-
Το χειρότερο είναι...ότι το Ζ που βλέπω στην αντιπροσωπεία παρκάρει συχνα και κοντά στο σπίτι μου .
Επίτηδες το κάνουν ?????
Το αυτί μου πιάνει το θόρυβο της μηχανής όταν ο τύπος το βάζει εμπρός και μετά ανατριχιάζω όταν περνάει μπροστά επιταχύνοντας . 3.500κε σε μπάσα μελωδία...
Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να το κάνει το S2000.
-
Ο ηχος απο τα δυο ειναι διαφορετικος αλλα παραμανει εθιστικος. Ειναι κατι σαν την διαφορα που κανει ενα Modena και ενα GT3 οταν ανοιγουν ( σπουδαςα Λονδινο και τα εχω ακουσει εκει σε περιπτωση που αναρωτιεστε ). Αλλα παραμνουν φανταστικα.
Το 350 εχει πιο μπασο ηχο, ενω το Honda εχει πιο στριγλιχτο, και οταν δουλευει το VTEC μετα τις 6000 σου σηκωνετε η τριχα... απλα ειναι διαφορετικα, για να μιν σου πω για Mugen εξατμηση στο Honda που παμε σε αλλα μεγαλεια
-
Ο χρήστης 3600S έγραψε:
Ο ηχος απο τα δυο ειναι διαφορετικος αλλα παραμανει εθιστικος. Ειναι κατι σαν την διαφορα που κανει ενα Modena και ενα GT3 οταν ανοιγουν ( σπουδαςα Λονδινο και τα εχω ακουσει εκει σε περιπτωση που αναρωτιεστε ). Αλλα παραμνουν φανταστικα.Το 350 εχει πιο μπασο ηχο, ενω το Honda εχει πιο στριγλιχτο, και οταν δουλευει το VTEC μετα τις 6000 σου σηκωνετε η τριχα... απλα ειναι διαφορετικα, για να μιν σου πω για Mugen εξατμηση στο Honda που παμε σε αλλα μεγαλεια
Συμφωνώ - εν μέρει - μαζί σου. Και αυτό γιατί το μεγαλείο των πολλών κυβικών είναι ο ήχος σε όλο το φάσμα των στροφών. Χαμηλά ακούς ένα φοβερό και ψαρωτικό μπάσο ήχο και ψηλά απλώς τρελαίνεσαι (π.χ.Modena πάνω απο 5000σαλ).
Το Ηοnda επίσης έχει ωραίο ήχο αλλά μόνο - απο την μάνα του τουλάχιστον - στις ψηλές στροφές. Το ίδιο - δυστυχώς - συμβαίνει και με την απόδοση που είναι εκρηκτική μόνο ψηλά.
Μην με παρεξηγήσετε - υποκλίνομαι στους μηχανικούς που σχεδίασαν και έβγαλαν στην παραγωγή ένα αυτοκίνητο σαν το S2000
-
maxmara θα συμφωνησω με το ψηλα γιατι πρεπει κυριολεκτικα να το σπασεις για να δωσει ( μεταξυ 6000-9000 ), ενω πιο χαμηλα ειναι γρηγορο αλλα οχι 'τρελο'.
Τα κυβικα ακουγονται παντου και παντα παντος
-
Παιδιά σήμερα οδήγησα λίγο το 350Ζ. Το S2000 το έχω δει σε πλήρη δράση... Δεν με συγκινεί το 350Ζ. Η πόρτα σου φτάνει μέχρο το λαιμό (όταν κάθεσαι μέσα) και παρά την αρκετά καλή αίσθηση και τον ωραίο ήχο δεν λέει μία μπροστά στην υπεροπτική υστερία του 2λιτρου της Honda...
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Παιδιά σήμερα οδήγησα λίγο το 350Ζ. Το S2000 το έχω δει σε πλήρη δράση... Δεν με συγκινεί το 350Ζ. Η πόρτα σου φτάνει μέχρο το λαιμό (όταν κάθεσαι μέσα) και παρά την αρκετά καλή αίσθηση και τον ωραίο ήχο δεν λέει μία μπροστά στην υπεροπτική υστερία του 2λιτρου της Honda...Που το οδήγησες?
Τελικά, όλα είναι θέμα γούστου.
-
θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDAΚι εγω ειμαι σε απογνωση ρε παιδια.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΗ Η ΖΩΗ!!!
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Παιδιά σήμερα οδήγησα λίγο το 350Ζ. Το S2000 το έχω δει σε πλήρη δράση... Δεν με συγκινεί το 350Ζ. Η πόρτα σου φτάνει μέχρο το λαιμό (όταν κάθεσαι μέσα) και παρά την αρκετά καλή αίσθηση και τον ωραίο ήχο δεν λέει μία μπροστά στην υπεροπτική υστερία του 2λιτρου της Honda...Στη Ferrari και στη Porsche η πόρτα μέχρι που νομίζεις οτι είναι;
..Όμως σε αυτά τα αυτοκίνητα η πόρτα εκεί πρέπει να φτάνει ...
Υπεροπτικά τα 2lt σε σχέση με τα 3.5lt; Χμμ δεν το νομίζω... Άν κάποιος τα προτιμάει βγάζω το καπέλο μου και το σέβομαι.. Αλλά όχι και υπεροπτικά
Προσωπικά προτιμώ τα 3.5lt απο τα 2lt
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Συγνώμη που θα φανώ κακός, αλλά εσύ ξέχνα το, ειδικά τώρα που παντρεύτηκες...
