-
ΝΕΟ GOLF ... ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ Η ΝΤΑΚΟΤΑ
-
-
-
Νομιζω οτι η στρατηγικη διαφημισης για το golf εχει πιασει πατο.Ενταξει ειναι ενα καλο μικρομεσαιο (ισως το καλυτερο) αλλα ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας επειδη παραγεται στην αγορα τοσα χρονια.Εμενα προσωπικα με εχουν αποτρεψει οι συνηρμοι με τον john lenon κ.α. και ολο αυτο το σκεπτικο κατ εμε ειναι εντελως λαθος. Ακομα και η bmw και mercedes κανουν 'εξυπνες' διαμφημισεις και οχι μουρατες και εντυπωσιακες.Εχετε δει αυτες της σειρας 3 ή της C class ?
-
Αυτή του νέου Astra με τον φυλακισμένο θεωρείται έξυπνη; Ώρες ώρες με εκπλήσσουν με την βλακεία τους ορισμένες διαφημίσεις.
-
Στις διαφημήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα νομίζω η SEAT είναι μπροστά
-
Εμένα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση χωρίς να είναι κάτι τρομερό η διαφήμιση του almera. Πολύ ευχάριστο θέαμα με ωραία μουσική και γενικά σε κάνει να νοιώθεις όμορφα...
Κατά τ' άλλα νομίζω ότι η διαφήμιση της seat με το 'Δεν έχουμε ibiza' είναι από τις κορυφαίες.. -
Η μόνη που αξίζει είναι του MX-5. Οι άλλες είναι φλωρέξ.
-
Συμφωνώ για το SEAT.Πολλή καλή διαφήμιση.
Θα πρόσθετα όμως ότι και αυτή του 307CC είναι εξαιρετική. Πολύ ωραίο το εφέ με το βράχο αλλά και η μουσική πραγματικά ταιριάζει.
Διαφωνείτε; -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η μόνη που αξίζει είναι του MX-5. Οι άλλες είναι φλωρέξ.Ευτυχώς που δεν είσαι απόλυτος σε ότι λες βρε Κώστα. Είπαμε ότι έχουν μια έλλειψη έμπνευσης οι διαφημιστές μας αλλά όχι κι έτσι.
-
Μου άρεσε αυτή του 407, από τις τελευταίες. Περνάει πραγματικά το μήνυμα. Και είναι φανταστικό αυτοκίνητο.
Παρεμπιπτόντως οι διαφημιστές μας σε παγκόσμιο επίπεδο δεν παίζονται. Πηγαίνετε να ρωτήσετε πόσοι δουλεύουν έξω.
-
Ε μα βρε Μανώλη, όλο αυτό το στυλ το πολιτικώς ορθό (τ'αμάξι να πάει ΕΥΘΕΙΑ κι όλοι να χαζεύουν πόσο οδηγάρα είναι ο σωφέρ που το πάει ΕΥΘΕΙΑ) ή το 'τι ωραία που περνάμε με τα γκομενάκια που προσελκύει το αμάξι μας' ή 'αχ καλέ πόσες θήκες έχει τ'αμάξι και πρίζες μέχρι και για καφετιέρα' ή 'ρε συ, κοίτα πόσα ξένα αρχικά έχει τ'αμάξι (ESP, ABS, BAS, MSR, VDC, ASR, TCS, πιπί) και πόσο τέλεια νιώθουμε γι'αυτό' ή 'α, πρώτο το SUVλάκι μου, με σηκώνει πάνω απ'την πλέμπα και τους κοιτάζω όλους σα σκουλήκια - τώρα κουφάλες θα μου δώσετε προτεραιότητα θέλετε δε θέλετε'. Ε, αρκετά πια! Η οδήγηση, η αυτοκίνηση πού πήγαν;
Αντίθετα, τα παντιλίκια του MX-5 είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
-
Πέρα από τις διαφημίσεις που αφορούν καθαρά τα αυτοκίνητα υπάρχουν και άλλες πολύ έξυπνες. Θα αναφέρω τον πιτσιρικά που πουλούσε μολύβια βάζοντας πινακίδα πωλείται σερ ένα Golf νομίζω. Επίσης η διαφήμιση προσαρμόζεται και στο κοινό που απευθύνεται. Θα προωθούσαν ποτέ το Lancer με διαφήμιση που το δείχνει να κάνει πάντες.
