-
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
ΣΚ είναι, ευκαιρία να δείτε παιχνιδιάρηδες τύπους με παίζουν με ένα παιχνίδι...
42 λεπτά βίντεο χωρίς περίληψη;
So here we are the Super Ami is complete… well that is untill we start fitting the second stark setup in the rear to make it 1800nm 4wd! But for now we are going to enjoy the current setup get out and use it and put though its paces with top speed runs and drag racing some of the other cars we have here, Thank you to MaxSpeedingRods for supplying us with the Coilovers. : https://www.maxpeeding... -
Εβαλα την κεντρική ιδέα.
Είναι και ΣΚ έχετε χρόνο...
-
10 χρόνια εγγύηση ή 240000 χλμ για τους κινητήρες ντίζελ στο θέμα της αλυσσίδας και επιστροφή χρημάτων σε όσους έχουν κάνει οι ίδιοι το κόστος επισκευής τους τα τελευταία 2 χρόνια.
-
10 χρόνια εγγύηση ή 240000 χλμ για τους κινητήρες ντίζελ στο θέμα της αλυσσίδας και επιστροφή χρημάτων σε όσους έχουν κάνει οι ίδιοι το κόστος επισκευής τους τα τελευταία 2 χρόνια.
Συγγελίδης;
-
Απάντησα στο θέμα της Πεζώ.
Ηδη ισχύουν τα 8 χρόνια/150000 χλμ στην Ελλάδα για το ανταλλακτικό εδώ και 2 χρόνια.
-
Απάντησα στο θέμα της Πεζώ.
Ηδη ισχύουν τα 8 χρόνια/150000 χλμ στην Ελλάδα για το ανταλλακτικό εδώ και 2 χρόνια.
ειναι λοιπον καταπληκτικα τα στελαντι
να τα βαλεις στο θεμα του συνφορουμιτη " Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;" -
Δεν παλεύω με τα τέρατα εγώ...
-
Μπήκα στο c3 aircross το καινούργιο.
Ναι ειναι οικογενειακό.
Ερώτηση προς τον μέτοχο, έχει συρόμενο πίσω κάθισμα;
Μπήκα στη μεσαία έκδοση
-
-
@lap said in CITROËN FORUM:
Μπήκα στο c3 aircross το καινούργιο.
Ναι ειναι οικογενειακό.
Ερώτηση προς τον μέτοχο, έχει συρόμενο πίσω κάθισμα;
Μπήκα στη μεσαία έκδοση
Με 2,67 μεταξόνιο και 460 λίτρα αποσκευών γιατί να έχει συρόμενο;
Συρόμενο έχει το δικό μου που είναι μικρότερο 15 εκ στο μήκος και 6,5 εκ στο μεταξόνιο.
-
Γενικά είναι ωραίο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ωραία μυρωδιά του εσωτερικού. Πρέπει να το προσέχουν αυτό το σημείο.
Δεν είναι η πλαστικουρα, είναι η καινουργιλα
Θα είμαι ειλικρινής, εάν αυτό έβγαινε πριν 4-5 έτη θα ήταν ΑΜΑΞΑΡΑ.
Αλλά σήμερα είναι κάπως dated όσον αφορά τις οθόνες κτλ.
Απ' έξω είναι πολύ άγριο από μπροστά. Θα το έλεγα έως και αρρενωπό.
Στα 21Κ στη μεσαία χμμμμ ψηλό αξίζει τελικά.
-
Σήμερα το έκανα τέστ ντράιβ.
Μπήκα και στο Φροντέρα. Ωραίο είναι και αυτό με τις οθόνες, αλλά δεν έχει την ανάρτηση και τα καθίσματα του αιρκρος και είναι και πιο ακριβό.
Πάντως η ανάρτηση του Αιρκρος είναι ωραία, καλό είναι να το κάνεις ένα τέστ ντράιβ.
-
Το θέμα είναι ότι με ‘’είδα με ένα τέτοιο’’ οπότε…. Μπαίνει στη λίστα.
Εχει αυτό το παλαιό των psa. Εσυ που τα γνωρίζεις καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ευτυχώς ακόμα το διατηρούν.
-
Εχει αυτό το παλαιό των psa. Εσυ που τα γνωρίζεις καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ευτυχώς ακόμα το διατηρούν.
Πολύ ωραίο φαίνεται, αλλά αν πας το βράδυ κι ανταλλάξεις τα σήματα και βάλεις ότι είναι face lift απ το T-ROC θα το πιστέψουν όλοι. Είναι το λιγότερο "Σιτροεν" που έχουν βγάλει για χρόνια.
-
Ετσι, έχει αυτά τα φουσκώματα και την κάθετη φασα μπροστά που θυμίζει και jeep χωρίς την γρίλια
Τι θα ήθελα;;; Κάνα δυο εκ πιο μεγάλο εσωτερικό πλάτος .
Και φυσικά στροφόμετρο….μου έχει στρίψει με την έλλειψη στροφόμετρου. Το είχα ξεχάσει ότι δεν έχει και μόλις το ξανά είδα χτυπιόμουν μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να σκεφτώ να χτυπιέμαι καθε μέρα που θα βάζω μπροστά.
(Κάτσε να το σημειώσω στα αρνητικά του)
Επίσης στη μεσαία έκδοση τα ηχεία ενώ δεν είχαν το clarity που θα ήθελες είναι οκ. Έχουν ομαδοποιημένο ήχο, δηλαδή φαίνεται και σε αυτό το σημείο να έγινε δουλίτσα.
