-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
τωρα που αλλαξατε τιτλο στο τοπικ αλφα 147, θα ησυχασετε απο τους ταραξιεςΑνδρέα δεν τον αλλάξαμε τώρα. Έχει αλλάξει εδώ και μήνες (μάλλον πριν μπεις εσύ στο φόρουμ) αλλά η 'σκιά' του στην ενότητα της αυτοκίνησης δεν ακολούθησε τη μετονομασία λόγω bug του forum engine.
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
παρενθεση-απαντηση
απανταω εδω και δινω τελος:
οταν καποιοι προκαλουν, πετανε ασχετα με υφος παντωγνωστη, να μαθουν οτι υπαρχει και αντιλογος στο ιδιο και χειροτερο υφος. Κανεις δεν κατεχει τη πληρη αληθεια. Οσο για τον 'μανδυα της γνωσης' που ειπε καποιος δεν μπαινω στο κοπο να το σχολιασω. Οταν ριχνει καποιος λαδι μετα ειναι ειρωνικο να παραπονιεται οτι χαλαει το υφος του φορουμ...εξαλλου πολλα λεγονται και σε αμοιβαιο υφος πειραγματος-ειρωνιας και μην -επιλεκτικα- το ξεχναμε
η νοοτροπια 'πεταω οτι θελω σε οτι υφος θελω αλλα δε δεχομαι αναλογη απαντηση' ειναι εγωιστικη τουλαχιστον.
Αυτα απο εμενα
εννοειται οτι δεν εχω τιποτα με κανεναν.
τωρα που αλλαξατε τιτλο στο τοπικ αλφα 147, θα ησυχασετε απο τους ταραξιεςΕπειδή διακρίνω μια αναφορά στο πρόσωπό μου, τα μόνα που εχω να πω αναφορικά με τα όσα γράφεις είναι τα εξής:
Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις κανενός, αλλά περιμένω τα όσα γράφει να ανταποκρίνονται στο μέγεθος των γνώσεών του. Και αφορισμοί του στυλ 'χρέπια, λάντα της ευρώπης, κουβάδες' και οσα άλλα έχουν αναφερθεί και τώρα τα ξεχνάω, ασφαλώς αποτελούν αδικαιολόγητους αφορισμούς που δεν έχουν την σοβαρότητα των λόγων ενός ανθρώπου που γνωρίζει.
Έχω κουραστεί πλέον να βλέπω τετοιου είδους σχόλια και ειρωνίες σχεδόν σε κάθε topic που προσπαθώ να διαβάσω, με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό του θέματος συζήτησης και την πρόκληση διαφωνιών.
Δεν νομίζω εγώ προσωπικά να έριξα ποτέ λάδι στη φωτιά, εκτός πια κι αν δεν δέχεσαι μια επισήμανση που αντιβαίνει σε όσα με περισσή θέρμη ισχυρίζεσαι.
Προσωπικά αντιπαθώ τα Golf και την γενικότερη φιλοσοφία του group VAG, αλλά ΠΟΤΕ δεν εχω προβεί σε παρόμοιους χαρακτηρισμούς με αυτούς που συνεχώς περιέχονται σε διάφορα posts δικά σου και του G60 POWER, ούτε έχω ειρωνευτεί κάτοχο γερμανικού αυτοκινήτου, υπονοώντας εμμέσως πλήν σαφώς οτι είναι κορόιδο.Χωρίς καμμία διάθεση προσβολής και πολύτως φιλικά...
