-
Νομίζω ότι το μοντέλο που αναφέρεις είναι το full hybrid το οποίο από 141 χάνει κι αυτό 3 αλογάκια;
-
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
Νομίζω ότι το μοντέλο που αναφέρεις είναι το full hybrid το οποίο από 141 χάνει κι αυτό 3 αλογάκια;
Όχι θα φέρουν καινούριο σύνολο στο kona my25
-
Νομίζω κατάλαβα, πρέπει να είναι ο 1.6 turbo με ακόμα πιο μειωμένη ισχύ. Κάπου το πήρε το μάτι μου.
-
Ειδα και το κονα και το i30 απο κοντα (διπλα ηταν).Εντυπωση μου εκανε που μου ειπε οτι το κονα ειναι made in korea.Επισης μου εκανε εντυπωση (αρνητικη) η τιμη του ι30.25-26000???Μιλαμε τωρα για ενα αμαξι που παραγεται απο το 17 και εχει 2 facelift (το 20 και 24).Αλλα σαν θεση οδηγησης ειναι καλυτερο το ι30 ενω στο κονα ο λευγες ταχυτητων ειναι αρκετα μακρια πρεπει να τεντωνεις το χερι δηλαδη (ειμαι μετριου αναστηματος).Στα αρνητικα γενικοτερα μεγαλες καταναλωσεις και ρυποι.Αλλα οκ σε αυτα τα λεφτα κατανητο
-
@chris__7 said in HYUNDAI FORUM:
Επισης μου εκανε εντυπωση (αρνητικη) η τιμη του ι30.25-26000???Μιλαμε τωρα για ενα αμαξι που παραγεται απο το 17 και εχει 2 facelift (το 20 και 24).
Πάει κ η χουντάι. Φεισλιφτ και 4χιλιαρο. Κοστιζουν οι αισθητικοι φαινεται. Τελικά ρε γμτ όλοι θέλουν να γίνουν πριμιουμ για καποιο λογο.
Ανέβα ανέβα όμως η τιμούλα μπορεί να πάθεις (κ εσυ) Έλον κυρια χουνται.
-
@williamg said in HYUNDAI FORUM:
Επισης μου εκανε εντυπωση (αρνητικη) η τιμη του ι30.25-26000???Μιλαμε τωρα για ενα αμαξι που παραγεται απο το 17 και εχει 2 facelift (το 20 και 24).
Πάει κ η χουντάι. Φεισλιφτ και 4χιλιαρο. Κοστιζουν οι αισθητικοι φαινεται. Τελικά ρε γμτ όλοι θέλουν να γίνουν πριμιουμ για καποιο λογο.
-
@super-t said in HYUNDAI FORUM:
@williamg said in HYUNDAI FORUM:
Τα συστήματα ασφαλείας που πρέπει να φέρουν τα αυτοκίνητα έως τις 7 Ιουλίου 2024 περιλαμβάνουν το σήμα έκτακτης ανάγκης (ESS), το σύστημα κλειδώματος αλκοόλ (ALC), την προειδοποίηση για υπνηλία και προσοχή οδηγού (DDR-AW), το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS), την έξυπνη υποβοήθηση ταχύτητας (ISA), το σύστημα ανίχνευσης οπισθοπορείας (REV), την προειδοποίηση σύγκρουσης πεζών και ποδηλάτων (PCW) και το σύστημα πληροφοριών τυφλού σημείου (BLIS).
Μάλιστα. Δεν είδα αν τα χει ολα αυτα το ι30. Ωστε η ΕΕ νομιζει οτι φορτωνοντας τα αμαξια με ενα σκασμο ηλεκτρονικες nannies θα μειωσει τα ατυχήματα υποκαθιστώντας την περιστασιακη ή μονιμη ανικανοτητα ή σταρχιδισμο του οδηγού. Θα γελάσουμε πικρά πάλι.
