-
@erkek said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Καλημέρα πέρασα χτες μεμβράνες XPEL στο tint town φαίνονται μια χαρά. Ήταν βράδυ όμως.
Το μόνο μεμπτό η πίσω κάνει διαθλάσεις στα φώτα. Ο τεχνικός μ είπε πτι θα στρώσει με το π φύγει η υγρασια κανένας έχει εμπειρία ;
Xpel xr plus έχω και στα 2 μου αυτοκίνητα και είχα και σε αυτό που πούλησα πρόσφατα. Δεν έχω αντανακλάσεις πίσω
-
Έχετε τοποθετήσει XR Blue 80 η οποία είναι με VLT78;
-
@erkek said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Καλημέρα πέρασα χτες μεμβράνες XPEL στο tint town φαίνονται μια χαρά. Ήταν βράδυ όμως.
Το μόνο μεμπτό η πίσω κάνει διαθλάσεις στα φώτα. Ο τεχνικός μ είπε πτι θα στρώσει με το π φύγει η υγρασια κανένας έχει εμπειρία ;
Δεν είναι ασυνήθιστο να υπαρχει αντανάκλαση ή οπτική παραμόρφωση μεταξύ των γραμμών ειδικα αμεσως μετα την τοποθετηση.
Οι αντιστάσεις δημιουργουν μικρά κενά μεταξύ της μεμβράνης και του γυαλιού, οδηγώντας σε διάθλαση του φωτός που εμφανίζεται ως λάμψη. Αυτό μπορεί να γίνει πιο αισθητό με φιλμ υψηλότερου VLT (μετάδοση ορατού φωτός), όπως το 70% η και το 80% που αφήνουν περισσότερο φως να εισέλθει.
Άλλος παράγοντας είναι πως ο τύπος του φιλμ και το πάχος του μπορούν επίσης να επηρεάσουν τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τις αντιστασεις. Ορισμένες παχύτερες ή πιο άκαμπτες μεμβράνες μπορεί να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν πανω στις γραμμές οπως επισης και το καθε αυτοκινητο εχει διαφορετικο παχος αντιστασεων. -
@ss_76 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
ναι στο μπροστινο παρπριζ και στα υπόλοιπα xpel xr plus
-
@giannis1971 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@ss_76 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
ναι στο μπροστινο παρπριζ και στα υπόλοιπα xpel xr plus
Μπλεδίζει ή δεν έχεις εντοπίσει κάτι; Υπάρχει διάθλαση; Αν έχεις head up display, έχεις διαπιστώσει περιέργη αντανάκλαση ή κάτι αντίστοιχο;
Ευχαριστώ!
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