-
@piliourits said in CITROËN FORUM:
Πολύ ωραίο φαίνεται, αλλά αν πας το βράδυ κι ανταλλάξεις τα σήματα και βάλεις ότι είναι face lift απ το T-ROC θα το πιστέψουν όλοι. Είναι το λιγότερο "Σιτροεν" που έχουν βγάλει για χρόνια.
Αν κάτι δεν μπορείς να κατηγορήσεις την Σιτροέν, είναι ότι δεν πειραματίζεται με σχέδια.
Το Τ-ροκ στο πίσω πλαϊνό μέρος έχει την λοξή κολώνα του γκόλφ 1 του 1976.
Καμία σχέση με Σιτροέν.
Απλά από την Σιτροέν μπορείς να περιμένεις το οποιοδήποτε σχήμα.
-
@piliourits said in CITROËN FORUM:
Αν κάτι δεν μπορείς να κατηγορήσεις την Σιτροέν, είναι ότι δεν πειραματίζεται με σχέδια.
Το Τ-ροκ στο πίσω πλαϊνό μέρος έχει την λοξή κολώνα του γκόλφ 1 του 1976.
Καμία σχέση με Σιτροέν.
Απλά από την Σιτροέν μπορείς να περιμένεις το οποιοδήποτε σχήμα.
Μια χαρά όμορφο και πρακτικό αμάξι, θα το αγόραζα, αλλά πολύ "τετράγωνο" πολύ "γερμανικό" χωρίς την κλασική κομψότητα και ...τσαχπινιά ή το quirkiness που λένε. Δεν το κατακρίνω, Εγκρίνω, απλά λέω πως μου φαίνεται.
Ενώ πχ το απερχόμενο C4 με το ΕΑΤ6 ήταν "πολύ Σιτροεν" κι εμένα μου άρεσε περισσότερο.
Ένα "λάθος" (το βάζω σε εισαγωγικά) που έχουν κάνει είναι οι εκδόσεις.
Ονομάζουν C4 ένα αμάξι με πλήρη crossover εικόνα, ποδιές, φρύδια, ύψος κλπ. και μετά ονομάζουν C4X την πιο "βλαχοδημαρχεϊκη" και "πιο σεντάν" έκδοσή του.
Ομοίως το νέο απλό C3 δείχνει "φουλ οφ ροαντ" στον ίδιο βαθμό που έτσι δείχνει και το ερκρος. Κατά τη γνώμη μου δεν τα ονοματισαν καλά και αλληλοεπικαλύπτονται οι εκδόσεις.
-
Με τον κορωνοιό βγαίνουν και αυτοκίνητα "ανάγκης" .
Ενα τέτοιο είναι το 4Χ, όπως ήταν το Ελυζέ και το αδελφό του 301.
-
Εμένα η επιλογή μου θα ήταν η Basic με τα 19000, αν στην θέση της οθόνης μπορείς να βάλεις ένα καλό ipad ή κάποιο καλό Android tablet και μέσω Bluetooth να έχεις μουσική, τηλέφωνο, χάρτες είναι καλύτερο από οποιοδήποτε infotainment της Citroen.
Για στροφόμετρο θα έβαζα αυτό
I just found this on AliExpress:
€62.33 | Car Speedometer Head Up Display GPS OBD2 Slope Meter Pitch Tilt Angle Display Water Temp Air Fuel Ratio On-board Computer forHUD
https://a.aliexpress.com/_Ey7LI82Remapping στα 140-150 άλογα , μετατροπή σε υγραέριο και μια τετράδα 18αρες ζαντουλες.
Το τέλειο οικονομικό οικογενειακό αμαξάκι.
Μπήκα και στο Φροντέρα. Ωραίο είναι και αυτό με τις οθόνες, αλλά δεν έχει την ανάρτηση και τα καθίσματα του αιρκρος
Αλήθεια;;;;
Νόμιζα πως είναι το ίδιο αυτοκίνητο, αυτό είναι dealbreaker για το Opel.
Τι χαζομάρα στρατηγική είναι αυτή; -
Πως θα το διαφοροποιήσει ?
Ας πούμε στην μεσαία του 3 αιρκρος δίνει καθίσματα και ανάρτηση, αναδιπλούμενους καθρέπτες, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματη εναλλαγή φώτων μεσαία - μεγάλα, μπάρες οροφής και τάσια. Τιμή των 145 στα 24600 με την έκπτωση. Στάνταρ χρώμα το λευκό.
Το Φροντέρα δίνει τις δύο 10άρες οθόνες, ζάντες αλουμινίου, νάβι, αιρ κοντίσιον, ασύρματη φόρτιση κινητού και μπορείς να βάλεις ως έξτρα τα καθίσματα της πλούσιας έκδοσης με το Comfort pack με θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός 6/4 κατευθύνσεων, θερμαινόμενο τιμόνι & παρμπρίζ, ηλεκτρονικός κλιματισμός για 1465 ευρώ, ενώ έχει ένα πακέτο για το πράσινο χρώμα με μπάρες οροφής και λευκές χαλύβδινες ζάντες.
Τιμή στα 24900 ή 26365 με το πακέτο. Στάνταρ χρώμα το πορτοκαλί.
Σήμερα τα σάιτ γράφουν 2 νέες φτηνότερες εκδόσεις του 4 με τον 145 στα 22900 και 23900, αλλά δεν αναφέρουν ακριβώς τους εξοπλισμούς.
Ακόμη άνοιξαν στην Ευρώπη οι παραγγελίες του νέο 5 αιρκρος από 33900 η βασική για τα 145 άλογα, ενώ υπάρχει και η ηλεκτρική με τα 210 και αναμένονται οι τιμές για το φεβ με τα 195 άλογα και το ηλεκτρικό με τα 230.
CITROËN FORUM