-
50 στα περισσότερα που ξέρω
-
@yem said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Xpel xr
όχι τις Plusτις έβαλα σε έναν στην Θηβών στο μπουρνάζι κοντά 120e έχω στείλει άλλους 3 εκεί και όλοι ευχαριστημένοι , Οκ στο μαγαζί μέσα γίνεται του μ**ν*ου το πανηγύρι αλλά με λίγη καλή διάθεση όλα γίνονται.
Σε λίγο κλείνω 3 χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα .
Εννοείται εγγύηση εφόρου ζωήςΓια στείλε info.
(Στο τιντ ταουν) βλέπω 220ε για PRIME XR. -
@monman2 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Γιαυτό πήρα αυτοκίνητο με αυτόματο φρενάρισμα
Σε πιο παλιό αυτοκίνητο να πω την αλήθεια θα έβαζα μόνο 70άρες στα εμπρός πλαϊνά .Στα πόσα χαω εμπλέκετε το αυτόματο φρενάρισμα ?
εγω το εβγαλα Off γιατι θα με "σκοτωνε"
βγηκα απο στενό (σε άλλο στενο) και ξεκινησα ελάχιστα γρηγορα για να προλαβω αυτον που ερχοτανε (ειχα αποσταση για να με δει χωρίς να κοψει).
στην εκκινηση υπο στροφή στην απεναντι γωνία ήταν αυτοκινητο που ειχα δει και χωρουσα ανετα με τον οδηγο απο εξω, και με κοκάλωσε στη μεση του δρομου (της γωνιας στροφης).
την 3η φορα που το εκανε , το εβγαλα off.
-
Είσαι ενάντια στην τεχνολογία και το skynet, ετοιμάσου να κεραυνοβοληθείς!
-
@monman2 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Γιαυτό πήρα αυτοκίνητο με αυτόματο φρενάρισμα
Σε πιο παλιό αυτοκίνητο να πω την αλήθεια θα έβαζα μόνο 70άρες στα εμπρός πλαϊνά .Στα πόσα χαω εμπλέκετε το αυτόματο φρενάρισμα ?
Για να μιλάμε με αποδείξεις
-
Δίκιο έχεις και αν γίνει η στραβή θα έχεις άσχημα τρεξίματα είτε με μεμβράνες είτε χωρίς , αλλά κανένας δεν χτύπησε πεζό με την πόρτα του συνοδηγού και να μην τον είδε λόγο μεμβράνης , εάν έχεις βάλει φιμέ και στο εμπρός παρ-μπρίζ τότε είσαι σίγουρα καταδικασμένος
Όταν μπλέκεις με δικογραφίες και πραγματογνώμονες, η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το τι προβλέπεται.
Εφόσον κάτι είναι εκτός προδιαγραφών, εάν θελήσει ο πολιτικός ενάγων θα το κάνει σημαία και καλά ξεμπερδέματα... -
@xenos said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Είσαι ενάντια στην τεχνολογία και το skynet, ετοιμάσου να κεραυνοβοληθείς!
εχουν βγαλει ηλεκτρικο με φορτιστη αλεξικέραυνου ?
(το εχω δει στο back to the future )
-
@n-k-9 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Επίσης, το χαρτί του ΚΤΕΟ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Εισαγγελέα. Όταν θα γίνει η πραγματογνωμοσύνη, ο πραγματογνώμονας θα γράψει στην έκθεση του "έφερε μεμβρανες με συντελεστή μετάδοσης φωτός 50% αντι 70% που είναι το ελάχιστα επιτρεπόμενο όριο, με συνέπεια να μην έχει την απαραίτητη οπτική ευκρίνεια και ορατότητα" και άντε μετά να ξεμπερδέψεις....
Για αυτό εγώ έβαλα 70% στο YC, για να είμαι νόμιμος σε κάθε ενδεχόμενο.
-
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Επίσης, το χαρτί του ΚΤΕΟ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Εισαγγελέα. Όταν θα γίνει η πραγματογνωμοσύνη, ο πραγματογνώμονας θα γράψει στην έκθεση του "έφερε μεμβρανες με συντελεστή μετάδοσης φωτός 50% αντι 70% που είναι το ελάχιστα επιτρεπόμενο όριο, με συνέπεια να μην έχει την απαραίτητη οπτική ευκρίνεια και ορατότητα" και άντε μετά να ξεμπερδέψεις....
