To καλοκαίρι του 2017 είχα αλλάξει μπροστινά τακάκια μαζί με δισκόπλακες στο αυτοκίνητο (Opel Astra H GTC 1.8 MY2005). H αλλαγή αυτή έγινε στα 185.000 χλμ.
Μέχρι τότε είχαν ξανααλλαχθεί 1 φορά τα μπροστά τακάκια (στα 90.000) ενώ οι (μαμά) δισκόπλακες αλλάχθηκαν πρώτη φορά στη δεύτερη αλλαγή σε τακάκια που έκανα, στα 185.000 χλμ.
Δισκόπλακες κατά την αλλαγή αυτή έβαλα τις γνήσιες GM/Opel ενώ τακάκια της ΑΤΕ (τα οποία ωστόσο έγραφαν πάνω τους Galfer, φαντάζομαι τα φτιάχνει η Galfer για την ΑΤΕ τα συγκεκριμένα).
Τα πρώτα 2+ χρόνια δεν είχα κάποιο θέμα με τον εν λόγω συνδυασμό, ούτε σε πέδηση ούτε σε θορύβους κλπ. Από κάποια στιγμή και μετά ωστόσο κατά το φρενάρισμα αρκετές φορές (όχι πάντα αλλά συχνά) ακουγόταν ένα σφύριγμα από την μπροστινή πλευρά, και κυρίως αριστερά.
Συνειδητοποίησα γρήγορα ότι το σφύριγμα οφειλόταν στα μπροστινά φρένα και κυρίως στον αριστερό μπροστά τροχό.
Σταδιακά και σε βάθος χρόνου παρατήρησα ότι οι μπροστά δισκόπλακες είχαν κάνει ελαφριές αυλακώσεις, δηλαδή η μείωση του πάχους τους δεν ήταν εντελώς ομοιόμορφη σε όλη την επιφάνειά τους. Λογικά αυτός ήταν και ο λόγος του σφυρίγματος.
Μάλλον ο συνδυασμός των τακακίων της ΑΤΕ/Galfer με τις γνήσιες δισκόπλακες δεν ήταν ο καλύτερος; Ή κάτι άλλο συνέβη με συνέπεια να έχω αυτά τα θέματα.
Στο δια ταύτα κατά την τελευταία επίσκεψη στο συνεργείο για σέρβις (προ 2μήνου), ο τεχνικός μου είπε ότι σύντομα θα χρειαστώ μπροστά τακάκια (πρότεινε μάλιστα να μου τα αλλάξει επί τόπου, αλλά αρνήθηκα).
Αυτή τη στιγμή το αμάξι έχει κοντά 258.000 χλμ.
Το ερώτημά μου είναι αν πρέπει οπωσδήποτε να αλλαχθούν ταυτόχρονα και οι δισκόπλακες μαζί με τα τακάκια, ή αν είναι οκ αν αλλαχθούν μόνο τα τακάκια αυτή τη φορά, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες δισκόπλακες είναι πάνω στο αυτοκίνητο περίπου για 73.000χλμ (όταν οι εργοστασιακές αλλάχθηκαν στις 185.000χλμ).
Όπως είναι τώρα η κατάσταση, πέρα από το σφύριγμα κατά το φρενάρισμα (δεν εννοώ σφύριγμα επειδή βρίσκει το ενδεικτικό έλασμα από το τακάκι στη δισκόπλακα) δεν έχω κάποιο άλλο θέμα με τις τωρινές δισκόπλακες.
Επιπρόσθετα, έχω ένα σετ γνήσια τακάκια Opel τα οποία φαίνεται να είναι εμφανώς πιο μαλακά από αυτά της ΑΤΕ που είχαν τοποθετηθεί προ 5ετίας (αφήνουν πολύ περισσότερη σκόνη από τα ΑΤΕ στην αφή), και σκεπτόμουν μήπως λόγω και αυτού του γεγονότος (μαλακά τακάκια) δεν υπάρχει πρόβλημα με το να τοποθετηθούν τα συγκεκριμένα σε δισκόπλακες με ελαφριές αυλακώσεις.