-
χεχε
παντα φιλικα βεβαια
μονο που εχω παρατηρησει οτι τα 'φιλικα' σχολια
εξελισονται παντα σε κοκορομαχιες,
αν τυχον τολμησει καποιος να πει οτι
'το δικο μου ειναι καλυτερο απο το δικο σου'
και αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο.. οχι μονο 4τ φαινομενο ή εστω ελληνικο..ειρηνη υμιν,
ο καθενας με αυτο που επελεξε βασει των συνθηκων που το επελεξε,
γιατι στην τελικη πιστευω πως αν δεν υπηρχανε περιορισμοι απο την ιδια τη ζωη,
ολοι θα χαμε ενα τερααστιο γκαραζ οπου μεσα θα ειχαμε,
και ιταλικα, και γερμανικα, και γιαπωνεζικα, και αμερικανικα, κτλ κτλ -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ολοι θα χαμε ενα τερααστιο γκαραζ οπου μεσα θα ειχαμε,
και ιταλικα, και γερμανικα, και γιαπωνεζικα, και αμερικανικα, κτλ κτλεισαι σιγουρος?
οι ιταλοι δεν θα ειχαν γερμανικο και αντιστροφα για τους γερμανουςειναι δυνατον να μην φτιαχνουν μπαουλλοντιβανα οι γερμανοι?
ειναι δυνατον να φτιαξουν σωστο αμαξι οι ιταλοι?
και παει λεγοντας -
Λοιπόν, φίλοι, ας μείνει εδώ το ζήτημα...
(Moderator) -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
οι ιταλοι δεν θα ειχαν γερμανικο και αντιστροφα για τους γερμανουςΕγώ ευχαρίστως θα είχα στο γκαράζ μου:
- Μια SL Gullwing
- Μια 911 (οποιασδήποτε χρονολογίας)
- Μια M3 (ομοίως)
- Ένα Coupe Quattro Turbo (ξέρεις ποιο εννοώ).
αλλά από Φοκσβάγκεν.... μάλλον τίποτα...
Τώρα αν αρχίσω να απαριθμώ τα ιταλικά που θα ήθελα να είχα είχα... άσε γιατί έχω και δουλειά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
....αλλά από Φοκσβάγκεν.... μάλλον τίποτα...Golf I Gti????
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
....αλλά από Φοκσβάγκεν.... μάλλον τίποτα...
Golf I Gti????
Άντε, καλά!
Όντως, αξίζει να έχεις τον ιδρυτή της κατηγορίας GTI στο γκαράζ σου. Με βελτιωμένα φρένα όμως.
-
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ VW .
1.ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΚ1/2 GTi Η ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (ΜΚ1)?ΚΟΣΤΟΣ?. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ? (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΕΣ) ΚΑΜΠΕΡ?
2.ΕΝΑΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 1.3 ΜΕ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ (1050 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ 5(?) ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΦΥΚΙΑ Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ?
3.ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑΣ ΑΠΟ ΜΚ1 GTI ΜΕ ΤΖΑΜΦΟΡ, ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 450Ε. ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΑΠΟ ΙΜΠΙΖΑ ΤΟP GUN. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης Minos έγραψε:
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ VW .1.ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΜΚ1/2 GTi Η ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ (ΜΚ1)?ΚΟΣΤΟΣ?. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ? (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΕΣ) ΚΑΜΠΕΡ?
2.ΕΝΑΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑ 1.3 ΜΕ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ (1050 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ 5(?) ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΦΥΚΙΑ Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ?
3.ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑΣ ΑΠΟ ΜΚ1 GTI ΜΕ ΤΖΑΜΦΟΡ, ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 450Ε. ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΑΠΟ ΙΜΠΙΖΑ ΤΟP GUN. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
[list:3pqw3q3x]1.Μπαινουν, υπαρχουν και after market Αν οδηγεις νορμαλ, δεν υπαρχει λογος να μεταβαλεις το καμπερ, απο εκει και περα ζητας κατι εξειδικευμενο?[/list:u:3pqw3q3x][list:3pqw3q3x]2.Υπαρχει μοτερ 1.300cc απο polo με κωδικο GK και 75 αλογα [/list:u:3pqw3q3x][list:3pqw3q3x]Πολο 1,3 ΗΗ/ΗJ 60αλογα [/list:u:3pqw3q3x][list:3pqw3q3x]1,3 GT 58 PS[/list:u:3pqw3q3x][list:3pqw3q3x]1,3 GF 60PS(golf)[/list:u:3pqw3q3x][list:3pqw3q3x]Πανε στον παλιατζη και δες τα νουμερα της μηχανης. [/list:u:3pqw3q3x][list:3pqw3q3x]Εχει κι αλλες εκτος απ αυτες[/list:u:3pqw3q3x][list:3pqw3q3x]3.Αξονα κομπλε πισω απο Ι με δισκοφρενα[/list:u:3pqw3q3x]
-
1.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ Η H&R(ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ EIBACH ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 250 ΛΥΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 400-450Ε + ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ??Ε. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ GTI? ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ** -0,5** ΚΑΜΠΕΡ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ?
