-
-
Ενα από τα πιο επιτυχημένα facelift της ιστορίας! Υπερβολή ίσως αλλά έκαναν τρομερή δουλειά! Φυσικά και θα το γούσταρα φουλ, με το 1,5 και τα 160 αλόγατα.
-
Καλησπέρα στην παρέα
για i10 του 2010 με 102000 χλμ τι αμορτισέρ να βάλω ;ΚΥΒ excel G μαύρα ή κάτι άλλο ;
Τιμές ;Σημ: Το αμάξι το οδηγάει κυρίως η γυναίκα μου και περιστασιακά εγώ κυρίως μέσα στην πόλη
-
@bathan said in HYUNDAI FORUM:
Καλησπέρα στην παρέα
για i10 του 2010 με 102000 χλμ τι αμορτισέρ να βάλω ;ΚΥΒ excel G μαύρα ή κάτι άλλο ;
Τιμές ;Σημ: Το αμάξι το οδηγάει κυρίως η γυναίκα μου και περιστασιακά εγώ κυρίως μέσα στην πόλη
Καλησπέρα,
https://www.rellasamortiser.gr/el/products/amortiser/hyundai/hyundai-i10/hyundai-i10-2007-2014
-
Μια βοήθεια παιδιά, σε i20 με Android Auto φίλου, δεν έχω καταφέρει στα Google Maps να ακούει Ελληνικά. Σε εσάς δουλεύει; Και αν ναι πως; Το τηλέφωνο του Samsung Galaxy A03. Ευχαριστώ και Καλή Ανάσταση!
-
Όταν λες να ακούει; Φωνητικές;
Σε i30 γράφεις σε greeklish και τα βρίσκει μια χαρά. -
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
Όταν λες να ακούει; Φωνητικές;
Σε i30 γράφεις σε greeklish και τα βρίσκει μια χαρά.Ναι φωνητικές, Ελληνικά σε Android Auto.
Πχ στο Tucson με CarPlay όμως, από Google Maps ακούει κανονικά τις φωνητικές στα Ελληνικά…
-
καλημερα!Παιδια εχω hyundai santa fe του 2004 μαυρο 2,7 v6 και το δεινω για ανταλακτικα αυτοματο..6942501014 ευχαριστω.
-
Έκδοση αλά ignis δηλαδή mini suv του ινδικού grand i10 αλλά με 4.18μ μήκος!
Τεράστιοι χώροι, πραγματικά τεράστιοι χώροι επιβατών, 391 λίτρα χώρος αποσκευών. Μικρό πόλης, (περίπου) που τα κάνει όλα και έχεις μια κάποια απόσταση από το έδαφος να κινείται εύκολα. Έχω την αίσθηση πως η αγορά της Ινδίας έχει πολύ πιο ενδιαφέρουσα γκάμα οχημάτων από την Ευρωπαϊκή.
-
Σε αυτές τις διαστάσεις έχουμε το Vitara.
-
Για όλα έχουμε το Vitara
-
Χαιρετώ την παρέα,
μόλις αγόρασα ένα i-20 βενζίνη 84hp του 2017. Το αυτοκίνητο έχει 135.000 πάνω του και το μόνο θέμα που είχε μετά από τεχνικό έλεγχο ήταν δίσκο/πλατό. Προσαρμόσαμε λίγο την τιμή με τον πωλητή έτσι ώστε να μπορέσω να το φτιάξω εγώ όπως και όπου θέλω.
Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι δίσκο/πλατό φορούσαν από το εργοστάσιο αυτά τα αυτοκίνητα. Θα με βοηθήσει στην προσπάθεια μου να αποφασίσω ποιο σετ θα πάρω, αυτό που είχε από το εργοστάσιο ή ενδεχομένως κάτι άλλο. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη, σας ευχαριστώ!
-
@yannikab said in HYUNDAI FORUM:
Χαιρετώ την παρέα,
μόλις αγόρασα ένα i-20 βενζίνη 84hp του 2017. Το αυτοκίνητο έχει 135.000 πάνω του και το μόνο θέμα που είχε μετά από τεχνικό έλεγχο ήταν δίσκο/πλατό. Προσαρμόσαμε λίγο την τιμή με τον πωλητή έτσι ώστε να μπορέσω να το φτιάξω εγώ όπως και όπου θέλω.
Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι δίσκο/πλατό φορούσαν από το εργοστάσιο αυτά τα αυτοκίνητα. Θα με βοηθήσει στην προσπάθεια μου να αποφασίσω ποιο σετ θα πάρω, αυτό που είχε από το εργοστάσιο ή ενδεχομένως κάτι άλλο. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη, σας ευχαριστώ!
Καλορίζικο! Χωρίς να γνωρίζω το εργοστασιακό, θα έλεγα ότι αυτό, της Ιαπωνικής Aisin, θα σε καλύψει πλήρως: https://www.antallaktikaonline.gr/aisin/13478971#Set-symplekti
-
@npapanik said in HYUNDAI FORUM:
Χαιρετώ την παρέα,
Καλορίζικο! Χωρίς να γνωρίζω το εργοστασιακό, θα έλεγα ότι αυτό, της Ιαπωνικής Aisin, θα σε καλύψει πλήρως: https://www.antallaktikaonline.gr/aisin/13478971#Set-symplekti
Σε ευχαριστώ πολύ, καθώς και για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι η μια από τις δύο επιλογές που έχω εντοπίσει. Η άλλη είναι το κιτ της Sachs σε πολύ παρόμοια τιμή. Αναρωτιέμαι πως συγκρίνονται αυτά τα δύο δίσκο/πλατό, πχ σε σκληρότητα (θα προτιμούσα ένα πιο μαλακό συμπλέκτη), καθώς και αντοχές. Έχω ακούσει ότι τα γιαπωνέζικα είναι λίγο πιο σκληρά αλλά αντέχουν και περισσότερο.
-
@npapanik said in HYUNDAI FORUM:
Χαιρετώ την παρέα,
Σε ευχαριστώ πολύ, καθώς και για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι η μια από τις δύο επιλογές που έχω εντοπίσει. Η άλλη είναι το κιτ της Sachs σε πολύ παρόμοια τιμή. Αναρωτιέμαι πως συγκρίνονται αυτά τα δύο δίσκο/πλατό, πχ σε σκληρότητα (θα προτιμούσα ένα πιο μαλακό συμπλέκτη), καθώς και αντοχές. Έχω ακούσει ότι τα γιαπωνέζικα είναι λίγο πιο σκληρά αλλά αντέχουν και περισσότερο.
Δεν νομίζω να δεις μεγάλη διαφορά στην δύναμη στο πεντάλ. Προσωπικά θα επέλεγα την αντοχή.
-
Έχω νοικιάσει ένα αυτόματο i20 του 2018/2019 με (μάλλον) τον 1.0 100ps. Ξέρουμε τι αυτόματο φοράει;
Ρωτάω γιατί είναι πολύ ευχάριστο μες την πόλη και εγώ δεν έχω εμπειρία από αυτόματα. -
Το προηγούμενο; αν ναι 4αρι μετατροπέα ροπής.
Επίσης τα φρένα είναι το αριστερό πενταλ
-
@lap said in HYUNDAI FORUM:
Το προηγούμενο; αν ναι 4αρι μετατροπέα ροπής.
Επίσης τα φρένα είναι το αριστερό πενταλ
Χαχαχα
Ναι το προηγούμενο.
7 ταχύτητες έχει πάντως. -
Ε τότε διπλού συμπλέκτη
-
HYUNDAI FORUM