-
Δεν ανεβασα γιατι οποτε παω να κρυψω πινακιδα μετα δεν ανεβαινουν οι φωτο. Παντως χωρις τα κολωνακια του cirus ειναι .
Διαρκεια λεει 12 μηνες αλλα απ οτι εχω δει κραταει κοντα στα 8.
Αυτο με το καρνουμπα πολυ καλο πολυ γυαλαδα αλλα κραταει κανα 3μηνο λενε το πολυ(κλαϊν μαϊν). -
This post is deleted! -
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Αυτες ειναι απο χθες το μεσημερι που μοκις το χα περασει.Σημερα σαν να γυαλιζει περισσοτερο μου φαινεται.
-
@ss_76 said in [Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ]
Εγω εχω παρει αυτο(το θυμηθηκα σημερα βεβαια)Οταν με πηρε τηλ ο ανθρωπος που εκανα παραγγελεια το fusso και αυτο(θα το γραφω συνεχως γιατι ο ανθρωπος με πηρε μονος του να μου εξηγησει πως να το περασω)μου ειχε πει πως αν δεις καπου γραμμες ή να μην βγαινει να εχεις βαλει πολυ ψεκασε σε μια πετσετα και καθαρισε το σημειο .
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@ss_76 said in [Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ]
Εγω εχω παρει αυτο(το θυμηθηκα σημερα βεβαια)Οταν με πηρε τηλ ο ανθρωπος που εκανα παραγγελεια το fusso και αυτο(θα το γραφω συνεχως γιατι ο ανθρωπος με πηρε μονος του να μου εξηγησει πως να το περασω)μου ειχε πει πως αν δεις καπου γραμμες ή να μην βγαινει να εχεις βαλει πολυ ψεκασε σε μια πετσετα και καθαρισε το σημειο .
Fusso japan εγγυση
Ειναι γεγονός πάντως ότι στα πλυντήρια με ενεργο αφρό που σε ψεκαζουν και με νερό ξεβγαζουν στο αψε σβησε χωρίς τρίψιμο κλπ ειναι νούμερο ένα λόγος για το θαμπωμα των φαναριών οπως και με το καιρό σε καταστροφή του βερνίκιου. Το έχω διαπιστώσει -
Σημερινες.
-
Γνωρίζετε αν το πάχος του βερνικιου στο απλό και στο μεταλλικό χρώμα διαφέρουν; Διότι έχω δει σε απλό χρώμα 5ετιας αμάξι να έχει φτύσει το βερνίκι.
-
Θέλω να δοκιμάσω πλύσιμο στα thessplisimo στην Πυλαία Θεσσαλονίκης,βασικά φτάνει ο χρόνος για πλύσιμο,σκουπα,στέγνωμα η θα δώσω πάνω 10€ και θα γίνει μισή δουλειά??? Το βρίσκω λίγο αγχωτικό να βάζεις 2€ για 4 λεπτά να μετράει αντίστροφα η κλεψύδρα.
Πιο πολύ με ενδιαφέρει μια καλή σκούπα να βάλω στο εσωτερικό,γιατί το πάω σε κάτι πακιστανακια και δεν κάνουν τίποτε από σκούπα σχεδόν.
-
Το σπρευ σιλικόνης που προτείνουν ορισμένοι για καθαρισμό του κινητήρα και χώρο αυτού,είναι μόνο για πλαστικά μέρη η για γενικά? Κάνει δουλειά όντως?
-
Ένα θέμα που δε μας έχει απασχολήσει είναι οι επιπτώσεις των καθαριστικών στην υγεία μας. Πολλά είναι κινέζικα, έρχονται μαζικά χωρίς έλεγχο, άλλα είναι αμερικάνικα και βασίζονται στα αμερικάνικα πρότυπα ασφάλειας που είναι πιο χαλαρά από τα ευρωπαϊκά και άλλα είναι από εταιρείες που δεν τις ξέρει ούτε οι μάνα τους, παρά μόνο κάποιοι detailers.
Αυτό το λέω επειδή έψαξα κατά πόσο ασφαλές είναι το προϊόν της meguiar's που χρησιμοποιώ για το εσωτερικό, και ομολογώ ότι τα αποτελέσματα δε με ενθουσίασαν. Στο μπουκάλι αναφέρει μόνο δύο από τα συστατικά, για τα υπόλοιπα παραπέμπει στη σελίδα. Ψάχνοντας πληροφορίες γι' αυτά τα δύο συστατικά, για το ένα βρήκα ότι δεν έχει εξεταστεί αν προκαλεί καρκινογενέσεις και για το άλλο ότι προκαλεί βλάβη σε κάποια κύτταρα διάφορων οργανισμών, χωρίς να είναι σαφές αν προκαλεί και ανάλογες βλάβες στον άνθρωπο.
Τελικά είναι ασφαλές αυτό το προϊόν; Μήπως το γεγονός ότι τα καθαριστικά γενικώς, απευθύνονται στον ανδρικό πληθυσμό, και υποτίθεται εμείς οι άντρες είμαστε brutal και σκληροί, "δεν παθαίνουμε τίποτα", τους δίνει το ελεύθερο να ξεπερνάνε τα όρια ασφαλείας;
-
Παρελαβα το 303 areospace protectant,απλως απλωνω υλικο σε πανι μικροινων και κανει επαναληψεις στις επιφανειες του ταμπλω,πορτες,πλαστικα,καπου που δεν πρεπει να περασω?
