-
Ο χρήστης matador3276 έγραψε:
Χαζευοντας σημερα τιμες on line ασφαλισης επεσα στο παρακατω λινκεπιλεγεις ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
και αφου γραψεις τον αριθμο κυκλοφοριας , επιλεγοντας την επιλογη ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ μου, στο εμφανιζει.
Ειναι σιγουρα πληροφορηση που την εχουν οι εταιρειες, αλλα ειναι ''σωστο'' να μπορει να το δει ο οποιοσδηποτε;
Δοκιμαστε αριθμους κ θα δειτε
Εντάξει, μόνο μάρκα οχήματος δείχνει, αυτό και στο δρόμο το βλέπεις, τα προσωπικά στοιχεία αν έδειχνε θα ήταν έγκλημα...
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Έχει κάποιος άποψη για την Qudos?Είχαμε μια ...'στενή' επαφή με έναν κύριο σήμερα και η ασφαλιστική του είναι η παραπάνω, η οποία δεν συμμετέχει στον φιλικό διακανονισμό, οπότε μου είπαν απο τη δική μου ασφαλιστική, οτι θα πρέπει να πληρώσω εγώ τις υλικές ζημιές και να τους πάω τα τιμολόγια...
Θα σου ελεγα να βρεις συνεργειο που εμπιστςυεσαι και δεχεται επισκευη κανοωντας του εξουσιοδοτηση να πληρωθει
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Θα σου ελεγα να βρεις συνεργειο που εμπιστςυεσαι και δεχεται επισκευη κανοωντας του εξουσιοδοτηση να πληρωθειΔεν έχω τρακάρει ποτέ στη ζωή μου, παρά μια φορά 7 μήνες μετά που πήρα το δίπλωμα.
Τον προηγούμενο αιώνα, δηλαδή...Ο μόνος μηχανικός που εμπιστεύομαι είναι εκείνος που πήγαινα το scirocco, ο οποίος όμως είναι ανεξάρτητος. Η μεγάλη διάρκεια εγγύησης της ford δρα λίγο αρνητικά σε αυτές τις περιπτώσεις.
Απο την Qudos ήρθε πραγματογνώμονας με διακριτικά της Interamerican, οπότε προφανώς υπάρχει κάποια συνεργασία, αλλά δεν την έχω ακούσει ποτέ ως εταιρεία την ίδια. Γι' αυτό ρώτησα αν ξέρει κάποιος κάτι για την αξιοπιστία της...
-
Πάντως με βάση αυτές τις ενδεικτικές κριτικές, δεν φαίνεται να είναι και η καλύτερη περίπτωση εταιρείας η Qudos:
https://www.google.gr/search?q=Qudos&oq ... ddb748,1,,,
-
Ωχ, ωχ... φτιάξε μου το Σάββατο, τώρα...
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
καλημέρα παίδες
25/5 αυτοκίνητο ibiza tgi με μεικτή ασφάλιση στην allianz (320€/6 μήνες), μιας και έρχεται η λήξη της ψάχνομαι...
Η allianz θέλει για άλλο ένα 6μηνο 315€
Ασφαλιστής μου έκανε πρόταση 570 ετήσια μεικτή με 500 € απαλλαγή
Μέσω insurance market βρίσκω
interlife 320
interamerican 500
και στη hellas direct 370 μεικτή ετήσια με 500€ απαλλαγή πάντα
τι γνώμη έχετε;Στη φθηνότερη.
-
Η Qudos ...λουκέτο, για όσους ενδιαφέρονται. Οι υπάρχουσες ασφαλιστικές συμβάσεις λύονται αυτόματα στις 28/3/2019!
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Η Qudos ...λουκέτο, για όσους ενδιαφέρονται. Οι υπάρχουσες ασφαλιστικές συμβάσεις λύονται αυτόματα στις 28/3/2019!Και πλέον τα λουκέτα σημαίνει πτώχευση χώρος επικουρικό και άντε να βρεις άκρη να αποζημιωθείς από την πτωχευτική περιουσία είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό όπως η qudos τώρα.
Είμαστε σε φάση απορρύθμισης και εδώ και θα δαγκώσουν πολύ κόσμο.
Προσοχή -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
...άντε να βρεις άκρη να αποζημιωθείς ...και θα δαγκώσουν πολύ κόσμο.Με πρώτη 'δαγκωμένη' ...τη γράφουσα!
-
Αν ένα αυτοκίνητο είναι γραμμένο σε 2 ονόματα, ο ένας ιδιοκτήτης μένει μόνιμα στην επαρχία και ο άλλος σε μεγάλη πόλη (Αθήνα/Θεσσαλονίκη) τι γίνεται με την ασφάλεια αν θεωρήσουμε ότι τις μισές μέρες κυκλοφορεί στη μια πόλη και τις μισές στην άλλη;
-
Χώρος πυλωτής πολυκατοικίας. Κάνει όπισθεν ο άλλος και πάει και πέφτει σε άλλον και του κατεβάζει τον πίσω προφυλακτήρα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με τις ασφάλειες; Είναι ασφαλισμένα τα αυτοκίνητα για τέτοιες περιπτώσεις ή αφορά ειδική κατηγορία ασφάλισης;
-
Χώρος πυλωτής πολυκατοικίας. Κάνει όπισθεν ο άλλος και πάει και πέφτει σε άλλον και του κατεβάζει τον πίσω προφυλακτήρα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με τις ασφάλειες; Είναι ασφαλισμένα τα αυτοκίνητα για τέτοιες περιπτώσεις ή αφορά ειδική κατηγορία ασφάλισης;
Χωρις να παιρνω ορκο, ισχυει η ασφαλεια και γι αυτες τις περιπτωσεις
-
Από το ψάξιμο που έκανα κατάλαβα ότι ο ΚΟΚ ισχύει και στους χώρους στάθμευσης.