EDIT: Εκτός κι αν είσαι από τους λίγους τυχερούς που η σύζυγος εγκρίνει τέτοιες κινήσεις!
-
Καμοιά φορά μπορείς να 'εξαγοράσεις' την έκριση της συζύγου!
Οσον αφορά το Ζ...για πολλές γυναίκες (υποθέτω) είναι δύσκολο να καταλάβουν γιατί να δώσεις 50,000+ για ένα Nissan. Οι ίπποι, το handling, η ιστορία του Ζ, κτλ...δεν σημαίνουν και πολλά για το ασθενές φύλο...
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
EDIT: Εκτός κι αν είσαι από τους λίγους τυχερούς που η σύζυγος εγκρίνει τέτοιες κινήσεις!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καμοιά φορά μπορείς να 'εξαγοράσεις' την έκριση της συζύγου!Οσον αφορά το Ζ...για πολλές γυναίκες (υποθέτω) είναι δύσκολο να καταλάβουν γιατί να δώσεις 50,000+ για ένα Nissan. Οι ίπποι, το handling, η ιστορία του Ζ, κτλ...δεν σημαίνουν και πολλά για το ασθενές φύλο...
Σωστό κι αυτό... Αν έχει φως στο σκιάδιο και δε χτυπάει πολύ στις λακούβες, τότε είναι μια χαρά αυτοκίνητο!
(ωχ, προβλέπω να τρώμε ξύλο... )
-
Εμένα πάντως η κοπέλα μου το έχει ερωτευτεί! Να φανταστείτε ότι στα γενέθλιά μου μου πήρε δώρο το πορτοκαλί μοντελάκι 1/18! Τώρα, μπορείτε να φανταστείτε τι κόλλημα έχω με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και πόσο πρήξιμο έχει φάει!
-
θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Θελω ενα HONDA
Κι ομως ειμαι πολυ τυχερος γιατι αρκετα συχνα μου παραπονιεται οτι δεν της κανω μια δυο κωλιες που της αρεσουν τοσο πολυ.
-
Κι ομως ειμαι πολυ τυχερος γιατι αρκετα συχνα μου παραπονιεται οτι δεν της κανω μια δυο κωλιες που της αρεσουν τοσο πολυ.Αδερφή έχει? Πόσο την πουλάει?
-
Απ τον Μαιο του 99 που το πρωτοειδα στο εξωφυλλο ενος περιοδικου εχω κολλησει...Χρωμα ασημι,αλλα δεν ξερω τι χρωμα καθισματα μου αρεσουν...μαυρα η κοκκινα!Οποτε περναει μπροστα μου ''φωναζω ο ερωτααας'' (με τις επακολουθες γκρινιες φυσικα 'τι,πιο πολυ σ αρεσει απο μενα???)!Στην μαντρα απο οπου πηρα αμαξι,ειχε ενα ασημι και τον παρακαλεσα να με αφησει να μπω κ απλα να το βαλω μπροστα...το βαλα και πατησα λιγο το γκαζι με νεκρο...τι ηχος,τι κιβωτιαρα!...Τιμη 31000!Δεν ξερω αν θα ειναι ευχρηστο,αν θα πηγαινει γρηγορα και με ασφαλεια στις στροφες,αν στη βροχη θα τολμαω να το πατησω...ξερω ομως οτι σε λιγα χρονια (να πεσει και κανα ταλιρο η τιμη) εστω και για εξι μηνες που λεει ο λογος ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩΩΩΩΩ εστω κι αν ειναι 10 ετων!!!
-
Κι ομως ειμαι πολυ τυχερος γιατι αρκετα συχνα μου παραπονιεται οτι δεν της κανω μια δυο κωλιες που της αρεσουν τοσο πολυ.
Αδερφή έχει? Πόσο την πουλάει?
Eχει μωρε αλλα ειναι παντρεμενη.
Αμ το αλλο
Της αρεσει λεει οταν τσιριζουν οι ροδες απο αποτομες εκκινησεις!!! -
Eχει μωρε αλλα ειναι παντρεμενη.Να πάρει... άργησα!
Αμ το αλλο
Της αρεσει λεει οταν τσιριζουν οι ροδες απο αποτομες εκκινησεις!!!Μου περιγράφεις μια κολλητή μου φίλη τώρα... Λες?
-
Της αρέσουν οι υπερστροφές και τα ηχηρά σπιναρίσματα!!!
Χαίρομαι που υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες..... (και που είναι και κατάλληλες για γάμο....αφού είναι παντρεμένες....).
Οπότε σαν ελεύθερος μπορώ να ελπίζω ακόμα! -
onyx !, λες να υπάρχει ελπίδα και για εμάς?
PS: κοίτα ένα σχόλιό μου τι τροπή έφερε στην κουβέντα!
-
Και για τα δυο αυτοκίνητα, σας παραπέμπω σε γνωστό περιοδικό του χώρου όπου κάνουν νυχτερινές βόλτες στο Ψυχικό και στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα...Η κοπέλα μου τα διάβασε και, μια που είναι Θεσσαλονικιά, πήρε το Νισσάν της και βγήκε βόλτα! Με 220 ίππους και 2.200 κυβικά λιγότερα βέβαια! Α, και μοντέλο του '86! Πάντως, είναι Νισσάν!
Honda S2000 ή Nissan 350Z;