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Τελικά είναι ασφαλές αυτό το προϊόν; Μήπως το γεγονός ότι τα καθαριστικά γενικώς, απευθύνονται στον ανδρικό πληθυσμό..
Ανέκαθεν έβαζα τέτοια πράματα στο ταμπλό.
Πλέον είμαι γυναίκα.
Βάζε άφοβα. -
Τι σαμπουάν θα προτείνατε για κερωμένο αυτοκίνητο? Εχω ενα Opel Astra K το οποίο το έκανα κέρωμα σε detailer και θελω να παρω ενα σαμπουαν για να το πλένω μόνος μου. Θα επηρεασει το κερωμα αν χρησιμοποιήσω σαμπουάν με κερί ? Σκέφτομαι κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/11703087/Meguiar-s-Sampouan-Katharismou-gia-Amaxoma-Ultimate-Wash-Wax-1-42lt.html#description
-
@george1703 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Τι σαμπουάν θα προτείνατε για κερωμένο αυτοκίνητο? Εχω ενα Opel Astra K το οποίο το έκανα κέρωμα σε detailer και θελω να παρω ενα σαμπουαν για να το πλένω μόνος μου. Θα επηρεασει το κερωμα αν χρησιμοποιήσω σαμπουάν με κερί ? Σκέφτομαι κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/11703087/Meguiar-s-Sampouan-Katharismou-gia-Amaxoma-Ultimate-Wash-Wax-1-42lt.html#description
Θες σαμπουαν με ουδετερο ph. Αλλα και το συγκεκριμενο μιας κι εχει κερι λογικα δεν επηρεαζει το κερωμα σε σοβαρο βαθμο. Ενδεχεται βεβαια να μην καθαριζει και πολυ καλα αλλα το κερωμενο αυτοκινητο ετσι κι αλλιως καθαριζει ευκολοτερα.
Τι κερι σου εβαλαν γνωριζεις? Και πριν ποσο καιρο?
-
@driver-m said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Θες σαμπουαν με ουδετερο ph. Αλλα και το συγκεκριμενο μιας κι εχει κερι λογικα δεν επηρεαζει το κερωμα σε σοβαρο βαθμο. Ενδεχεται βεβαια να μην καθαριζει και πολυ καλα αλλα το κερωμενο αυτοκινητο ετσι κι αλλιως καθαριζει ευκολοτερα.
Δε ξέρω τι κερί έβαλαν. Το κερωσα πριν 1 μήνα αλλά σε φανοποιειο. Όταν λες δεν επηρεάζει το κερωμα σε σοβαρό βαθμό , άρα έστω και λίγο το αφαιρεί εννοείς;
-
@driver-m said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Δε ξέρω τι κερί έβαλαν. Το κερωσα πριν 1 μήνα αλλά σε φανοποιειο. Όταν λες δεν επηρεάζει το κερωμα σε σοβαρό βαθμό , άρα έστω και λίγο το αφαιρεί εννοείς;
Λιγο ναι. Αλλα μην τρελαινεσαι, σε κανα 2 μηνες ακομα ετσι κι αλλιως θα εχει φυγει το κερι ο,τι σαμπουαν και να χρησιμοποιησεις. Σε φανοποιειο ιδιως κανα 3Μ sealant θα σου εβαλαν, πολυ δυσκολα τιποτα ψαγμενο με ιδιαιτερη αντοχη (fusso coat, collinite 915 κλπ) αρα ο μονος τροπος να εχεις παντα κερωμενο το αυτοκινητο σου, ασχετα με τι σαμπουαν το πλενεις, ειναι να παρεις ενα απ'τα παραπανω φερειπειν κερια και να το περνας ανα 3-4 μηνες. Ειδαλλως μικρη αξια εχει να ψαχνεσαι με τα σαμπουαν μηπως κι αντεξει το κερι 10-20 μερες παραπανω με το ενα σαμπουαν σε σχεση με το αλλο.
-
Το κερί υποχωρεί γενικά. Εγώ ανα χρόνο περνάω και το συντηρώ με υγρό κερί ανά 1-2 πλυσίματα
-
Πριν ξαναχρησιμοποιησουμε το fusso coat πρέπει να πλυνουμε το σφουγγαράκι του ή το χρησιμοποιούμε όπως είναι;
-
Βάζοντας κεραμική στο εσωτερικό έχει μεγάλες διαφορές από το εξωτερικό. Όσοι ενδιαφέρονται ας δουν τον γνωστό Καναδό παππούλη...
Ενδιαφέρον, το πέρασε ακόμα και στην οθόνη! -
Καλησπέρα.
Από δική μου απροσεξία έγιναν κάποιες μικρές γρατσουνιές στο πλαστικό φρύδι του φτερού. Γνωρίζετε κάτι, καμιά αλοιφή ίσως ή σπρέι που να τις επουλώνουν κάπως;
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