-
Έχει ρωτήσει κανείς ποια μεμβράνη αντιηλιακη έχει σε προσφορά 40% η carglass έως τέλη Ιουλίου είναι νομίζω?
Επίσης είδα μια προσφορά από paintbull στα 120€,για κάποιες αμερικανικές,σειρά Xpel Prime,γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για κάτι της προκοπής?
-
@ken11 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Έχει ρωτήσει κανείς ποια μεμβράνη αντιηλιακη έχει σε προσφορά 40% η carglass έως τέλη Ιουλίου είναι νομίζω?
Για χρόνια έβαζε Madico, δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει τώρα, αλλά δεν πιστεύω.
-
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Για χρόνια έβαζε Madico, δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει τώρα, αλλά δεν πιστεύω.
Θα περάσω επί τόπου να τους ρωτήσω σε κάποιο κατάστημα τους,διότι δεν αναφέρουν ποια μεμβράνη τοποθετούν,ίσως και από πονηριά.
-
Θα περάσω επί τόπου να τους ρωτήσω σε κάποιο κατάστημα τους,διότι δεν αναφέρουν ποια μεμβράνη τοποθετούν,ίσως και από πονηριά.
Παλιά όταν συμπλήρωνες την φόρμα για να λάβεις την τελική τιμή, έλεγαν τον τύπο της μεμβράνης. Πλέον δεν το κάνουν έτσι?
-
Μόλις έστειλα για προσφορά και επιβεβαίωσα ότι ειναι Madico, λογικά η φτηνή σειρά desert.
-
Δεν μπήκα στο κόπο να συμπληρώσω τη φόρμα.Φθηνη σειρά σημαίνει μαπεισον?
Για τους paintbulαιους με την xpel prime?
-
Δεν μπήκα στο κόπο να συμπληρώσω τη φόρμα.Φθηνη σειρά σημαίνει μαπεισον?
Mάπα δεν ειναι απλα ειναι κανονική μεμβράνη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Δηλαδή, θέλω να πω ότι και άλλης εταιρίας να βάλεις αντίστοιχη σειρά κάπου στα ίδια χρήματα θα είναι.
-
-
@williamg said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
για κάποιες αμερικανικές,σειρά Xpel Prime
νομίζω Ινδική είναι η Xpel
Αμερικάνικες επώνυμες αντιηλιακές μεμβράνες XPEL PRIME
Γραπτή πιστοποίηση τοποθέτησης και προέλευσης
Εγγύηση: 10 έτηΑυτοί αναφέρουν ότι είναι αμερικανικές..
Τεσπά,από ότι κατάλαβα δεν προσφέρουν αυτές οι φτηνές σειρές καλή προστασία από την ακτινοβολία,οπότε μάλλον θα προσπεράσω.
-
@williamg said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
για κάποιες αμερικανικές,σειρά Xpel Prime
νομίζω Ινδική είναι η Xpel
Αμερικάνικες επώνυμες αντιηλιακές μεμβράνες XPEL PRIME
Γραπτή πιστοποίηση τοποθέτησης και προέλευσης
Εγγύηση: 10 έτηΑυτοί αναφέρουν ότι είναι αμερικανικές..
Τεσπά,από ότι κατάλαβα δεν προσφέρουν αυτές οι φτηνές σειρές καλή προστασία από την ακτινοβολία,οπότε μάλλον θα προσπεράσω.
Δίκιο έχει. Κάπου νόμιζα ότι το διάβασα για Ινδια σ ενα συγκριτικό αλλά δεν το βρίσκω πιά. Παραπληροφόρηση.
Αμερικάνικη είναι λέει https://www.globaldata.com/company-profile/xpel-inc/ -
Ρωτησα σε carglass καταστημα και προτειναν τις Xpel High Performance,στα 160-170 ευρω,τιμη χωρις το ΦΠΑ εντος,με πιστοποιητικο εγγυησης κανονικα.Μου ειπαν οτι μπορει και 50% σκουροτητα εμπρος,ως τυπικα νομιμο.
