Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@koubeast
Δεδομένης της απειρίας μας στο χώρο της εκτός δρόμου οδήγησης, και εμένα και του πατέρα μου, έχουμε κάνει πολλά πράγματα αναλογικά με τα διανυθέντα μας χιλιόμετρα. Ρωτάμε, μαθαίνουμε, βλέπουμε και δοκιμάζουμε. Είναι άλλη φάση να χάνεσαι μέσα στα βουνά...Πραγματικά, και αυτή η μορφή αυτοκίνησης έχει τη δική της χάρη. Τον Μάιο, γεροί να είμαστε, θα είμαι λίμνη Πλαστήρα.Θα το ήθελα με ένα αυτόματο κιβώτιο(όχι dsg) και δίλιτρο με 200
Συμφωνώ απόλυτα με το υπογραμμισμένο και το έχω διαπιστώσει από πρώτο χέρι(με L200 τελευταίας γενιάς). Πολλές φορές το κάνουμε με την παρέα και το απολαμβάνουμε αρκετά ειδικά όταν η διαδρομή είναι όμορφη και συνδυάζεται με πικ-νικ κλπ Και κάποιες φορές πάμε και σε πιο hardcore διαδρομές, με samurai, κι αυτές μετράνε πολύ! Αλλά το να χάνεσαι σε βουνά ή δάση με offroad όχημα είναι απίστευτο!
Αν βρεθείς προς Ήπειρο - Γιάννενα, θα σου χω πολύ ωραίες διαδρομές, σίγουρα θα ενθουσιαστείς και μπορείς άνετα να τις κάνεις με το Tiguan.
Όσο για το ότι θα το ήθελες 2λιτρο με 200 άλογα, το φαντάζομαι, με τον 2λιτρο θα είναι πολύ σβέλτο, αλλά μιας και η δύναμη συνηθίζεται, και 200 ίππους να είχες πάλι ανήσυχος θα ήσουν (πιθανότατα) Βέβαια η πιο διαδεδομένη έκδοση κινητήρα στην Ελλάδα λόγω φορολογίας μας είναι η δική σου 1,4. Είναι η χρυσή τομή θα έλεγα
Γιατί θα το ήθελες αυτόματο αλλά όχι dsg;
Λίμνη πλαστήρα είναι φοβερά Ελπίζω να έρθω και στην πανελλήνια (αν αναφέρεσαι για τότε)