-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@koubeast
Δεδομένης της απειρίας μας στο χώρο της εκτός δρόμου οδήγησης, και εμένα και του πατέρα μου, έχουμε κάνει πολλά πράγματα αναλογικά με τα διανυθέντα μας χιλιόμετρα. Ρωτάμε, μαθαίνουμε, βλέπουμε και δοκιμάζουμε. Είναι άλλη φάση να χάνεσαι μέσα στα βουνά...Πραγματικά, και αυτή η μορφή αυτοκίνησης έχει τη δική της χάρη. Τον Μάιο, γεροί να είμαστε, θα είμαι λίμνη Πλαστήρα.Θα το ήθελα με ένα αυτόματο κιβώτιο(όχι dsg) και δίλιτρο με 200
Συμφωνώ απόλυτα με το υπογραμμισμένο και το έχω διαπιστώσει από πρώτο χέρι(με L200 τελευταίας γενιάς). Πολλές φορές το κάνουμε με την παρέα και το απολαμβάνουμε αρκετά ειδικά όταν η διαδρομή είναι όμορφη και συνδυάζεται με πικ-νικ κλπ Και κάποιες φορές πάμε και σε πιο hardcore διαδρομές, με samurai, κι αυτές μετράνε πολύ! Αλλά το να χάνεσαι σε βουνά ή δάση με offroad όχημα είναι απίστευτο!
Αν βρεθείς προς Ήπειρο - Γιάννενα, θα σου χω πολύ ωραίες διαδρομές, σίγουρα θα ενθουσιαστείς και μπορείς άνετα να τις κάνεις με το Tiguan.
Όσο για το ότι θα το ήθελες 2λιτρο με 200 άλογα, το φαντάζομαι, με τον 2λιτρο θα είναι πολύ σβέλτο, αλλά μιας και η δύναμη συνηθίζεται, και 200 ίππους να είχες πάλι ανήσυχος θα ήσουν (πιθανότατα) Βέβαια η πιο διαδεδομένη έκδοση κινητήρα στην Ελλάδα λόγω φορολογίας μας είναι η δική σου 1,4. Είναι η χρυσή τομή θα έλεγα
Γιατί θα το ήθελες αυτόματο αλλά όχι dsg;Λίμνη πλαστήρα είναι φοβερά Ελπίζω να έρθω και στην πανελλήνια (αν αναφέρεσαι για τότε)
-
σε τέτοιες περιπτώσεις ειναι καλύτερο το CVT απο το DSG
Το DSG ειναι περισσότερο για street χρήση -
Καλυτερος ειναι ο μετατροπεας ροπης. Το cvt υπερθερμαινεται στο ζορι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/e ... us-ke-i-vw
-
-
γεια σας παιδια,προκειται να αγορασω μεταχειρισμενο golf 1.6 fsi 2005 με 53000 χλμ (πραγματικα) απο αξιοπιστια πως πανε σε μηχανικο ακομα δεν το πηγα δευτερα θα το παω κι αν ειναι ολα ενταξει το κλεινω κιολας γιατι μεσα εξω ειναι κουκλα!!!αν μπορειτε να μου δωσετε και μερικες συμβουλες θα ηταν καλοδεχουμενες
-
έχω Α3 1.6 FSI(ίδιος κινητήρας) από το 2006 με 100000χλμ και δεν έχω κανένα πρόβλημα,ούτε είχα μέχρι τώρα.Για το εσωτερικό(των golf) έχω ακούσει διάφορες απόψεις αμφιλεγόμενες.Συμβουλή μου είναι: όταν βεβαιωθείς πως μηχανικά είναι εντάξει,ρίξε και μια δεύτερη ματιά-λεπτομερέστατη- στο εσωτερικό και μετά προχώρα.
** Το καινούργιο golf έφτασε στο επίπεδο του Α3.
-
η αληθεια ειναι πριν απο αυτο ειχα δει ενα ιδιο του 2004 ειχα ελεγξει τα παντα ηταν οκ αλλα ειχε 108000χλμ και το σαλονι του στα μπρατσα οδηγου-συνοδηγου ειχε ξεθωριασει επισης και τα κουμπια για παραθυρα καθρεπτες ενω στο αλλο το μονο που ειχε ηταν μια πολυ μικρη φθορα στα κουμπια των παραθυρων που το βρισκω φυσιολογικο
-
και ο λόγος πώλησης του 2005'??(αν επιτρέπετε..)μήπως κρύβει τίποτα??ψάξτο καλά!!αλλιως αν δεν έχει τίποτα και μετά την αγορά το προσέχεις τότε θα σε πάει καιρό!
-
μου ειπαν οτι εδωσε αυτο κι ενα samurai για καινουργιο...σε αντιπροσωπεια της suzuki το βρηκα...υπαρχει ενα θεμα γιατι δεν ειχαν τα service του να μου δειξουν γιατι δεν τα ειχε δωσει ο ιδιοκτητης...αλλα θα μαθω τι παιζει γιατι εχω γνωστο στο συνεργειο τους...δεν εμαθα ακομα γιατι το αμαξι το ειχαν φερει την προηγουμενη μερα...βασικα το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως τωρα δεν εχει τιποτα,αλλα στο παρελθον να εβγαζε προβληματα και μολις το παρω αρχισει να παρουσιαζει προβληματα και σε μενα...