2.ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ? (ΠΧ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΟΜΠΛΕ) ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ?ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚΤΑΒΑΛΒΙΔΑ?
3.ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ 4 ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ(ΧΩΡΙΣ ΑΞΟΝΑ) ΑΠΟ VAG ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΚ1 ΚΟΜΠΛΕ.
-
[list:3h793z2z]1.Δε θυμαμαι ποσα χιοστα ειναι, αλλα ειναι αισθητα ποιο χοντρη απ τις νορμαλ.Υπαρχουν Γερμανια after market, απο τιμη δεν ξερω.Τι λαστιχα εχεις πανω?Ειναι χαμηλωμενο?[/list:u:3h793z2z][list:3h793z2z]2.Οι διαφορες ειναι κυριωσ στα καρμπυρατερ, το θαλαμο καυσης , σχεση συμπιεσης, και βαλβιδες.Για ακριβεια ομως, σε περιπτωση που εχει γινει κανιβαλισμος στο μοτερ, θα σημειωσεις τα γραμματα που ειναι χτυπημενα στο μπλοκ του μοτερ [/list:u:3h793z2z]
-
-
ΖΑΝΤΕΣ ΑΠΟ 80 ΤΟΥ 82' ΠΟΛΥΑΚΤΙΝΙΚΕΣ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ PILOT 185/60/14. ΕΛΑΤΗΡΙΑ Η&R ΚΑΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ SACHS(ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ?). ΤΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΘΟΛΟΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΨΑΛΙΔΟΜΠΑΡΑ. ΤΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!
-
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ? ΕΧΟΥΝ ΥΔΡΑΒΛΙΚΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Η Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ?
-
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
......Εχει κι αλλες εκτος απ αυτες....Πραγματικά υπάρχουν και άλλες. (έχω μια από αυτές φορεμένη στο Golf)
Καλά ποιος είσαι.. η εγκυκλοπαίδεια της ΦαουΒε?? -
τελευταιες μερες παρατηρω μια λυσα εναντιον της VAG.
κατι υπογραφες με εξυπναδες κατι υπονοουμενα επι προσωπικου, τι να πω...
πρεπει αν ειμαστε στα μαχαιρια δηλαδη?
Η να το γυρισουμε στην ειρωνεια παλι?
Σε καθε τοπικ σχεδον ο επιλογος ειναι κατα της VAG.
αντε μαζεψτε κ υπογραφες
οσοι νιωθετε εξαπατημενοι απο τη VAG τρεξτε και αγοραστε οτι γουσταρετε. Μη προκαλειτε ετσι ομως γιατι oi moderator θα βαρεσουν υπερωριες, οχι επειδη δε γουσταρουν μερικοι τη VAG αλλα επειδη τα τουβλα που πετανε πρεπει να καταχωρουνται στα ανεκδοτα.
αν τελος νομισαν καποιοι οτι με 6 μυρια που εδωσαν αγορασαν Ρολς Ροϋς μαλλον κανουν λαθος -
Συμφωνώ απόλυτα! Ένα αυτοκίνητο κρίνεται με την πάροδο του χρόνου. Να περασουν μερικά χρονάκια και μετά να κρίνουν μερικοί για την ποιότητα του αυτοκινήτου που επιλέξανε. Το vag group έχει εκτιμηθεί κυρίως για την αξιοπιστία του στο πέρασμα του χρόνου. Πχ. πολλά γαλλικά αυτοκίνητα μετά από 7-8 χρόνια ψοφάνε, κανένα όμως γερμανικό.Γιατί αραγε;;
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
αντε μαζεψτε κ υπογραφες
οσοι νιωθετε εξαπατημενοι απο τη VAG τρεξτε και αγοραστε οτι γουσταρετε. Μη προκαλειτε ετσι ομως γιατι oi moderator θα βαρεσουν υπερωριες, οχι επειδη δε γουσταρουν μερικοι τη VAG αλλα επειδη τα τουβλα που πετανε πρεπει να καταχωρουνται στα ανεκδοτα.
