοκαλί; Ξανθιές ή μελαχρινές; ...και άλλα τρομακτικά ερωτήματα στο όνειρο των 4.30!!!
-
Εκεί που κοιμόμουν μια χαρά, ξαφνικά στο όνειρό μου εμφανίστηκαν τα δυο τους: Το ένα roadster, στροφάρει ανελέητα, με την τεράστια εμπειρία της εταιρείας του στα γρήγορα αυτοκίνητα και το άλλο coupe με 3500 κυβικά και οδική συμπεριφορά που προσπαθεί να σε κάνει Τζόκερ (του Μπάτμαν, όχι του ΟΠΑΠ! ) από μια εταιρεία που δείχνει ότι όταν θέλει, μπορεί να φτιάξει αυτοκίνητα που να τα καταφέρνουν πολύ καλά.
Στο όνειρό μου, μια που ήμουν μεγάλος χεράς, διάλεξα το S2000, αφού για μένα οι πόρτες διαρκείας ακόμα και με 7500 στροφές και σε άσφαλτο-γυαλί ήταν παιχνιδάκι...Στην πραγματικότητα πάντως, θα διάλεγα το Ζ για τους εξής λόγους: Από όσα έχω διαβάσει, μου φαίνεται πιο εύκολο ('σχολείο' είχα διαβάσει σε ένα άρθρο), μου αρέσει που προβάλλουν πολύ την αναβίωση του 240Ζ, μια που πιο μικρός είχα ερωτευτεί το 260Ζ του γείτονά μου, αλλά με φτιάχνει και αυτή η αίσθηση στιβαρότητας που δείχνει η εξωτερική του εμφάνιση (και η οποία επιβεβαιώνεται και στην πράξη, από όσο ξέρω).
Ονειρεύεστε σαν εμένα ή σας πεφτει το Τζόκερ...Ποιο θα διαλέγατε από τα δύο; Θέλετε κυβικά ή στροφές; Απόλυτη αίσθηση ή να βοηθάει το αυτοκίνητο να μαθαίνετε ακόμα καλύτερα; Ανθρακί ή πορτοκαλί; Ξανθιές ή μελαχρινές; ...και άλλα τρομακτικά ερωτήματα στο όνειρο των 4.30!!!
-
-
To Honda θα έπερνα!
-
Χμμμμ... πολύ ωραίο δίλλημα! Δύσκολο!
Μάλλον στο Honda θα κατέληγα.
-
Προφανώς μιλάμε για 'weekend specials'.
Κι εγώ το Honda. Πρέπει να είναι και η μοναδική περίπτωση που θα προτιμούσα 4κύλινδρο κινητήρα έναντι V6. Βέβαια αν ο V6 ήταν ιταλικός μάλλον θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Προφανώς μιλάμε για 'weekend specials'.Κι εγώ το Honda. Πρέπει να είναι και η μοναδική περίπτωση που θα προτιμούσα 4κύλινδρο κινητήρα έναντι V6. Βέβαια αν ο V6 ήταν ιταλικός μάλλον θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Άλλη μια ψήφος απο μένα. Είμαι ερωτευμένος με τη Honda από τη συμβίωσή μου με το παλιό μου Civic HatchBack ('82). Άσε που μου αρέσει πολύ και σχεδιαστικά το S2000.
Όλα αυτά με την προϋπόθεση βέβαια ύπαρξης άλλου αυτοκινήτου καθώς και αρκετών χρημάτων και σε περίπτωση που υπάρχει η απέραντη υπομονή να μπλέξει κάποιος με το Σαρακάκη -
Μα φυσικα honda
-
Όλοι το Honda θέλουν, αλλά η ψηφοφορία δηλώνει πρακτικά ισοπαλία προς το παρόν.
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Όλοι το Honda θέλουν, αλλά η ψηφοφορία δηλώνει πρακτικά ισοπαλία προς το παρόν.Ναι, καλά που το είπες, ούτε καν είχα ψηφίσει
-
Ούπς, σας την έσκασα !
Εγώ ψηφίζω 350Ζ, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Εκπληκτικό στήσιμο, πίσω κίνηση, κουπέ όχημα και όχι roadster (προσωπική προτίμηση) και απαράμιλλο design, σε σημείο που θυμίζει 911Μοναδικό 'αγκάθι' στο 350Ζ ;
Αχχχχ, αυτή η ποιότητα κατασκευής......
-
Μόνο ο drizzt και ο technik ανέφεραν αιτιολογία! Ξεχάστε το Σαρακάκη (εδώ σας έκατσε το Τζόκερ, μην ξενερώνετε με τον Σαρακάκη, για όνομα του Θεού)!
-
Θα διάλεγα το 350Ζ αλλά μόνο αν είχε έναν εξαπετάλουδο straight-six με διπλά τούρμπο!
-
Θα'παιρνα το S2000 και θ'αγόραζα και την αντιπροσωπεία της Honda, να ησυχάσουμε απ'τον Σακαράκη.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θα διάλεγα το 350Ζ αλλά μόνο αν είχε έναν εξαπετάλουδο straight-six με διπλά τούρμπο!Υπάρχει μετατροπή από τη Nismo, με supercharger.
Όνειρα γλυκά!
-
350Ζ.Καταπληκτικό σέ εμφάνιση(κι'εγώ δέν είμαι οπαδός τών κάμπριο),καί μάλιστα τήν ίδια τιμή μέ τό Χόντα.
-
Poso einai ta teli kykloforias gia to 350Z kai to S2000 antistoixa?
-
Episis mipws 8ymatai kapoios poio einai to pososto toy telos ta3inomisis gia to S2000 kai to 350Z?
-
Ψήφισα το Ζ. Δεν ξέρω γιατί. Νομίζω πάντως ότι αν κέρδιζα το joker, θα έπαιρνα πρώτα το Ζ, όταν το βαριόμουν (Θεός φυλάξει) θα το πούλαγα για να πάρω ένα S2000, κοκ...
Αν ήταν και jack-pot, μπορεί να αγόραζα και ολόκληρο το Σαρακάκη και να έπαιζα πότε με S2000 και πότε με Evo!
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Θα διάλεγα το 350Ζ αλλά μόνο αν είχε έναν εξαπετάλουδο straight-six με διπλά τούρμπο!
Υπάρχει μετατροπή από τη Nismo, με supercharger.
Όνειρα γλυκά!
Μπά, δεν θα πάρω! Προτιμώ αυτό το μοτέρ
Honda S2000 ή Nissan 350Z;