-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εδώ δυστυχώς 'παλεύουμε' με μια πίστα στα Νότια και άλλη μια στα Βόρεια, τα περισσότερα αυτοκίνητα 'προδιαγραφών' είναι χαλλαρά παραλία τώρα και η πλειοψηφία των ιδιοκτητών τους να έχουν 'φρακάρει' τα μυαλά τους ανάμεσα σε φραπογάλατα και αναθυμιάσεις αλκοόλης . Ας είναι!Να ένας λόγος που δεν θα έπαιρνα την νέα SLK. Η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων αυτών είναι διαρκώς παρκαρισμένα έξω απο trendy establishments η τα οδηγούν οδηγοί με πούρο, χρυσο Rolex και κινητό κολημένο στο αυτί.
Δεν θυμάμαι να έχω δεί ΕΣΤΩ μια φορά SLK να οδηγήται με ενθουσιασμό εδώ.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εδώ δυστυχώς 'παλεύουμε' με μια πίστα στα Νότια και άλλη μια στα Βόρεια, τα περισσότερα αυτοκίνητα 'προδιαγραφών' είναι χαλλαρά παραλία τώρα και η πλειοψηφία των ιδιοκτητών τους να έχουν 'φρακάρει' τα μυαλά τους ανάμεσα σε φραπογάλατα και αναθυμιάσεις αλκοόλης . Ας είναι!
Να ένας λόγος που δεν θα έπαιρνα την νέα SLK. Η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων αυτών είναι διαρκώς παρκαρισμένα έξω απο trendy establishments η τα οδηγούν οδηγοί με πούρο, χρυσο Rolex και κινητό κολημένο στο αυτί.
Δεν θυμάμαι να έχω δεί ΕΣΤΩ μια φορά SLK να οδηγήται με ενθουσιασμό εδώ.
Εχω δει εγω, πιτσιρικα στην κηφισια να πηγαινει ολη την ωρα με την πορτα , σπανιο φαινομενο για SLK αλλα οχι απιθανο
-
Ο χρήστης MlKE_16V έγραψε:
Εχω δει εγω, πιτσιρικα στην κηφισια να πηγαινει ολη την ωρα με την πορτα , σπανιο φαινομενο για SLK αλλα οχι απιθανοΣυγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ενθουσιώδης οδήγηση, μ#$%^ία είναι!
-
Εχω δει εγω, πιτσιρικα στην κηφισια να πηγαινει ολη την ωρα με την πορτα , σπανιο φαινομενο για SLK αλλα οχι απιθανοΜάλλον ο παρκαδόρος θα ήταν!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εχω δει εγω, πιτσιρικα στην κηφισια να πηγαινει ολη την ωρα με την πορτα , σπανιο φαινομενο για SLK αλλα οχι απιθανο
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ενθουσιώδης οδήγηση, μ#$%^ία είναι!
Οταν κανεις παντιλικια δηλαδη ειναι μα%$#$ια????
-
Σε κατοικημένη περιοχή; ΦΥΣΙΚΑ!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σε κατοικημένη περιοχή; ΦΥΣΙΚΑ!!!!
Νομίζω πως:
- Δεν προσέβαλλα τον πιτσιρικά, γιατί εκείνος έχει τόσες ορμόνες να ρέουν ακατάπαυστα μέσα στο σώμα του που δεν χαμπαριάζει από τέτοιους χαρακτηρισμούς Αυτός θα το καταλάβει εν καιρώ με διάφορους τρόπους ακόμα και the hard way (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό....).
- Δε προσέβαλλα το δικό σου (Mike_16V) αίσθημα και κριτήριο ευχαρίστησης, μιας και θεωρητικά από τη στιγμή που καταθέτεις και εσύ εδώ τη γραφή σου, μάλλον αντιλαμβάνεσαι πως το να πηγαίνει καποιος ...ολη την ωρα με την πορτα σε κατοικιμένη περιοχή ψιλο-χοντρομ#%$^ία είναι!, όσο κι αν διασκεδάζουν οδηγός και περαστικοί θεατές του τσίρκου!
Νομίζω πως στοιχειωδώς αντιλαμβάνεσαι την διαχωριστική γραμμή μεταξύ του να υπερστρέψεις το αμάξι σου σε μια στροφή και του να υπερστρέψει ο 'εγκέφαλός' του (ο ποιος;;; ) και να εμπλέξει δυνητικά μια κηφισιά σε τροχαίο ατύχημα. - Οι περισσότεροι θα γνέψουν καταφατικά στην παραπάνω διατύπωση του kyan...
Κατά βάθος, εκτιμώ πως δεν διαφέρουν οι απόψεις μας, απλά οι εμπειρίες μου (και πολλών άλλων εδώ μέσα) ίσως είναι αρκετά περισσότερες από τις δικές σου ώστε να ξεχωρίζω ευκολότερα εύκολα και να αποστασιοποιούμαι πάραυτα από τέτοιες 'καταστάσεις'.
Όπως λένε και στην νεοελληνική:
Do you see my drift?
-
Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενθουσιωδη οδηγηση, και το θεμα 'τρεχω στους δημοσιους δρομους' ειναι τεραστιο.... ας το αφησουμε.....
Κανω edit γιατι δεν ειχα διαβασει το τελευταιο σου ποστ.
Συμφωνουμε φυσικα στα περισοτερα, αλλα πιτσιρικας και εγω τα ιδια εκανα, και δεν μπορω να κρινω κανεναν πιτσιρικα, ουτε φυσικα να τον ενθαρυνω...
