-
Σαν να λέμε, ξανά ανακαλύπτουμε τον τροχό. Μεγάλο συμπέρασμα, τους πήρε καιρό να το καταλάβουν. Πολύ ατσίδες executives έχουν μαζευτεί σε αυτή την ρημάδα την εταιρία.
https://www.autoblog.gr/2019/06/24/h-citroen-katargei-to-c4-cactus/
Το Citroen C4 Cactus τάραξε τα νερά όταν παρουσιάστηκε το 2014, λόγω του διαφορετικού του σχεδιασμού, που όπως φάνηκε, άρεσε στο κοινό, με το μοντέλο να σημειώνει αξιόλογες πωλήσεις. Ωστόσο η Citroen δηλώνει πως δεν θα υπάρξει δεύτερη γενιά του, μιας και το μοντέλο θα αντικατασταθεί από ένα συμπαγές hatcback αυτοκίνητο...
Τουλάχιστον να δούμε τι είδους συμπαγές ΗΒ θα είναι το αναμενόμενο C4.
-
Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι να βγαλουν νεο cactus. C4 ψηλοτερο δηλαδη. Και τωρα πανε παλι σε απλο C4?
-
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0102615759
-
Παρσουσιάστηκε η νέα C4!
Πολύ όμορφη και ιδιαίτερη σχεδίαση....μου αρέσει πολύ!! Και φέρνει και λίγο σε bmw X4. Και το εσωτερικό είναι σχετικά minimal αλλά όμορφο. Για να δούμε και πως θα είναι στον δρόμο και σε τιμές.
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/proti-episimi-geysi-apo-neo-citroen-c4-kai-ilektriko-e-c4
-
Πολύ εντυπωσιακό. Μου θύμισε το CH-R.
Το εσωτερικό του πρέπει να είναι τεράστιο. Η κεντρική κονσόλα είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
-
Λόγο επιλογής της συγκεκριμένης πλατφόρμας η λογική λέει ότι βασικά θαναι μέσα στενή σαν τα 208/2008...
-
Τα φώτα μπροστά είναι άσχημα . Πλάι καλό , Πίσω σαν κάτι του σιβίκ , ίσως πρέπει να το δούμε από κοντά . Μέσα είναι πολύ ωραίο . Λιτό , μεγάλη οθόνη .
Να δούμε λίγο χώρους , ύψος από το έδαφος , αποσκευές κλπ , γιατί μπορεί να έχει μεγάλους χώρους , αφού θα περνάει τα 4,30 μήκος .
Πάντως αδιάφορπ δεν το λές . Το ασημί-γκρί του πάει καλύτερα .
Ας του κάνουμε και ένα θέμα στα Μελλοντικά Μοντέλα...
-
Εμένα cruiser τα εμπρός φώτα είναι που μου αρέσουν περισσότερο από όλα...αχαχα!! Τελείως διαφορετική άποψη έχουμε το θυμάμαι αυτό. Και το Aircross που πήρες, ότι αρέσει σε εμένα δεν αρέσει σε εσένα και το ανάποδο! Πάντως είναι τολμηρό και ιδιαίτερο σχέδιο...γυρνάς να το κοιτάξεις.
-
Αν βγαίνει όσο ένα 2008 εχει να γίνει χαμός.
Η κεντρική κάτω κονσόλα είναι από το 2008.
Σκέψου να έχει κάνα προωθητικό και να βγαίνει diesel 130 8 speed shine φθηνότερο από χειροκίνητο 2008 diesel gt line
-
αυτό το C4 το λες και όμορφο!
και με ύψος αρκετό φαίνεται, και θα έχει 'πραγματική' citroen ανάρτηση.
και προφανώς το καλό αυτόματο κιβώτιο του ομίλου!?
άντε να δούμε! θα ξεκινάει κι αυτό απ' τα 25Κ ;
-
Σχεδιαστικά έχει ξεφύγει (θετικά εννοώ) το group PSA! Βγάζω το καπέλο στους γάλλους, οι οποίοι παρουσιάζουν αυτοκίνητα με τόσο δυνατή σχεδιαστική άποψη, που θα μπορούσαν να είναι πρωτότυπα για διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου.
Και αυτό, η πολύ δυνατή σχεδιαστική άποψη, είναι το πλέον σημαντικό, είτε μας αρέσει είτε όχι!
-
Σχεδιαστικά έχει ξεφύγει (θετικά εννοώ) το group PSA! Βγάζω το καπέλο στους γάλλους, οι οποίοι παρουσιάζουν αυτοκίνητα με τόσο δυνατή σχεδιαστική άποψη, που θα μπορούσαν να είναι πρωτότυπα για διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου.