-
H Hyundai τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο κατά σκάλες ολόκληρες, δεν είναι απλά όπως κάποτε vfm επιλογές, πλέον κοιτά κατάματα τον καθιερωμένο ανταγωνισμό επομένως, έχει ανέβει και το αντίστοιχο κασέ, δεν είναι η Hyundai που ήταν κάποτε και αυτό είναι για καλό. Φυσικά και παίζει ρόλο και το ότι η ΕΕ πλέον προικίζει τα νέα μοντέλα με ένα σωρό συστήματα ασφαλείας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τιμές.
Και μιλώντας για ΕΕ, είναι δυνατόν να άφηναν τη Hyundai να προσφέρει τα προϊόντα που προσφέρει, με χαμηλότερες τιμές του ανταγωνισμού, ειδικα όταν ο ανταγωνισμός αυτός έχει ως έδρα του ευρωπαϊκές χώρες; Θα ήταν χαρακίρι για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές να πρόσφεραν οι κορεάτες ένα αντάξιο προϊόν με χαμηλότερη τιμή.
Η εταιρεία δεν έχει χάσει τον value for money χαρακτήρα της, πλέον όμως τιμολογιακά, έχει κλείσει αρκετά η ψαλίδα, χωρίς όμως αυτό να είναι παράλογο.
-
Η Hyundai λογικά έχει εξαιρετική γραμμή παραγωγής που της επιτρέπει να προσφέρει καλύτερες τιμές χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα. Το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει ανταγωνιστικές τιμές δεν σημαίνει ότι έχει σταθερά χειρότερη ποιότητα από τους άλλους.
Αυτό το report είναι 2 ετών και τα νούμερα αν και μπορεί να μην δείχνουν όλη την εικόνα σίγουρα δεν λένε ψέματα
-
@czio said in HYUNDAI FORUM:
Η Hyundai λογικά έχει εξαιρετική γραμμή παραγωγής που της επιτρέπει να προσφέρει καλύτερες τιμές χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα. Το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει ανταγωνιστικές τιμές δεν σημαίνει ότι έχει σταθερά χειρότερη ποιότητα από τους άλλους.
Αυτό το report είναι 2 ετών και τα νούμερα αν και μπορεί να μην δείχνουν όλη την εικόνα σίγουρα δεν λένε ψέματα
Εμένα μου είπαν στην έκθεση ότι το πολύ 2 μήνες κάνουν να έρθουν πλέον τα αμάξια της hyundai γιατί όταν πας και το παίρνεις είναι ήδη σε γραμμή παραγωγής ή ακόμα και έτοιμο.Και το kona made in korea όχι Turkey
-
καλησπερα,
γενικα ειμαι ασχετος απο τη τεχνολογια των αυτοκινητων
εχω απο το 2000 το vectra 1600 sedanειδα το corsa gs και το i20 και i30 f/l
το corsa gs μου φανηκε πολυ φτωχομεχρι τελος της εβδομαδας λεω να κλεισω το λευκο i30 f/l 1500 με 96 αλογα στα 22800€ τελικη τιμη στο σαιτ ειδα οτι το παλιο (οχι το facelift) ειναι στα 1000 με 110αλογα και φθηνοτερο
δωρο μουπε πατακια + καλυμμα + πυροσβεστηραλετε να ψαξω να βρω το προηγουμενο μοντελο ή αξιζει το νεο;
εχει εξτρα 400€ αλλο χρωμα να τον πιεσω να μου κανει αυτο δωρο ή μιση τιμη το χρωμα ; -
Αν βρεις το pre fl, γνώμη μου, χτυπά το.
Το fl είναι ακριβότερο, με λιγότερα άλογα λόγω ρύπων και ελάχιστα καλύτερο εξοπλισμό.
Εμφανισιακά έχει παραμείνει κατά 98% το ίδιο. -
-
E ολοι ξέρουμε γιατί σνομπάρεται/ούμε την Χιουντάι.