-
Οι περισσότερες διαφημίσεις που προωθούν τα νέα μοντέλα δεν μου αρέσουν και πολύ.
Καταρχήν, δεν μπορώ σε μια διαφήμιση να βλέπω : δώρο αυτό, δώρο εκείνο και γενικά τιμές και πολλές προσφορές.
Δυστυχώς σήμερα ο Έλληνας πολλές φορές αγοράζει από τις προσφορές των διαφημίσεων.
Εκτός αυτού, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται (π.χ. Ηyundai, Kia, κτλ...) δεν σου αφήνει καμιά γεύση, παρά μόνο δόσεις.Προσωπικά μου αρέσουν οι διαφημίσεις οι οποίες δεν περιέχουν λόγια ( ).
Οι προβολές, δηλαδή, οι οποίες μπορούν να σου περάσουν τα μηνύματα που θέλουν, χωρίς πολύ κόπο και ιδρώτα, αλλά μέσα από ένα έξυπνο και μυστηριώδες σενάριο.
Παράδειγμα; Ναί, θα το πώ !
Οι περισσότερες διαφημίσεις της Audi για μένα προσωπικά παίρνουν σχεδόν...άριστα.Μου έχει μείνει αυτή με το νέο Α8, στην οποία παρουσιάζεται συγχρόνως και η διαδρομή της εταιρείας μέσα στο χρόνο.
Άλλες που μου άρεσαν σχετικά, είναι αυτή της νέας σειράς 5 της BMW, του 307 cc, του Golf ίσως, του Touareg κτλ...
-
H audi?Γούστα είναι αυτά βέβαια,αλλα τις διαφημίσεις της δεν τις θυμάμαι καν
Αντίθετα αυτη με το ibiza ειναι πολύ καλή,σχεδόν χαίρεσαι να την βλεπεις.
Και τις toyota ειναι καλές,εχουν κάτι να πουν με έξυπνο τρόπο. -
Απο διαφημίσεις της Audi θυμάμαι κάτι παλιές με έναν μοναχό που έλεγε κάτι για 'πραγματικές αξίες' και κολοκύθια τούμπανα. Η απόλυτη κιτσαρία και γραφικότητα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο διαφημίσεις της Audi θυμάμαι κάτι παλιές με έναν μοναχό που έλεγε κάτι για 'πραγματικές αξίες' και κολοκύθια τούμπανα. Η απόλυτη κιτσαρία και γραφικότηταΚι όμως: το ό,τι τη θυμάσαι σημαίνει επιτυχία
Αντίστοιχα επιτυχημένη και η περίφημη 'Μα δεν είναι Golf' (ας μην ανοίξουμε συζήτηση επ΄ αυτού τώρα, αλλά ως διαφήμιση πέτυχε το στόχο της)
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο διαφημίσεις της Audi θυμάμαι κάτι παλιές με έναν μοναχό που έλεγε κάτι για 'πραγματικές αξίες' και κολοκύθια τούμπανα. Η απόλυτη κιτσαρία και γραφικότηταXμμμ...
Εγώ αυτές που έχω στο μυαλό μου είναι μία με το Α8 που προανέφερα, μία άλλη με την καλόγρια και το ΤΤ, άλλη μια με το Α4 1.8Τ και έναν ταύρο (!), το Α6 το προηγούμενο με το surf που έκανε κάποιος μέσα σε μια λίμνη ενώ ήταν δεμένος από τον κοτσαδόρο.Κοινός παρονομαστής αυτών ; no words...!
-
Και μην ξεχνάμε και τον Έλβις!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αντίστοιχα επιτυχημένη και η περίφημη 'Μα δεν είναι Golf' (ας μην ανοίξουμε συζήτηση επ΄ αυτού τώρα, αλλά ως διαφήμιση πέτυχε το στόχο της)Και να προσθέσω σε εκείνη τη διαφήμιση, ότι το αυτοκίνητο που της έφερε και είπε 'μα, δεν είναι Golf', ήταν ένα Peugeot 307 !
Διαφημίσεις αυτοκινήτων