-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Το hybrid wax είναι το μπλε ;;; Αν ναι το πείρα και εγώ.....χμμμμμμμ μέτρια πράγματα. Άσε που θέλει βρεγμένο το αυτοκινητο και μετά να το ξεβγάλεις. Εγώ ο άσχετος το έβαλα και το έτριβα με πανάκι...και κολλάει δεν βγαινει ευκολα
Το πιο καλό το απλό γρήγορο wax σε υγρή μορφή και γεύση (ούπς άρωμα ήθελα να πω) τσιχλοφουσκας
Ναι το μπλε είναι φίλε lap -
Δείτε αυτό, βασικά για αυτό μπήκα να ρωτήσω μετά από καιρό το φόρουμ...
Το έχετε δοκιμάσει;;;;Λέει για μόνιμο αποτέλεσμα.
Είναι καλή εταιρία η gtechnic Αγγλική. Ένα καλό trim restorer είναι που αμφιβάλλω αν θα το βρείς διαθέσιμο στην εγχώρια αγορά. Μόνιμο δεν είναι, up to 2 years βλέπω γράφει. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα που κάνουν πάνω κάτω το ίδιο πράγμα. Πρίν την εφαρμογή πρέπει να είναι ολοκάθαρη η επιφάνεια
-
Ναι είναι σετάκι με το καθαριστικό νομίζω.
Από όσα έχω δει ειναι το μόνο που δίνει την αρχική όψη των πλαστικών. Τα υπόλοιπα τα κανουν πολυ μαυρα και φαίνεται ότι έχει γίνει επεξεργασία. Σε αυτό το κάνει σαν να βγήκε από τον εργοστάσιο.
Έχει και αλλά βίντεο και μ άρεσε το φυσικό φινιρισμα -
Άσχετο αυτήν την εταιρεία την έχει χρησιμοποιήσει κάνεις? Είδα κάτι βίντεο αλλά δεν τα πολύ πιστεύω και είπα να ρωτήσω
SHINY GARAGE ENZYME MICROFIBER WASH
Mastoras78!!! -
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Άσχετο αυτήν την εταιρεία την έχει χρησιμοποιήσει κάνεις? Είδα κάτι βίντεο αλλά δεν τα πολύ πιστεύω και είπα να ρωτήσω
Mastoras78!!!Σταμάτα να πετάς τα λεφτά σε βλακείες
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Mastoras78!!!Σταμάτα να πετάς τα λεφτά σε βλακείες
Χαχα, όχι ρε φίλε τυχαία έβαλα το συγκεκριμένο προϊόν, έχω πάρε planet earth απορυπαντικο. Απλα για την εταιρεία ήθελα να ρωτησω. Το έχω δει σαν παιχνίδι σαν χομπυ πλέον, άλλωστε δεν είμαι πλέον ούτε για μπάλα ούτε για μηχανές, κυνήγι δεν μου άρεσε ποτέ και δεν πήγα ποτε, ψάρεμα το βαριέμαι (προτιμώ στο πιάτο κατευθειαν🤪🤪). Οπότε σιγά σιγά μου μπήκε το μικρόβιο αυτό (μπορεί και να το βαρεθώ). Πάντως αν κούρασα σταματάω.... Αμ δε , εγώ θα ρωτάω και μην απαντάτε.
-
Χαχα, όχι ρε φίλε τυχαία έβαλα το συγκεκριμένο προϊόν, έχω πάρε planet earth απορυπαντικο. Απλα για την εταιρεία ήθελα να ρωτησω. Το έχω δει σαν παιχνίδι σαν χομπυ πλέον, άλλωστε δεν είμαι πλέον ούτε για μπάλα ούτε για μηχανές, κυνήγι δεν μου άρεσε ποτέ και δεν πήγα ποτε, ψάρεμα το βαριέμαι (προτιμώ στο πιάτο κατευθειαν🤪🤪). Οπότε σιγά σιγά μου μπήκε το μικρόβιο αυτό (μπορεί και να το βαρεθώ). Πάντως αν κούρασα σταματάω.... Αμ δε , εγώ θα ρωτάω και μην απαντάτε.
Καλά κάνεις και ρωτάς και εγώ έχω το ψώνιο άρα όλα καλά! Λοιπόν την συγκεκριμένη εταιρία όχι δε τη ξέρω αλλά αν έχεις έυκολη πρόσβαση σε αυτό το προιόν χωρίς πολλά μεταφορικά κτλ μπορείς να το δοκιμάσεις και να μας πεις. Νόμιζα ότι έψαχνες καθαριστικό για πανάκια ντε και καλά ειδικό μη πάθουν τίποτα.. αν το βλέπεις και εσύ σα χόμπυ θα μαζέψεις αρκετά πραγματάκια, τίποτα δε πάει χαμένο. νομίζω ρώταγες και για πινέλα και είδα ανέβασαν αυτό στο fb..
-
Δείτε αυτό, βασικά για αυτό μπήκα να ρωτήσω μετά από καιρό το φόρουμ...
Το έχετε δοκιμάσει;;;;Λέει για μόνιμο αποτέλεσμα.
Δεν το ξέρω το προϊόν. Δείχνει καλό. Μου φαίνεται ότι χρειάζεται δύο μπουκαλάκια για όλα τα πλαστικά ενός αυτοκινήτου. Επίσης θα χρειαζόταν νομίζω κι ένα πιο προσεκτικό πέρασμα με κάτι πιο λεπτό (πχ με μπατονέτα) σε πολύ στενά σημεία. Για παράδειγμα στα χερούλια της πόρτας υπήρξαν γωνίες που του διέφυγαν.
