Ο χρήστης mkiii έγραψε:
παρενθεση-απαντηση
απανταω εδω και δινω τελος:
οταν καποιοι προκαλουν, πετανε ασχετα με υφος παντωγνωστη, να μαθουν οτι υπαρχει και αντιλογος στο ιδιο και χειροτερο υφος. Κανεις δεν κατεχει τη πληρη αληθεια. Οσο για τον 'μανδυα της γνωσης' που ειπε καποιος δεν μπαινω στο κοπο να το σχολιασω. Οταν ριχνει καποιος λαδι μετα ειναι ειρωνικο να παραπονιεται οτι χαλαει το υφος του φορουμ...εξαλλου πολλα λεγονται και σε αμοιβαιο υφος πειραγματος-ειρωνιας και μην -επιλεκτικα- το ξεχναμε
η νοοτροπια 'πεταω οτι θελω σε οτι υφος θελω αλλα δε δεχομαι αναλογη απαντηση' ειναι εγωιστικη τουλαχιστον.
Αυτα απο εμενα
εννοειται οτι δεν εχω τιποτα με κανεναν.
τωρα που αλλαξατε τιτλο στο τοπικ αλφα 147, θα ησυχασετε απο τους ταραξιες
Επειδή διακρίνω μια αναφορά στο πρόσωπό μου, τα μόνα που εχω να πω αναφορικά με τα όσα γράφεις είναι τα εξής:
Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις κανενός, αλλά περιμένω τα όσα γράφει να ανταποκρίνονται στο μέγεθος των γνώσεών του. Και αφορισμοί του στυλ 'χρέπια, λάντα της ευρώπης, κουβάδες' και οσα άλλα έχουν αναφερθεί και τώρα τα ξεχνάω, ασφαλώς αποτελούν αδικαιολόγητους αφορισμούς που δεν έχουν την σοβαρότητα των λόγων ενός ανθρώπου που γνωρίζει.
Έχω κουραστεί πλέον να βλέπω τετοιου είδους σχόλια και ειρωνίες σχεδόν σε κάθε topic που προσπαθώ να διαβάσω, με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό του θέματος συζήτησης και την πρόκληση διαφωνιών.
Δεν νομίζω εγώ προσωπικά να έριξα ποτέ λάδι στη φωτιά, εκτός πια κι αν δεν δέχεσαι μια επισήμανση που αντιβαίνει σε όσα με περισσή θέρμη ισχυρίζεσαι.
Προσωπικά αντιπαθώ τα Golf και την γενικότερη φιλοσοφία του group VAG, αλλά ΠΟΤΕ δεν εχω προβεί σε παρόμοιους χαρακτηρισμούς με αυτούς που συνεχώς περιέχονται σε διάφορα posts δικά σου και του G60 POWER, ούτε έχω ειρωνευτεί κάτοχο γερμανικού αυτοκινήτου, υπονοώντας εμμέσως πλήν σαφώς οτι είναι κορόιδο.
Χωρίς καμμία διάθεση προσβολής και πολύτως φιλικά...