Οσο για τις εμπειριες σου δεν μπορω να τις ξερω, ουτε εσυ τις δικες μου, οποτε....Ολα καλα.
Anyway ειματε off topic, ας το αφησουμε εδω -
Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενθουσιωδη οδηγηση, και το θεμα 'τρεχω στους δημοσιους δρομους' ειναι τεραστιο.... ας το αφησουμε.....Κανω edit γιατι δεν ειχα διαβασει το τελευταιο σου ποστ.
Συμφωνουμε φυσικα στα περισοτερα, αλλα πιτσιρικας και εγω τα ιδια εκανα, και δεν μπορω να κρινω κανεναν πιτσιρικα, ουτε φυσικα να τον ενθαρυνω...
Anyway ειματε off topic, ας το αφησουμε εδω
Τ'αφησα....
-
honda ìå êëåéóôá ìáôéá
-
Μ3 ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΜΟΣΦΑΡΙΚΟ ΤΡΙΛΙΤΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Μ3 ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΜΟΣΦΑΡΙΚΟ ΤΡΙΛΙΤΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΟ κινητηρας της Μ3 (ειναι 200cc παραπανω απο οσα λες ) ειναι ειναι οντως φοβερος σε τεχνολογια και αποδοσεις αλλα μη ξεχναμε οτι στοιχιζει (Η Μ3 ολοκληρη) πολλα παραπανω. 350Ζ και ξερο ψωμι (για να μπορεις να πληρωνεις και τις δοσεις...)
-
ΝΑΙ ΠΑΥΛΟ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΣΤΕΙΟΥ ΑΦΟΥ Η Μ3 ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 3.2). ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΒΑΙΑ NISSAN ΚΑΙ ΗΟΝΔΑ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ NISSAN ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΤΕ Η ΨΗΦΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.
-
Εαν το S2000 ειχε σκληρη οροφη δεν θα το συζητουσα...
-
Ουτε και εμενα μου αρεσουν τα ανοιχτα αλλα το S2000 θα το επαιρνα εστω και με hard-top.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ουτε και εμενα μου αρεσουν τα ανοιχτα αλλα το S2000 θα το επαιρνα εστω και με hard-top.Έχει 'τέστ' στο Car.
-
Η κατάστασή μου θεωρείται πλέον κρίσιμη...Από εδώ και μπρος θα γίνει case study, για τους φοιτητές Ψυχολογίας. Ονειρεύομαι, μου τρέχουν τα σάλια, συμπληρώνω Τζόκερ, περνάω κάθε βράδυ έξω από την αντιπροσωπεία, για ένα αυτοκίνητο που ούτε το καλύτερο στον κόσμο είναι, ούτε το πιο ολοκληρωμένο, ούτε το έχω (συν)οδηγήσει, το έχω δει συνολικά τέσσερις φορές εν κινήσει (την μια είχε καμιά 40-50 χιλιόμετρα περισσότερα από μένα, ενώ εγώ είχα περίπου 170 ), σίγουρα δεν έχω τις ικανότητες να το πάω αέρα και δεν προσφέρει σίγουρα πρεστίζ στον κάτοχό του...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η κατάστασή μου θεωρείται πλέον κρίσιμη...Από εδώ και μπρος θα γίνει case study, για τους φοιτητές Ψυχολογίας. Ονειρεύομαι, μου τρέχουν τα σάλια, συμπληρώνω Τζόκερ, περνάω κάθε βράδυ έξω από την αντιπροσωπεία, για ένα αυτοκίνητο που ούτε το καλύτερο στον κόσμο είναι, ούτε το πιο ολοκληρωμένο, ούτε το έχω (συν)οδηγήσει, το έχω δει συνολικά τέσσερις φορές εν κινήσει (την μια είχε καμιά 40-50 χιλιόμετρα περισσότερα από μένα, ενώ εγώ είχα περίπου 170 ), σίγουρα δεν έχω τις ικανότητες να το πάω αέρα και δεν προσφέρει σίγουρα πρεστίζ στον κάτοχό του...You are in love!
Ο τρελλά ερωτευμένος βρίσκεται σε μια περίοδο προσωρινής παραφροσύνης! Ως γνωστόν τέτοιες καταστάσεις παράφορου έρωτα μπορεί ευτυχώς αυτόματα να τις θεραπεύσει ο χρόνος..... Οπότε ή θα σου περάσει όταν επικρατήσει η λογική ή θα έχεις βρει τα λεφτά για να το πάρεις! -
Εγώ τι να πώ που έχω τέσσερα brochures του 350Ζ στο σπίτι και στο γραφείο και περίπου 80 jpg στο PC?
-
Καλημερα, δεν διαβασα και τις 7 σελιδες αλλα για να πω την αποψη μου, εχαρτατε τι αναςητας.
Αν θες κατι ανομαλο παρε S2000 αν θες κατι πιο ιπιο παρε το 350, αν ιμουν εγω με κλειστα ματια θα επερνα το Honda εχει ενας κολιτος μου και ειναι πραγματικα φανταστικο αυτοκηνιτο.
Το 350 εχει καταπληκτικο ηχο με τα πολλα κυβικα αλλα και το S2000 δεν παει ασχημα στις 9000...
Ασε που το 350 εινει εσθητα πιο ακριβο στην τιμη κτησης στην πλουσια εκδωση, και θα καιει και περισσοτερο με 3.2 λιτρα.
Honda αβλεπει αν εισαι χουλιγκαν
Honda S2000 ή Nissan 350Z;