-
Re: Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός
Δεν ξερω αν ποσταρω σε σωστο τοπικ,ψαχνω κολλητικη ταινια διπλης οψης η πως να κολλησω πλαινα πλαστικα που εχουν μισοξεκολλησει απο τις πορτες,ξερετε με τι τα κολλανε?
-
@ken11 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Δεν ξερω αν ποσταρω σε σωστο τοπικ,ψαχνω κολλητικη ταινια διπλης οψης η πως να κολλησω πλαινα πλαστικα που εχουν μισοξεκολλησει απο τις πορτες,ξερετε με τι τα κολλανε?
Αν μπορείς ανέβασε φωτογραφίες, αν λες τα προστατευτικά πλαϊνά στις πόρτες συνήθως είναι κουμπωτά. Ταινία διπλής όψης που μπαίνει και την ξεχνάς είναι η 3M. Αν ξέρεις τι κάνεις και πιάνουν τα χέρια σου εποξική 2 συστατικών της Byson
-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@ken11 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Αν μπορείς ανέβασε φωτογραφίες, αν λες τα προστατευτικά πλαϊνά στις πόρτες συνήθως είναι κουμπωτά. Ταινία διπλής όψης που μπαίνει και την ξεχνάς είναι η 3M. Αν ξέρεις τι κάνεις και πιάνουν τα χέρια σου εποξική 2 συστατικών της Byson
Ακριβως,τα προστατευτικα πλαστικα λεω,που εχουν ξεκολλησει σε σημεια,στο δικο μου αυτοκινητο ειναι με αυτοκολλητα και οχι με κουμπωτα κλιπς.
-
Ταινία διπλής όψεως οφου καθαρίσεις άψογα με οινόπνευμα τις 2 επιφάνειες και μετά χαρτοταινία για να μείνει να πιέζει τα κομμάτια μέχρι να "πιάσει" η διπλής όψεως, κάπου έχω δει και σιλικόνη μαύρη (μαστίχα) για τέτοια χρήση.
-
Kαλή ιδέα-πατέντα για detailing γρατζουνιών..
-
@panormus772 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Kαλή ιδέα-πατέντα για detailing γρατζουνιών..
Τέλειο!!!!!!!
-
Ταινία διπλής όψεως οφου καθαρίσεις άψογα με οινόπνευμα τις 2 επιφάνειες και μετά χαρτοταινία για να μείνει να πιέζει τα κομμάτια μέχρι να "πιάσει" η διπλής όψεως, κάπου έχω δει και σιλικόνη μαύρη (μαστίχα) για τέτοια χρήση.
Επίσης, η ταινία πρέπει να είναι αρκετά λεπτή, δηλαδή χαρτοταινία διπλής όψεως. Οι ταινίες από σιλικόνη έχουν αρκετά μεγάλο πάχος και θα προκαλέσουν ορατά εξογκώματα.
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Επίσης, η ταινία πρέπει να είναι αρκετά λεπτή, δηλαδή χαρτοταινία διπλής όψεως. Οι ταινίες από σιλικόνη έχουν αρκετά μεγάλο πάχος και θα προκαλέσουν ορατά εξογκώματα.
Σωστά για αυτό έγραψα για την 3Μ που είναι στην ουσία πιο ψιλή και από χαρτοταινία και πιο σκληρή, όχι ελαστικές με σιλικόνη ή σφουγγαράκι γιατί όπως λες θα λειτουργήσει σαν αποστάτης.
-
Αν ειναι ετσι,τοτε δεν θα βαλω χερι,θα το παω σε κανενα μαστορα,γιατι πρεπει να ξηλωθουν,να ξυθουν τα παλια αυτοκολλητα,να καθαριστει η περιοχη απο υπολείμματα και μετα να μπουν καινουρια,ειτε με κολλητικες ταινιες που ειπατε,ειτε με αφρωδες αυτοκολλητο λεπτο.
-
Εγώ δεν εμπιστεύομαι τους διάφορους μάστορες. Είναι βαναυσοι και τα τραυματίζουν τα πλαστικά
Να δεις αν έχει τα ειδικά εργαλεία. Εκείνα τα πλαστικά που βοηθούν για να βγάλεις ποδιές και καλύμματα. Ειδάλλως αν πάει να τα βγάλει με κατσαβίδι... μακρυά -
Δύο παρατηρήσεις που έκανα τελευταίως:
- Έχετε προσέξει ότι η chemical guys είναι η νέα meguiar's στο θέμα των τιμών; Ακριβή σε μέτρια προϊόντα που τα βρίσκεις από άλλες εταιρείες πολύ πιο φθηνά.
- Όσο περνάει ο καιρός τα προϊόντα detailing τείνουν να μετατρέπονται σε σπρέι. Από τα κεριά μέχρι τα καθαριστικά δερμάτων. Τα παλαιού τύπου προϊόντα είχαν πολύ μεγαλύτερη ποικιλία. Άλλα ήταν σε κουτάκια, άλλα σε σωληνάρια τύπου οδοντόκρεμας κλπ. Τα δε τελευταία τείνουν να εκλείψουν.
-
Κάτι ιαπωνικά ακόμα είναι σε παστες. Τα βλέπω στο ίντερνετ.
Αλλά γενικά το σπρευ είναι ωραίο. Μυρίζουν και ωραία.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