Με τις ασφάλειες είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Έχω στείλει ένα email στην εξυπηρέτηση της ασφαλιστικής μου (Anytime) και είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσουν.
-
Μια χαρά ισχύουν.
-
Κανονικά ισχύει και εκεί.
-
Περιμένω και την απάντηση της ANYTIME.
Διαβάζω το βιβλίο/οδηγό ασφάλισης της ANYTIME και κάνει αναφορά για εξαιρέσεις στα τροχαία γεγονότα που συμβαίνουν σε χώρους στάθμευσης.
-
Οι ασφάλειες καλύπτουν την αστική ευθύνη.
Ανεξάρτητα αν εφαρμόζεται σε κάποιο σημείο ο ΚΟΚ ή όχι η ασφάλεια δεν έχει σχέση με αυτό, οφείλει να καλύψει καιε ζημιά που προκαλούμε.
Αν βέβαια σας έχουν εξαιρέσεις στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων για τετοιες περιπτώσεις, ας προσέχατε τι επιλέγετε.
το φθηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά λένε στο χωριό μου.
απο τη στιγμή που δήθεν υπάρχει ανταγωνισμός από ανύπαρκτες ή budget εταιρείες που τυφλώνουν τον κόσμο με μια χαμηλή τιμή και είναι τιγκα στις εξαιρέσεις ή αν χρειάζεται να αποζημιώσετε κάναν ταλαίπωρο του βγάζετε το λάδι, την πίστη και την Παναγία όπως κλείνουν χωρίς καμία κάλυψη από το επικουρικό και πρέπει πια να αναγγέλλεσαι στην πτωχευτική περιουσία της κάθε εταιρειας σύμφωνα με τους νόμους της κάθε χώρας, καλη τύχη.
Εσείς είστε χαρούμενοι επειδή γλυτωσατε 20-30 ευρώ και οι άλλοι ας πάνε να τραβιούνται για να ξεμπερδέψουν.
Εδώ μεγαλες εταιρείες leasing δεν έχουν καν κάλυψη νομικής προστασίας στα συμβόλαια τους και φυσικά την άρνηση του κάθε περίεργου να κάνει δήλωση (ειδικά για μικρες ζημιες) τη χρεώνουν στην απαλλαγή του πελάτη τους.
Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή η ασφαλιστική αγορά. -
Έτσι όπως έχει γίνει ο ασφαλιστικός κλάδος δεν ξέρω ποιος έχει το χρόνο και την διάθεση να κάτσει να ασχοληθεί με τα θέματα αυτά.
Εγώ δεν ξέρω καν αν οι ασφαλιστικές εταιρείες δίνουν τους όρους ενός ασφαλιστηρίου πριν την ασφάλιση, ώστε να τις διαβάσει ο ενδιαφερόμενος για να καταλάβει τις ακριβώς ασφαλίζεται σε κάθε πρόγραμμα.
Και αν κρίνω από τα βιβλία ασφάλισης και τους όρους του συμβολαίου της Interamerican/Anytime όλα τα προγράμματα έχουν εξαιρέσεις. Σχεδόν σε όλο το βιβλίο ασφάλισης γίνεται αναφορά σε εξαιρέσεις.
Αλλά και σε διάφορες άλλες ασφαλιστικές που είχα κατά καιρούς τα ίδια ήταν. Εξαιρέσεις.
-
Αν βέβαια σας έχουν εξαιρέσεις στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων για τετοιες περιπτώσεις, ας προσέχατε τι επιλέγετε.
το φθηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά λένε στο χωριό μου.
απο τη στιγμή που δήθεν υπάρχει ανταγωνισμός από ανύπαρκτες ή budget εταιρείες που τυφλώνουν τον κόσμο με μια χαμηλή τιμή και είναι τιγκα στις εξαιρέσεις ή αν χρειάζεται να αποζημιώσετε κάναν ταλαίπωρο του βγάζετε το λάδι, την πίστη και την Παναγία όπως κλείνουν χωρίς καμία κάλυψη από το επικουρικό και πρέπει πια να αναγγέλλεσαι στην πτωχευτική περιουσία της κάθε εταιρειας σύμφωνα με τους νόμους της κάθε χώρας, καλη τύχη.
Εσείς είστε χαρούμενοι επειδή γλυτωσατε 20-30 ευρώ και οι άλλοι ας πάνε να τραβιούνται για να ξεμπερδέψουν.Για αυτό υπάρχουν και εταιρείες όπως η Hellas Direct (με κάλυψε άμεσα για μερική κλοπή), που καλύπτουν σχεδόν τα πάντα (με καλύπτει σε περισσότερα από την Groupama!) και δεν γλυτώνω €20-30, αλλά €500 τον χρόνο!
-
Η Anytime απάντησε και επιβεβαίωσε ότι καλύπτει ασφαλιστικά όλα τα ατυχήματα σε χώρους πυλωτής πολυκατοικιών, ανεξαρτήτως συμβολαίου.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