-
Για ένα σερβισάκι σε ένα Γκόλφ 5 έχετε να προτείνετε κάποιο σοβαρό/υπεύθυνο συνεργείο? Αν δεν έχει πρόβλημα να του πάω λάδια και λοιπά ανταλλακτικά και να με χρεώσει τη δουλειά του μόνο θα είναι ακόμη καλύτερα. Αθήνα γενικά μεν αλλά αν είναι Γαλάτσι, Κυψέλη, Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Μενίδι και γύρω αυτών ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ.
Έδιτ: για το Vag-Motosport πού ήταν στο Γαλάτσι (Πρωτοπαπαδάκη 17) και έφυγε υπάρχει κάποια εμπειρία? Θα πάρω και τηλ να μάθω αλλά μήπως ξέρετε που πήγε (για να λύσω την απορία απόψε καθώς το ρημαδογκογκλ δεν βοηθάει ).
-
Αρθρο από το Γερμανικό autobild
http://www.autobild.de/artikel/vw-tsi-motorschaeden-3342557.html
Προβλημα στον ιμαντα-καδενα χρονισμού(το google translate δεν είναι και το καλύτερο στη μετάφραση!) σε πολλους tsi.Περίεργο να το γράφει αυτό γερμανικό περιοδικό για προιον της χώρας του
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Για ένα σερβισάκι σε ένα Γκόλφ 5 έχετε να προτείνετε κάποιο σοβαρό/υπεύθυνο συνεργείο? Αν δεν έχει πρόβλημα να του πάω λάδια και λοιπά ανταλλακτικά και να με χρεώσει τη δουλειά του μόνο θα είναι ακόμη καλύτερα. Αθήνα γενικά μεν αλλά αν είναι Γαλάτσι, Κυψέλη, Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Μενίδι και γύρω αυτών ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ.Έδιτ: για το Vag-Motosport πού ήταν στο Γαλάτσι (Πρωτοπαπαδάκη 17) και έφυγε υπάρχει κάποια εμπειρία? Θα πάρω και τηλ να μάθω αλλά μήπως ξέρετε που πήγε (για να λύσω την απορία απόψε καθώς το ρημαδογκογκλ δεν βοηθάει ).
Έχεις p.m.
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Αρθρο από το Γερμανικό autobildhttp://www.autobild.de/artikel/vw-tsi-motorschaeden-3342557.html
Προβλημα στον ιμαντα-καδενα χρονισμού(το google translate δεν είναι και το καλύτερο στη μετάφραση!) σε πολλους tsi.Περίεργο να το γράφει αυτό γερμανικό περιοδικό για προιον της χώρας του
Πέφτω από τα σύννεφα. Η είδηση αυτή έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Υπονοείτε ότι ο βραβευμένος έχει προβλήματα?
-
del
-
ο κοσμος το εχει βουκινο κ αυτοι κρυφο καμαρι μου φαινεται..αλλα δεν φταιει κανεις αλλος.φταινε οι κολλημενοι βαγκεληδες ανα τον κοσμο,που εχουν ως ε-βαγκ-ελλιο το its not a bug its a feature..
αντι να μαζευτουν ολοι μαζι να κινηθουν νομικως..να σοβαρευτει κ αυτη η εταιρεια κολοσσος-καραγκιοζης..
ειπαμε κ εγω βαγκ εχω,αλλα οι αληθειες να λεγονται.. -
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Για ένα σερβισάκι σε ένα Γκόλφ 5 έχετε να προτείνετε κάποιο σοβαρό/υπεύθυνο συνεργείο? Αν δεν έχει πρόβλημα να του πάω λάδια και λοιπά ανταλλακτικά και να με χρεώσει τη δουλειά του μόνο θα είναι ακόμη καλύτερα. Αθήνα γενικά μεν αλλά αν είναι Γαλάτσι, Κυψέλη, Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Μενίδι και γύρω αυτών ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ.
Έδιτ: για το Vag-Motosport πού ήταν στο Γαλάτσι (Πρωτοπαπαδάκη 17) και έφυγε υπάρχει κάποια εμπειρία? Θα πάρω και τηλ να μάθω αλλά μήπως ξέρετε που πήγε (για να λύσω την απορία απόψε καθώς το ρημαδογκογκλ δεν βοηθάει ).
Έχεις p.m.
Ευχαριστώ και από εδώ.
Για την καδένα υπάρχει σε κανονικά αγγλικά τίποτα? Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου. (Έχω ιμάντα. Και τους έβριζα και έλεγα 'μα καλά μαλάκες είναι και δεν βάλανε καδένα να μην ανησυχώ? )
-
Και μια σπουδή για το νέο passat
-
Υπάρχει κάποιος VAGelis που να έχει εγκαταστήσει με επιτυχία το ETKA 7.3 με τα updates?
Δεχόμεθα και ΠΜ...
-
μονο μην προσπαθείς σε windows 7...
VW FORUM