-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Το ότι οι nanoceramic είναι υποδεέστερες απο της Wincos είναι γνωστό. Με μια επίσκεψη στο site της madico βλέπεις τις διαφορές.
https://madico.com/automotive/window-ti ... no-ceramic
https://madico.com/automotive/window-tint/wincosΟι wincos όμως δεν υπάρχουν πουθενά και όπου ρώτησα όλοι μου είπαν πως έχουν καταργηθεί εδώ και πάνω απο ένα χρόνο στην ελληνική αγορά. Που τις βρήκε ο φίλος σου?? Δεν λές πάντως και άχρηστες τις nanoceramic.. Αυτή τη στιγμή είναι απο τις καλύτερες στην Ελληνική αγορά.
Ακριβώς αυτές οι προδιαγραφές με έκαναν να επιλέξω Nanoceramic75 για το μπροστινό παρμπρίζ, επειδή δείχνουν ότι στην απόρριψη θερμότητας οι WinCos70 και οι Nanoceramic75 είναι εξίσου ικανές (στο 1% η διαφορά τους, δηλαδή θεωρητικά μη αντιληπτή).
Εγώ λοιπόν λέω ότι στην πράξη οι διαφορές είναι πολύ μεγαλύτερες σε βάρος των Nanoceramic και ότι οι προδιαγραφές είναι παραπλανητικές. Σε αυτό συμφωνεί και ο εγκαταστάτης μου που έχει συλλέξει και το feedback των πελατών του. Δυστυχώς ήμουν ο πρώτος που έβαλα σε αυτόν και μου επιβεβαίωσε το θέμα τώρα που τον πήρα, ένα χρόνο και βάλε μετά. Πλέον απλώς σταμάτησε να τις δουλεύει...
Επίσης η ποιότητα της δουλειάς του είναι πέραν πάσης αμφιβολίας και τα 'νερά' που κάνει η μεμβράνη είναι χαρακτηριστικό της. Ίσως δεν το έχεις προσέξεις γιατί δεν είναι και κάτι φοβερό. -
Η Carglass ποιες δουλεύει πλέον για μπροστινό παρμπρίζ, ξέρουμε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Λοιπον ρωτησα στη llumar για το 3008.Η πρωτη επιλογη ειναι διαφανο παρμπριζ 41% .Οδηγου συνοδηγου 49% και πισω τζαμια 39% για να μη σκουρινει πολυ. Κοστος 330 ευρω.
Δευτερη επιλογη διαφανο παρμπριζ και πισω τζαμια 41%.Οδηγου συνοδηγου 49%.Κοστος 450 ευρω!!!
Οι αντιστοιχες τιμες σε avery dennison ειναι 280 για την επιλογη 1 και 340 για την επιλογη 2.Μεγαλη διαφορα τιμης ειδικα στην δευτερη επιλογη.Τοσο καλυτερες μεμβρανες ειναι η llumar απο τις avery για να δικαιολογουν αυτη τη διαφορα τιμης?Το κακο ειναι οτι εδω στα Χανια δεν βρισκω αλλη εταιρια πλην αυτων των δυο και αναγκαστικα θα παω σε μια απο αυτες...Αλλα τα 450 ευρω για μεμβρανες μου φαινετε υπερβολικο ποσο... -
Το. Παρμπριζ ανεβαζει το κοστος
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Λοιπον ρωτησα στη llumar για το 3008.Η πρωτη επιλογη ειναι διαφανο παρμπριζ 41% .Οδηγου συνοδηγου 49% και πισω τζαμια 39% για να μη σκουρινει πολυ. Κοστος 330 ευρω.
Δευτερη επιλογη διαφανο παρμπριζ και πισω τζαμια 41%.Οδηγου συνοδηγου 49%.Κοστος 450 ευρω!!!
Οι αντιστοιχες τιμες σε avery dennison ειναι 280 για την επιλογη 1 και 340 για την επιλογη 2.Μεγαλη διαφορα τιμης ειδικα στην δευτερη επιλογη.Τοσο καλυτερες μεμβρανες ειναι η llumar απο τις avery για να δικαιολογουν αυτη τη διαφορα τιμης?Το κακο ειναι οτι εδω στα Χανια δεν βρισκω αλλη εταιρια πλην αυτων των δυο και αναγκαστικα θα παω σε μια απο αυτες...Αλλα τα 450 ευρω για μεμβρανες μου φαινετε υπερβολικο ποσο...Το παρμπρίζ μόνο είναι 100 ευρώ. Εγώ θα πήγαινα στην llumar κυρίως επειδή είναι γνωστή σαν εταιρεία στον χώρο των αντηλιακών μεμβρανών. Η Avery περισσότερο ασχολείται με car wraping αλλά δεν γνωρίζω τίποτα για τις αντηλιακές τους.
