-
Ποιάς χρονολογίας ήταν αυτά? Σαφέστατα πρωταρχικός παράγοντας είναι το κόστος.Το κονδύλι που μποτεί να διατεθεί δεν υπερβαίνει τα 13 χιλιάρικα.Ακόμα και εισαγωγής να είναι έχω άκρες για να το ψάξω.Για ψυχολογικούς λόγους δεν θάθελα να υπερβαίνει (πολύ) τα 100k χλμ.
-
Cactus 82ps με κοτσαδορο...O.M.G...
-
https://www.auto-data.net/en/citroen-c4-cactus-phase-ii-2018-1.2-puretech-110hp-eat6-38553
Δες το ιστορικό του και χτυπά το. Λογικά θα χει εγγύηση. Αν δεν είχα ψωνίσει ήδη, θα το έπαιρνα... disclaimer: ΔΕΝ έχω σχέση με το μαγαζί και ούτε φέρω ευθύνη. Τυχαία το είδα τώρα πριν δευτερόλεπτα
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/313917092-citroen-c4-cactus
Βλέπω και grip control & eat6 aisin... αρκεί να είναι όντως ελληνικό κι όχι εισαγωγή με πειραγμένα χλμ
-
βαλε κατι παραπανω και ενα βιτ, εστω και δικουνο.
δεν ειναι τα γαλλικα αυτο που νομιζεις.
και εχω πλεον γαλλικο ε?
-
και εχω πλεον γαλλικο ε?
Δεν είναι, αλλά όλοι σε αυτά καταλήγουμε τελευταία, ε?!
-
Εκεί που είστε ήμουν και εδω που είμαι θα ρθειτε.
Φτωχά μου παιδιά.
Οκ κρατάω μια πισινή για την c4 ως οικογενειακό., αλλά κατά τα άλλα..... Φτωχά μου παιδιά
-
και εχω πλεον γαλλικο ε?
Γάτο μου,το πλαφόν δεν μπορεί να ξεπεραστεί...
Όσο για τα γαλλικά,γνωρίζω κάτι.Στα χέρια μου έχω το πέμπτο μου Citroen...
-
Μήπως είσαι ο Συγγελιδης;
-
Να πω ότι η γνώμη μου περί κάκτων και συναφών κατασκευών από τη χώρα του καλού κρασιού είναι θετική εφόσον ζητάμε οικονομία.
Δηλαδή τιμή κτήσης χώμα, άλλο 10 χιλιάδες, άλλο 13 και άλλο 17. Άλλο diesel με αστεία κατανάλωση και άλλο βενζίνες, γούστα και αυτόματα. Γι' αυτό αγαπάω μεταχειρισμένες Γαλλίδες, ζήτω το depreciation. Δε βρίσκεις εύκολα άλλο suv/crossover που είναι της μόδας σε αυτά τα λεφτά και αυτά τα χαρακτηριστικά.
Πήρε και ένας φίλος κάκτο πρίν λίγους μήνες μετά απο 20ετίας megane δίπορτο που ήταν ρημάδι. Μάλλον χέστηκε από τη χαρά του γιατί αφού με ευχαρίστησε εξαφανίστηκε. Του φάνηκε το άλμα εξέλιξης σαν να μπήκε σε διαστημόπλοιο έλεγε..
-
Πολύ βύθισμα το Cactus όμως στα φρένα και στις λακούβες , καλή η άνεση αλλά εμένα δεν μου άρεσε όταν το έκανα test drive
-
Να πω ότι η γνώμη μου περί κάκτων και συναφών κατασκευών από τη χώρα του καλού κρασιού είναι θετική εφόσον ζητάμε οικονομία.
Δηλαδή τιμή κτήσης χώμα, άλλο 10 χιλιάδες, άλλο 13 και άλλο 17. Άλλο diesel με αστεία κατανάλωση και άλλο βενζίνες, γούστα και αυτόματα. Γι' αυτό αγαπάω μεταχειρισμένες Γαλλίδες, ζήτω το depreciation. Δε βρίσκεις εύκολα άλλο suv/crossover που είναι της μόδας σε αυτά τα λεφτά και αυτά τα χαρακτηριστικά.
Πήρε και ένας φίλος κάκτο πρίν λίγους μήνες μετά απο 20ετίας megane δίπορτο που ήταν ρημάδι. Μάλλον χέστηκε από τη χαρά του γιατί αφού με ευχαρίστησε εξαφανίστηκε. Του φάνηκε το άλμα εξέλιξης σαν να μπήκε σε διαστημόπλοιο έλεγε..