Φανταζομαι πως οι 70% είναι αρκετά ανοιχτόχρωμες ως αποχρωση. Σωστά;
Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω στο vitara, το όποιο έχει εργοστασιακα σκούρα κρύσταλλα πίσω και ιδανικά θα ήθελα να ματσαρουν με τα μπροστινά. Αλλά μάλλον δεν γίνεται κάτι τέτοιο αν δεν πας σε λύσεις 50% ή και χαμηλότερα... -
Φανταζομαι πως οι 70% είναι αρκετά ανοιχτόχρωμες ως αποχρωση. Σωστά;
Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω στο vitara, το όποιο έχει εργοστασιακα σκούρα κρύσταλλα πίσω και ιδανικά θα ήθελα να ματσαρουν με τα μπροστινά. Αλλά μάλλον δεν γίνεται κάτι τέτοιο αν δεν πας σε λύσεις 50% ή και χαμηλότερα...Ναι είναι αρκετά ανοιχτόχρωμες. Εμένα όμως μου αρέσει η διχρωμία στα παράθυρα (τα πίσω να είναι πιο σκούρα), γιατί ειναι σαν εργοστασιακό. Έτσι και στο YC εβαλα 70% μπροστά και 35% πίσω.
-
Xpel xr
όχι τις Plusτις έβαλα σε έναν στην Θηβών στο μπουρνάζι κοντά 120e έχω στείλει άλλους 3 εκεί και όλοι ευχαριστημένοι , Οκ στο μαγαζί μέσα γίνεται του μ**ν*ου το πανηγύρι αλλά με λίγη καλή διάθεση όλα γίνονται.
(Στο τιντ ταουν) βλέπω 220ε για PRIME XR.κι εμένα με ενδιαφέρει αν ισχύει η τιμη. Αρκει να μη τις περνάνε οπως ναναι
-
@pentex said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Xpel xr
(Στο τιντ ταουν) βλέπω 220ε για PRIME XR.κι εμένα με ενδιαφέρει αν ισχύει η τιμη. Αρκει να μη τις περνάνε οπως ναναι
Αν τις περνάνε όπως να ναι και το σημαντικότερο αν είναι όντως νανοκεραμικες.
Στην Tint Town στις μετράει μπροστά σου για αυτό τον εμπιστεύτηκα.
https://www.tiktok.com/@tint_town/video/7158698508508204294?is_from_webapp=1&web_id=7151366884405822981https://www.tiktok.com/@tint_town/video/7158698508508204294?is_from_webapp=1&web_id=7151366884405822981 -
(Στο τιντ ταουν) βλέπω 220ε για PRIME XR.
κι εμένα με ενδιαφέρει αν ισχύει η τιμη. Αρκει να μη τις περνάνε οπως ναναι
Ο συγκεκριμένος όχι απλά δεν τις περνάει όπως ναναι, αλλά κάνει την καλύτερη εφαρμογή που εγώ έχω δει. Πρώτη φορά (έχω βάλει πολλές φορές μεμβράνες στα αυτοκίνητα που είχα), βλέπω τόσο σωστή τοποθέτηση και να φτάνει η μεμβράνη τόσο άκρη στο τζάμι, σχεδόν δεν φαίνεται.
-
@beep-beep said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Αν τις περνάνε όπως να ναι και το σημαντικότερο αν είναι όντως νανοκεραμικες.
Αυτή την απορία την είχα εκφράσει πριν απο 2 χρόνια σε αυτό το νήμα , και για την περιέργεια μου μίλησα μέχρι και με τον εισαγωγέα Ευρώπης της xpel στην Ολλανδία .
Ο οποίος μου είπε ότι πρέπει να εμπιστεύεστε το κατάστημα , ούτε υδατογράφημα ούτε ταινίες ασφαλείας ούτε τίποτα ...
Εκτός από τον φίλο που μετράει με το μηχανάκι (και αυτό έπρεπε να κάνουν όλοι) τίποτα δεν μπορεί να σε προστατέψει από μαϊμού - ιμιτασιόν ακόμα και από φτηνότερο μοντέλο ίδιας μάρκας .
Η ερώτηση απλή :
Πλήρωσα Xpel xr plus τι μου λέει ότι δεν μου έβαλαν ASWF cs ?
Πλήρωσα Llumar nanoceramic και μου έβαλαν Llumar SuperGlance ?Κανένας δεν μπορεί να το εγγυηθεί ακόμα και αν βάλουν ίδιων ή αντίστοιχων δυνατοτήτων υλικό πχ:
Αντί για Llumar nanoceramic να βάλουν Μαρκα με έκαψες nanoceramic και τα 300ε διαφορά στην τσέπη .Πηγαίντε βάλτε μεμβράνες για να δροσίζεστε και μην ζορίζεστε !
Όποιος μου έστειλε pm τους έδωσα link , πηγαίνετε με δική σας ευθύνη , όποιος θέλει ας μου στείλει feedback .
-
(Στο τιντ ταουν) βλέπω 220ε για PRIME XR.
κι εμένα με ενδιαφέρει αν ισχύει η τιμη. Αρκει να μη τις περνάνε οπως ναναι
Ο συγκεκριμένος όχι απλά δεν τις περνάει όπως ναναι, αλλά κάνει την καλύτερη εφαρμογή που εγώ έχω δει. Πρώτη φορά (έχω βάλει πολλές φορές μεμβράνες στα αυτοκίνητα που είχα), βλέπω τόσο σωστή τοποθέτηση και να φτάνει η μεμβράνη τόσο άκρη στο τζάμι, σχεδόν δεν φαίνεται.