Νομίζω πως η πρώτη επιλογή με τα 330 ευρώ είναι η καλύτερη. Τα 450 τα θεωρώ υπερβολή.. -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ακριβώς αυτές οι προδιαγραφές με έκαναν να επιλέξω Nanoceramic75 για το μπροστινό παρμπρίζ, επειδή δείχνουν ότι στην απόρριψη θερμότητας οι WinCos70 και οι Nanoceramic75 είναι εξίσου ικανές (στο 1% η διαφορά τους, δηλαδή θεωρητικά μη αντιληπτή).
Εγώ λοιπόν λέω ότι στην πράξη οι διαφορές είναι πολύ μεγαλύτερες σε βάρος των Nanoceramic και ότι οι προδιαγραφές είναι παραπλανητικές. Σε αυτό συμφωνεί και ο εγκαταστάτης μου που έχει συλλέξει και το feedback των πελατών του. Δυστυχώς ήμουν ο πρώτος που έβαλα σε αυτόν και μου επιβεβαίωσε το θέμα τώρα που τον πήρα, ένα χρόνο και βάλε μετά. Πλέον απλώς σταμάτησε να τις δουλεύει...
Επίσης η ποιότητα της δουλειάς του είναι πέραν πάσης αμφιβολίας και τα 'νερά' που κάνει η μεμβράνη είναι χαρακτηριστικό της. Ίσως δεν το έχεις προσέξεις γιατί δεν είναι και κάτι φοβερό.Και εγώ προσφάτως που έψαχνα τις Wincos μου είπαν οτι δεν πωλούνται πλέον στην Ελλάδα και οτι έχουν αντικατασταθεί από τις 'καλύτερες' Nanoceramic. Σε μετρήσεις πάντως οι Wincos υπερτερούν οπότε μάλλον το μόνο καλύτερο που έχουν οι Nanoceramic είναι το περιθώριο κέρδους για τους πωλητές που τις δίνουν ίδια τιμή!
-
Επιτελους αποφασισα να παω να βαλω και γω...Μαλλον καταληγω σε llumar sunprotection και απο οτι βλεπω εχουν μεταλλο μεσα...
Απο οτι εχω διαβασει οι μεταλιζε μεβρανες επηρεαζουν τη ληψη του gps η του κινητου αν και το site τους υποστηριζει οτι δεν την επηρεαζουν...
Τελικα ξερει κανεις να μας πει τι ισχυει?
Για madico πηγαινα αρχικα αλλα και για τη black pearl βλεπω πολλα αρνητικα σχολια...επισης οι desert π βαζουν πισω ειναι απλα η βαμμενη(χωρις μεταλο μη κεραμικη) φτηνη σειρα τους?Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο μέρος που είμαι βρίσκω σε αρκετά καλή τιμή τις aswf (λογικά τις performer). Όμως διαβάζω πολύ καλά λόγια για τις llumar sun protection. Aξίζει η θυσία προς τα πάνω?
-
Πόσο πιο πάνω; Γενικά πλέον νομίζω ότι πάνω κάτω οι 3M, Lumar, Madico, ASWF δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αυτό που παίζει ρόλο είναι ο εγκαταστάτης.
-
Πόσο πιο πάνω; Γενικά πλέον νομίζω ότι πάνω κάτω οι 3M, Lumar, Madico, ASWF δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αυτό που παίζει ρόλο είναι ο εγκαταστάτης.
Απλά οι llumar sun protective περιέχουν μέταλλο, οι aswf δεν γνωρίζω.
-
Όπως είπαν παραπάνω, το σημαντικότερο είναι ο εγκαταστάτης.
Εγώ πάντα βάζω 3Μ, δεν έχω βρει λουμάρ ποτέ σε καλή τιμή και όλες τις υπόλοιπες (aswf, madico, κλπ), τις βρίσκω υποδεέστερες σαν εταιρίες και δεν τις πλησιάζω.
Αλλά! Καλύτερα μάντικο σε σωστό εγκαταστάτη, παρά 3Μ σε άσχετο.
-
Όπως είπαν παραπάνω, το σημαντικότερο είναι ο εγκαταστάτης.
Εγώ πάντα βάζω 3Μ, δεν έχω βρει λουμάρ ποτέ σε καλή τιμή και όλες τις υπόλοιπες (aswf, madico, κλπ), τις βρίσκω υποδεέστερες σαν εταιρίες και δεν τις πλησιάζω.
Αλλά! Καλύτερα μάντικο σε σωστό εγκαταστάτη, παρά 3Μ σε άσχετο.