Είναι σχετικά νέο brand και τα άθλια καγκουρεμένα accnet/coupe που έχουν οι γύφτοι, και κάποιοι «μερακλήδες», δημιουργούν κακό προηγούμενο στην συνείδηση. -
@bassstarlet said in HYUNDAI FORUM:
E ολοι ξέρουμε γιατί σνομπάρεται/ούμε την Χιουντάι.
Είναι σχετικά νέο brand και τα άθλια καγκουρεμένα accnet/coupe που έχουν οι γύφτοι, και κάποιοι «μερακλήδες», δημιουργούν κακό προηγούμενο στην συνείδηση.Αυτό μπορεί να συνέβαινε 25 χρόνια πριν, πλέον 3η εταιρεία στον κόσμο με μεγάλες επενδύσεις στο RnD. Στα EV για παράδειγμα είναι ή 2ή πιο δημοφιλή μάρκα στον δυτικό κόσμο και πρωταθλήτρια στο WRC.
Όταν βλέπεις θετικότατα σχόλια απο τον πιο δημοφιλή reviewer στον κόσμο, που έχει πάρει συνεντεύξεις τον Elon Musk όπως και τον Marc Zuckerberg για τέτοια δυναμική μιλάμε.
Η εποχές έχουν αλλάξει από τότε.
-
Α καλά, αν έχει πάρει συνέντευξη από τον Ζούκενμπεργκ...
Πάντως η πλειοψηφία του κόσμου, δεν έχει πάρει μυρωδιά από wrc και ποιός είναι 3ος ή 5ος σε πωλήσεις.Πόσο μάλλον το RnD! -
Διαβασα στο παρακατω αρθρο που θα επισυναψω οτι καποια συστηματα ασφαλειας ειναι υποχρεωτικα πλεον στην ευρωπη.
Ομως βλεπω οτι στην hyundai το σύστημα πληροφοριών τυφλού σημείου (BLIS) (μαλλον το σηματακι στον καθρεφτη οταν πας να αλλαξεις λωριδα) δεν ειναι στο βασικο εξοπλισμο.Απο οσο ξερω ειναι μονο αυτο με τις καμερες και ειναι extra. Γνωριζει καποιος τους προαιρετικους εξοπλισμους τα κοστη?Δεν μπορω να το βρω στο σαιτ αυτο
-
Διαβασα στο παρακατω αρθρο που θα επισυναψω οτι καποια συστηματα ασφαλειας ειναι υποχρεωτικα πλεον στην ευρωπη.
Ομως βλεπω οτι στην hyundai το σύστημα πληροφοριών τυφλού σημείου (BLIS) (μαλλον το σηματακι στον καθρεφτη οταν πας να αλλαξεις λωριδα) δεν ειναι στο βασικο εξοπλισμο.Απο οσο ξερω ειναι μονο αυτο με τις καμερες και ειναι extra. Γνωριζει καποιος τους προαιρετικους εξοπλισμους τα κοστη?Δεν μπορω να το βρω στο σαιτ αυτο
Νομίζω είχε αναφερθεί στο thread του Tucson πριν 2 χρόνια, 1350 ευρώ τότε αν θυμάμαι καλά
-
Aπό το παραπάνω άρθρο:
«Το κέρδος όμως για την ΕΕ θα είναι τεράστιο, καθώς αυτά θα μειώσουν τα ποσοστά των ατυχημάτων στους ευρωπαϊκούς δρόμους και κατά συνέπεια το κόστος των ασφαλίστρων.»Άμα δείτε εσείς ασφάλιστρα να μειώνονται, εγώ θα αγοράσω suv και θα βρίζω τα hatchback/sedan
-
Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω για οσους εχουν hyundai 5-7 ετων με κινητηρες τουρμπο gdi πχ το 1000αρι αν τους εχει ωγαλει ποτε καποιο προβλημα εοειδη ειναι τουρμπο μικρης χωρητικοτητας
HYUNDAI FORUM