Δεν είχα και εγώ παράπονο άσχετα αν τον είχα πάρει κανα δυο φορες τηλέφωνο για κάποιες υγρασίες που είχε το τζαμι μεσα μετα την τοποθετηση αλλα φυγανε οπως μου ειχε πει.
Εδώ έκανε τοποθέτηση σε Tesla Model 3 πισω παρμπρίζ ολόκληρο και Model Y πανοραμικη,στα δικα μας θα κολλήσει
https://www.tiktok.com/@tint_town/video/7220376437583301915
https://www.tiktok.com/@tint_town/video/7228485888328600859 -
Γράφουμε ολόκληρα κατεβατά για νομιμοτητες σε ποσοστά φωτεινότητας και κώδικες του νόμου κτλ κτλ κτλ και σημερα καθώς είμαι στα φανάρια βλέπω μαζεύονται μπροστά μου (εννοείται πάνω στην διάβαση πεζών) 5 μηχανές οι 4 με μαύρο πλαστικό στην ΠΙΝΑΚΊΔΑ, όχι με φιμέ με μαύρο - πίσσα - κατράμι πλαστικό βιδωμένο στην πινακίδα.
Και εμείς συζητάμε αν σε πιθανό μπλόκο είναι πολύ σκούρες οι μεμβρανες στα πλαϊνά τζάμια οικογενειακων αυτοκινήτων με σχάρες ποδηλάτων και αυτοκολλητα μπαμπά μη τρέχεις...
Νιώθω πολύ badass όταν τα σκέφτομαι αυτά -
Γράφουμε ολόκληρα κατεβατά για νομιμοτητες σε ποσοστά φωτεινότητας και κώδικες του νόμου κτλ κτλ κτλ και σημερα καθώς είμαι στα φανάρια βλέπω μαζεύονται μπροστά μου (εννοείται πάνω στην διάβαση πεζών) 5 μηχανές οι 4 με μαύρο πλαστικό στην ΠΙΝΑΚΊΔΑ, όχι με φιμέ με μαύρο - πίσσα - κατράμι πλαστικό βιδωμένο στην πινακίδα.
Και εμείς συζητάμε αν σε πιθανό μπλόκο είναι πολύ σκούρες οι μεμβρανες στα πλαϊνά τζάμια οικογενειακων αυτοκινήτων με σχάρες ποδηλάτων και αυτοκολλητα μπαμπά μη τρέχεις...
Νιώθω πολύ badass όταν τα σκέφτομαι αυτάΑφού βλεπεις και οτι εχουν πινακίδα καλά είναι. Πολλοι βγαζουν τελείως την βαση ολοκληρη και την βάζουν ΜΕΣΑ από τον θόλο του τροχού οπου σκεπάζεται με λάσπες και δεν φαίνεται τίποτα έτσι και αλλιώς
Νταξει όλα σχετικά είναι κάποιοι οδηγοί αυτοκινήτων δεν βλέπουν καλά στο πλάι με ζελατίνες
Αλλοί δεν κοιτάνε ετσι και αλλιως, ούτε καν φλας, απλά στριβουν το τιμόνι και οποιον πάρει ο χάρος (παθών)
Τους delivery με τα παπάκια πάλι τους προσλαμβάνουν μονο εφοσον διαπιστώσουν ότι έχουν μια σπάνια αρρώστια που δεν τους επιτρέπει να βλέπουν πινακίδες, μονοδρομους κτλ. Παίρνουν βεβαια και ανθρώπους που απλά δεν βλέπουν κοκκινο χρώμα γενικά είτε φανάρι είτε απαγορεύεται, οποτε δικαιολογούνται
ολα αυτά διπλα μας, γύρω μας και επι τα αυτά
-
Και παρόλα αυτά εμείς ανγχωνομαστε αν είναι πολύ φιμέ το φιμέ...
Ρε με μαύρη μπογιά θα βάλω και το μπροστά τζάμι και ότι πιάσει η αυτόνομη οδήγηση...
Μου φαίνεται θα ξεκινήσω να κάνω μοντάζ αυτά που γράφει η κάμερα -
Και παρόλα αυτά
εμείςεσείςανγχωνομαστεαγχώνεστε αν είναι πολύ φιμέ το φιμέ...εγώ ΚΑΘΟΛΟΥ
-
Μόνο στο μπροστά δεν έβαλα γιατί μου είπε ο μάστορας ότι μπορεί να σου "φαίνεται" ότι κάνει νερά το τζάμι..
Του έχει τύχει σε 3-4 πελάτες και το ξήλωσε, ίσως να είναι μου είπε στο μάτι του καθένα.
Ίσως πάω να πάρω καμιά προσφορά, δεν θέλω φιμέ ή έστω ίσα ίσα μια ιδέα φιμέ, θέλω την δροσιά της κεραμικης
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