Καλά μην νομίζεις οτι οι 3m είναι οι απίστευτες και οι madico τίποτα κινέζικες της πλάκας. Ίδιο πράγμα είναι πάνω-κάτω απλά οι 3m είναι περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα και έχουν φτιάξει όνομα...
-
Ενω στην αρχη ημουν διστακτικος και καχυποπτος οσον αφορα στην αποτελεσματικοτητα, πλεον τα θεωρω τα καλυτερα λεφτα που εχω δωσει στο αμαξι. Σημειωση δε οτι 3M και Llumar στα ιδια λεφτα βγηκαν πανω κατω
Εβαλα Llumar στον επισημο εγκαταστατη, 49% πισω και το νομιμο ποσοστο στα μπροστα με αριστα αποτελεσματα.
Επιτελους ταξιδι χωρις γκρινιες, χωρις τσιριχτες φωνουλες να σε ενημερωνουν οτι τους χτυπαει ο ηλιος και να τον κανω περα.
Και εγω εχω καταλαβει οτι το φιλμ αυτο καθ'αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο (ποσο να κοστιζει σαν υλικο) - αλλα την καθε τιμη την καθοριζουν οι συνθηκες/εργατοωρες.
Μια χαρα λαμβανει και το GPS,μια χαρα βλεπεις και με polarized γυαλια
-
Σήμερα έχω τελικές τιμές για το skoda kodiaq (παράθυρα μπροστά πίσω και πίσω παμπριζ). 150 ευρώ για τις ASWF και 200 για τις llumar sun protective. Οι llumar είναι με το μέταλλο οπότε η ζυγαριά γέρνει προς αυτές. Προσανατολίζομαι για τις 55 πίσω (εκτός αν κάνω την έκπληξη και πάω στο 67 για περισσότερη ιδιωτικότητα) και 48 ή 49 μπροστά.
-
Ερωτηση για όσους τυχόν εχουν δοκιμάσει και τις 2 μαρκες!
Madico Onyx 20 και 35 πόσο κοντά σε σκουροτητα και αποδοση είναι με ASWF 20 και 35 αντίστοιχα;
-
το πισω παμπριζ οταν χρησιμοποιησεις την αντισταση και εχει μεμβρανη, αυτη δεν θα κανει φουσκαλες;
επισης αν πας να βγαλεις τη μεμβρανη του πισω παμπριζ με τις φουσκαλες, δε θα ξυλωσεις τις αντιστασεις;
Οποτε μετα ενας πονηρος θα σπαει το πισω τζαμι να το φτιαξει αν εχει ασφαλεια θραυσης. Μπορουν ομως να τον πιασουν γιατι θα το σκεφτουν εφοσον υπαρχουν μεμβρανες στα παραθυρα εκανε φουσκαλες το πισω παμπριζ και ξηλωσε την πισω μεμρανη και μετα εσπασε το τζαμι για να φτιαξει τις αντιστασεις.
Εμενα αυτη ειναι η αναστολη μου για τις φουσκαλες πισω. Οπου ρωτησα μου ειπαν δε εγγυώνται οτι δε θα κανει φουσκαλες πισω παμπριζ. Οσοι δεν εχουν φουσκαλες, μαλλον δεν χρησιμοποιουν πισω αντισταση!!!
-
Από το ΄96 φοράω μεμβράνες στα αυτοκίνητα μου συνολικά 4 αυτοκίνητα σε 4 διαφορετικούς εγκαταστάτες πρόβλημα με φουσκάλες λόγω αντιστάσεων δεν είχα ποτέ , το ένα μάλιστα είχε και στο μπροστινό παρμπρίζ αντιστάσεις και εννοείται είχε μεμβράνη.
-
Οι φουσκάλες στο πίσω παρμπρίζ που βλέπεις καμιά φορά είναι 100% από κακή εγκατάσταση από ερασιτέχνη. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επαγγελματίας εγκαταστάτης να κάνει τέτοια δουλειά!
-
ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Αρα να προχωρησω, ελαττωματα μαλλον δεν υπαρχουν, ελπιζω να μην εχω μειωση ορατοτητας τη νυχτα
-
Στο πισω παρμπριζ λογω αντιστασεων παρατηρησα τ8 βραδυ αντανακλαση του φωτος απο τα φωτα των πισω αυτοκινητων οταν ειναι κοντα...
Αυτο ειναι λιγο ενοχλητικο και δε νομιζω να φταει ο εγκαταστατης αλλα μαλλον το παχος των αντιστασεων..
Και νομιζω οσο πιο παχυ το φιλμ τοσο μεγαλυτερο το προβλημα.
Βασικα δε ξερω πως να ανεβασω φωτογραφια για να το δειτε..Καλυτερα δε μπορω να το περιγραψω..
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