Και αυτό, η πολύ δυνατή σχεδιαστική άποψη, είναι το πλέον σημαντικό, είτε μας αρέσει είτε όχι!
Και διαφορετικές φιλοσοφίες με την κάθε μάρκα να ακολουθεί το δικό της προφιλ, χωρίς τα εσωτερικά να είναι απομίμηση το ένα του άλλου.
-
Πολύ όμορφο. Και πιο λογική προσέγγιση από δικινητο suv. Χαμηλότερο κέντρο βάρους. Και παρόμοιες δυνατότητες κίνησης. Αν έχει ανταγωνιστή τιμή και χώρους για μένα είναι νούμερο ένα ως οικογενειακό για τους κακοτραχηλους ελληνικούς δρόμους.
-
Η τιμή θεωρώ ότι θα ξεκινάει από 18-19000 και θα φτάνει στα 25-27000 για αυτόματο ντίζελ 130 άλογα . Γύρω στα 22000 θα είναι οι περισσότερες επιλογές . Να δούμε τους πραγματικούς χώρους και το μεταξόνιο , που το βλέπω να ακουμπάει τα 2,70 μ. και τα 4,35 το μήκος .
Πάντως δεν περίμενα να σας αρέσει τόσο ...
Μπας και είστε πιο σιτροενάκηδες από μένα , έστω και κρυφοί ?
-
Εμένα,αν και σιτροενάκιας,δεν μπορώ να πω οτι με συνεπήρε...
-
Εμένα,αν και σιτροενάκιας,δεν μπορώ να πω οτι με συνεπήρε...
Ίσως γιατί δεν έχει καμία σχέση με τα στρουμπουλα της τελευταίας 15ετίας, είναι σχεδόν όσο δυναμικός ήταν ο βάτραχος και θυμίζει η φόρμα του BX, xsara κλπ. κομψά αυτοκίνητα.
-
gs , να τα λέμε σωστά., bx είναι 80τιλλλλλα
-
Εσωτερικά φαίνεται πολύ ωραίο , επίσης μοιάζει να διόρθωσαν το λάθος τους και να έβαλαν και χειριστήρια κλιματισμού εκτός οθόνης.
Επιτέλους η citroen, μοιάζει να αποκτά διαφορετική ταυτότητα από την Peugeot , γιατί έβλεπες το παράδοξο στην ίδια γενιά μοντέλων , στο σύνολο της γκάμας , η μια εταιρία να έχει στα μικρομεσαία το ρόλο της νεανικής - σπορτίφ ( c4i - 307 ) και ταυτόχρονα στα σεντάν οι ρόλοι να αντιστρέφονται ( 407 , C5i) . Επίσης παλαιότερα οι διαφορές σε μοντέλα τους ήταν ( εκτός του εμφανισιακού προφανώς) τα εκάστοτε εξοπλιστικά πακέτα ή το χρηματοδοτικό τους.
Τέλος ,ώρα για γκρίνια, αλλά πόσο θα ταίριαζε στην όλη φιλοσοφία των cross - SUV η υδροπνευματική ανάρτηση . Μοιάζει να έχει δημιουργηθεί και για τέτοια μοντέλα. Ναι το καταλαβαίνω το κόστος , ο σχεδιασμός κ.λπ. αλλά κρίμα...
-
Μήπως γνωρίζει κανείς ή έχει τη δυνατότητα να μάθει πραγματική τρέχουσα τιμή για αυτόματο C4 με το ΕΑΤ κιβώτιο;
Στο τελευταίο face lift έχει δίπλα αμορτισέρ ή μονά και υπάρχουν τα ειδικά στοπ; Τί ακριβώς τρέχει με αυτή την ανάρτηση;
Τί απόσταση απ το έδαφος έχει, σε σύγκριση με C3 Aircross;
Εννοώ τιμές που ισχύουν αυτή τη στιγμή για κλειδί στο χέρι κι όχι του διαμορφωτή ή του .pdf της εταιρείας.
-
Η cactus ναι τα είχε αν θυμάμαι καλά από την shine εκδοση.
Όλα τα άλλα δεν έχω ιδέα.
Εγώ θα περίμενα την νέα c4 μοιάζει αληθινή citroen και έχει την νέα πλατφόρμα.
Η citroen είναι εκπληκτική εταιροα που κατέστρεψε την προσωπικοτητα η Peugeot. Φαινεται οως σταδιακ και επιτέλους την αφήνει κάπως πιο ελεύθερη.
Αν είχε και ενεργητική τετραδιευθυνση τότε θα μιλούσαμε για μια πραγματική citroen εστω και με υδραυλικα bumbstops
Ασχετο αλλα εχω καιρο να το πω..... Αχ...activa.
CITROËN FORUM