Έτσι είναι, γι' αυτό θέτω και το παλιό 2008 στο παιχνίδι, για τα λεφτά του είναι καλή ενδιάμεση λύση και θωρώ περισσότερο ολοκληρωμένο από τον Κάκτο.
Τα diesel super εν το μεταξύ, πολύ καλύτερα τους βγήκαν από τις βενζίνες, νομίζω.
-
Έτσι είναι, γι' αυτό θέτω και το παλιό 2008 στο παιχνίδι, για τα λεφτά του είναι καλή ενδιάμεση λύση και θωρώ περισσότερο ολοκληρωμένο από τον Κάκτο.
Το έχει ο κουμπάρος μου και το πουλάει...εξαιρετικό. Ειδικά στην έκδοση Allure+ είναι και πολύ καλά εξοπλισμένο και όμορφο εσωτερικό με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και στην πανοραμική. Και απρόσμενα γρήγορο (είναι με τα 115) χωρίς να ψοφάει ψηλά...φοβερό μοτέρ ντήζελ. Με 5.2 κατανάλωση.
-
Dublin wrote
Το έχει ο κουμπάρος μου και το πουλάει...εξαιρετικό. Ειδικά στην έκδοση Allure+ είναι και πολύ καλά εξοπλισμένο και όμορφο εσωτερικό με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και στην πανοραμική. Και απρόσμενα γρήγορο (είναι με τα 115) χωρίς να ψοφάει ψηλά...φοβερό μοτέρ ντήζελ. Με 5.2 κατανάλωση.
To είχαμε καιρό στη λίστα, αλλά 'δυστυχώς' δεν πέρναγε τα γνωστά τεστ χώρου που κάναμε τότε (με 2 i-Size και συγκεκριμένο καρότσι στις αποσκευές!).
Οδηγικά θα έλεγα ότι είναι περισσότερο στριφτερο από το τωρινό 2008, οπότε όποιος κοιτάει crossover περισσότερο από SUV, ίσως αξίζει να του ρίξει μία ματιά.
-
To προηγούμενο 2008 έχει ένα θέμα για τους ψηλούς με το σχήμα της μπροστινής πόρτας .
Το σωστό κάκτους στην Βραζιλία και βλέπω και ψηφιακό καντράν ...
https://www.citroenbr.com.br/cactus/
ΥΓ Εμένα το Αιρκρος είναι το 10ο μου Σιτροέν από το 1981 και δεν είμαι ο Σ....
-
Το σωστό κάκτους στην Βραζιλία και βλέπω και ψηφιακό καντράν ...
https://www.citroenbr.com.br/cactus/
Πιο ολοκληρωμένο...και αεραγωγό για το συνοδηγό...και πίσω παράθυρα που κατεβαίνουν... πολύ καλύτερο από το ευρωπαϊκό!!!
-
Μέγας χορηγός!
-
Απλά άσπαστα κύριε μου...
Τα 3 που έχω τώρα είναι 23+ , 16+ και 3 ετών και πούλησα πέρσι το άλλο 11 ετών ... Δηλαδή πάνω από μισό αιώνα μαζί...
-
Όχι απλά χορηγός ο criuser αλλά αιμοδότης του R & D.
-
Ξέρεις τι είναι να έχεις αμάξι που παρκάρει 23 χρόνια στον ήλιο και δίπλα σε δένδρα οπωροφόρα και το χρώμα του να είναι σαν την πρώτη μέρα , τα φώτα του να μην έχουν θαμπώσει και το εσωτερικό να είναι επίσης σε άριστη κατάσταση , με μηδενική περιποίηση ?
Το ίδιο και για το άλλο των 16 χρόνων .
Για αυτό όταν ακούω τάχα για 'γαλλική ποιότητα' τα παίρνω λιγάκι...
-
criuser για ποια μοντέλα μιλάς... Τα περισσότερα xantia που βλέπω πχια είναι bi-tone καμμένο βερνίκι/old χρώμα..
Όσο μεγαλύτερο segment και ακριβό είναι ένα αμάξι συνήθως έχει καλύτερη ποιότητα και αντέχει περισσότερο στο χρόνο. Ακριβές λίμο πχ
CITROËN FORUM