αν τελος νομισαν καποιοι οτι με 6 μυρια που εδωσαν αγορασαν Ρολς Ροϋς μαλλον κανουν λαθοςΜπορει οντος να γινεται καποια επιθεση στο γκρουπ.
Ενας λογως ειναι οτι παντα τα χτυπηματα γινονται στους ''μεγαλους''.
Επιπλεον πολλοι εκφραζουν τη διαφωνια τους για τον τροπο με τον οποιο η μαμα VW ''τρωει'' τη μια αυτοκινητοβιομηχανια μετα την αλλη, βλεπε Bugatti, Lamborghini κτλ...
Το σιγουρο ειναι οτι τη στιγμη αυτη αποτελει τη 2η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια(γκρουπ) στον κοσμο. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
αντε μαζεψτε κ υπογραφες
αν τελος νομισαν καποιοι οτι με 6 μυρια που εδωσαν αγορασαν Ρολς Ροϋς μαλλον κανουν λαθοςΜπορει οντος να γινεται καποια επιθεση στο γκρουπ.
Επιπλεον πολλοι εκφραζουν τη διαφωνια τους για τον τροπο με τον οποιο η μαμα VW ''τρωει'' τη μια αυτοκινητοβιομηχανια μετα την αλλη, βλεπε Bugatti, Lamborghini κτλ...
Το σιγουρο ειναι οτι τη στιγμη αυτη αποτελει τη 2η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια(γκρουπ) στον κοσμο.Πολύ σίγουρος είσαι. Mήπως είναι τουλάχιστον 5η παγκοσμίως;
GM
Ford
DaimlerChrysler
ToyotaΞεχνάς τις αγορές της Aμερικής και της Aσίας
Στην Eυρώπη είναι πρώτο το group, αλλά όχι η VW μπλέον σε πωλήσεις
Mία ματιά εδώ θα σε πείσει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αντε μαζεψτε κ υπογραφες
Το σιγουρο ειναι οτι τη στιγμη αυτη αποτελει τη 2η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια(γκρουπ) στον κοσμο.Πολύ σίγουρος είσαι. Mήπως είναι τουλάχιστον 5η παγκοσμίως;
GM
Ford
DaimlerChrysler
ToyotaΞεχνάς τις αγορές της Aμερικής και της Aσίας
Στην Eυρώπη είναι πρώτο το group, αλλά όχι η VW μπλέον σε πωλήσεις
Mία ματιά εδώ θα σε πείσει
Παγκοσμίως είναι ο 2ος μεγαλύτερος όμιλος μετα την GM.
Στην Ευρωπη είναι γνωστό ότι για πρώτη φορά έπειτα απο πολλά χρόνια η VW βρέθηκε 2η σε πωλήσεις, με 1η τη RENAULT.
Ας μην ξεχνάμε μιλώντας σε παγκόσμιο επίπεδο οτι η VW κατέχει το 40% της αγοράς στην Κίνα, μια χώρα οπου στρέφονται πολλές αυτοκινητοβιονηχανίες, ακριβώς επειδή αποτελεί μια τεράστια ανερχόμενη αγορά. -
Ομολογώ πως έκανα λάθος, είναι λιιιιιγο διαφορετική η σειρά από αυτή που νόμιζα
http://www.adbrands.net/sectors/sector_cars.htm
Αν έχεις άλλα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το VAG είναι 2ο δεκτό
VW FORUM