Επισης στον wraps n signs,solar screen νομιζω,180 ευρω,αν θελω μου περναει και ενιαιο πισω εμπρος,να μην ειναι δλδ διαφανο εμπρος και πισω πολυ σκουρο ωστε να δειχνει διαφορα.
Θα αποφασισω τις επομενες ημερες.
-
-
@giannis1971 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
solar screen
εβαλα τις κορυφαιες xpel xr plus στα 250 στην carglass
Κοιταξε,το αμαξι που θελω να βαλω ειναι παλιο,οποτε δεν θα μπω ξερεις στην διαδικασια να δαπανησω 200 ευρω+,θελω μια μεμβρανη μεσαιας κατηγοριας σε ποιοτητα,να κανει την δουλεια της με τα 35αρια και τα 40αρια το καλοκαιρι.
Βεβαιως μου ειπαν και για νανοκεραμικες,πιο ακριβες φυσικα.
-
Xr plus έχω βάλει και γω. Κορυφαίες είναι αν και ακριβές. Σε κάτι παλιό και γω κάτι πιο φτηνό θα έβαζα νομίζω.
-
@giannis1971 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
solar screen
εβαλα τις κορυφαιες xpel xr plus στα 250 στην carglass
Εμένα παλι η Carglass μου λέει οτι δεν τοποθετεί XR Plus!
" Καλησπέρα σας,
Αρχική Τιμή: 275.00 €
Τελική Τιμή (40% έκπτωση): 165.00 €
Στα εμπρόσθια πλαϊνά κρύσταλλα οδηγού, συνοδηγού, τοποθετούμε μόνο την νόμιμη απόχρωση (XPEL XR BLUE 80) με ποσοστό φωτεινότητας 78%, ενώ στα υπόλοιπα μπορείτε να επιλέξετε εσείς την απόχρωση από την υπόλοιπη γκάμα μας. Οι μεμβράνες που χρησιμοποιούμε είναι της πιστοποιημένης Αμερικάνικης εταιρίας XPEL. Παρέχουμε εγγύηση 8 ετών για το υλικό, εφόρου ζωής εγγύηση για την εργασία και βεβαίωση τοποθέτησης για ΚΤΕΟ ή πιθανό έλεγχο της τροχαίας."
" Οι διαθέσιμες αποχρώσεις στην γκάμα μας για τα κρύσταλλα από την μέση και πίσω είναι οι:
XPEL HP 05 XPEL HP 20 XPEL HP 35
Η XR PLUS 70, που μου αναφέρετε, δεν υπάρχει διαθέσιμη στην γκάμα μας."
-
Καλησπερα σε ολους.Με ενδιαφερει να τοποθετησω στο αμαξι μου αντηλιακες μεμβρανες (νανοκεραμικες). Ξερετε για Αθηνα καπου που να εχουν ποιοτικες και να κανουν και σωστη εγκατασταση?Ευχαριστω
-
Σας κολλάνε τέτοιο αυτοκόλλητο σήμα οταν βάζετε μεμβράνες π.χ. xpel, llumar κλπ?
Γιατί παρατηρώ οτι στα περισσότερα οτι δεν βάζουν.
(Η φωτογραφία είναι απο κριτική στο google) -
@stergios_gr said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Σας κολλάνε τέτοιο αυτοκόλλητο σήμα οταν βάζετε μεμβράνες π.χ. xpel, llumar κλπ?
Γιατί παρατηρώ οτι στα περισσότερα οτι δεν βάζουν.
(Η φωτογραφία είναι απο κριτική στο google)στο προηγουμενο ναι , στο νεο όχι.
νομιζω οτι ειναι στον εγκαταστάτη αλλα νομιζω παλι οτι κανονικα ειναι υποχρεωτικο για τους ελεγχους (μπαινει αναμεσα στη μεμβρανη και στο τζαμι)
-
-
@chris__7 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Καλησπερα σε ολους.Με ενδιαφερει να τοποθετησω στο αμαξι μου αντηλιακες μεμβρανες (νανοκεραμικες). Ξερετε για Αθηνα καπου που να εχουν ποιοτικες και να κανουν και σωστη εγκατασταση?Ευχαριστω
Tint Town στο Χαλάνδρι.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